Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Езици :
:: Главна
:: Регистрация
:: Търсене
:: форум
:: Чат
:: Блогове
:: Статии
:: FAQ
:: Мейл Лист
:: Линкове
:: Статистика
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Ženske erogene zone

Njen vrat

Vrat je verovatno jedna od najerogenijih taèki na ženskom telu. Strastveni poljupci po ženskom vratu sigurna su ulaznica za dobar seks. Pri tom, treba imati na umu nekoliko stvari, od kojih je jedna da žene ipak ne vole šljive po vratu kao što smo mislili u pubertetu, stoga se kontrolišite tokom ljubljenja. Takoðe, usne treba da vam budu vlažne ali ne toliko da balavite! Prekrijte razlièite delove njenog vrata nežnim poljubcima, koristeæi delove oko i iza ušiju za posebnu stimulaciju. Lagano grickanje i dahtanje može dodatno pomoæi. Poènite lagano i nežno, a kako se stvari zagrevaju preðite na strastvenije i „divlje“ poljupce koji æe „raspaliti vatru“.
Njene uši

U i oko ušiju se nalaze mnogi nervni završetci koji ih èine ultra osetljivim na dodir. Koristite jagodice kažiprsta i palca za masiranje spoljnih delova ušiju laganim pokretima. Nežno stiskajte usne školjke, istražujte predeo iza ušiju usnama i jezikom, i duboko ali nežno izdahnite vazduh u njene uši. Nemojte se stideti da ispuštate uzdahe dok joj grickate i ljubite uši jer to žene naroèiti uzbuðuje. Ipak, budite obazrivi da ne preðete tanki liniju izmeðu senzualnosti i balavljenja!

Njene usne

Greška broj jedan koju veæina muškaraca pravi (naroèito onih u dugim vezama) jeste nedovoljno ljubljena. Veæina žena voli da se ljubi i mnoge se žale kako muškarci zapostavljaju ovaj aspekt ispoljavanja ljubavi i privlaènosti. No, nije dovoljno samo više poljubaca, važan je i kvalitet. Pokušajte sa promenom intenziteta (ljubite prvo mekano i nežno, zatim strastvenije, pa potom ponovo usporite). Nakon ljubljenja njenih usana preðite na jagodice, kapke, èelo, nos, vrat i uši. Ako tokom ljubljenja mazite njeno telo rukama (što je dobro), pokušajte da napravite pauzu i da se skoncentrišete samo na poljubce, i dopustite njoj da vam diskretno da do znanja kada da nastavite.

Njena kosa

Sigurno ste primetili da se veæina žena igra sa svojom kosom? To nije samo posledica nervoze, one to rade zato što im prija. Velika je verovatnoæa da æe isto želeti i od vas. Skalp može biti veoma osetljiv na stimulaciju, a pošto ona verovatno neæe oèekivati da æete tom delu posvetiti dovoljno pažnje, iznenadite je! Dok je ljubite, nežno joj provlaèite prste kroz kosu ili masirajte skalp. Ipak, krenite polagano, ispitujuæi teren, jer neke žene imaju fobiju od dodirivanja kose i potencijalnog kvarenja frizure.

Njene grudi

Ženske grudi su svim muškarcima poznata i zabavna teritorija za istraživanje. Greška koju obièno èine jeste preterana stimulacija pre nego što je žena zagrejana i spremna. Takoðe, ženske grudi mogu biti naroèito osetljive tokom menstruacije, pa je u tom periodu svaka preterana stimulacija èesto bolna. Pokušajte sa „manje-je-bolje“ pristupom. Dodirujte joj grudi nežno, zatim malo odmaknite ruku, pa opet nastavite. To omoguæuje dodatni trenutak isèekivanja koji je naroèito erotièan. Stimulacija mora biti nežna i postepena dok se bradavice ne ukrute i ne koncentrišite se iskljuèivo na njih.

Cela dojka je bogata sa nervnim završetcima i sve grudi (svih velièina) jednako su osetljive na dodir. Tajna je u postepenom pristupu. Oblasti naroèito osetljive na dodir ukljuèuju bradavicu i areolu (ružièasti krug oko bradavice). Jedna od najosetljivijih taèaka koja se èesto ignoriše jeste donji deo grudi. Dok joj ljubite i dodirujete grudi pokušajte da krenete od spolja ka unutra, lagano kružeæi. Moguæe i je da æe vam parnerka povuæi ruku ili glavu direktno na bradavice. Ipak ne žurite nego je zadirkujte. Prvo lakim stiskom prstiju opipajte èvrstinu bradavica pa onda krenite da ih stimulišete bilo prstima ili ustima. Važno je imati na umu da neke žene vole grublju igru sa bradavicama dok su ostale vrlo osetljive i potrebno im je nežno dodirivanje. Otkrijte kojoj grupi pripada vaša parnerka prouèavajuæi njene reakcije.

Njen perineum

Perineum je oblast izmeðu vagine i anusa, vrlo osetljiva za veæinu žena i èesto neistražena. Graðena je od tkiva sliènog vaginalnim usnama, te ima dosta nervnih završetaka. Takoðe poseduje onaj elemanat intimnosti koji može biti dodatno uzbudljiv. Veæina želja prezire analnu stimulaciju te je stoga morate razuveriti da vam je to namera. Eksperimentišite laganim dodirivanjem i maženjem. Ovlažene genitalije æe vam olakšati posao.

Njen klitoris

Klitoris se nalazi na gornjem spoju unutrašnjih vaginalnih usana, u vidu malog ružièastog zadebljanja (pogledaj „dijagram vagine“). Ženama prijaju razlièiti nivoi direktne stimulacije klitorisa. Neke obožavaju da ga snažno oralno ili ruèno stimulišete, dok je to drugima krajnje neprijatno. Možete naiæi i na one kojima direktna stimulacija nikako ne odgovara. Cilj ipak ostaje isti jer ga možete stimulisati i indirektno, preko vaginalnih usana, što æe smanjiti nadražaj. Ako se žena prethodno dovoljno uzbudi kroz predigru, verovatno joj direktna stimulacija neæe biti nimalo iritantna veæ izuzetno prijatna. Èinjenica je da je velikoj veæini žena potrebno da se prilièno uzbude (pri tom se klitoris napuni krvlju i natekne, nešto poput vašeg penisa) pre nego što krenete sa direktnom stimulacijom klitorisa.

Njene ostale nežne taèke

Evo prostora za ispoljavanje vaše kreativnosti. Pokušajte sa nežnim ljubljenjem ili maženjem zadnjeg dela kolena, unutrašnjosti ruku i butina ili dlanova. Žene vole da im se ovi delovi tela maze, ljube i ližu. Dajte prednost nežnoj stimulaciji nad grubosti. Mnogi ni ne pretpostavljaju da æe kliženje jezika niz unutrašnjost ruku i butina biti toliko erotièno! Koža je ipak najveæi organ stoga je neumorno istražujte.

Njena zadnjica

Masaža zadnjice od spoljašnjosti kao unutra, prema genitalijama i perineumu biæe vrlo prijatna veæini žena. Možete koristiti i ulje za masažu ili baby ulje. Neka vam ovo bude uvod u neku od omiljenih poza.


:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Време за генериране на страницата: 0.0085909 сек.| Участници в момента: - 2 | Гости в момента: - 871 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Характеристики | RSS Новини | Връзка | Препоръки | Условия за използване | Конфиденциалност
Extreme eXTReMe Tracker