Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Idiomas :
:: Inicio
:: Registrar
:: Buscar
:: Forum
:: BatePapo
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Sub-escrevendo
:: Links
:: Estatisticas
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Farma kazna za pusenje od 80000 evra

Zbog uèesnika rijaliti šoa “Farma” televizija “Pink” dobila je veæ dve prekršajne prijave zbog kršenja Zakona za zaštitu stanovništva od posledica duvanskog dima.

Èelnicima rijaliti emisije "Farma" preti milionska kazna

S obzirom na to da producenti ne žele farmerima da zabrane pušenje, ružièasta televizija æe svake nedelje dobijati po jednu prekršajnu prijavu od sanitane inspekcije Ministarstva zdravlja.

Uprkos upozorenjima, producenti su nastavili da na „ružièastoj televiziji“ prikazuju farmere sa cigaretom u ustima, pa su nadležni rešili da krenu u akciju. Meðutim, još nije odluèeno koliko æe Pink platiti za nepoštovanje zakona, minimalna kazna je pola, a maksimalna milion dinara, jer to zavisi od sudije.


- Mi æemo jednom nedeljno slati sudiji za prekšaje prijavu protiv Pink televizije, zbog nepoštovanja Zakona. Do sada smo im napisali dve kazne. Meðutim, koliko æe kaznu platiti, to zavisi od sudije - kaže dr Radosav Mitroviæ, naèelnik sanitarne inspekcije za Beograd.


Tatjana Vojtehovski objasnila je da Farma nije emisija poput “Utiska nedelje” ili “Magazina In” gde “snimanje traje sat vremena”, ali da isto tako jeste prostor sa kojeg se emituje program.

 

- Mi æemo postupiti po prekršajnoj prijavi. Važno je da mi ni na koji naèin ne želimo da kršimo zakon niti da se oglušujemo o njega. Ali, mi suštinski imamo ogroman problem sa “Farmom” jer su zabranom pušenja obuhvaæene sve prostorije gde se emituje i snima televizijski program, a generalno smo stava da nije isto ako se zapali cigareta u emisiji “Magazin in“ ili u “Farmi”. Ljudi na farmi žive! To je veliki problem jer ne možemo nekome ko je pušaè da zabranimo da puši, a ako budemo prestali da emitujemo kadrove u kojima se vide cigarete mi nemamo program. Svaki zakon je tu da se poštuje, i ako mora mi æemo da snosimo odgovornost - kaže Tanja Vojtehovski, poptparol Televizije “Pink“ i objašnjava da postoje odreðeni farmeri kojima u klauzuli piše da neæe biti uskraæeni za cigaretu. Mnogi uèesnici rialiti programa su, inaèe, pre ulaska u emisije ovog tipa èesto tražili da ne budu uskraæeni za cigarete. Tanja vidi samo jedno rešenje problema:
- Ne vidim konkretno rešenje osim da na sledeæem kastingu biramo nepušaèe.
 


Kako bilo, èelnicima ovog rijalitija preti milionska kazna, a prekršajni postupak upuæen je direktno direktoru i pravnom licu produkcije èiji je ovo projekat.


:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Tempo de processamento: 0.0080121 seg.| Usuarios on line : - 1 | Visitantes on line: - 795 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Menssagem | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker