Ljubavni-Sastanak.com - Upoznavanje, muvanje, Licni oglasi, Sex oglasi, Druzenje, Poznanstva

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal


Igre za Decu
Igre od 3 do 103
Crtani Filmovi
Jevtic net
Kovach
Filmovi sa Prevodom
Parovi
Maldivi Farma Uzivo
Farma Uzivo

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako veče od 20 časova okupljanje na chatu. Dobrodošli!


Farma kazna za pusenje od 80000 evra

Zbog učesnika rijaliti šoa “Farma” televizija “Pink” dobila je već dve prekršajne prijave zbog kršenja Zakona za zaštitu stanovništva od posledica duvanskog dima.

Čelnicima rijaliti emisije "Farma" preti milionska kazna

S obzirom na to da producenti ne žele farmerima da zabrane pušenje, ružičasta televizija će svake nedelje dobijati po jednu prekršajnu prijavu od sanitane inspekcije Ministarstva zdravlja.

Uprkos upozorenjima, producenti su nastavili da na „ružičastoj televiziji“ prikazuju farmere sa cigaretom u ustima, pa su nadležni rešili da krenu u akciju. Međutim, još nije odlučeno koliko će Pink platiti za nepoštovanje zakona, minimalna kazna je pola, a maksimalna milion dinara, jer to zavisi od sudije.


- Mi ćemo jednom nedeljno slati sudiji za prekšaje prijavu protiv Pink televizije, zbog nepoštovanja Zakona. Do sada smo im napisali dve kazne. Međutim, koliko će kaznu platiti, to zavisi od sudije - kaže dr Radosav Mitrović, načelnik sanitarne inspekcije za Beograd.


Tatjana Vojtehovski objasnila je da Farma nije emisija poput “Utiska nedelje” ili “Magazina In” gde “snimanje traje sat vremena”, ali da isto tako jeste prostor sa kojeg se emituje program.

 

- Mi ćemo postupiti po prekršajnoj prijavi. Važno je da mi ni na koji način ne želimo da kršimo zakon niti da se oglušujemo o njega. Ali, mi suštinski imamo ogroman problem sa “Farmom” jer su zabranom pušenja obuhvaćene sve prostorije gde se emituje i snima televizijski program, a generalno smo stava da nije isto ako se zapali cigareta u emisiji “Magazin in“ ili u “Farmi”. Ljudi na farmi žive! To je veliki problem jer ne možemo nekome ko je pušač da zabranimo da puši, a ako budemo prestali da emitujemo kadrove u kojima se vide cigarete mi nemamo program. Svaki zakon je tu da se poštuje, i ako mora mi ćemo da snosimo odgovornost - kaže Tanja Vojtehovski, poptparol Televizije “Pink“ i objašnjava da postoje određeni farmeri kojima u klauzuli piše da neće biti uskraćeni za cigaretu. Mnogi učesnici rialiti programa su, inače, pre ulaska u emisije ovog tipa često tražili da ne budu uskraćeni za cigarete. Tanja vidi samo jedno rešenje problema:
- Ne vidim konkretno rešenje osim da na sledećem kastingu biramo nepušače.
 


Kako bilo, čelnicima ovog rijalitija preti milionska kazna, a prekršajni postupak upućen je direktno direktoru i pravnom licu produkcije čiji je ovo projekat.


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0444822 sek.| Članovi online - 0 | Gosti online: - 179 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker