Ljubavni-Sastanak.com - Upoznavanje, muvanje, Licni oglasi, Sex oglasi, Druzenje, Poznanstva

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal


Igre za Decu
Igre od 3 do 103
Crtani Filmovi
Jevtic net
Kovach
Filmovi sa Prevodom
Parovi
Maldivi Farma Uzivo
Farma Uzivo

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako veče od 20 časova okupljanje na chatu. Dobrodošli!


8 ključnih stvari za uspešnu ljubavnu vezu

Svako ko je ikad bio u vezi zna koliko poteškoća donosi odnos između dvoje ljudi. U trenutku kad drugoj osobi poklonite svoje poverenje, svoje srce i pažnju (i ona vama) dolazi do promena. Oboje se menjate, hteli to ili ne. Do kakvih promena će doći, zavisi od vas vašeg partnera, ali što pre shvatite kako graditi vezu, to će vaša veza biti uspešnija i lakše održiva. 

 

Veza između dvoje ljudi je baš poput cvjeća. Morate ga zalivati i brinuti o njemu kako bi ono raslo i cvetalo. Ako zaboravite na cvet, on se suši i polako umire. Ista stvar se događa i sa vezama. U trenutku kada prestanete brinuti i graditi vašu vezu, propast počinje - ljubav umire.

 

Zato je prva ključna stvar za sretnu vezu - uvek raditi na njoj, graditi je, negovati. Znate one male znakove pažnje koje automatski radimo na početku veze - iznenadan poljubac, mali poklon, i druge male stvari koje radimo isključivo kako bi usrećili partnera i izazvali osmeh?! E pa sa takvim znakovima pažnje nemojte nikad stati. 

 

Druga ključna stvar za sretnu vezu - kad vas nešto muči, kad vam nešto smeta - razgovarajte.  Recite partneru razloge svog nezadovoljstva normalnim tonom glasa. Nemojte optuživati već ponudite dogovor/kompromis. Ako ćutite o problemu, on neće nestati već će se nezadovoljstvo kumulirati dok ne preraste u svađu koju je potom mnogo teže umiriti.

 

Ne igrajte igrice - pritom ne mislim na seksualne ili zabavne igrice, već na one podle igrice kojim želite raskrinkati i povrediti protivnika. Vaš partner nije konkurencija, nije protivnik, on je ono što i sama reč kaže - PARTNER.

Pa se tako prema njemu/njoj i ponašajte.

 

Pokažite svoju ranjivost - možda su vas učili da veliki dečaci ne plaču (muški pol) ili da morate biti hladnokrvna kučka kako bi uspeli na ovom svetu (ženski pol) i to je verojatno istina kada se radi o vašem stavu prema svetu, ali ne i kad je reč o vašem partneru. Sa partnerom možete dopustiti trenutke ranjivosti. I muškarci i žene se vole povremeno zaštitnički ponašati prema svom partneru, ali i osetiti zaštitu od partnera. Pokažite jedno drugome da ste potrebni.

 

  Još jedna ključna stvar za sretnu vezu je Prihvatanje. Uprkos tome što je normalno da dolazi do promena u karakteru oba partnera tokom veze, pa je poželjno da se partneri u nekim stvarima prilagode jedno drugome, vaš partner je ipak osoba - individua sa svojim vrlinama i manama. Prihvatite ga/je takvog/u kakav/va jeste ili otiđite. Nemojte od partnera graditi nešto što nije. Naravno, to ne znači da trebate trpiti njegovu lenjost ili njenu neurednost i slične mane koje se mogu promeniti, a bitne su za vaš zajednički život, već na karakterne osobine. Npr. ne možete nekog naterati da zavoli planinarenje, ako mu je draže sediti kod kuće.

 

U takvom slučaju, pronađite društvo s kojim ćete ići na planinarenje, a partnera ostavite kod kuće. Što nas dovodi do sledeće ključne stvari - Zajedničko vreme. Ukoliko imate mnogo zajedničkih interesa, problema ovde verovatno neće biti, ali ako se razlikujete po pitanju načina na koji provodite slobodno vreme, potrebno je dodatnu pažnju posvetiti ovom segmentu veze. Preispitajte sve svoje interese i verujem da ćete naći barem jedan u kojem možete oboje uživati. Odredite sebi vreme u danu koje je rezervirano samo za vas dvoje i provedite ga na dogovoreni način. 

 

Ambicije i ciljevi - svako od nas ima neke svoje ambicije i ciljeve. Ponekad se nađu partneri sa istim ciljevima pa im se lako posvetiti, ali uglavnom se radi o dvema osobama sa različitim karijerama i željama. Razgovarajte o tim ciljevima, pružite podršku jedno drugome i uključite se u ostvarenje partnerovih ambicija. 

Samo dvosmernom komunikacijom i planiranjem ćete oboje ostati u mogućnosti da održite vezu čak i kad ostvarenje neke ambicije zahteva određeno žrtvovanje od strane jednog partnera.

 

Iako rad na ljubavnoj vezi puno puta zahteva određeno žrtvovanje, odricanje i kompromise, nemojte dopustiti da se sve lomi samo na jednog od partera. Nemojte samo vi biti ti koji će se uvek odricati, ali nemojte dopustiti niti da samo partner stalno radi ustupke. Za rad na vezi potrebno je oboje.  

 

Zapamtite, vaše zadovoljstvo sa vezom, kao i zadovoljstvo vašeg partnera, zajedno doprinose obostranom zadovoljstvu i uspješnoj vezi.:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0392909 sek.| Članovi online - 3 | Gosti online: - 196 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker