Ljubavni-Sastanak.com - Upoznavanje, muvanje, Licni oglasi, Sex oglasi, Druzenje, Poznanstva

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal


Igre za Decu
Igre od 3 do 103
Crtani Filmovi
Jevtic net
Kovach
Filmovi sa Prevodom
Parovi
Maldivi Farma Uzivo
Farma Uzivo

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako veče od 20 časova okupljanje na chatu. Dobrodošli!


Ženski orgazam

Toliko ljudi nam se obratilo sa konstatacijom da njihove devojke ili žene ne mogu da dostignu orgazam, da smo rešili da nekoliko tekstova posvetimo ovom problemu. Iako je priroda darovala ženama sposobnost višestrukih orgazama, ipak je mnogo otežala njihovo dostizanje - poredeći sa muškarcima.

Ženski orgazam i bolji seks

Kao što smo već na više mesta naglasili, ključ za bolji seks jeste komunikacija između vas i partnerke. Ako ste u mogućnosti da otvoreno razgovarate o problemu, značajno povećavate šanse za njegovo prevazilaženje. Kao prvo, potrebno je da vidite da li postoje neke objektivne prepreke na putu dostizanja orgazma za vašu partnerku. Evo nekoliko stvari koje bi bilo dobro da ispitate (direktno ili „okolišajući“):
  1. Da li može sama da doživi orgazam kroz masturbaciju?
  2. Da li ima neke predrasude u vezi seksa koji joj stvaraju osećaj stida ili krivice
  3. Da li uzima antidepresive? Ovi lekovi mogu imati negativno dejstvo na libido i sposobnost seksualnog klimaksa.
  4. Da li kod vaše parnerke postoji predistorija seksualnog zlostavljanja ili uopšte loših iskustava u seksu i intimiziranju?
  5. Da li shvata i prihvata činjenicu da žene takođe treba da uživaju u seksu i dožive orgazam, jer u suprotnom mogu početi da izbegavaju seksualno intimiziranje?
Ženski orgazam i masturbacija

Značaj ženske masturbacije

Ako žena može da doživi orgazam kroz masturbaciju, pola problema je rešeno! Moramo shvatiti da nisu muškarci ti koji ženu dovode do orgazma; oni im samo pomažu u tome. Da bi dostigla orgazam, žena mora biti u pravom raspoloženju i uzbuđenju, i na pravi način stimulisana. Ako može masturbacijom da dođe do orgazma, žena sigurno zna koji je pravi put – samo to treba da podeli sa vama.

Međutim, svi znamo da je to lakše reći nego učiniti. Mnoge žene smatraju da je masturbaacija tabu i čak ako se samozadovoljavaju, ne žele da to drugi znaju. Svaka žena je jedinstvena i na jedinstveni način doživljava orgazam. Mnogo je lakše da vam „otvori karte“, pomogne i skine vam osećaj krivice sa pleća, nego da sami istražujete (što može potrajati).

Prevazilaženje predrasuda

Kao što smo rekli, ako žena ima ukorenjene predrasude o seksu koji joj stvaraju osećaj krivice i stida, ma koliko se trudili, teško ćete uspeti u tome da se dovoljno opusti i uživa. Pošto se orgazam kod žena nalazi „u glavi“, bez opuštanja i strastvenog raspoloženja ništa! Svakako je dobro da je žena sa kojom se upuštate u intimne odnose svesna „težine“ i odgovornosti seksualnog čina jer time potvrđuje da nije lakomislena i promiskuitetna. Međutim, morate joj vremenom objasniti da je sasvim u redu da se prepusti uživanju sa voljenom osobom. Gradite poverenje sa njom postepeno i ukidajte međusobne barijere stida.

Ako uzima antidepresive

Ukoliko vaša parnerka ili voljena osoba uzima antidepresive ili druge lekove koji negativno utiču na seksualnu želju, morate joj pružiti potrebnu podršku i razumevanje. Neka se konsultuje sa lekarom i pokuša da nađe pavu dozu lekova koja bi mogla da pomogne u saniranju problema. Neki prirodni preparati poput Peruanske make i damiane mogu obnoviti seksualnu energiju i želju i time umanjiti negativno dejstvo antidepresiva.

Ako nikad ranije nije doživela orgazam

Mnoge žene smatraju da je sasvim normalno to što ne doživljavaju orgazam i da je to neko ekskluzivno pravo muškaraca. Ako joj priđete na pravi način i sa pravim informacijama, možete uspešno razvejati ove predrasude. Izuzetno je bitno da sama žena postane svesna svoje erotičnosti i sposobnosti za višestruke orgazme. Koristeći tehnike sa ovog sajta, pomozite joj u tome!


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0392051 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 192 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker