Ljubavni-Sastanak.com - Upoznavanje, muvanje, Licni oglasi, Sex oglasi, Druzenje, Poznanstva

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal


Igre za Decu
Igre od 3 do 103
Crtani Filmovi
Jevtic net
Kovach
Filmovi sa Prevodom
Parovi
Maldivi Farma Uzivo
Farma Uzivo

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako veče od 20 časova okupljanje na chatu. Dobrodošli!


Kako produžiti seksualni odnos

Jedan od glavnih ciljeva gotovo svih muškaraca jeste maksimalno produžiti seksualni odnos, odnosno odložiti ejakulaciju kako bi se zadovoljila partnerka. Na žalost, većina ne može „izdržati“ onoliko koliko bi hteli i zbog toga se loše osećaju.

Prva stvar koju moramo znati je da nam priroda ovde ne ide na ruku. Prosečan muškarac ejakulira u roku od tri minute od penetracije, jer je genetski imperativ organizma oplodnja a ne maratonski seks. Druga stvar koju moramo shvatiti jeste da psihološko stanje ima veliki uticaj na seksualni nastup. Zabrinutost i napetost povodom toga kakvi ćemo biti u krevetu neće doneti ništa dobro; takođe neće ni parnerka koja nema razumevanja. Oba partnera treba da sarađuju kako bi popravili situaciju, a najvažnija stvar je zadržati pozitivno razmišljanje.
Prvi princip koji leži u pozadini tehnika i saveta koje ćemo navesti jeste sposobnost muškarca da upozna reakcije svoga tela. Razumevanjem načina na koji telo funkcioniše i razabiranjem nivoa seksualnog uzbuđenje, raste sposobnost učenja kako da se uhvati pravi „ritam“ tokom odnosa koji omogućava duži seks. Ključno je znati kada treba usporiti kako bi uzbuđenje splaslo taman toliko da se može izbeći ejakulacija i nastaviti odnos. Drugi princip vezujemo za mogućnost smanjenja osetljivosti penisa. Ako smanjimo osetljivost penisa, trebaće više stimulacije kako bi se došlo do vrhunca, a samim tim i više vremena. Sledeće tehnike i predlozi mogu pomoći u povećavanju seksualne „izdržljivosti“, ali ne predstavljaju magična rešenja i zahtevaju strpljenje i posvećenost sopstvenom usavršavanju.

„Kreni – stani“ tehnika

Osnovni princip u ovoj tehnici jeste stimulacija penisa (samostalno ili od strane parnerke) do granice ejakulacije, a zatim kraća pauza kako bi došlo do opadanja nivoa uzbuđenja. U cilju onemogućavanja ejakulacije može se i primeniti pritisak u predelu ispod glavića. Ovakve „uspone i padove“ nadraženosti penisa treba ponoviti 3-5 puta pre svršavanja. Nakon nekoliko nedelja vežbanja ove tehnike uočićete značajan napredak u svojoj seksualnoj „izdržljivosti“.

Tehnika stiskanja

Neposredno pošto osetite da se bliži ejakulacija, otprilike na tri do četiri nadražaja pred „svršavanje“, naglo prestanite sa stimulacijom penisa i primenite pritisak u korenu polnog organa sa palcem i kažiprstom sa gornje i donje strane. Primenite snažan pritisak fokusirajući se na uretru, cev koja ide donjom stranom penisa a koja nosi seme i mokraću. Ovo će smanjiti tenziju u penisu i zadržati ejakulatorni refleks. Ovde je takođe ključno redovno vežbanje kako biste uočili svoju „tačku bez povratka“ odnosno momenat kada više ne možete da suzdržite ejakulaciju. Pritisak treba primeniti malo pre ovog momenta „bez povratka“. Pritisak se može primenjivati u bilo kom delu penisa ispod glavića, sve do korena.

Kegelove vežbe

Ove vežbe su dobile naziv po Dr Kegelu koji ih je razvio. Vežbe se praktikuju kako bi se ojačao PC mišić. Oba pola imaju ovaj mišić koji kod žena podržava uretru, bešiku, matericu, vaginu i rektum; a kod muškraca uretru, bešiku, penis i rektum. S obzirom da PC mišić ima važnu ulogu u orgazmu i ejakulaciji, konstantno jačanje ovog mišića može pomoći kod problema sa prevremenom ejakulacijom i mokrenjem. Stiskanjem ovog mišića možete zadržati ejakulaciju, napraviti kraću pauzu praćenu dubokim disanjem, pa nastaviti sa odnosom.

Uvek pokušajte da se zabavljate dok radite ove vežbe i prilagodite ih svom vremenskom rasporedu. Za najbolje i najbrže rezutate potrebno je svakodnevno disciplinovano vežbanje. Ukoliko budete istrajni ojačaćete ovaj mišić dovoljno da vam pomogne u sprečavanju ejakulacije. Prve rezultate možete očekivati nakon tri nedelje.

Lociranje PC mišića

PC mišić je onaj koji stežete kada vam se jako mokri kako to ne biste uradili u sopstvene gaće. Najlakše ćete ga locirati ako pokušate da prekinete mlaz tokom mokrenja. Ove vežbe se ipak ne rade tokom mokrenja nego u slobodno vreme.

Gde vežbati

Kegelove vežbe možete praktikovati bilo gde, samo je potrebno da ste u mirovanju. Možete ih čak raditi tokom vožnje ili na poslovnom sastanku. Najbolje je da sami pronađete vreme i ambijent koji vam najviše odgovaraju.

Koristi od vežbanja

Jača erekcija, intenzivniji orgazam, snažnija ejakulacija, smanjivanje rizika impotencije.
Ove vežbe mogu praktikovati i žene kako bi bile u stanju da stegnu penis u vagini i obezbede veće zadovoljstvo sebi i partneru, te intenziviraju sopstveni orgazam.

Tehnika
  1. Stegnite PC mišić
  2. Zadržite brojeći u početku do pet a kasnije do deset
  3. Opustite mišić
  4. Ponovite minimum deset puta, nekoliko puta dnevno.
Pravilno vežbanje

Kao i sa svakim oblikom vežbanja, neophodno je kegelove vežbe raditi pravilno i koristeći prave mišiće. Tokom vežbanja, ne bi trebalo da stežete mišiće nogu, zadnjice ili trbušnjake. Potrebno je kontrahovati samo PC mišić. Možda će vam biti potrebno izvesno vreme dok pecizno ne izolujete ovaj mišić tokom vežbanja, ali to neka vas ne brine. Samo budite uporni. Takođe, moguće je da ćete osetiti izvesnu tenziju u anusu tokom vežbanja ali to je normalno jer je teško izolovati PC mišić od sfinktera. Pravilnost ćete steći tokom vremena.

Kondomi

Mnogi tvrde da nošenje kondoma smanjuje nivo stimulacije penisa i omogućava duži seks. Ukoliko ne nosite kondome radi zaštite, probajte radi smanjivanja nadražaja penisa. Pokušajte sa debljim kondomima.

Razmevanje i podrška partnerke

Sve opisane tehnike je najbolje primenjivati uz saradnju i podršku parnerke. Stoga, ukoliko ste u ozbiljnoj emotivnoj vezi, nemojte kriti svoje probleme nego zatražite ljubav i razumevanje. Bićete iznenađeni koliko je parnerka spremna da vam izađe u susret i pomogne – na obostranu korist i zadovoljstvo.


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0391419 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 195 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker