Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Idiomas :
:: Inicio
:: Regístrese
:: Buscar
:: Foro
:: Chat
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Suscripción
:: Enlaces
:: Estadísticas
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Kako produžiti seksualni odnos

Jedan od glavnih ciljeva gotovo svih muškaraca jeste maksimalno produžiti seksualni odnos, odnosno odložiti ejakulaciju kako bi se zadovoljila partnerka. Na žalost, veæina ne može „izdržati“ onoliko koliko bi hteli i zbog toga se loše oseæaju.

Prva stvar koju moramo znati je da nam priroda ovde ne ide na ruku. Proseèan muškarac ejakulira u roku od tri minute od penetracije, jer je genetski imperativ organizma oplodnja a ne maratonski seks. Druga stvar koju moramo shvatiti jeste da psihološko stanje ima veliki uticaj na seksualni nastup. Zabrinutost i napetost povodom toga kakvi æemo biti u krevetu neæe doneti ništa dobro; takoðe neæe ni parnerka koja nema razumevanja. Oba partnera treba da saraðuju kako bi popravili situaciju, a najvažnija stvar je zadržati pozitivno razmišljanje.
Prvi princip koji leži u pozadini tehnika i saveta koje æemo navesti jeste sposobnost muškarca da upozna reakcije svoga tela. Razumevanjem naèina na koji telo funkcioniše i razabiranjem nivoa seksualnog uzbuðenje, raste sposobnost uèenja kako da se uhvati pravi „ritam“ tokom odnosa koji omoguæava duži seks. Kljuèno je znati kada treba usporiti kako bi uzbuðenje splaslo taman toliko da se može izbeæi ejakulacija i nastaviti odnos. Drugi princip vezujemo za moguænost smanjenja osetljivosti penisa. Ako smanjimo osetljivost penisa, trebaæe više stimulacije kako bi se došlo do vrhunca, a samim tim i više vremena. Sledeæe tehnike i predlozi mogu pomoæi u poveæavanju seksualne „izdržljivosti“, ali ne predstavljaju magièna rešenja i zahtevaju strpljenje i posveæenost sopstvenom usavršavanju.

„Kreni – stani“ tehnika

Osnovni princip u ovoj tehnici jeste stimulacija penisa (samostalno ili od strane parnerke) do granice ejakulacije, a zatim kraæa pauza kako bi došlo do opadanja nivoa uzbuðenja. U cilju onemoguæavanja ejakulacije može se i primeniti pritisak u predelu ispod glaviæa. Ovakve „uspone i padove“ nadraženosti penisa treba ponoviti 3-5 puta pre svršavanja. Nakon nekoliko nedelja vežbanja ove tehnike uoèiæete znaèajan napredak u svojoj seksualnoj „izdržljivosti“.

Tehnika stiskanja

Neposredno pošto osetite da se bliži ejakulacija, otprilike na tri do èetiri nadražaja pred „svršavanje“, naglo prestanite sa stimulacijom penisa i primenite pritisak u korenu polnog organa sa palcem i kažiprstom sa gornje i donje strane. Primenite snažan pritisak fokusirajuæi se na uretru, cev koja ide donjom stranom penisa a koja nosi seme i mokraæu. Ovo æe smanjiti tenziju u penisu i zadržati ejakulatorni refleks. Ovde je takoðe kljuèno redovno vežbanje kako biste uoèili svoju „taèku bez povratka“ odnosno momenat kada više ne možete da suzdržite ejakulaciju. Pritisak treba primeniti malo pre ovog momenta „bez povratka“. Pritisak se može primenjivati u bilo kom delu penisa ispod glaviæa, sve do korena.

Kegelove vežbe

Ove vežbe su dobile naziv po Dr Kegelu koji ih je razvio. Vežbe se praktikuju kako bi se ojaèao PC mišiæ. Oba pola imaju ovaj mišiæ koji kod žena podržava uretru, bešiku, matericu, vaginu i rektum; a kod muškraca uretru, bešiku, penis i rektum. S obzirom da PC mišiæ ima važnu ulogu u orgazmu i ejakulaciji, konstantno jaèanje ovog mišiæa može pomoæi kod problema sa prevremenom ejakulacijom i mokrenjem. Stiskanjem ovog mišiæa možete zadržati ejakulaciju, napraviti kraæu pauzu praæenu dubokim disanjem, pa nastaviti sa odnosom.

Uvek pokušajte da se zabavljate dok radite ove vežbe i prilagodite ih svom vremenskom rasporedu. Za najbolje i najbrže rezutate potrebno je svakodnevno disciplinovano vežbanje. Ukoliko budete istrajni ojaèaæete ovaj mišiæ dovoljno da vam pomogne u spreèavanju ejakulacije. Prve rezultate možete oèekivati nakon tri nedelje.

Lociranje PC mišiæa

PC mišiæ je onaj koji stežete kada vam se jako mokri kako to ne biste uradili u sopstvene gaæe. Najlakše æete ga locirati ako pokušate da prekinete mlaz tokom mokrenja. Ove vežbe se ipak ne rade tokom mokrenja nego u slobodno vreme.

Gde vežbati

Kegelove vežbe možete praktikovati bilo gde, samo je potrebno da ste u mirovanju. Možete ih èak raditi tokom vožnje ili na poslovnom sastanku. Najbolje je da sami pronaðete vreme i ambijent koji vam najviše odgovaraju.

Koristi od vežbanja

Jaèa erekcija, intenzivniji orgazam, snažnija ejakulacija, smanjivanje rizika impotencije.
Ove vežbe mogu praktikovati i žene kako bi bile u stanju da stegnu penis u vagini i obezbede veæe zadovoljstvo sebi i partneru, te intenziviraju sopstveni orgazam.

Tehnika
  1. Stegnite PC mišiæ
  2. Zadržite brojeæi u poèetku do pet a kasnije do deset
  3. Opustite mišiæ
  4. Ponovite minimum deset puta, nekoliko puta dnevno.
Pravilno vežbanje

Kao i sa svakim oblikom vežbanja, neophodno je kegelove vežbe raditi pravilno i koristeæi prave mišiæe. Tokom vežbanja, ne bi trebalo da stežete mišiæe nogu, zadnjice ili trbušnjake. Potrebno je kontrahovati samo PC mišiæ. Možda æe vam biti potrebno izvesno vreme dok pecizno ne izolujete ovaj mišiæ tokom vežbanja, ali to neka vas ne brine. Samo budite uporni. Takoðe, moguæe je da æete osetiti izvesnu tenziju u anusu tokom vežbanja ali to je normalno jer je teško izolovati PC mišiæ od sfinktera. Pravilnost æete steæi tokom vremena.

Kondomi

Mnogi tvrde da nošenje kondoma smanjuje nivo stimulacije penisa i omoguæava duži seks. Ukoliko ne nosite kondome radi zaštite, probajte radi smanjivanja nadražaja penisa. Pokušajte sa debljim kondomima.

Razmevanje i podrška partnerke

Sve opisane tehnike je najbolje primenjivati uz saradnju i podršku parnerke. Stoga, ukoliko ste u ozbiljnoj emotivnoj vezi, nemojte kriti svoje probleme nego zatražite ljubav i razumevanje. Biæete iznenaðeni koliko je parnerka spremna da vam izaðe u susret i pomogne – na obostranu korist i zadovoljstvo.


:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Tiempo de ejecución: 0.0102150 seg.| Usuarios en línea : - 2 | Visitantes en línea: - 802 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Escríbanos | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker