Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Kielet :
:: Koti
:: Rekisteröidy
:: Etsi
:: Forum
:: Chat
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Subscription
:: Links
:: Statistiikka
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

8 kljuènih stvari za uspešnu ljubavnu vezu

Svako ko je ikad bio u vezi zna koliko poteškoæa donosi odnos izmeðu dvoje ljudi. U trenutku kad drugoj osobi poklonite svoje poverenje, svoje srce i pažnju (i ona vama) dolazi do promena. Oboje se menjate, hteli to ili ne. Do kakvih promena æe doæi, zavisi od vas vašeg partnera, ali što pre shvatite kako graditi vezu, to æe vaša veza biti uspešnija i lakše održiva. 

 

Veza izmeðu dvoje ljudi je baš poput cvjeæa. Morate ga zalivati i brinuti o njemu kako bi ono raslo i cvetalo. Ako zaboravite na cvet, on se suši i polako umire. Ista stvar se dogaða i sa vezama. U trenutku kada prestanete brinuti i graditi vašu vezu, propast poèinje - ljubav umire.

 

Zato je prva kljuèna stvar za sretnu vezu - uvek raditi na njoj, graditi je, negovati. Znate one male znakove pažnje koje automatski radimo na poèetku veze - iznenadan poljubac, mali poklon, i druge male stvari koje radimo iskljuèivo kako bi usreæili partnera i izazvali osmeh?! E pa sa takvim znakovima pažnje nemojte nikad stati. 

 

Druga kljuèna stvar za sretnu vezu - kad vas nešto muèi, kad vam nešto smeta - razgovarajte.  Recite partneru razloge svog nezadovoljstva normalnim tonom glasa. Nemojte optuživati veæ ponudite dogovor/kompromis. Ako æutite o problemu, on neæe nestati veæ æe se nezadovoljstvo kumulirati dok ne preraste u svaðu koju je potom mnogo teže umiriti.

 

Ne igrajte igrice - pritom ne mislim na seksualne ili zabavne igrice, veæ na one podle igrice kojim želite raskrinkati i povrediti protivnika. Vaš partner nije konkurencija, nije protivnik, on je ono što i sama reè kaže - PARTNER.

Pa se tako prema njemu/njoj i ponašajte.

 

Pokažite svoju ranjivost - možda su vas uèili da veliki deèaci ne plaèu (muški pol) ili da morate biti hladnokrvna kuèka kako bi uspeli na ovom svetu (ženski pol) i to je verojatno istina kada se radi o vašem stavu prema svetu, ali ne i kad je reè o vašem partneru. Sa partnerom možete dopustiti trenutke ranjivosti. I muškarci i žene se vole povremeno zaštitnièki ponašati prema svom partneru, ali i osetiti zaštitu od partnera. Pokažite jedno drugome da ste potrebni.

 

  Još jedna kljuèna stvar za sretnu vezu je Prihvatanje. Uprkos tome što je normalno da dolazi do promena u karakteru oba partnera tokom veze, pa je poželjno da se partneri u nekim stvarima prilagode jedno drugome, vaš partner je ipak osoba - individua sa svojim vrlinama i manama. Prihvatite ga/je takvog/u kakav/va jeste ili otiðite. Nemojte od partnera graditi nešto što nije. Naravno, to ne znaèi da trebate trpiti njegovu lenjost ili njenu neurednost i sliène mane koje se mogu promeniti, a bitne su za vaš zajednièki život, veæ na karakterne osobine. Npr. ne možete nekog naterati da zavoli planinarenje, ako mu je draže sediti kod kuæe.

 

U takvom sluèaju, pronaðite društvo s kojim æete iæi na planinarenje, a partnera ostavite kod kuæe. Što nas dovodi do sledeæe kljuène stvari - Zajednièko vreme. Ukoliko imate mnogo zajednièkih interesa, problema ovde verovatno neæe biti, ali ako se razlikujete po pitanju naèina na koji provodite slobodno vreme, potrebno je dodatnu pažnju posvetiti ovom segmentu veze. Preispitajte sve svoje interese i verujem da æete naæi barem jedan u kojem možete oboje uživati. Odredite sebi vreme u danu koje je rezervirano samo za vas dvoje i provedite ga na dogovoreni naèin. 

 

Ambicije i ciljevi - svako od nas ima neke svoje ambicije i ciljeve. Ponekad se naðu partneri sa istim ciljevima pa im se lako posvetiti, ali uglavnom se radi o dvema osobama sa razlièitim karijerama i željama. Razgovarajte o tim ciljevima, pružite podršku jedno drugome i ukljuèite se u ostvarenje partnerovih ambicija. 

Samo dvosmernom komunikacijom i planiranjem æete oboje ostati u moguænosti da održite vezu èak i kad ostvarenje neke ambicije zahteva odreðeno žrtvovanje od strane jednog partnera.

 

Iako rad na ljubavnoj vezi puno puta zahteva odreðeno žrtvovanje, odricanje i kompromise, nemojte dopustiti da se sve lomi samo na jednog od partera. Nemojte samo vi biti ti koji æe se uvek odricati, ali nemojte dopustiti niti da samo partner stalno radi ustupke. Za rad na vezi potrebno je oboje.  

 

Zapamtite, vaše zadovoljstvo sa vezom, kao i zadovoljstvo vašeg partnera, zajedno doprinose obostranom zadovoljstvu i uspješnoj vezi.



:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Sivun luomiseen meni aikaa: 0.0112579 sekuntia.| Käyttäjiä Online: - 3 | Vieraita Online: - 974 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Palaute | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker