Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Kielet :
:: Koti
:: Rekisteröidy
:: Etsi
:: Forum
:: Chat
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Subscription
:: Links
:: Statistiikka
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Ženski orgazam

Toliko ljudi nam se obratilo sa konstatacijom da njihove devojke ili žene ne mogu da dostignu orgazam, da smo rešili da nekoliko tekstova posvetimo ovom problemu. Iako je priroda darovala ženama sposobnost višestrukih orgazama, ipak je mnogo otežala njihovo dostizanje - poredeæi sa muškarcima.

Ženski orgazam i bolji seks

Kao što smo veæ na više mesta naglasili, kljuè za bolji seks jeste komunikacija izmeðu vas i partnerke. Ako ste u moguænosti da otvoreno razgovarate o problemu, znaèajno poveæavate šanse za njegovo prevazilaženje. Kao prvo, potrebno je da vidite da li postoje neke objektivne prepreke na putu dostizanja orgazma za vašu partnerku. Evo nekoliko stvari koje bi bilo dobro da ispitate (direktno ili „okolišajuæi“):
  1. Da li može sama da doživi orgazam kroz masturbaciju?
  2. Da li ima neke predrasude u vezi seksa koji joj stvaraju oseæaj stida ili krivice
  3. Da li uzima antidepresive? Ovi lekovi mogu imati negativno dejstvo na libido i sposobnost seksualnog klimaksa.
  4. Da li kod vaše parnerke postoji predistorija seksualnog zlostavljanja ili uopšte loših iskustava u seksu i intimiziranju?
  5. Da li shvata i prihvata èinjenicu da žene takoðe treba da uživaju u seksu i dožive orgazam, jer u suprotnom mogu poèeti da izbegavaju seksualno intimiziranje?
Ženski orgazam i masturbacija

Znaèaj ženske masturbacije

Ako žena može da doživi orgazam kroz masturbaciju, pola problema je rešeno! Moramo shvatiti da nisu muškarci ti koji ženu dovode do orgazma; oni im samo pomažu u tome. Da bi dostigla orgazam, žena mora biti u pravom raspoloženju i uzbuðenju, i na pravi naèin stimulisana. Ako može masturbacijom da doðe do orgazma, žena sigurno zna koji je pravi put – samo to treba da podeli sa vama.

Meðutim, svi znamo da je to lakše reæi nego uèiniti. Mnoge žene smatraju da je masturbaacija tabu i èak ako se samozadovoljavaju, ne žele da to drugi znaju. Svaka žena je jedinstvena i na jedinstveni naèin doživljava orgazam. Mnogo je lakše da vam „otvori karte“, pomogne i skine vam oseæaj krivice sa pleæa, nego da sami istražujete (što može potrajati).

Prevazilaženje predrasuda

Kao što smo rekli, ako žena ima ukorenjene predrasude o seksu koji joj stvaraju oseæaj krivice i stida, ma koliko se trudili, teško æete uspeti u tome da se dovoljno opusti i uživa. Pošto se orgazam kod žena nalazi „u glavi“, bez opuštanja i strastvenog raspoloženja ništa! Svakako je dobro da je žena sa kojom se upuštate u intimne odnose svesna „težine“ i odgovornosti seksualnog èina jer time potvrðuje da nije lakomislena i promiskuitetna. Meðutim, morate joj vremenom objasniti da je sasvim u redu da se prepusti uživanju sa voljenom osobom. Gradite poverenje sa njom postepeno i ukidajte meðusobne barijere stida.

Ako uzima antidepresive

Ukoliko vaša parnerka ili voljena osoba uzima antidepresive ili druge lekove koji negativno utièu na seksualnu želju, morate joj pružiti potrebnu podršku i razumevanje. Neka se konsultuje sa lekarom i pokuša da naðe pavu dozu lekova koja bi mogla da pomogne u saniranju problema. Neki prirodni preparati poput Peruanske make i damiane mogu obnoviti seksualnu energiju i želju i time umanjiti negativno dejstvo antidepresiva.

Ako nikad ranije nije doživela orgazam

Mnoge žene smatraju da je sasvim normalno to što ne doživljavaju orgazam i da je to neko ekskluzivno pravo muškaraca. Ako joj priðete na pravi naèin i sa pravim informacijama, možete uspešno razvejati ove predrasude. Izuzetno je bitno da sama žena postane svesna svoje erotiènosti i sposobnosti za višestruke orgazme. Koristeæi tehnike sa ovog sajta, pomozite joj u tome!


:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Sivun luomiseen meni aikaa: 0.0085990 sekuntia.| Käyttäjiä Online: - 3 | Vieraita Online: - 840 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Palaute | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker