Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Idiomas :
:: Início
:: Registar
:: Pesquisar
:: Forum
:: Concversar
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Subscrição
:: Endereços
:: Estatísticas
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Ekrem Jevric - biseri u farmi

Svi biseri Ekrema Jevriæa

O Ekremu Jevriæu pre Farme znali smo jako malo, da veoma specifièno peva i da je njegova pesma "Kuæa, pos‘o“ jedna od najgledanijih pesama na YouTubu i da ima preko pet miliona pregleda.

A kada je  došlo vreme da ga bolje upoznamo usledio je pravi šok! Ovaj prostodušni èovek, posle samo dve nedelje boravka na imanju pokrivenom kamerama iskreno je konstatovao da ima oseæaj da ga sve vreme snimaju. I to nije kraj primerima zbog kojih æe ime Ekrema Jevriæa ostati urezano zlatnim slovima u anale domaæe televizije.

Uživajte u svim biserima Ekrema Jevriæa .

"Bravo ti ga, bate"!
"Vrlo dobar si èovek"!
"Veri gud, bate"!
"Boli me dik"!
"Tako mi moja èetiri sina": Enisa, Verdina, Hajrudina, Barata
"Monoseksualac je èovek koji može da je*e èoveka, ženu i životinju"


"Najbolji muvi je "Takanik“!

Verovatno ni sam Leonardo Dikaprio nije nikada èuo za Ekremov omiljeni film - "Takanik“, iako je, kako se ispostavilo nakon prevoðenja na srpski, u njemu igrao glavnu ulogu!

"Na ovom svetu meni najviše omiljeni film „Takanik“, to je bila istina od filma, filmovi nisu istina 100 odsto, ali ovo je stvarno istina. To je muvi o brodu koji je potonuo dole i mnogo ljudi je umrlo. Gledati ga bar 33 puta. Ko ga ne pogleda, nema pojma o životu - od srca je preporuèio Jevriæ".

"Kada Ekrem reši da ima seks, ništa ga neæe spreèiti u tome! Ni žena iz Njujorka grada, niti kamere".

"Vesna, ja volim kad ti imaš menstruaciju - rekao je Jevriæ, kada se Vendi pravdala da ne može da ima seks zbog "onih dana“.

Ako ste se ikada pitali kakve su životinje dok rade one stvari, pitajte "doktora za seks“ Jevriæa!

"Da žena zna kako pas je*e, nikada muža pustila ne bi! Tako svi kažu, a i jeste tako - reèe Jevriæ".

Bezbedan seks bez kurdona je nezamisliv! Ne verujete? Pitajte Ekrema.

"Ako ne koristite kurdon, dobiæete sidu! Svaka se žena udaje za seks i èovek se ženi za seks. A sida može da se prenese ako su mene prljave ruke i ako se ne izapereš dobro. Jedini problem je što kada koristiš kurdon, osetiš samo 80 posto seksa. Kurdon se koristi da bi se zaštitio dik" - to je teorija Jevriæa!

Ne razmišljajuæi da li su te iste Vendijeve noge bile u štali, poljskom toaletu ili na nekom još prljavijem mestu, Ekrem ih je stavio sebi u usta!

"Ovo je najveæi znak da se volimo! Ljubim te u noge jer je to najbolji znak za sve" - prièao je pevaè dok je lizao Vukeliæevoj tabane


:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Tempo de processamento: 0.0083489 seg.| Utilizadores on line : - 3 | Visitantes on line: - 829 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Opiniões | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker