Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs

Polovni Automobili Auto Oglasi


Zvezde Granda
Crtani Filmovi
Veliki Brat VIP
Besplatni Domaci Filmovi
Jevtic net
Kovach

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Erotski septembar

Erotska Pria

Vrati se nazad na Erotske Prie

Prica iz septembra

Gledam u tamu septembarske večeri. Misli su raštrkane, uzburkane, kidaju jedna drugu. Čekam. Vrebam senke, lovim zvuke: očekujem dragu siluetu, poznat korak.
Ne vidim, ali osećam da mi prilazi s leđa, osećam ruke - grle me oko struka dok usne spuštaju vreli poljubac na vrat. Vrelina njegovog tela žari, zabacujem glavu na njegove grudi. Gricka mi kosu. I uvo. Sve to volim i nemo se predajem vatri koja se razbuktava. Grli me nežno i snažno, čujem njegov ubrazan dah dok ruke putuju niz moje bokove, miluju. Okrećem se ka njemu, pogled mi tone u tamnu dubinu dragih očiju. Tamnih kao septembarsko veče, toplo i mirisavo. Zrelo. Usne se, najpre, ovlaš sastaju u kratkom pozdravu, a zatim željno upijaju. Isprepletana igra jezika, isprepletana igra ruku, tela. Posmatrač bi rekao: drvo na vetru
Moje telo odgovara na svaki dodir. Raskopčava mi bluzu, grudi se nadimaju, bradavice polude, hoće u nebo. Saginje se i nežno ih ljubi. Zatim grubo. Milovanja postaju teža, moje ruke klize pod njegovom košuljom, prsti mrse kovrđave dlačice grudi; njegove putuju mojim butinama, pa pod suknju. Nestašne su i vrele. Ovaj čovek nema deset prstiju, on je svetlost pretočio u ruke pa me zraci mijuju istovremeno po svim najtanijim tajnama tela.
Njegova muškost ludi dok se šeprtljam sa kopčom i zatvaračem pantalona (nikada nisam uspela da se spretno izborim sa ovim branama!), mislim, stomak će da mi probuši. Oslobođena poleće u vis - brzo je stavljam u kavez svojih usana. Ljubim ga i gušim se. Gušim se zato što je velik i snažan, gušim se zato što je topao i nežan, zato što znam da ću ga dobiti, da će biti moj rob i gospodar, sjaj i zamračenje.
Lagano me uspravlja. "Polako", ne znam da li obuzdava sebe ili mene ili naše obostrano uzavrele strasti. Ljubeći se, prilazimo krevetu. Kako smešno hoda u polu skinutim pantalonama. Kao patak. Moj patak. Grli me mekoća kreveta, pokriva čvrstoća muškog tela. Ima li srećnije osobe od mene? Moj dragan polako, ali snažno klizi u mene. Potpuno, u moje ruke, oči, mozak. A ja hoću još, hoću da ga osećam u svakom pokretu, uzdahu, u svakoj ćeliji. Hoću da mi posle kaže da mu je spala koprena sa mozga, da je slobodan od svakodnevnih briga, od zla. I dajem mu se. Pratim svaki njegov pokret, na udar odgovaram udarom, na predah predahom, na zvuk zvukom. Oseaćam golicavo približavanje eksplozije. Ne dišem.
Još uvek gledam u tamu septembarske večeri. Pratim izdužene senke i siluete. Gospode, odakle se stvori moj muž?


Objavljeno: 2012-11-30 22:02:03

Vrati se nazad na Erotske Prie

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Prie


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0415351 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 208 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker