Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Igracica go-go prica

Erotska PriŔa

Vrati se nazad na Erotske PriŔe

Kratka prica o hot igracici

Devojka je meko u┼íla, bosih nogu. Klekla je ispred mene i poljubila mi noge. Lepo je izgledala, oko trideset, sa licem koje je istovremeno bilo zrelo i de─Źije. Telo joj je bilo ogrnuto prozirnim, svilenim ┼íalom. Ruke, noge i glava su joj bili nepokriveni, osim s ne┼íto zlatnog nakita koji je zveckao pri svakom njenom pokretu. Bez ikakve pratnje, po─Źela je da igra. Ova igra─Źica je ┼íirila seksualnost svakim, i najmanjim, trzajem usana, pokretima ruku i glave, igrom bosih stopala i dubokih o─Źiju. Treperenje njenih nozdrva, lelujavo uvijanje njenog ─Źvrstog ali elasti─Źnog tela, bilo je o─Źaravaju─çi prizor. Mogao sam da osetim naboj devoj─Źine erotske magije, a ─Źinilo mi se da koristi samo fragmente svoje ve┼ítine.

Njena igra, spora ali uzbudljiva, bila je krajnje simboli─Źna: ispoljavala je razli─Źita seksualna raspolo┼żenja - od po─Źetnog zanimanja i uzbu─Ĺenja do zavo─Ĺenja i kona─Źnog ushi─çenja. Igra, kao da je trajala satima, potpuno me obuzela. Onda me je uzela. Nije bilo vulgarnog striptiza. Tanano je iskliznula iz svoje ode─çe, otkrivaju─çi gipko telo. Rekla mi je da legnem na prostirku. Zatim su postojali samo moj ─Źvrst ud i njema vla┼żna ┼żenskost u kosmi─Źkom jedinstvu. Bila je, ono ┼íto Indusi zovu, ┬╗lomilica oraha┬ź zbog zapanjuju─çe snage njenih vaginalnih mi┼íi─ça. Bio sam potpuno izvan sebe. Svo vreme je lagano pevu┼íila tekst koji nisam razumeo, a koji me je vodio u trans. Iznenada je eksplodiralo u mom mozgu. Osetio sam sebe u nekoj drugoj dimenziji. Video sam blje┼ítava svetla i nezamislive boje. ─îinilo se da se zidovi raspadaju dok sam ose─çao ekstazu u svakoj svojoj ─çeliji.


Objavljeno: 2012-11-30 22:07:57

Vrati se nazad na Erotske PriŔe

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske PriŔe


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0395880 sek.| Članovi online - 15 | Gosti online: - 192 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker