Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Seksi plivacica

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Komsinica koja cesto pliva na bazenu i ja

"Često plivaš ovdje?" upitao sam nisku plavušu velikih očiju.
"Svaki tjedan barem jednom," rekla mi je.
A zapazio sam je čim je ušla u bazenski kompleks. Teško je bilo ne primijetiti je; širih bokova i malih, čvrstih grudi, izašla je pred oči mnogih muškaraca odjevena u bijeli kupaći badić kroz koji se vidjelo sve što je bilo vrijedno gledanja, jer kako smo se prije bazena trebali smočiti pod tušem, njen je kostim od klorirane vode postao proziran. I kad je ušla u vodu, zaplivala je mojom trakom. Bili smo tu samo ona, ja i jedan djed koji kao da je namjeravao umrijeti svakog trena. Plivao sam ja, plivala je ona, čitao sam joj u očima da bi nešto htjela, samo što je hladna bazenska voda to nešto smežurala do krajnjih granica. Pa sam je tako pitao, vrlo jednostavno i vrlo blago. I ona mi je odgovorila.

"Ne znam za tebe," nastavio sam za priču, "ali ja ću se ovdje odmoriti." Prihvatio sam se za rub bazena i zadahtao.
"Malo ću i ja," rekla je.
"Kako to da te do sada nisam vidio?" pitao sam je kroz žamor djece iz škole plivanja i studenata koji su odrađivali svoj tjelesni.
"Nemam pojma," rekla je i nasmijala se. Nije bila lijepa, nije bila ni posebno zgodna, ali zračila je nekakvim zanimljivim sjajem koji se da zapaziti samo kod posebnih žena. Mirisala je na još.
"Siguran sam da bih te zamijetio da smo se ranije sreli."
"A da li bi i tada bio tako poduzetan kao što si bio danas?" Nasmijala se.
"Nisi ti još vidjela ni p od poduzetnosti," rekao sam.
"Kako se zoveš?" pitala me nakon kraće stanke. Predstavio sam se.
"Drago mi je. Ja sam Lucija."
"Mokra mi je ruka. Ne bih se baš sada rukovao."
"Nema veze, dobro je i ovako."

I tako smo nastavili plivati, osmjehivati se jedno drugom. Nisam si mogao pomoći; pogled bi mi svaki put otišao u smjeru njene lijepo oblikovane guze ili prema jasno iscrtanim bradavicama. Jedino sam žalio što mi je libido od hladoće vode bio splasnut.
No, svemu dođe kraj, pa sam tako i ja odlučio otići. Obaveze zovu, noćna smjena se bliži. Izašao sam iz bazena i krenuo po svoje stvari.
"Ideš već?" iznenadila me Lucija. I ona je izašla iz bazena, očito samo radi razgovora. Samo? Nisam baš siguran.
"Moram," rekao sam. "Idem na posao."
"Pa gdje radiš?"
"U videoteci. Noćna smjena, do tri ujutro."
"Pa zar ima ljudi koji dođu po filmove tako kasno."
"Iznenadila bi se. Uglavnom parovi koji dolaze po porniće."
"Ti ne gledaš porniće u te kasne sate, kad si sam u videoteci?"
"Ne baš," odmahnem. "Ja radije to prakticiram u stvarnosti."
"Moram na toalet," rekla je tada i uhvatila me za BiiiiP, onako nabrzinu, kad nitko nije gledao. "A onda me pričekaj."
Otuširali smo se, podigli svoje stvari s garderobe i našli svlačionicu na relativno izoliranom položaju, malo izdvojenu od ostalih.
"Ovo je super," rekla je. "Nikad se nisam pojebala ovako javno."
"Zatvoreni smo," rekao sam.
"Znaš ti dobro što ja mislim!"

Skinula mi je kupaće i moj se BiiiiP propeo u svojoj punoj veličini. Nagurala ga je u usta do balčaka, ja sam ga gurao unutra i van. Palucala je jezikom po vrhu glavića, igrala se s jajima koja su se, na sreću, vratila u svoju prirodnu veličinu. Milovao sam je po plavoj glavi i mokroj kosi i mirisao klor koji je dopirao s bazena. Bila je vrhunska - majstorica i pol. Lizala mi je BiiiiP kao da je sladoled, dovukla krv u njega tako da mi je erekcija bila najmasivnija koju sam imao u cijelom svom životu. Krajičkom uma pomislio sam na svoju djevojku i na njeno snebivanje svaki put kad bih joj probao nagurati kitu u usta. Lucija nije imala tih problema.

"Zamjena strana," rekla je, sjela na malu klupicu, svukla prozirne gaćice i raširila noge. Uredno podšišana maca molila me da je ližem. Kleknuo sam i uopće mi nije smetalo što je pod tvrd i mokar. Jezik mi je šarao njenim usminama dok sam joj draškao klitoris i dahtao u pičku. Ona se protezala i izvijala kako sam je lizao, a zatim iz nje poteknu sokovi zavodničkog mirisa. Volim taj miris, obožavam picine sokove. No, došlo je i doba da ga nabijem, pa sam ga stavio uz sam rub njene mačkice, tik do usmina. Nabrekli glavić ju je pozdravio, a zatim sam prodro u njenu pičku, lagano, a onda i jače.

Zabijao sam se ubrzo u nju punom snagom, a ona je stenjala. Čulo se kako nam gola i mokra tijela udaraju jedno u drugo, a znoj koji nam je tekao miješao se s vodom koju nismo obrisali sa sebe. Štipkao sam je za velike bradavice preko njenog kostima, a ona ukloni i posljednji dio svoje odjeće. Volim te kupaće kostime, ne moraš se puno truditi ako želiš skinuti ženu. Konstantno sam je ubadao, trljao se u njene usmine i klitoris, prodirao sve do njene rodnice. Bila je razjarcana kao da je nitko nije BiiiiP godinama. Milovala me po torzu i šaptala kako sam lijep i dobar, a ja sam joj umjesto komplimentima uzvraćao ševom. Tako me napalila da više nisam mogao izdržati.
"Svršit ću," rekao sam. "Izlit ću ti se u pičku!"

Ona je predosjetila grčenje mojih mišića pa je stisla svoju vaginu tako da mi je pojačala užitak. Bila je Lucija iskusna jebačica. Ja sam prodro u njeno tijelo najviše što sam mogao i ispalio svoje sjeme. Zadrhato sam sa svakim stezanjem mojih prepona i izlio se. Tada sam izašao i poljubio je.
"Ja još nisam svršila," rekla je.

Umjesto da je dokrajčim jezikom kao što je očekivala, ja sam sjeo do nje i zažvalio je. Tada sam ušao u nju svojim prstima i pronašao svoju spermu. Izvadio sam djelić i poliznuo je, a zatim smo se nastavili ljubiti dok sam prstima istraživao njenu unutrašnjost. Pipajući, zamišljao sam sve te doline koje su se otvarale pod njima, klitoralnu uzvisinu i ljepotu koju su mi pružile. Igrao sam se s djelićima njene intime, te je i ona svršila, požudno hvatajući zrak svojim lijepim ustima. Kad se opustila, pripijena uz moje tijelo, još sam je jednom poljubio, a zatim sam se obukao i otišao na posao.

"Slobodno te dođem posjetiti koji dan?" pitala me kad sam izlazio iz kabine.
Kimnuo sam. "Ali ja ću doći na bazen idući tjedan, sto posto."
"Isto vrijeme?" rekla je, ali ja sam je čuo samo onako usput jer sam u žurbi zamaknuo iza ugla.

Lucija i ja smo nastavili sa ševama na bazenu, u videoteci, u mom ili njenom stanu, na pedeset drugih mjesta, ali to su već druge priče. Pa ako budete dobri, možda ću vam ih i ispričati...


Objavljeno: 2012-12-09 02:04:09

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0397530 sek.| Članovi online - 11 | Gosti online: - 143 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker