Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs

Polovni Automobili Auto Oglasi


Zvezde Granda
Crtani Filmovi
Veliki Brat VIP
Besplatni Domaci Filmovi
Jevtic net
Kovach

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Svingeri iz Valjeva

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Valjevski svingeri u akciji

Brankica je zivela u Valjevu al je rodjena Sremica, tipicna Mala
bucmasta, guzata, sisata ali izuzetno umilj-atog lica i glasa unosi raspolozenje u oso-bu sa kojom komunicira Ona i muz nisu zapoceli grupni sex na osnovu prevare jednog od partnera. Evo njihove price.
Bilo je leto i Brankica se u kostimu promolila kroz prozor prvog sprata da se poprica sa komsijama, tkodje bracnim pa-rom, koji se suncao u susednom dvoristu. Dvoriste je imalo ogradu, pa su ih jedino oni mogli videti sa prozora. Mlada i lepa, komsinica suncala se u toplesu, a komsija u mi-nimalnim gacama.
Usred razgovora sa komsilukom, Milovan je banuo u sobu i video Brankicu nagu-zenu na prozor. Bila je provucena ispod zavese. Ne dizuci zavesu provirio je kroz nju i ugledao razlivene i pustene iz okova kom-sinicine grudi. Odmah mu je BiiiiP pala na pamet. Cucnuo je pored Brankice i ne pomerajuci je, skinuo joj donji deo kostima. Gledaoje u komsinicu, a drzao zenu za guzu. Brankica je i dalje pricala, cak i kad joj je Milorad zavukao BiiiiP i poceo da je jebe. Strasno se uzbudila sto je posmatraju dok se tuca, a ipak ne znaju da to cini. Verovatno je komsinica pomislila da se Brankica samo klati preko prozora, kada joj je Milovan
nabijao BiiiiP u prednji polozaj, jer se on nije video od zavese. Posle je priznala da je i ona zamisljala lepog i polugolog komsiju da se nalazi iza njenih ledja. sa zavucenim kurem u njenu BiiiiP. i pred samo svrsavanje, povukla se iza zavese, pa su se spustili na krevet i jebali se kao nikad do tada.
Tada su shvatili da ih prisustvo drugih osoba, dok se jebu uzbudjuje, a da ih ne bi drugi put zamisljali hteli su da ih obezbede uzivo, pa su se javili na nas oglas za sexualno druzenje.
I sa njima smo se pojebali odvojeno, ali samo prvi put, a posle smo pravili fine gru-pnjake.
Brankici je ovo bila prva pomisao na drugog muskarca, a cak je i u brak usla nevina, pa je relativno dugo studirala oblik i velicinu mog BiiiiP. Cudila se ogromnim jajcima i naravno sve to vise puta proturila kroz ruke. Volela je da sama namesta svojim rukama moj BiiiiP u njenu pizdu, samo da bi imala sto vise razloga da ga oseti i u ruci.
Volela je da se fotografise gola, pa sam joj napravio desetak snimaka, a Milorad je jednom slikao nas dvoje, naravno gole u zagrljaju. Ja moje kopije jos cuvam, a njene joj je nazalost pobacala majka u vatru.
Jebali smo se za dve godine ukupno osam puta zajedno, Goca i Milovan na nekom
njihovom sluzbenom putu, gde je vo-dio Gocu, a jednom Brankica i ja nasamo kod nje.
Bio sam poslom u Valjevu i svratio na kratko. Kada me je videla obradovala se i sa-opstila pricjuci da je Milorad ponovo na nekom sluzbenom putu, da je zeljna BiiiiP i da joj sincic za 15 minuta dolazi iz skole Brzo mi je skinula sako izuo sam se sam, uzela me za ruku i povela u spavacu sobu, u trku je skinula gacice i bacila ih u kraj, zadigla suknju, legla na krevet rasirila noge i rekla:
Jebi!
Nasmejao sam se situaciji, otkopcao pantalone, svukao gace do kolena, pokazao mlitav BiiiiP i pitao:
Cime?!
Svatila je u brzini da ja nemam BiiiiP na dugme, pridigla se sela na ivicu kreveta, uzela mi BiiiiP u usta i pocela da ga mazi, malo rukom a malo ustima. Naravno, brzo se digo, legla je i zabio sam joj ga u nedavno obrijanu BiiiiP. Imala je redje dlake oko pizde u odnosu na moju cupavu Gocu, pa se obrijala misleci da ce joj biti gusce.
Taman sam joj svrsio u BiiiiP, kada su se cula vrata. Ustala je, pustila suknju da padne preko, uzela gace u ruke i otisla u kupatilo pozdravljajuci se sa sincicem.
Ja sam ostao u sobi da zakopcavam pantalone.


Objavljeno: 2012-12-11 13:42:08

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0862339 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 190 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker