Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Uzamljena zena sa neznancem

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Pratio sam je do kuce a onda pitao da se druzimo bez njenog muza

Ona je bila utjelovljenje strasti. Gledao sam je, ugodno smješten na terasi kafića. Jako ljetno sunce pržilo je gradić, oznojeni ljudi teturali su u potrazi za hladovinom. Ona, međutim... Ona je hodala elegantno, kao na modnoj pisti. Odjevena u "vruć" kupaći kostim koračala je užarenim ulicama gradića. Otpijao sam kavu i gledao. Posve opčinjen. Njena koža potamnila je na suncu, a ulje za tijelo, kojim se štitila od opeklina, činilo je njeno tijelo masnim na animalno izazovan način. Izgledala je kao oznojena rasplodna ždrebica. Promatrao sam njene duge, vitke noge koje su se prekrasno širile iz butina u sjajne, fino zaobljene guzove. Stražnjicu je potpuno otkrila gladnim pogledima prolaznika - odjevena u crne kupaće tange sakrivala je malo, gotovo ništa. Zamišljao sam kako se među njenim nogama nakuplja znoj i vlaži joj pičku. Moj pogled se polako uspinjao, preko vitkih kukova prema bujnim, nauljenim sisama, prekrivenim tek škrtim gornjim dijelom dvodjelnog kostima. Njeno lice bilo je prekrasno - punašne usne, malen nosić, duboke, prodorne oči uokvirene dugim trepavicama, i ta divna kosa... Duga, valovita crna kosa razlijevala joj se niz ramena...

Nisam mogao izdržati, nisam smio pasti bez borbe. Platio sam kavu i pošao za njom. Pratio sam je pogleda prikovanog za njene raskošne, tamnopute guzove koji su se presijavali na suncu, premazani tankim slojem ulja za tijelo. Kada sam je sustigao, riječi su same potekle iz mene.

"Oprosti!" rekao sam. "Primijetio sam te već nekoliko puta u ovome gradiću. Uvijek si sama..."
Zastala je, pa se prijateljski nasmiješila.
"U stvari", odgovorila je "ovdje sam s mužem."
Razočarano sam ušutio.
"Nema veze" nastavila je. "Ako želiš da se malo družimo, u redu je. Moj muž vjerovatno baš sada guzi svoju plavokosu tajnicu."
Pomalo me začudila njena otvorenost, ali ugrabio sam priliku u letu.
"A tko brine o ovim prekrasnim guzovima?"
Ponovo se nasmiješila.
"Ovi prekrasni guzovi su, u stvari, usamljeni", odgovorila je, izigravajući djetinju tugu.

Zapalio sam cigaretu, pa napao:
"Ako ti prekrasni guzovi žele društvo, mogao bih pomoći."
Glasno se nasmijala, pa naglo prešla u protunapad iz kojega sam shvatio da želi isto što i ja, vjerovatno pomalo i da bi se osvetila nevjernome mužu.
"Volim direktne muškarce. Ne očekuj od mene ljubav, ali, ako želiš malo razveseliti jednu usamljenu djevojku, rado ću posjetiti tvoj stan."

Poveo sam ju u svoju hotelsku sobu, ne vjerujući koliko me sreća pomilovala. Bila je sjajna. Putem me napaljivala.
"Moj muž već dugu guzi svoju tajnicu. Ona je ljepuškasta, istina. Ima velike dude, i koliko sam ja čula, zna dobro stisnuti tvrd BiiiiP između sisa. I ja sam dobra u tome. Ulovim ud sisama, pa ih utrljavam u njega, sve dok me vruća sperma ne zalije po vratu..."

Kada smo stigli u moju sobu, BiiiiP mi je već očajnički drhtao, tražeći toplu pičku koja bi ga obgrlila i isisala sjeme iz njega. Svukla se bez oklijevanja, otkrivajući mi ogromne ali čvrste sise, sa širokim kolutovima oko napetih bradavica. Kada je skinula i gaćice, zaljubio sam se u njenu obrijanu pičku. I ja sam se riješio odjeće, pa ju polegao na krevet i klekao pred nju. S nestrpljenjem sam uronio lice među njene noge i zavukao svoj pohotan jezik između njenih usmina u užarenu intimu. Glasno je stenjala i izvijala se na krevetu, privlačeći me nogama bliže sebi, dublje u svoju mokru, požudnu nutrinu. Obuhvatio sam njen klitoris usnama pa ga počeo šamarati jezikom. Bubrio je i nadimao se. U ritmu njenih uzdisaja ubrzavao sam tempo, i moj jezik je mahnito trljao nabrekao klitoris, sve dok nije glasno zajecala, istegla se divljim pokretom nogu i obasula mi lice svojim toplim pičkinim sokovima. Kada je svršila, popeo sam se na krevet, pa podigao njene noge na svoja ramena. Lagano sam utrljao svoj purpuran, debeo glavić, na ulaz u njenu picu, pa ga žestokim ubodom satjerao u dubinu. Rascvjetala se oko njega i usisala čitav BiiiiP u sebe. Moja jaja žustro su lupkala u njene guzove dok sam, napaljen kao nikada, zarivao svoje koplje u nju. Gledao sam njeno prekrasno lice obliveno znojem, izvijeno u grimasu strastvenog užitka i rovao udom po toj mokroj, kraljevskoj pizdi.

"Tako", ječala je "tucaj me... Mmmm... Rasturi moju kurvinsku pičku... Ohhh..."

Osjetivši da sperma u mojim jajima kuha i prijeti erupcijom, izvadio sam ud iz nje, pa ga nježno premjestio na guzni otvor. Zadovoljno je zastenjala. Polako, gurao sam BiiiiP u njen anus, koji se spremno širio i upijao me u bujnu, nauljenu guzu. Mek šupak s lakoćom me primao, dok se ona mazno uvijala na krevetu, šapćući nešto pohotno... Njeni prsti obuhvatili su moje guzove i zgrčili se, privlačeći me bliže sebi... Prodirao sam u nju, sve dublje i dublje, uživajući u rasnom čmaru koji je stezao moj ud... Kada sam ga zabio do njenih krajnjih granica, počeo sam ševiti jednoličnim pokretima... Anus joj je bio gladak, kao podmazan. Stenjala je i grizla svoje usne, šireći noge kao da želi još, još dublje, još jače... Ud mi je podrhtavao kao vulkan, pa sam ga uskoro izvadio iz nje... Prepoznala je svoj trenutak i primakla mu se licem, pa ga spremno prihvatila ustima. Njen jezik živahno je oblizivao znojan, napet BiiiiP, sve dok nisam prolio val sperme u njena usta, po njenom licu. Srušio sam se na krevet, iscrpljen i iscijeđen, a ona se vedro oblizivala, dok joj je gusto sjeme kapalo s brade po sisama...

Brzo sam zaboravio njene riječi - "Ne očekuj od mene ljubav, ali ako želiš malo razveseliti jednu usamljenu djevojku, rado ću posjetiti tvoj stan". Njen bludni muž više je nikada nije imao. Ostali smo zajedno, a ja sam dobio priliku uvjeriti se da je nešto drugo što je rekla bila istina: "...ja sam dobra u tome. Ulovim ud sisama, pa ih utrljavam u njega, sve dok me vruća sperma ne zalije po vratu..."

Nadam se da je njen, danas već bivši muž, proveo dobre dane sa svojom plavom tajnicom... Jer ja s njegovom bivšom ženom provodim sjajan život.
U ritmu njenih uzdisaja ubrzavao sam tempo, i moj jezik je mahnito trljao nabrekao klitoris, sve dok nije glasno zajecala, istegla se divljim pokretom nogu i obasula mi lice svojim toplim pičkinim sokovima. Kada je svršila, popeo sam se na krevet, pa podigao njene noge na svoja ramena. Lagano sam utrljao svoj purpuran, debeo glavić, na ulaz u njenu picu, pa ga žestokim ubodom satjerao u dubinu. Rascvjetala se oko njega i usisala čitav BiiiiP u sebe.


Objavljeno: 2012-12-11 14:32:33

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0390429 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 202 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker