Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Pulsiranje u boksericama

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Pulsiranje zbog prevare zene

Zasto me pali kad razmisljam o tome kako moju "imovinu" tuca neko drugi? A tek kad sam saznao da je to istina....

Ušao sam u stan tiho, kao i obično, lagano pritisnuvši kvaku. Vrata od kuhinje bila su zatvorena, a iz nje se širio zvuk smanjenog televizora. Otvorio sam vrata i ugledao je. Sjedila je na krevetu, kao i obično izgledajući nezainteresovano za svijet oko sebe, barem ovaj obični, svakodnevni, većini zanimljiv.
Na sebi je imala majičicu na bretele, a grudnjaka- ni od korova. Sisice, iako ne prevelike stajale su uspravno i ponosno, a bradavice su joj stalno bile nabubrele. Kratka bijela trenerka joj je bila pripijena uz tijelo, a nogavice su se završavale negdje iznad lista. Koža lista joj je bila nježna, preplanula, nigdje nije imalaq ni jedne dlačice. Nasmijala se kad sam ušao i raširila ruke u zagrljaj. Kako sam je pozeleo.
Odigrao sam igru kao da se ništa ne dešava.. Zagrlio sam je otvorenih očiju. Pričali smo nešto neobavezno, pitala me kako sam, ja nju da li je jela. Gledali smo televizor, ulila mi je sok, dala čokoladu. Jeo sam i gledao je, smijući se. Smijala se.
- A sad mi reci fino zašto mi nisi rekla da si se jebala sa šoferom-bio sam najednom ljut, a ona iznenadjena.
- Molim- rekla je, kao u čudu.
- Šta moliš, šta ti moliš-ljutito sam je upitao.
- Jebala si se s njim kad te vozio kući prvi put, a poslije toga i drugi put. Kako si samo mogla da mi to ne kažeš, a obećala si sve reći-pitao sam je
-Ćutala je i odmahivala glavom.


Osjećao sam opasno pulsiranje u gaćama.. Pomisao na to kako se jebe u kombiju raspamećivala me. Znao sam gotovo do u detalj:

Dok je on vozio počeo je da je hvata po nozi, onako iskusno šoferski. Zatim mu je ruka sve više lutala ka njenom medjunožju. Bilo je leto, a ona u šorcu. Ruka mu je dodirivala njenu macu, onako preko odjeće. Ona je uzela mobilni telefon, pritisla tipku i ugasila ga, Više nije mogao izdržati, parkirao je kombi na mračni parking kraj puta. Ona je sa trećeg sjedišta, onog skroz desnog prešla na srednje. Poljubili su se. Ruka joj je krenula ka njegovom šorcu. Zavukla je ruku u njegove gaće, dok joj je on oblizivao jezik, a rukama joj gnječio sisiće. Raspametila se. On je osjetio da treba, malo se podigao i šorc sa gaćama je bio na podu kombija. Počela ga je pušiti. On je stenjao, zatvorenih očiju, a ruka mu je mazila njenu pičkicu. Bila je mokra.

Pa, samo nekoliko sati ranije se jebala, ali nije svršila. Da, jebala se sa mnom, a ja sam, napaljen, svršio za par minuta i ostavio je bez užitka.

Njena mala usta gutala su njegov glavić. U njih je sada stavila samo centimetar glavića, a vrhom jezika istraživala malu rupicu na njemu. Vrtila je glavom čas lijevo,čas desno kao sumanuta, ne ispuštajući BiiiiP iz usta. Sada je počela da ga puši dublje, ubrzavajući ritam. Skinuo joj je tanku majičicu i pokušavao dohvatiti njene sise rukama. Gnječio ih je, vrteći bradavice.

Sada mi je već dostigao neslućenu eličini. Da, ja sam perverzan, pali me kad pričamo o ovome. Ljut sam, ali i napaljen. Drkala mi ga je nježno, prilazeći glavom sve niže. Moj nožni palac osetio je njenu macu preko gaćica. Naslonila se laktovima na moje butine i gledala me tiho, gotovo nevino, vlažnih očiju. Nije mi promaklo kako je gledala njega. Željno, grizući donju usnu zubićima. Stavila ga je u usta i potonula dole... Zatvorio sam oči i vratio se sedam dana unazad, zamišljajući šta radi s njim.

Premjestili su se na desno, suvozačko sjedište. On je sjedio, a ona mu je okrenula guzu i nabila se licem na vjetrobran. Namjestio ga je na njen otvor i gurnuo. Nabijala se na njega kao divljakuša, uživala je u osjećaju ispunjenosti. Odjednom, osjetila je i nalet grize savjeti, pomijesan sa uzitkom . Jebe se s nekim koga ne voli. A uziva o tome, ne kao sa mnom, vec onako bestijalno, podlo, surovo i sirovo u isto vrijeme.
BiiiiP je divlje, ubacivao ga je i izbacivao, kao kad menja brzine. Rukama se oslonila na komandnu tablu i pogledala u retrovizor. U tom momentu naišla su kola sa jakim farovima. Vidjela je njegovo lice, zgrčeno, puno samozadovoljstva. Nikada nije lakše došao do sexa.
-Jel te ovako BiiiiP, upitao sam je dok sam ga teškom mukom smještao u njenu ovlaženu, ali tako usku mačkicu. Jecnula je od bola i sladostrašća, celo telo joj se streslo.
- Odgovori mi, jel te ovako BiiiiP.
- O, da, ali ne kao ti samo ti znaš da jebeš, ničiji nije kao tvoj-govorila je isprekidano. Zatvorih oči...

Izvadio je svog žilama prošaranog ljubimca, a ona s okrenula, klekla na kolena, pored sedišta i stavila ga u usta. Spustio je desno rame i počeo prstom istraživati njene dubine. Opet ga je pušila divljački, znala je da je usred velikog uživanja onemogućio sebe da lako svši. Gutala ga je celom dubinom usta, a onda se vraćala na glavić, posebno ga oblizujući kružno.
Osetila je da glavić buja, samo što nije počeo svršavati...

Toliko sam se napalio da sam osjećao da ću svršiti. Od toga me delilo nekoliko trenutaka. Ona se nabijala do kraja, imao sam utisak da ona mene jebe, a ne ja nju.
-Too, too, svrši u mene, ne vadi ga sada- osetila je. Mlaz je štrcnuo negde u dubinu njene unutrašnjosti. Mlatio sam glavom od sladostrašća, ona mi je grizla jezik, ne želeći ga ispustiti. Upravo sam krunisao kuvu, sasuo sam u nju celog sebe. Zatvorih oči, želeći videti ostatak priče. Nije išlo...

II

Pred očima mi se ukazalo jezero.
- Šteta što smo stigli tako brzo, mogao si voziti i sporije.
- Da.
Uzeli smo svako svoj ruksak i krenuli prema jezeru. Odlučili smo prvo prošetati.

Dan je bio sunčan, iako ljeto, nije bilo prevruće. U autu nije bilo klime, a nije bilo ni potrebe za njom. Bar danas. Sjedila je kraj mene u haljinici, koja joj se zadigla do iznad koljena. Na nogama je imala nekave ljetnje cipelice, kao napravljene od špage. Pojačala je pjesmu na radiju. Začuo sam poznate stihove, meni nepoznatog izvodjača.
Pogledao sam je. Uzvratila je pogled istovremeno i protegla se. Ugledao sam svježe izbrijan pazuh, nježan, bez brazdi, kao u djeteta. Znao sam da nije brijala samo njega, uvijek je to radila u kompletu.
Moja vrela ruka krenula je ka njenom koljenu. Stegnula je oba koljena, zarobila mojih pet prstiju i nasmijala se. Oslobodila je. Mijenjao sam brzine, okretao volan i sve radio lijevom rukom. Desna se kretala sve dublje pod haljinicu. Dodirnuo sam njene gaćice, a u glavi sam osjetio mućenje. BiiiiP je puslisaro. Kao da sam u nemu čuo ritam svoga srca. Tutnjalo je. Zatvorila je oči i zabacila glavu unazad. Kako je samo znala da uživa. Bila je mokra, osjetio sam preko pamuka, kao da je uvijek bila takva. Vjerovatno i je.
Pred očima mi se ukazalo jezero.
- Šteta što smo stigli tako brzo, mogao si voziti i sporije.
- Da.
Uzeli smo svako svoj ruksak i krenuli prema jezeru. Odlučili smo prvo prošetati. Hladnoća šume davala je svemu sexualnu konotaciju. Držao sam je za ruku.
Klupa. Sjeli smo. Počeh je ljubiti, prvo nježno, pa sve strasnije. Zavukao sam ruku na isto mjesto od maloprije. Naišla je grupica dječaka, ali smo ih kasno spazili. Bilo nas je briga? Ne. Smirili smo se na par sekundi, a onda je ona ustala i skinula gaćice, vratila se prema klupi i sjela.
- Čini mi se da od kupanja nema ništa.
- Da.
Bio sam nekakav BiiiiP umjetnik u duši, ali nisam volio uzalud tratiti riječi.
Kao da smo se istovremeno okrenuli. Brdo, pod kojih smo sjedili izgledalo nam je kao Obećana zemlja, ispostava Sodome i istureno odjeljenje Gomore.
Nikada se nigdje nisam brže popeo. Nisam bio čak ni zapuhan.
Trgao sam haljinicu sa nje, ne znajući kako da je što prije ukolnim. Na kraju sam odustao.Uhvatio sam je iznad kukova i okrenuo je. Zabio sam nos u njena ledja. Spuštao sam se jezikom sve niže. Stigao sam do guze i počeo je halapljivo lizati. Savila se i pružila mi pogled na svoju pukotinu. Ružičasti otvor guze tako me privlačio. Liznuo sam ga jezikom. Znao sam koliko mi se to svidja, mogao sam raditi desecima minuta. Okretao sam glavu lijevo desno, ubadajući je u guzu u obliku križa, jer je jezik tako mijenjao položaj. Ušao je u nju cijeli centimeter. Ječala je, a na bradi sam osjetio vrelu tečnost. Spustio sam se jeikom, polako, dok se sa jezera čula graja. Jezik mi je upao u njenu macu. Bila je tako slatka. Imala je jak, tako opijajući miris. Miris bluda. Miris, zbog kojeg bi pristao umrijeti poslije samo jednog sexa. BiiiiP sam je jezikom, pa nosom naizmjence. Ječala je, uzdisala, izbacivala nesuvisle riječi.
- Ne, ne, ne- čuo sam. Mnoge žene su mi dok ih BiiiiP, u vrhuncu napaljenosti, vikale NE. To je valjda bio najjači izraz njihovog sladostrašća.
BiiiiP mi je, znao sam to, dostigao onu magičnu cifru 20. Malo? Meni ne.
Spuzao sam svoj šorc do koljena, osjetila je to i hitro se okrenula. Strpala ga je u usta, kao dugo željeni zalogaj. Pušila ga je pohotno, kao uvijek. Da sam imao ogledalo mogao sam vidjeti kako joj se pukotina rastvorila. Guza joj je bila okrenuta ka jezeru. Šta bi dali da znaju pa da je mogu vidjeti. To me još više uspalilo. Lizala mi je jaja, bila su mokra kao da sam se okupao. A onda je rpešla niže, lickajući komadić kože izmedju jaja i čmara. Jezik joj je završio u mojoj guzi. Stresao sam se. Kada sam prvi put doživio i svidjelo mi se pomislio sam da sam gay. Naredne godine su me razuvjerile. Samo mi se svidjalo, ali isključivo ženski jezik. Spuštao sam tijelo, a ona se nije pomicala. BiiiiP kao da mi je utrnuo. Nisam znao gdje je epicentar mog zadovoljstva. Počeo sam ga drkati.
-Stavi ga.
Okrenula je guzui naslonila se na drvo. Teško je ulazio, bila je prokleto dobro uska. Najuža pička na svijetu. Mislim da sam je zbog tog šesvio mjesecima kao prvi put. Ja sam mirovao, a ona se nabijala sama. Gnječio sam joj sisiće, lizao ledja, ječao sam kao dijete. Ona je ispuštala krike, koji su mogli privući i udaljeniju publiku. Osjećao sam svoja jaja kao udaraju o vlažne usmine.
- Koliki je.
BiiiiP sam je divljački, a njena maca se pomalo širila, kao da je bivala sve vlažnija. Izvadio sam ga. Stavio sam dva prsta u njenu macu, ali samo je jedan ušao kako treba. Do kraja. Bio je mokar kao čep. Izvadio sam ga i ponudio joj ga. Halapljivo ga je polizala, s ogromnom željom. A, onda je sjela na zemlju, pravo na ruksak, raširila nog i pozvala me. Ušao je ponvoo sa teškoćom, ali ovaj put malo lakše. Gotov sam, osjećao sam, dok su me njeni nokti grebali po ledjima, a usne ocrtavale krugove na vratu. Ubrzao sam ritam, osjećao sam kako glavić bubri. Ona se sve jače uvijala. Počela je svršavati glasno, a njeni nokti su se ukopali u mojoj koži. Trzala se pola minute, a ja sam znao-ne mogu više.
Izvadio sam ga, a ona ga je strpala u usta. Progutala ga je gotovo do korjena Štrcnuo sam u njeno grlo, duboko, Nije ga ispuštala, nije ni mrdala. Bio je stisnut i to je pojačavalo zadovoljstvo. Oblizala ga je do kraja, a sa zadnjim kapima sperme, polako sam shvaćao da su glasovi koje sam maločas čuo sve bliže. Spustila je haljinu,a ja podigao šorc. Sjeo sam pored nje na zemlju, ljubazno klimajući dvjema gospodjama sa ljubaznim smješkom...


Objavljeno: 2012-12-11 14:40:15

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0378730 sek.| Članovi online - 6 | Gosti online: - 57 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker