Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs

Polovni Automobili Auto Oglasi


Zvezde Granda
Crtani Filmovi
Veliki Brat VIP
Besplatni Domaci Filmovi
Jevtic net
Kovach

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Vruci toplotni udar

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Udar temperature tokom seksa

Evo me dušo , kod mene klima sve rashladila a kad otvoriš prozor toplinski udar uđe i poremeti mi ritam. Tvoj mail je jako dobar i sviđa mi se tvoja upornost. Ma ja bi volija da se negdje nađemo pa da imamo vrimena i prostora za sve riječi pretočiti u djelo. Mogao sam te zamisliti kako gola i rosna žuriš podignuti slušalicu kako ti voda curi niz tijelo i moči pod podno tvojih nogu fino izbrijanih, a dlačice onako vlažne sjaje se kao rosa u jutru, mislim na one poviše tvoje pice koju još nisam ni osjetio ni kušao a rado bih. Mogu zamisliti kad mi pišeš ili čitaš nešto vatreno od mene, kako se vlažiš pa kad rukom dodirneš to blaženo mjesto osjetiš leptire u stomku. Znam to jer se isto osjećam kad se i meni tako nešto dogodi. Pa ja sam probao zamisliti "Teleporter" kad sam te čuo kako si potrčala po slušalicu gola, našao se pored tebe a ti si me privukla k sebi i strasno poljubila podigla nogu i obujmila me oko struka tako da sam osjetio tvoju vruću picu kako mi miluje bok dok si se trljala o mene.
Uzvratio sam na strasnom poljupcu i spustio ruke na tvoje meke guze i vatra u meni je počela goriti, rastao je i slinio od želje za tobom. Uzela si ga u ruku i osjetila kako klizi među tvojim prstima a onaj ugođaj u glaviću koji proizlazi kroz tvoje prste možeš samo zamisliti kao što ja mogu zamišljati kako je tebi dok ti prstom razvlačim usnice i milujem klitoris. Ljubio sam ti vrat, lice, ramena a nemirne ruke su šarale po tvom tijelu sve do nje, male sočne pičkice i kad sam te uhvatio nježno za nju zadrhtala si a pored mog uha je prošlo jedno ahhhhhh koje je prešlo u jako uzdisanje. Kleknuo sam ispod tebe a ti si bez pardona raširila noge i jednu podigla na moje rame. Ispred mene se raširio najljepši cvijet orošen što vodom što željom i tako je divno mirisao da sam ga morao približiti nosu a jačina mirisa me opila i gurnuo sam jezik u njega, mislim nju i počo sisati sokove do zadnje ali su se oni i dalje intenzivno pojavljivali i nisu mi dali da stanem ,već si se ti nabijala na moja usta takvom silinom da smo oboje pali na pod.
Uzela si moj već bolno pulsirajući BiiiiP u ruku pa s njim u usta. Kad sam osjetio tvoje tople usne na njemu poželio sam da eksplodiram da sve izbacim po tebi. Ipak to je bio tek početak i suzdržao sam se. Nježno si ga sisala dok sam ja oblizivao i igrao se tvojom macom. Rukom si vrtila moja jaja i jezikom prolazila po cijelom mišiću pa op! glavić u usta a ja , vrti mi se i vrti. Podigla si se i zavrtila guzom i pozvala me da uđem u tebe s leđa . Naslonila si se na komodu ja sam te uzeo za bokove i lagano ulazio u tebe. Možeš li zamisliti dok tvrd ulazi i ispunjava te do mozga!? Već si bila jako napaljena i htjela si ga cijelog pa si uskladila ritam tako da ti uđe do kraja, a ja sam rukama dražio tvog klišu koji je nabrekao od uzbuđenja. Naglo si se okrenula ovila me rukama i nogama i zajašila naslonjena na zid i servirala mi pičku gledajući me u oči svojim bečarskim očima koje su me proždirale i govorile da ne stajem.
Držao sam te za guzove i nabijao, uzdisali smo mokri od znoja koji je pomagao da nam tijela klize i budu kao jedno. Uhvatila si me za ruku i odvukla na kauč, legli smo bočno i podigla si nogu da uđem u dubinu tvog vrelog tijela. Jebali smo se u savršenom ritmu koji se ne može opisati, mora se doživiti, onako dok sam u tebi a ruka po stomku i dojkama. Već si se grčila u orgazmu a ja pokušavam otegnuti svoj jer mi je jako dobro i ne želim svršiti a vulkan u meni radi i samo što ne eksplodira. Možeš li zamisliti kako je to s muške strane kad ti je dobro kad osjećaš svaki dodir i kad te golica u glaviću kad sperma hoće van a ti bi još? Da bar mogu kao i žene ,par orgazama u jednom snošaju. Legla si i htjela da me osjetiš na sebi pa sam tako uz tvoje raširene noge ušao u tebe.
Sad sam već lud i stiskaš me rukama za guzu i nabijaš na sebe a kraj se bliži. Mozak mi zakazuje na par trenutaka i vadim ga van , uzimaš ga u ruku i dovršavaš posao uz jake mlazove tople sperme što ti pada po dojkama i stomku. Uživaš u tom činu slušajući me i gledajući me u moje lice puno grča zadovoljstva, dok ti prsti prolaze po mom mekom glaviću tek ispražnjenom. Otvaram oči i s osmjehom ti pokazujem kako je bilo dobro, smješkaš se a ja rukama masiram tvoje prsi i stomak razmazujući sve u kružnim pokretima da koža upije kao losion. Liježem na tebe i ljubim te u zagrljaju koji smo zaslužili nakon ovakvog sexa. E sad palimo cigarete a ti nam donosiš nešto za piće i na kauču ležimo okruženi mirisom divljeg sexa, pijuckamo, pušimo i uživamo...Objavljeno: 2012-12-12 17:33:03

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0387032 sek.| Članovi online - 11 | Gosti online: - 96 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker