Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Vruci toplotni udar

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Udar temperature tokom seksa

Evo me dušo , kod mene klima sve rashladila a kad otvoriš prozor toplinski udar uđe i poremeti mi ritam. Tvoj mail je jako dobar i sviđa mi se tvoja upornost. Ma ja bi volija da se negdje nađemo pa da imamo vrimena i prostora za sve riječi pretočiti u djelo. Mogao sam te zamisliti kako gola i rosna žuriš podignuti slušalicu kako ti voda curi niz tijelo i moči pod podno tvojih nogu fino izbrijanih, a dlačice onako vlažne sjaje se kao rosa u jutru, mislim na one poviše tvoje pice koju još nisam ni osjetio ni kušao a rado bih. Mogu zamisliti kad mi pišeš ili čitaš nešto vatreno od mene, kako se vlažiš pa kad rukom dodirneš to blaženo mjesto osjetiš leptire u stomku. Znam to jer se isto osjećam kad se i meni tako nešto dogodi. Pa ja sam probao zamisliti "Teleporter" kad sam te čuo kako si potrčala po slušalicu gola, našao se pored tebe a ti si me privukla k sebi i strasno poljubila podigla nogu i obujmila me oko struka tako da sam osjetio tvoju vruću picu kako mi miluje bok dok si se trljala o mene.
Uzvratio sam na strasnom poljupcu i spustio ruke na tvoje meke guze i vatra u meni je počela goriti, rastao je i slinio od želje za tobom. Uzela si ga u ruku i osjetila kako klizi među tvojim prstima a onaj ugođaj u glaviću koji proizlazi kroz tvoje prste možeš samo zamisliti kao što ja mogu zamišljati kako je tebi dok ti prstom razvlačim usnice i milujem klitoris. Ljubio sam ti vrat, lice, ramena a nemirne ruke su šarale po tvom tijelu sve do nje, male sočne pičkice i kad sam te uhvatio nježno za nju zadrhtala si a pored mog uha je prošlo jedno ahhhhhh koje je prešlo u jako uzdisanje. Kleknuo sam ispod tebe a ti si bez pardona raširila noge i jednu podigla na moje rame. Ispred mene se raširio najljepši cvijet orošen što vodom što željom i tako je divno mirisao da sam ga morao približiti nosu a jačina mirisa me opila i gurnuo sam jezik u njega, mislim nju i počo sisati sokove do zadnje ali su se oni i dalje intenzivno pojavljivali i nisu mi dali da stanem ,već si se ti nabijala na moja usta takvom silinom da smo oboje pali na pod.
Uzela si moj već bolno pulsirajući BiiiiP u ruku pa s njim u usta. Kad sam osjetio tvoje tople usne na njemu poželio sam da eksplodiram da sve izbacim po tebi. Ipak to je bio tek početak i suzdržao sam se. Nježno si ga sisala dok sam ja oblizivao i igrao se tvojom macom. Rukom si vrtila moja jaja i jezikom prolazila po cijelom mišiću pa op! glavić u usta a ja , vrti mi se i vrti. Podigla si se i zavrtila guzom i pozvala me da uđem u tebe s leđa . Naslonila si se na komodu ja sam te uzeo za bokove i lagano ulazio u tebe. Možeš li zamisliti dok tvrd ulazi i ispunjava te do mozga!? Već si bila jako napaljena i htjela si ga cijelog pa si uskladila ritam tako da ti uđe do kraja, a ja sam rukama dražio tvog klišu koji je nabrekao od uzbuđenja. Naglo si se okrenula ovila me rukama i nogama i zajašila naslonjena na zid i servirala mi pičku gledajući me u oči svojim bečarskim očima koje su me proždirale i govorile da ne stajem.
Držao sam te za guzove i nabijao, uzdisali smo mokri od znoja koji je pomagao da nam tijela klize i budu kao jedno. Uhvatila si me za ruku i odvukla na kauč, legli smo bočno i podigla si nogu da uđem u dubinu tvog vrelog tijela. Jebali smo se u savršenom ritmu koji se ne može opisati, mora se doživiti, onako dok sam u tebi a ruka po stomku i dojkama. Već si se grčila u orgazmu a ja pokušavam otegnuti svoj jer mi je jako dobro i ne želim svršiti a vulkan u meni radi i samo što ne eksplodira. Možeš li zamisliti kako je to s muške strane kad ti je dobro kad osjećaš svaki dodir i kad te golica u glaviću kad sperma hoće van a ti bi još? Da bar mogu kao i žene ,par orgazama u jednom snošaju. Legla si i htjela da me osjetiš na sebi pa sam tako uz tvoje raširene noge ušao u tebe.
Sad sam već lud i stiskaš me rukama za guzu i nabijaš na sebe a kraj se bliži. Mozak mi zakazuje na par trenutaka i vadim ga van , uzimaš ga u ruku i dovršavaš posao uz jake mlazove tople sperme što ti pada po dojkama i stomku. Uživaš u tom činu slušajući me i gledajući me u moje lice puno grča zadovoljstva, dok ti prsti prolaze po mom mekom glaviću tek ispražnjenom. Otvaram oči i s osmjehom ti pokazujem kako je bilo dobro, smješkaš se a ja rukama masiram tvoje prsi i stomak razmazujući sve u kružnim pokretima da koža upije kao losion. Liježem na tebe i ljubim te u zagrljaju koji smo zaslužili nakon ovakvog sexa. E sad palimo cigarete a ti nam donosiš nešto za piće i na kauču ležimo okruženi mirisom divljeg sexa, pijuckamo, pušimo i uživamo...Objavljeno: 2012-12-12 17:33:03

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0385869 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 49 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker