Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Iznenadni ljubavni trougao

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Ljubavni trougao izmedju muza i zene sa lepom devojkom

Kao i svaki drugi bračni par, pretpostavljam, Nina ja se često svađamo. I to najčešće oko sitnica. Tako je bilo i nedavno, samo što je ona od "komarca napravila magarca", spakovala torbe i vratila se roditeljima..


Znao sam da su to njene buve i da će se, nakon kratkog vremena, pojaviti na vratima, uplakana i željna mog zagrljaja. Nina je bila prava devojčica, razmažena, zavisna, željna "tatine" ljubavi koju sam joj od samog početka naše veze, bezrezervno pružao. Prilično sam stariji od svoje žene, pa mi uloga "tate jebača" prilično dobro stoji. Ovoga puta, međutim, odlučio sam da ne treba da popustim: neću je zvati i ponašaću se potpuno u skladu sa svojom prirodom.
Nije se javila ni pojavila puna dva dana. Palo mi je teško, jer od kada smo zajedno, nije prošao nijedan jedini dan da se bar jednom nismo kresnuli, a najčešće i nekoliko puta. Sada, kada sam njenim odlaskom bio lišen slatke svakodnevice, svrbela su me prepunjena muda i tištio jebačine željni BiiiiP. Pošto nisam hteo, ni imao razloga da se dalje mučim, odlučio sam da pozovem svoju nekadašnju prijateljicu Mirjanu, uvek željnu dobrog BiiiiP. A moj je važio za takav. Voleo sam da BiiiiP, dok su mi se žene sa puno poverenja podavale. Znao sam to da cenim.
Mira je u svako doba dana bila spremna za akciju. Ona je spadala u onu retku grupu žena koja nikada nije "tvrdila pazar", smatrajući to čistim gubitkom dragocenog vremena. I bila je potpuno u pravu. Mira radodajka, kurcolomka, mudolizac, patila je od prave kurcomanije. Nikad joj nije bilo dosta. A upravo to mi je sada savršeno odgovaralo.
Nazvao sam je telefonom i dogovorili smo se da dođe kod mene. Pojavila se tačno u dogovoreno vreme.
Zdravo Bobane! Od kad se nismo videli? Da te vidim... bogami, ne izgiedaš loše, ne... čak bi se moglo reći u savršenoj si formi. A.. gde ti je ženica? reče Mira u svojoj dražesnoj ulozi naivke.
- Nina me je napustila! Vratiće se, ne brinem. Ali do tada... prosto sam želeo da se vidimo.
- Jel? Samo da me vidiš?
Isuviše smo se dugo poznavali da bi među nama mogle da prođu one tako često viđene igre dvoje ljudi koji započinju kurtoazni razgovor dok im je samo seks u glavi. Odmah smo prešli na stvar.
Šakama sam joj zahvatio grudi, dok je moj jezik nežno oblizivao njena usta. Pljuvačke su nam se spojile u jedno, kao gusta sluz koja spaja dva čvrsto uvijena gmizav ca u ljubavnoj igri. U jednom momentu zatitralo mi je u gaćama, a već sledećeg trenutka moj BiiiiP, koliko su mu sprege to dozvoljavale, ponosno se, sada sa čvrstom rešenošću da obavi svoj tajni zadatak, uzdigao kao opasna i preteća grba. SĆ
Mira je, zaista, bila izuzetno građena. Možda ne po klasičnim modnim standardima, jer sa nje je kipelo sa svih strana. Ako, međutim, imamo u vidu da postoje dve grupe žena: one za gledanje i one druge, za BiiiiP, Mirjana je u svakom pogledu bila pripadnica ove druge vrste. Pravi kurčev raj.
Svukli smo se bez ikakvog ljubavničkog rituala. Oboje smo bili željni gole jebačine, napaljeni do srži: čvrsta i velika kurčina, pomamna i spremna pička. Natakao sam je na svoju preteću žilu odmah, nabio sam joj ga u stajaćem položaju naslonjenu na zid. Spremno je podigla desnu nogu na tabue i tako mi spretno omogućila još dublji prolaz u svoju napaljenu pizdu. Dva plitka uboda, jedan plitko kružni, pa duboko sve do materice. I tako samo nekoliko puta, kada sam, sad već proključali muda, krenuo mučki da je nabadam.
- Tako... aaahhh, jebaču moj stenjala je Mira, dok sam je kao neki divljak svojim silnim ubodima nabijao na zid.
- Aaahhh izustih, dok mi je sperma šikljala u uza ni prolaz njene BiiiiP. Natapao sam mekane zidove njene sočne i jalove utrobe svojom ustajalom spermom.
- Hej, sve mi curi niz noge, rasplodni! reče Mira dokje, sa rukom među nogama kojom je pokušava la da zaustavi curenje polnih sokova, odlazila do kupatila.
Pratio sam je pogledom, a kada se izgubila zatvorivši vrata kupatila, seo sam na tabue i nemo posmatrao svoju tamnocrvenu žilu iz čijeg je procepa curelo na parket. Mokra barica formirala se na glatkom parketu.
Bio sam zadovoljan, nekako rasterećen, i psihički i fizički. Mirjana je, s druge strane, bar onoliko dugo koliko sam je poznavao, uvek bila spremna na dobar jeb. BiiiiP nju zaista je bilo zahvalno, svi muškarci bili su joj dobri i mali i veliki, i nadareni i oni koji se time nisu mogli pohvaliti. Primala je karu u svaku rupu na telu, ali najslađe joj je bilo da joj svršim u usta ili pak, svuda po licu. Spermu je smatrala najlekovitijom supstancom, punu vitamina i minerala.
Da mogu skupljala bih je u teglice i koristila umesto veštačkih krema. To je pravi prirodni melem! često je umela da kaže.
Jebali smo se ponovo čim se zaprana pojavila iz kupatila. Jebačina je sada, nakon prvog "svršavanja na brzaka", trajala. Bio je red na Miru da se istakne kao "jebač". Zajahala me je ispruženog nia podu. Bio je to pravi ples u kojem je BiiiiP, kao derviš u transu, kružio udarajući u vlažne zidove zanesene pice. Mirjana je bila pravi znalac kada je trebalo kurcu zavrteti pamet. Gnječila ga je svojim vaginalnim mišićima koristeći tehniku koju sam sretao kod malog broja žena. Zamamna tehnika masiranja BiiiiP vaginom i pogled na njeno debelo i lepo izvajano telo dovodili su me do ludila. Osećao sam svoja muda kako rade i spermu koja se zgušnjava pri svakom novom stisku, pokretu i nabodu Mirine "veštice". Onda je nakratko stala, i ne skidajući se sa BiiiiP, legla na mene i počela da me žvalavi. To mi je dalo priliku da joj ga malo sad ja ubadam. Jebuckam kako mi je volja. Plitko, ali slatko. Kratko sam uživao u tpj pozi, jer je Mira ubrzo skočila sa moje kite, ustala, oslonila se rukama na ručke fotelje i natrćila. Kakvo guza! Veeelikooo! Mesnato! Široko! A rupica, stisnuta, dobro oblikovanim i čvrstim salom, mala. Ne časeći ni Časka,
skočih i nabih joj ga do balčaka. Obožavao sam ovu pozu. Omogućavala mi je da gledam svoj BiiiiP koji, onako snažan, debeo, dugačak i taman, prodire i nestaje u mekanom mesu raščerečene žene koja se strpljivo podaje svom mužjaku. Nekakva savršena napetost zavladala je nad nama.
Skoncentrisani na tucanje nismo ni primetili Minu koja je već nekoliko trenutaka nemo stajala na vratima i posmatra
la prizor parenja. H Svinjojebačka! CJ jednom trenutku Mini se povratio glas.
Iznenađeni, prestali smo da stenjemo i okrenusmo se u pravcu njenog vriska.
Nina...šta ćeš ti ovde?! nisam znao šta bih drugo da kažem u ovakvom zajebanom trenutku.
Šta ću ja ovde?!| Šta ću ja ovde?!Razvratniče jedan, dovodiš kurvetine u moju kuću! Moju kuću! A mene pitaš šta tu radim?! vrištala je Nina na sav glas.
Smiri se... ce pokušah da utišam, dok sam i nespretno izvlačio crvene i otvorene gaće moje družbenice
Mirjana se uspravila gledajući ovu patetičnu scenu. Nije| se ni najmanje zbunila, a o nelagoda ni reči.
ne prilazi mi! Gadim te se! reče Nina na granici suza, uze tešku pepeljaru koja joj je bila na dohvat ruke i zafrljači je prema meni.
G poslednjem trenutku uspeo sam da izbegnem udara:; leteće opasnosti. Tada se umešala Mirjana:
Hej, nećemo da se povređujemo Nina! Smiri se. Ovo što se desilo između mene i tvog muža nije ništa ozbiljno. Nije vredno ničije glave, ni svađe, ni suza. Hajde... hajde... tešila ju je Mirjana, dok je onako gola sela pored nje na trosed.
Nina se, na moje divno čudo, nije opirala utešnom glasu svoje suparnice. Mira je tada iskoristila trenutak i počela nežno da joj miluje lice, gladi kosu i dodiruje leđa. Nina se pod nežnom Mirinom navalentnošću polako smirivala.
Ninice blago joj reče Mirjana, dok joj je ruka nežno skliznula na duboki dekolte Ninine haljine.
Počela je da je otkopčava. Gledao sam u čudu, ne mogavši da verujem sopstvenim očima. Mora da sam izgledao smešno, onako zabezeknut sa napola izdignutim BiiiiP i naduvenim glavićem u pozi luka. Mina se potpuno prepustila, čak je počela blago da uzdiše u ritmu Mirinog milovanja. Nedugo zatim, prizor je postao zaista fantastičan! Gledao sam u pravom čudu. Na krevtu je potpuno gola ležala moja žena devojčica, razjapljenih nogu, dok ju je moja jebačica slasno lizala. Jezikom je čas lickala njene nožne prste, sisala tanušne bradavice, a zatim se ustremljivala na njenu devojačku picu koja se podatno otvarala njenim ustima. A Mirjana, Mirjana ju je prosto gutala, jela kao da ništa slađe u životu nije probala. Nina je stenjala, dok se grčevito hvatala za Mirjaninu glavu koja je halapljivo oblizivala majušnu pičku moje žene. Počeo sam da se opuštam i uživam u prizoru, a BiiiiP mi se ponovo vratio u čvrsto uzdignuto stanje. Mirjana je to primetila i onako popaljenog pozvala me da priđem Nini.
Ninice, popuši mu ga! jednostavno joj rekla, dok se Nina bez pogovora pridigla i stavila moju karu u usta.
Sisala je kao luda. Sisanje do ludila! Mira sisa Nininu pičku, Mina sisa moj BiiiiP, a ja posmatram, stenjem i nabijam ga ženi žestoko u usta. Mudra Mira, međutim, znala je kada da prekine poludelo Ninino sisanje do mog svršavanja. Htela je i ona nešto za sebe. Šta drugo do lekoviti sok mojih muda.
Bobane, svrši mi po licu, ustima, očim... Pusti ga... Ni~ na, pusti ga da me poplavi, polije, izbljuje, ostavi nešto i za mene nežnim, ali ozbiljnim glasom reče Mira, dok mi je pomogla da izvadim karu iz čeljusti svoje napaljene žene.
Sam osećaj da se dve žene bore za primat nad mojim BiiiiP, prvenstvo nad sokovima kojim su ispunjena moja jaja, doveo me je do orgazma, ejakulacije od koje je Čitavo moje telo drhtalo. A žene?
Poslednje što pamtim pre nego što me je oblilo svršavanje, jesu dve glave koje se međusobno guraju ne bi li se domogle bar kapljice više od one druge. Kada sam otvorio oči, Mirjana i Nina ležale su glava okrenutih jedna prema drugoj međusobno ližući ostatke lepljivog soka mog izbljuvanog BiiiiP.
To je zaista bilo nezaboravno iskustvo!Objavljeno: 2012-12-12 17:38:21

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0379968 sek.| Članovi online - 6 | Gosti online: - 52 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker