Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs

Polovni Automobili Auto Oglasi


Zvezde Granda
Crtani Filmovi
Veliki Brat VIP
Besplatni Domaci Filmovi
Jevtic net
Kovach

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Seksualna fantazija sa slikanjem

Erotska Pria

Vrati se nazad na Erotske Prie

Fantaziranje i slikanje foto aparatom

Ja sam Martina, a moj suprug se zove Ivan. Mi smo oboje u kasnim dvadesetim godinama, oboje smo završili faks i sad radimo u jednom renomiranom stranom poduzeću. Naš seksualni život je fantastičan i mi dijelimo svoje seksualne fantazije, pokušavajući ih i ostvariti, ali još nikog nismo uključili u te naše igre. U tome se i sastoji sljedeća fantazija.

Ivan je stvarno dobar amaterski fotograf i on me je naučio dovoljno, da znam uslikati pristojnu sliku. Mi se inače jako volimo fotografirati. Volimo se oblačiti u seksi odjeću i onda to slikati iz raznih kutova. Imamo nekoliko velikih albuma sa našim fotkama u vrlo "nezgodnim" položajima. Tu uključujem; vezivanje, dominu, masturbaciju, upotrebu seks igračka i dr.

U našoj fantaziji, mi zabavljamo naše goste, dva para naših najboljih prijatelja sa faksa. Nakon večere i par boca crnoga vina, osjećamo se sjajno. Goran me je upitao za fotke koje smo slikali za Novu godinu i mi smo se svi našli na podu tražeći i gledajući fotke.
I na neki način su i te naše slike isplivale na površinu. Lori se oteo lagani vrisak.
Kad sam ju ugledala vidjela sam da drži jednu fotografiju 10x15 na kojoj sam ja i to sa povezom na očima, sa lisicama i sa vibratorom u mojoj maci. Osjetila sam kako me crvenilo u licu preplavljuje.

Nije se imalo što za reći. Ispričala sam se i rekla da mi nije bila namjera da itko vidi te fotografije. Ivan je počeo spremati albume, ali naši prijatelji su izrazili želju da pogledaju slike. Pogledala sam u Ivana i vidjela uzbuđenje u njegovim očima. Složila sam se i rekla im neka obećaju da nikad neće nikome reći o tim slikama.

Iduća dva sata, svaka slika je pažljivo pregledana. Naši gosti su bili uzbuđeni baš kao ja i Ivan. Nas šestero smo stvarno bili dobri prijatelji i nelagoda zbog slika je brzo nestala, kako se seksualno uzbuđenje u sobi povećavalo.

Gordana je pronašla fotografiju na kojoj je Ivan obučen u satenski ogrtač, a njegova se erekcija fino vidjela. Gordana je ostala zapanjena. Sljedeća slika ga je pokazivala u tom istom ogrtaču, gdje leži na krevetu do mene, sa erekcijom a ja sam imala orgazmički izgled.
Još uvijek mi je živo sjećanje na taj trenutak kad je slika snimljena.

Gordana je upitala bismo li mi htjeli slikati nju i Tomislava. Ja sam bila oduševljena tom idejom, ali Tomislav baš nije bio siguran u to. Gordana je bila razočarana svojim suprugom i pitala je Ivana hoće li se on pozirati s njom. Ivan je to sa veseljem prihvatio. Gordana i Ivan su zauzeli mjesto ispred kamina i ja sam pripremila aparat. Prve slike su bile "pitome",
Ivan ju je ljubio u vrat odozada i dodirivao joj grudi kroz haljinu. Onda su ruke prešle malo niže i haljina je bila dolje kao i njegove hlače. Zatim su Gordanine ruke otišle duboko u gaćice i počela je stiskati njegov penis. Sve to vrijeme ja sam marljivo slikala.

Tomislav je prebrodio svoju nesigurnost i pridružio se fotosessionu. Skinuo se u sekundi.
Gordana je bila presretna sa dvije alatke. Goran i Lora su se pridružili.
Svi smo bili napaljeni i u akciji kad je Ivan uzeo fotoaparat. Željela sam pomoći Gordani oko njena muža. Osjećaj zajedničkog orgazma je neopisiv i zarazan.

Svi su došli na red do trenutka kad je session završio. Dogovorili smo se da ćemo nastaviti naš hobi i u buduće. Izgledalo je tako prirodno da vodimo ljubav svi skupa....
Fantazija bi mogla postati stvarnost...


Objavljeno: 2012-12-13 23:18:42

Vrati se nazad na Erotske Prie

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Prie


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0442939 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 215 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker