Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Seks do iznemoglosti

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Seks do daske

Preplanula, tamna i još na to do maksimuma iskvarcana , još kad se na tako taman ten doda izblajhana kosa, pun pogodak. Bila sam tek došla sa mora, pod utiscima od ludih noćnih izlazaka i provoda. Ovo ljeto mi je bilo predobro, provodila sam se maksimalno, od mjesta do mjesta od provoda do provoda, ali neko mi je nedostajao, neko koje nekad bio dio mog života. Bila sam slobodna, taj period bez dečka, bez ikoga i bilo mi je dobro, al željela sam nekog da vidim , mog bivšeg momka koji me je nakon mog povratka sa mora zvao non-stop da me vidi, a to sam tako htjela

. Malo sam se nećkala, kao razmišljala ali sve je to bio fol, a zapravo jedva sam čekala da ga vidim. Dogovorili smo se da izađemo i ja sam se spremala kao da idem na pistu, obukla sam novu usku tigrastu haljinu koja je savršeno ocrtavala moje petice, moju guzu, struk , tijelo mi je bilo izvajano od vježbi i došlo je baš do izražaja u tome, a tako sam i htjela , na kraju sam sve začinila sa ogromnim štiklama od 15 cm. Bila sam spremna na izlazak i to da ga vidim.

Jedva sam čekala

. Ma naprosto sam gorjela .

Od želje za starom ljubavlju. Našli smo se oko 10, otišli na piće, razgovarali o raznim stvarčicama, a to što mi je upadalo u oči bio je sam on, onako taman i seksipilniji nego ikada, zaista je bio sređen više nego prije. Pa sam ga pitalo zašto i čemu to? ? ? ? ? , samo je kratko odgovorio pa zbog tebe, zbog mene. Vidjela sam u njegovim očima da mu se nije razgovaralo, niti šetalo, a ni sjedilo tu gdje smo bili, samo mi je prošapao hajmo se odvesti na naše staro mjesto, na mjesto strasti, na mjesto gdje je nekada sve gorjelo pod nama, dok smo bili skupa, na mjestu gdje smo često odlazili samo on i ja.

Povukao me za ruku i otišli smo se prema autu, i brzo smo  stigli  za nekih 15 minuta, do mjesta gdje je počinjalo i završavalo se sve. Za to vrijeme me pitao da li sam upoznala nekoga, šta sam sve radila i slične stvari. I nije skidao pogled sa mene, dok smo se vozili uhvatio me za ruku i rekao je noćaš osjećam da će biti svašta. Mjesto gdje smo stigli bilo je jedno izletište van grada obavijeno  brojnim šumarcima, savršeno za parove, tu gdje smo često dolazili.

Ja sam izašla iz auta, bio je mrak zaista slabo se šta vidjelo oko nas, samo šuma i ništa više. Izašla sam i odmah je i on zamnom, nije ni minuta prošla počeli smo se žestoko ljubiti, tako žestoko da sam odmah izgubila kontrolu a i tlo pod nogama. Kao da je svijet stao, ljubili smo se bez predaha, ludilo je od želje kao i ja, grickao me za vrat, i stalno je govorio da u ovome u čemu sam bila malo je reći da je bombastično. A onda mi je rekao da uđemo u autu, sve je bilo tako brzo, tako poznato a tako napeto, napeto do bola, ljubili smo se vatreno, plamenovi strasti su isijavali iz njega a ja jedva sam uzimala zrak, od ludosti.

Bio je kralj predigre i zanosa, kralj strasti znao je da napali da se to nemože opisati, već samo doživjeti. U jednom trenu i jednom dahu je ušao, osjetila sam  tu vatru , tu strast koja je kiptila, koja nas je toliko napaljivala, volio je jak i žestok seks, tako je bilo i ovaj put ali mislim i  trostruko  više. Osjetila sam svu tu struju koja nas je spajala, energiju na njemu, bio je cijeli na meni dok smo se seksali, plutala sam  zajedno sa njim i sigurna sam da su svi satovi tada stali. DIjelili smo tako mali prostor a bili spojeni kao jedno, mjenao je brzine koje su me dovodile do ludila, bilo je prejako, kao da sma to radila sa nekim drugim, od želje jedno za drugim naprosto nismo bili više oni stari mi.

Grickao moje petice, lizao ih tako pohotno i samo govorio da će ovaj put biti drugačije i mogu reći da je bilo prežestoko, premoćno dok sam osjećala sve te pokrete seksa, govor naših tjela koji se stapao. Ma bila sam na ivici ludila, ali pravog ludila, bilo je  toliko dobro  baš do bola, otkinuli smo oboje do daske, i nismo se zaustavili dok nismo potrošili sebe do kraja. Nakon malog odmora, on je izvadio dekicu i izašli smo bosi, razgrnuo je ispred auta a ispred nas je bila takva tama, ništa se nije vidjelo od drveća, zgrabio me u trenu i stavio na deku, bio je na meni i ova put je bilo sve jače i jače, od te slasti smo se topili, ali od tame me hvatao strah jer ipak smo bili sami, samo nas dvoje, a opet slobodni od svih. Čuli su se samo naši uzvici, naši uzdasi, osjećala sam svaki njegov pokret, spajali smo se tijelima i osjećala sam ga tako duboko, baš duboko i tako jako, sve sam više osjećala bol, a onu slatku napaljujuću bol.

Kao šlag na tortu uzeo je bebi ulje i namazao nas oboje bili smo cijeli namazani uljem tako vlažni kakav je to seks bio . Sve se lomilo i sad dok pišem osjetim vulkan u sebi.

Probudili su se vulkani u nama, lava nas  je prekrivala koliko je bilo dobro, KOLIKO ŽESTOKO!!!!!! Bio je znalac, vrhunski je vodio ljubav zapravo majstor u seksu. Kako je samo ulazio i izlazio, mjenjao brine do maskimuma, dok smo slušali kako nam se tijela čuju od ulja, sijali smo se na mjesečini, željela sam da to potraje duže nego ikada bila sam luda kao što odavno nisam bila. Pitao me dok smo se tucali, gdje bi voljela da sad radimo, rekla sam na plaži, ali to nije u tom trenu bilo moguće. A on meni na šoferšajbi.

Nismo nikada radili, a ni imali seks na šoferšajbi a ovaj put smo odlučili da to i uradimo. Stavio me na šoferšajbu i ljubili smo se do besvjesti nisam imala daha ni vazduha koliko me ljubio. Lizao mi je vrat grudi, mislila sam da ću eksplodirati, o on je toliko bio napaljen da je ušao u jednom potezu toliko jako, da se nisam pomakla, a nakon toga je sve žešće ulazio bio je cjeli, nije ga ni vadio koliko smo plutali na valovima strasti. Ludjela sam pod njim pod tim dodirima pod kojima su ostajali plamenovi, zapalilo se sve pod nama, bilo je jako ali mi je odgovaralo, pomislila sam da ćemo auto odgurati iza nas kakav je to seks bio.

To je potrajalo još malo i onda smo oboje ritmički svršili ležao je na meni jedno vrijeme iscrpljen kao i ja. A ja sam više bila u šoku što se to desilo na šoferšajbi tako neodoljivo, bili smo vani još neko vrijeme ljubili se kao da prije toga ništa nije bilo, bilo je jednostavno magično. Nedugo zatim imali smo još jednom seks u autu koji je bio najžešći tu noć toliko da sam izgubila snagu ali me on brzo povratio, tu noć bilo je zaista svašta kao što je i rekao, a tako dobro i tako napaljujuće. Strast je pričala sve mjesto nas, mi nismo morali ništa.

Nakon toga smo otišli do njega kući  istuširali se zajedno, sapunjao je moje grudi, guzu, cjelu a i ja njega, tu noć smo imali seks u tuš kabini, a nakon toga u krevetu smo gotovo do ujutru vodili ljubav, imali tako dobar seks, za koji vrijedi živjeti, a i ponoviti ga. Koji je vrijedilo doživjeti, kao da smo  tu noć bili dva potpuna stranca, a ne dvije osobe koje su znale sve jedna o drugoj. Ta noć koja je bila nedavno tek prije nekoliko noći, ostaće u mom sjećanju kao element požude a buđenje je bilo vrhunsko u krevetu koji smo dijeli tu noć

.     jedva čekam da ponovim sve.


Objavljeno: 2012-12-20 01:48:19

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0397291 sek.| Članovi online - 7 | Gosti online: - 185 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker