Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Micko zavodnik

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Napalila se na Micka koga zna od malena

Pošto vidim da vam se dopadaju moje priče odlučila sam da napišem još jednu, u ovoj priči ću pisati o mom jebaču Mićku, kako je sve počelo. Za Mićka sam znala od malena i uvek ga smatrala veoma privlačnim. Oženjen covek, mladolikog izgleda, kao da ima 30, i naravno uvek savršeno obučen. Da se razumemo na njemu me nije privukao preveliki novčanik već njegov izgled i godine, od kad znam za sebe privlacili su me stariji muškarci a i burma na njihovim rukama. Naša veza se može smatrati javnom jer su za nju vremenom svi saznali ali sam ja pred mojima uspesno glumila nevinašce, dok je njegova žena znala sve ali ćutala, verovatno bih da izgledam kao ona.

Zgodna ali ružnjikava, majka dve devojke od kojih je jedna (Zorana) moj veliki neprijatelj (koja je takođe znala za nas). Njihov brak se nije ni smatrao brakom jer su bili u jako lošim odnosima, i svako je mogao da radi šta želi. No da se vratimo na početak naše priče

Kao što sam već napomenula Mićko me je oduvek privlačio ali nikada nisam ništa pokušavala jer mi je delovao kao veran porodičan čovek, a on je ustvari bio sve samo ne to. Svakodnevno sam prolazila pored njegove kancelarije i vidjala ga u gradu, ceo naš razgovor se uvek svodio na jedno ćao.

Ali sudeći po njegovim dugačkim jebačkim pogledima koji su me gadjali direktno u moju pohotnicu njemu je to ćao znacilo koliko i meni. Ruku u vatru sam mogla dati da me želi, i zbog toga sam želela nešto da poduzmem povodom toga, ali nisam znala kako. Noćima sam masturbirala misleći na njega, muškarci sa kojima sam se jebavala u to vreme služili su mi da zamišljam njegov savršeni lik dok me jebu. To mučenje pogled-želja-masturbacija je trajalo neko vreme sve do tog magičnog četvrtka kada me je iz sna probudio zvuk mobilnog telefona, nepoznat broj .

bio je Mićkov

. nabavio je br. od mog kuma pod nekim debilnim izgovorom, kum nije posumljao a i kako bi kad je mislio da je on moj jedini jebač. Da ne dužim dogovorili smo se da se vidimo ali naravno ne to veče jer nisam mogla da dopustim da misli da sam nestrpljiva.

Ne znam zašto ali mora da bude po mom, kad meni odgovara, sa kim ja želim i kad hoću . volela sam da mislim da ja njih jebem a ne oni mene.

Petak je, ustala sam sa osmehom na licu. Dan je uglavnom prošao u velikim pripremama, i došlo je vreme da pođem. Sacekao me je u svojim kolima, ušla sam i uledio je poljubac

. prijateljski .

da, da dobro ste procitali prijateljski. Tako je celo veče proteklo, ne moram ni da spominjem koliko sam ljuta bila. Kada me je dovezao do kuće, poljubio me je ali ovaj put onako kao treba i rekao da želi da me vidi već sutra, samo sam odgovorila: “Sutra? Pa veče je dugačko” I pohotno ga pogledala, odgovorio je smeškom, upalio auto I odvezao nas u jednu mračnu uličicu, meni dobro poznatu. Dugo smo se ljubili, potpuno goli, znao je kako da potpali maštu.

Imao je osrednji kurac, ali tehničar, ne kažu za dzabe starije iskusnije. Mazio me je svuda a ja sam se napalila, spustila sam glavu I ugurala ga usta ne bi li se još malo ukrutio, pušila sam mu najbolje što sam znala, uživao je, glasno je uzdisao, dok sam ja mazila svoju pičkicu. I posle pola sata pušenja svršio je u mlazovima. Zamenili smo se, polizao mi je tako dobro da sam momentalno želela da me kara.

Mislila sam da mi se pica razliva koliko sam se ovlažila. Lizao je I lizao a ja se izvijala od užitka. Ma gorela sam!!! Onda je raširio moje vlažne butine I polako ušao u mene. U početku je bio pažljiv, a posle me je rasturao, ulazio je i izlaio iz mene velikom brzinom a meni je baš tako odgovaralo.

Došlo mi je da vrištim od uživanja ali sam se suzdržala. Jebo me je dugo. A ja sam ga ludački žvalavila i stiskala za guzu. Okrenuo me da ja budem na njemu, mešala sam dok mi je on obradjivao bradavice i ljubio.

Raspamećivala sam ga. Ako sam nešto znala u životu onda je to jebanje. Ubrzo je svršio još jednom ali ovaj put po mojim grudima, kao prava kurvica rukama sam razmazivala spermu i lickala je sa prstiju. Još neko vreme smo tako goli ležali i mazili se.

Od tada sam se vidjala sa Mićkom kad god smo imali vremena, a on me je zbog tih vidjanja nagradjivao na lep način :).


Objavljeno: 2012-12-21 01:40:55

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0405240 sek.| Članovi online - 6 | Gosti online: - 66 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker