Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs

Polovni Automobili Auto Oglasi


Zvezde Granda
Crtani Filmovi
Veliki Brat VIP
Besplatni Domaci Filmovi
Jevtic net
Kovach

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Jahacica na dva debela

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Devojka zajahala dva veliak debela ku_ca

Čitajući ove priče odlučila sam i ja da napišem svoje. E ovako ja sam Maja, brineta sam imam  dugu kosu, velike grudi, od seksa odlično tijelo, teretana mi uopšte nije potrebna. Do sada sam uvijek imala zgodne i atraktivne dečke pored sebe, tako kada bi pisala sva svoja iskustava i avanturice to bi trajalo danima. Jedno mi je ostalo posebno u sjećanju, naime ja sam često izlazila tulumarila i provodila se burno, živjela sam dosta ludo. Jedan takav događaj odigrao se na jednoj privatnoj zabavi  van grada, zabava za zlatnu mladež i one sa punim džepom, na kojoj sam i ja bila pozvana sa mojim atraktivnim prijateljicama, na njoj je bio moj bivši  bogati ljubavnik, ali pošto mi on više nije bio zanimljiv željela sam nešto novo i još bolje.

Bila sam obučena u rozoj dekoltiranoj ultra kratkoj uskoj haljinici i ogromnim rozim štiklama, moje obline su stalno letile van. Dok je zabava trajala, krenulo je opijanje i ludovanje, bilo je super, i ja sam već bila popila, a i atmosfera me još više ponijela, i htjela sam nešto žestoko, što da ne, i sama sam takva. Pošto je na toj zabavi vrvilo ood zgodnih frajera, i dobrih prilika, a ja stvoren za takve, takva prilika mi se i stvorila više puta tu noć. Dok sam plesala prišao mi je zanosni smeđokosi dečko atletski razvijen vidjelo se da ide stalno u teretanu, moj tip definitivno, plesali smo razgovarali neke gluposti, i šapnuo mi je da želi nešto da mi pokaže, ma što da ne i pošla sam sa njim, pa znam nećemo razgovarati o fizici.

Krenuli smo ka prvoj praznoj sobi zaključali se i ludilo je počelo, ljubili smo se žestoko baš kako volim, hvatali, svukao je sve sa mene i u jednom trenu me nabio na svoj veliki kurac, kako je to bilo dobrooooooo, prosto sam bila oduševljena njegovom tehnikom, ulazio je jako i brzo, i još jače izlazio a onda ga gurao i gurao još brže, nije ga vadio, a i kada bi ga izvadio nabijao me na to svoje "čudovište "još brže i brže gurao ga je silovito. Ludila sam koliko mi je bilo dobro bilo  je sve jače i jače, i nije mi smetalo volim žestoko, osjećala sam koliko je napaljen  i sam je govorio da ga nebi vadio koliko mu je bilo dobro. Naprosto i ja sam pokazala svoje vještine, nebi bilo uredu da takvom dečku nepokažem svoje znanje, mislim da je sve ovo trajalo više od sat a meni se činilo tako malooooo, bio je tako vruć  i sočan i njegova batina me ispunila cijelu, volim kad budem ispunjena do kraja, hmmmm i sad se sjetim tog seksa

Bio je zaista znalac mogla sam se satima jebavati na tom  velikom kurcu, i ne silaziti sa njega. Bilo mi je odlično i  kada sam se spremala da pođem od njega, zgrabio me  jako i još jednom nabio do kraja da sam osjetila  i bol i jačinu i koliko je velik uhhhh rekla sam mali misliš li da se ja skinem s tog tvog  čvrstog kurca, a on ne nećeš , ostaješ još, tek tada me obrađivao za 10, sve žešće i žešće ulazio je tako da sam osjećala svu njegovu veličinu i debljinu, mislila sma da ću eksplodirti koliko mi je bilo dobro. Konačno sam se spremila, ostavila mu broj a on meni da zakažemo još jedno druženje sa njim ili njegovim jaranima, uz to sam odgovorila samo ako imaju batinu kao ti on a on je bio sav sretan, zažvalio me jako i ja sam otišla. Taman kada sam silazila niz stepenice prošla sam i vidjela  oškrinuta vrata sobe u kojoj sam vidjela kako crnokosi ljepotan nabija na svoj debeli kurac neku plavušu i ne pušta je  uhhhhh kako je to bila dobra scena, kao iz pornića bila sam oduševljena i dok je obrađivao poželjela sam da sam to ja, da sam ja na tom  doborm kurcu i morala sam biti, što želim to i dobijem.

Nisam vam napomenula da sam nezasita i da mi seksa nikada nije dosta, to mogu uvijek. Čekala sam da završi sa njom i onda da sprovedem svoj plan, kako je ulazio u njoj i naletima je razbijao ona je vrištala od zadovoljstva. Asklonila sam se sa strane, kada se plavuša obukla i otišla, ja sam kao slučajno ušla  u spbu pod izgovorom da tražim drugaricu , on onako go, iznenađen  začučen stade ispred mene, i zalupi vratima a u sebi sam ključala i ključala. Reče mi gdje si pošla, šta će  ti drugarica ja ću ti praviti društvo, jao jao , baš super, ma ja kao postiđena sam sjela pored, a on ma moram da te probam, on mi priđe i počesmo se žvaljiti baš baš dobro , a onda sam mu na to rekla kada me probaš htjećeš još, odletješ do oblaka i tako je bilo, plutali smo i ljuljali taj krevet, samo tako i volim.

Nije prošlo svega par minuta, a već me tako dobro nabijao na svoj kurac baš kako volim jojjjjjj , mogla sam srušiti  oko sebe nije mi bilo bitno koliko mi je bilo dobro, nasadio me na svoj kurac i nije skidao mjenjao je jačine do maskimuma, nisam se srušila nikada sa kurca a toliko ih je bilo, mogu ja mnogo, mnogo da podnesem, tada gotovo jesam. Prosto me nosio na svoj debeli kurac i sve žešće nabijao , kakva su to prodiranja i nabijanja bila nemam riječi, nabijao me još žešće, nego onu plavušu i  svršio je po mojim cicama, a onda nakon kratke pauze rekla sam mu jesili za hlađenje, jer je tu bila tuš kabina, a ja obožavam seks u tuš kabini navuče na sam na to DO BOLAa, unutra smo se jebavali dugo i prejako da sam pomislila da ćemo je srušiti pribijao me uza zid i prodirao svom silinom , nije mi dao da se pomaknem a ja to volimmmmmmm, baš baš dobro to me dovelo do ludila da nisam znala da radim, kada smo obavili svoje, pošla sam kući i dala mu broj jer sam sa njim definitivno htjela "ovakva druženja". Mogla sam tu noć imati još pokaja druženja ali drugrice nisam našla valjda su i one bile nasađene na neke dobre kurčeve pustila sam ih da uživaju, a mogla sam im još praviti društvo  i primiti još par dobrih komada ali bilo je već 5 ujutru, pozvala sam moju drugaricu BARBIKU , inače ona je prava plastična lutka, u svakom slučaju bomba i po, zasjenila bi sve prisutne ali ona nije u mom fazonu, da dođe po mene ona je bila u gradu, i došla je po mene. Bila sam sva zanesena i omamljena tim kurčevima i htjela sam još i još, samo sam joj rekla pričam ti sutra  kako mi je bilo na plesu.

Ovo je mali dio mojih događanja na takvim zabavama, jahtama i slično sve u svemu ono što volim i što me ispunjava a najviše volim kada sam popunjena do kraja, Imala sam još mnogo takvih dobrih druženja. Ljubim vas sve


Objavljeno: 2012-12-21 01:41:44

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0405591 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 208 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker