Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Jahacica na dva debela

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Devojka zajahala dva veliak debela ku_ca

Čitajući ove priče odlučila sam i ja da napišem svoje. E ovako ja sam Maja, brineta sam imam  dugu kosu, velike grudi, od seksa odlično tijelo, teretana mi uopšte nije potrebna. Do sada sam uvijek imala zgodne i atraktivne dečke pored sebe, tako kada bi pisala sva svoja iskustava i avanturice to bi trajalo danima. Jedno mi je ostalo posebno u sjećanju, naime ja sam često izlazila tulumarila i provodila se burno, živjela sam dosta ludo. Jedan takav događaj odigrao se na jednoj privatnoj zabavi  van grada, zabava za zlatnu mladež i one sa punim džepom, na kojoj sam i ja bila pozvana sa mojim atraktivnim prijateljicama, na njoj je bio moj bivši  bogati ljubavnik, ali pošto mi on više nije bio zanimljiv željela sam nešto novo i još bolje.

Bila sam obučena u rozoj dekoltiranoj ultra kratkoj uskoj haljinici i ogromnim rozim štiklama, moje obline su stalno letile van. Dok je zabava trajala, krenulo je opijanje i ludovanje, bilo je super, i ja sam već bila popila, a i atmosfera me još više ponijela, i htjela sam nešto žestoko, što da ne, i sama sam takva. Pošto je na toj zabavi vrvilo ood zgodnih frajera, i dobrih prilika, a ja stvoren za takve, takva prilika mi se i stvorila više puta tu noć. Dok sam plesala prišao mi je zanosni smeđokosi dečko atletski razvijen vidjelo se da ide stalno u teretanu, moj tip definitivno, plesali smo razgovarali neke gluposti, i šapnuo mi je da želi nešto da mi pokaže, ma što da ne i pošla sam sa njim, pa znam nećemo razgovarati o fizici.

Krenuli smo ka prvoj praznoj sobi zaključali se i ludilo je počelo, ljubili smo se žestoko baš kako volim, hvatali, svukao je sve sa mene i u jednom trenu me nabio na svoj veliki kurac, kako je to bilo dobrooooooo, prosto sam bila oduševljena njegovom tehnikom, ulazio je jako i brzo, i još jače izlazio a onda ga gurao i gurao još brže, nije ga vadio, a i kada bi ga izvadio nabijao me na to svoje "čudovište "još brže i brže gurao ga je silovito. Ludila sam koliko mi je bilo dobro bilo  je sve jače i jače, i nije mi smetalo volim žestoko, osjećala sam koliko je napaljen  i sam je govorio da ga nebi vadio koliko mu je bilo dobro. Naprosto i ja sam pokazala svoje vještine, nebi bilo uredu da takvom dečku nepokažem svoje znanje, mislim da je sve ovo trajalo više od sat a meni se činilo tako malooooo, bio je tako vruć  i sočan i njegova batina me ispunila cijelu, volim kad budem ispunjena do kraja, hmmmm i sad se sjetim tog seksa

Bio je zaista znalac mogla sam se satima jebavati na tom  velikom kurcu, i ne silaziti sa njega. Bilo mi je odlično i  kada sam se spremala da pođem od njega, zgrabio me  jako i još jednom nabio do kraja da sam osjetila  i bol i jačinu i koliko je velik uhhhh rekla sam mali misliš li da se ja skinem s tog tvog  čvrstog kurca, a on ne nećeš , ostaješ još, tek tada me obrađivao za 10, sve žešće i žešće ulazio je tako da sam osjećala svu njegovu veličinu i debljinu, mislila sma da ću eksplodirti koliko mi je bilo dobro. Konačno sam se spremila, ostavila mu broj a on meni da zakažemo još jedno druženje sa njim ili njegovim jaranima, uz to sam odgovorila samo ako imaju batinu kao ti on a on je bio sav sretan, zažvalio me jako i ja sam otišla. Taman kada sam silazila niz stepenice prošla sam i vidjela  oškrinuta vrata sobe u kojoj sam vidjela kako crnokosi ljepotan nabija na svoj debeli kurac neku plavušu i ne pušta je  uhhhhh kako je to bila dobra scena, kao iz pornića bila sam oduševljena i dok je obrađivao poželjela sam da sam to ja, da sam ja na tom  doborm kurcu i morala sam biti, što želim to i dobijem.

Nisam vam napomenula da sam nezasita i da mi seksa nikada nije dosta, to mogu uvijek. Čekala sam da završi sa njom i onda da sprovedem svoj plan, kako je ulazio u njoj i naletima je razbijao ona je vrištala od zadovoljstva. Asklonila sam se sa strane, kada se plavuša obukla i otišla, ja sam kao slučajno ušla  u spbu pod izgovorom da tražim drugaricu , on onako go, iznenađen  začučen stade ispred mene, i zalupi vratima a u sebi sam ključala i ključala. Reče mi gdje si pošla, šta će  ti drugarica ja ću ti praviti društvo, jao jao , baš super, ma ja kao postiđena sam sjela pored, a on ma moram da te probam, on mi priđe i počesmo se žvaljiti baš baš dobro , a onda sam mu na to rekla kada me probaš htjećeš još, odletješ do oblaka i tako je bilo, plutali smo i ljuljali taj krevet, samo tako i volim.

Nije prošlo svega par minuta, a već me tako dobro nabijao na svoj kurac baš kako volim jojjjjjj , mogla sam srušiti  oko sebe nije mi bilo bitno koliko mi je bilo dobro, nasadio me na svoj kurac i nije skidao mjenjao je jačine do maskimuma, nisam se srušila nikada sa kurca a toliko ih je bilo, mogu ja mnogo, mnogo da podnesem, tada gotovo jesam. Prosto me nosio na svoj debeli kurac i sve žešće nabijao , kakva su to prodiranja i nabijanja bila nemam riječi, nabijao me još žešće, nego onu plavušu i  svršio je po mojim cicama, a onda nakon kratke pauze rekla sam mu jesili za hlađenje, jer je tu bila tuš kabina, a ja obožavam seks u tuš kabini navuče na sam na to DO BOLAa, unutra smo se jebavali dugo i prejako da sam pomislila da ćemo je srušiti pribijao me uza zid i prodirao svom silinom , nije mi dao da se pomaknem a ja to volimmmmmmm, baš baš dobro to me dovelo do ludila da nisam znala da radim, kada smo obavili svoje, pošla sam kući i dala mu broj jer sam sa njim definitivno htjela "ovakva druženja". Mogla sam tu noć imati još pokaja druženja ali drugrice nisam našla valjda su i one bile nasađene na neke dobre kurčeve pustila sam ih da uživaju, a mogla sam im još praviti društvo  i primiti još par dobrih komada ali bilo je već 5 ujutru, pozvala sam moju drugaricu BARBIKU , inače ona je prava plastična lutka, u svakom slučaju bomba i po, zasjenila bi sve prisutne ali ona nije u mom fazonu, da dođe po mene ona je bila u gradu, i došla je po mene. Bila sam sva zanesena i omamljena tim kurčevima i htjela sam još i još, samo sam joj rekla pričam ti sutra  kako mi je bilo na plesu.

Ovo je mali dio mojih događanja na takvim zabavama, jahtama i slično sve u svemu ono što volim i što me ispunjava a najviše volim kada sam popunjena do kraja, Imala sam još mnogo takvih dobrih druženja. Ljubim vas sve


Objavljeno: 2012-12-21 01:41:44

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0404301 sek.| Članovi online - 10 | Gosti online: - 102 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker