Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Africka vrelina Loline devojke

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Lola i njegova zapaljena i vlazna devojka

I sad kad se sjetim tih scena i događaja koji su se odigrali, proključa mi krv kroz mene cjelu, nakon tog događaja doživjela sam još mnogo takvih i još boljih trenutaka koji su mi promjenili život. Moja priča koju ću ispričati je istinita. Naime tog dana sam se opuštala u kadi, kao i obično i  nakon noćnog izlaska zaista mi je to prijalo i nije mi se ni  izlazilo iz kade. I  gotovo da sam bila skoro zaspala, kada mi je stigla poruka od moje drugarice da izađemo navečer i da će sa sobom povesti neke njene drugare, nisam mogla odbiti jer sam znala da je uvijek imala neke slatke i zgodne dečke, najćešće ih je upoznavala u teretanama. Vrijeme sam provela birajući garderobu i počela sam sa spremanjem I dotjerivanjem, neznam što imala sam neku neobičnu tremu, spremala sam se, bila sam gotova u full izdanju, i maksimalno napucana, kao da sam znala da će ovo biti nešto posebno.

Još je ostalo samo da dođu po mene i odemo u provod. Negdje oko pola 10 došli  su ona i dvojica momaka i naravno ja, i zaista na prvi pogled bili su šarmantni  i privlačni momci, upoznali smo se i krenuli negdje na piće. Moja drugarica se nedugo izdvojila sa jednim d njih dvojice jer ga je znala od prije i otišla da pleše, ali iz tog plesa se nadziralo nešto drugo, a ja sam ostala sa Lolom tako mu je bio nadimak. Moja drugarica Mikica je uvijek bila u društvu takvih momaka , ali ovaj mi se dopao od glave do pete, svo vrijeme je pričao o teretani vježbanju o tome kako lako  zavodi cure, pomalo me ta priča smarala, da je vjerovatno to i on sam shvatio.

Pa ja okrenuo priču, zamjenili smo brojeve, govorio mi je kako imam prelijepe oči, tijelo, ten, ma imaš sve, sjećam se baš  svake riječi, a ja se zahvaljivala svakom komplimentu. I naravno poslije toga bilo mu je "kao" dosadno u klubu i predložio je da se negdje provozamo, na šta ja nisam pristala, jer bila sam promišljena i nisam željela da dobije odmah seks kako on hoće, već da se pomuči i isplatilo se što sam tako postupila... On se začudio pa me upitao da li se bojim na šta sam rekla NE nemam razloga ali neželim vozikanja, na što mi je on predložio da odemo kod njega, to me razljutilo i krenula sam.

On me uhvatio za ruku i onako već grubo rekao" Neideš ti nigdje". a onda sam mu ja rekla neznači da to što sam izašla da hoću odmah kurac a ti ako si navikao da odmah dobiješ pičku nećeš je dobiti budi siguran, bila sam ljuta jer me smatrao fuficom. Međutim imao je razloga da to i misli jer sam se nosila atraktivno i provokativno, imao je sve na izvoli, ali to nije značilo ništa. A onda takav  moj stav nije razumio.

Kada mi je pustio ruku prišao mi je i primaknuo mi se, i uhvatio me oko struka i i rekao mi na kraju ćeš ti tražiti seks od mene budi sigurna, a ja sam stojala začuđena i pomalo iznenađena. Pošla sam kući ali mi je rekao da će me vratiti , a ja nisam htjela i onda je počeo da  se smije kao se bojim i nesmijem, a onda mi je rekao da hoće nešto da mi  uradi to biti i uradio nebi se mogla nikako opirati, ali ako nećeš onda neće ništa ni biti. Igrao je na kartu da ja popustim i da se desi seks, ali ja sam sad bila još odlučnija da neće biti ništa, jer se vidjelo da je sve dobijao odmah. Nakon mog nećkanja sjeli smo u autu i nismo ni riječ progovorili zaista je bilo kako je rekao vratio me ispred kuće pozdravio s  i to je sve.

E sad sam ja bila začuđena, zaista je ispoštovao sve kako je rekao. Dani su prolazili i nije mi se javljao ali ni ja njemu, neznam što ali sad sam ja odlučila da dokažem da nisam nikakva kukavica ili šta već, pa sam ga pozvala da izađemo na piće. A on mi je odmah odgovorio da će doći po mene u to vrijeme kad je meni odgovaralo. A što se tiče garderobe odlučila sam da se sad obučem još provokativnije i izazovnije.

I kada je došao po mene vidjela sam da je bio iznenađen, bio je kulturan sveden u priči gotovo da me držao na distanci, ovu noć sam ja više pričala nego on, to je sve bila taktika da izgleda nezainteresovano, zaista je bio namazan. Vrijeme je prolazilo i odlučili smo da krenemo, pitao me želim li još negdje na šta sam ja rekla Ne i odmjerila ga da je i on to shvatio i uputio mi tako izazovan pogled da sam zastala i pitao me "a gdje bi ti"? ? ? . Ja sam rekla da želim kući, i krenuli smo kad me dovezao ispratio me kao džentlmen do vrata i već je bilo glupo da ga odbijem pozvala sam ga na sok i tu sam sama prizvala" vraga". Ušao je popili smo piće upalili TV i nešto razgovarali, nedugo zatim sam osjetila da mi je spustio ruku na koljena na šta sam se ja malo otrgla a onda me privukao sebi i počeo ljubiti, ljubili smo se dugo neznam ni koliko je to sve trajalo, sve jače  sa jezikom osjećala sam da počinjem da gorim, a to je znak da sam gotova.

Kad je prestao sa poljupcima  rekao mi je da osjeća da sam vrela i bila sam sva VRELA KAO AFRIKA, i nastavili smo ljubljenje. Iza je odmah bio krevet i legli smo postavio me i počeli smo strasno da se ljubimo, stiskamo me cjelu, osjećala sam vatru u njemu a i u sebi, stapao me u sebe svom silinom, strast je kiptila iz nas. Kad je počeo da mi skida haljinicu znala sam da je tu svim okljevanjima kraj, skinuo me cjelu a onda se odmah skinuo i on, imao je lijepo i razvijeno tijelo. Ljubili smo se tako 10 minuta i onda sam osjetila da je ušao jako u mene, baš jako zabolilo me sve, a onda ga je izvadio i gurnuo do pola i nabio još jače, jače, jače  trajalo je tako više od pola sata mislim, neznam bilo je baš dugo i žestoko.

A osjećala sam neopisivo zadovoljstvo i želju da ne prestane, dok je to radio, gledao me ravno u oči, vidjela sam mu požudu i strast u očima koja nemože da se opiše. Kada sam pokušala da sklonim pogled sa njega, nije mi dao već me nastavio ljubiti cjelu spuštao se svuda ljubio me grickao, i gledao u oči. A onda ga je  vadio skroz i nabijao sve jače i jače, mislim da mačkicu nisam ni osjećala od te jačine, želio je da me proguta cjelu, dok je bio u meni, pulsirala je cijela a ja nisam tako bila napaljena nikada, kad ga je izvadio osjetila sam se prazno i rekla mu da nastavi, da ga nevadi. Tek tada se probudila vatra u njemu i  on je rado nastavio sa serijom meni nezapamćenog seksualnog ludila, nije me ispuštao sa kurca nije mi da ni da predahnem, mislim da me "kaznio" zbog moje uobraženosti kao što je rekao.

Bio je  to toliko jak seks, da sam gubila kontrolu i osjećaj gdje sam. Bolilo me i mislila sam da neću podnijeti ali u isto vrijeme osjećala sam svu žestinu kojom je prodirao u mene. Bilo je sve bolje, bio je cjeli u meni nije ga vadio a mjenjao je jačine do maksimuma, bio je gotovo grub, mislim da u tim trenucima nisam ni  bila u stvarnosti koliko je bilo dobro, kakav je to seks bio, seks od kojeg se gubi razum i ja sam ga zaista izgubila. Kad je svršio i kada sam se vratila u stvarnost i to da se sve ovo zaista desilo, poljubio me i još uvijek ležeći na meni.

Rekao mi je da smo on i ja od ovog trenutka zvanično u vezi i da ćemo imati još  puno ovakvih žestokih  trenutaka. A pitate se što, baš to što sam ga prvi put onako odbila, i dokazala da nisam ono što je on mislio, isplatilo se zaista. I od tada sam njegova vrela mala, jer sam gorila kao vulkan od dodira i takvog seksa gorio je i on bio je kao lava koju sam osjećala svuda po tijelu i u meni. A nakon tog seksa imali smo često dobar seks i u kadi gdje sam s početka priče , ja voljela da budem sama i da se opuštam, ali neopuštam se više sama, već naporno "radim u njoj".


Objavljeno: 2012-12-21 01:54:31

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0406210 sek.| Članovi online - 21 | Gosti online: - 230 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker