Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Seks sa starim komsijom

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Lopta je odletela u komsijsko dvoriste, da je uzme morala je dati ribicu.

Dok smo se igrali lopta je odletela u komšijino dvorište. Pošto sam ja bila najstarija ortišla sam da je uzmem. Pokucala sam na komšijina vrata, - Dobar dan, čika Jovo, lopta nam je u vašem dvorištu .

- počela sam, a on me je prekinuo - Samo uši, daću ti je naravno, uđi prvo da popiješ sokić kod čika Jove. Serla sam na krevet a on je otišao u drugu prostoriju po sok. Pružio mi je čašu i popila sam naiskap. - Dobra si ti devojčica, - netremice me je posmatrao, - hoćeš da učiniš nešto lepo čoka Jovi pa će da ti pokloni nešto lepo.

- Hoću, samo recite, - odmah sam odgovorila, ne sluteći šta želi. - Hajde dodji pored mene, stani ispred, - zapovedio je, - kako si ti lepa, kako si lepa.

Stavio je ruke na moju sisu, - Počele su da rastu sisice? A? - Počele su, - rekla sam i pokušala da se odmaknem. - Ne idi, obećala si da ćeš mi učiniti nešto lepo. Hajde sada skini majčicu da čika Jova vidi sike. Nešto mi se svišalo da ga poslušam.

Uzbušivao me- Značla sam ja šta je seks, pa sam još odavno htela da probam. A čik Jova je tako lepo pipkao moje dude. Skinula sam majcu. Poljubio mi je sise.

- Lepe su, lepe, baš si prava lepotica, prava, lepotica. Hajde sad skini gaćice da čoka Jova vidi ribicu, hajde maco, samo da vidim da li su ti dlačice porasle. - Porasle su, čika Jovo, - rekla sam i spustila pantalonice i gaćice na pola pičkice. On ih je spustio do kolena.

Poljubio me u pičkicu i čačkao prstima po njoj. Baš mi se dopalo. Bila sam skmokra, iz ribice je nešto cuilo. - Hajde sada klekni na krevet, pa se malo naguzi, da je čika jova još malo mazi.

Poslušala sam ga. Malo mi je razmakao noge i poljubio je baš u rupicu. Usisao je zatim celu moju ribicu u usta, posle je gurnuo jezik, pa onda prst. - Ne boli te, jeli, ako zaboli samo kaži pa će čika Jova da stane.

Zavlačio je prst, kružio, lizao. Ja sam stenjala od lepote, bilo je prelepo, naslanjala sam se na njegovo lice, trljala o njegovu oštru bradu. Zavuko mi je prst u guzu. I to mi se dopalao, Onda je gurao čas u guzu čas u ribicu, čas lizao, čas zavlačio jezik, duvao i gladio dlačice.

- Jel si nekad primila kuru? - pitao je. - Nisam čika Jovo, - rekla sam stanjući. - Hoćeš li da ti čika Jova da kuru? - Ne znam. - odgovorila sam.

Otkopčao je pantalone i pokazao mi svoju kurčinu. Jeknula sam, - Joj kako je veliki. - OPolako će čika Jova, samo polako da ti da kuru. Hajde opet natrći, da ti gas malo dam, ako zaboli samo reci, čika Jova će da stane.

Naguzila sam se i isturila dupence prema njemu. Kleko je iza mene i prislonio kurac na moje dupence, lagano je trljao i došao je do rupice. Malo je pogurao i ja sam jauknula, - Boli čika Jovo, boli. - Samo će polako čika Jova da da kuru, samo se opusti, ne steži pičić, samo polako će da ga čika Jova uvuče.

Prislonio ga je opet na rupicu i pogurao. Ušao je vrhom. Osećala sam bol, ali nisam htela da stane. Gurnuo je još, milimetar po milimetar je klizio, a on je stenjao, - Daje čika Jova kuru, daje čika Jova kuru.

Probio je jače i jauknula sam. Kratko je stao i izvadio ga, a onda je prislonio na dupence, - Sad će malo da damo i dupencetu kure, da se ne ljuti. Gurkao je i gurkao, ali baš je bilo usko, nije moglo da ga primi, smo je malo ušao ali sam zakukala. Bolelo je.

- Hajde sada sedi čika Jovi u krilo, da ti da kuru. Uzjašila sam ga, okrenuta lešima. Uhvatila sam ga za kurac i stavila ga na rupicu svoje pičkice. Polako sam se spustala, ali kad god sam htela da uše dublje zabolelo je i ja sam se podigla.

Zako sam neko vreme samo poigravala nad njim i polako se nasašivala na tu ogromnu kurčinu. Okrenuo me je na leđa i podigo noge na svoja ramena. Ovog puta je odmah gurnuo kurčanju, vrisnula sam, a on nije stao, gurao je i gurao u ribicu. Tog dana nije ušao do kraja, ali već sledeće nedelje opet sam otišla kod čika Jove i tad ni je dao kurac, ali onako baš lepo, skroz do kraja.

Osetila sam kako muda udaraju u moje dupe. Kasnije mi je gurnuo kurac i u guzu. Posećivala sam čika Jovu kad god bih se uželela kurca. Znao je lepo da ga daje.


Objavljeno: 2012-12-21 22:45:42

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0368531 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 48 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker