Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Erotsko razmisljanje o tebi koji citas

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Razmisljam o tebi dok citas ovu pricu i polako te palim

Zamišljam te kako ležiš na krevetu širom raširenih nogu, gola. Masiraš sise i stišćeš i uvrćeš polako i nežno bradavice jednu po jednu. Druga ruka ti je na pički koja je već uveliko mokra. Prelaziš celim dlanom preko nje trljajući je. Uvijaš guzovima i počinješ da stenješ i duboko dišeš.

Spuštaš sa sisa i drugu ruku na pičku, otvarajući je kao cvet koji je tek procvetao šireći joj usmine. Zavlačiš si srednji prst desne ruke u pičku i počinješ da ga turaš u svoju pičku sve dublje i sve brže, svo vreme duboko disajući i stenješ srednje glasno jer se bojiš da te neko ne čuje. Počinješ da trljaš i klitoris a i celu pičku celim dlanom jedne ruke dok drugu vraćaš ponovo na sise. Uzimaš prvo jednu sisu pa zatim i drugu u ruku koja ti je slobodna i počinješ da si cuclaš i grickaš bradavice, prvo jednu pa drugu.

Sve češće ti se otima aaaaaaahh i izdizanje pičke u vis. Već si mokra uveliko. Pička ti je dlakava ali lepo podšišana. Opet vraćaš prst u pičku i jebeš se prstom sve brže dok ti se sise ljuljaju slobodne na sve strane a ti stenješ sve glasnije već luda od napaljenosti.

Povremeno izvlačeći prst kako bi masirala silovito klitoris. Ponekad bi pocuclala svoj prst kako bi osetila ukus svoje mokre pičke. Između tvojih nogu samo je šljapkanje ono što se čuje. Sok koji iz nje izlazi ti curi niz butine…Gnječiš sise…Skuplaš noge dok ti se telo grči sa šakom na piki i osećaš kako te jak orgazam potresa.

Svršila si silovito i jako prativše to malo glasnijim stenjanjem nego inače. Sa osmehom na licu prebacuješ pokrivač preko sebe zadržavajući šaku među nogama, i skroz lagano masiraš picu, zaklapaš oči i opuštena toneš u san…


Objavljeno: 2012-12-24 00:32:16

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0376461 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 102 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker