Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Drugarica Sanja

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Moja prijateljica Sanja

Naši doživljaji toga dana još nisu gotovi. Kad smo se vratili iz Bosne iz šopinga, ostavili smo stvari u kuhinji na podu koje sam ja polako spremao u frižider i dalje gde treba. Tada me je nazvala prijateljica Maja i rekla da joj trebaju neki cd-ovi i ako mogu da joj donesem. Sanja je bila u sobi, rekao sam joj da me Maja treba i da ću se vratiti za koji sat jer idem do nje da joj to odnesem. Rekla je da će se otuširati nabrzinu i leći malo da se odmori jer je umorna od puta a i nismo baš nešto ni spavali noćas.

Poljubila me je strasno i rekao sam joj da ću joj požuriti u zagrljaj. Otišao sam i tamo se zadržao oko dva sata jer nisam hteo da zapostavim ostale prijatelje iako sam Sanju toliko voleo, jer sam mislio u sebi da su ljubavi prolazne a prijateljstva večna i nepromenjiva, što će se par godina kasnije pokazati kao pogrešno razmišljanje ali ok, šta je tu je. Kad sam se vratio kod nje polako sam otključao vrata da je ne probudim jer sam imao ključ od njenih sigurnosnih vrata a koja su malo škripala. Tiho sam ušao u stan, skinuo se u kuhinji i otišao u kupatilo da se otuširam.

Kad sam ušao u sobu malo sam se iznenadio, prijatno naravno; ugledao sam nju, ženu koju sam voleo kao nijednu dosada kako spava, ležala je na boku, okrenuta meni leđima, gola, a jedna noga joj je bila na stranici od kreveta, tako da joj se videla pička i usmine koje su se malo crvenile. Momentalno mi se kurac ukrutio, bio je čvrst kao da pičku prvi put u životu vidi. Legao sam na krevet odmah iza nje, usmerio sam ga prema njenoj pičkici i skroz polako počeo ulaziti u nju. Kako sam ušao u nju samo sam čuo jedno tiho aaaahhhhhhhhhh i pokret njene guze u mom krilu.

Samo mi je šapnula da je ovo najlepše buđenje koje je imala. Rekla je samo nemoj jako jer je još pička boli od sinoć ali ja sam ipak polako ubrzavao ritam, držao sam ruku na guzi i privlačio je rukao sebi na kurac mada se i ona sam počela sve brže nabijati. Njeno stenjanje i dahtanje se ojačavalo postepeno kao i moji ulasci u nju. Njeno međunožje je vlažilo sve više i sokovi su joj se razlivali po butinama.

Odjednom me je upitala da li sam gladan, odgovorio sam joj da jesam. Polako je sišla s mog kurca, legao sam na leđa. Opkoračila me je i sela mi na lice sa pičkom odmah iznad mojih usta i sela mi je na usta i prvo polako a zatim sve brže mi je trljala pičku po licu, dok sam ja pokušavao da joj usnama pokupim sve sokove koji su iz te vrele pičke curili. Uhvatio sam je rukama za guzove čvsto i stisnuo joj guzove i počeo ih mesiti.

Usporila je ritam jer sam joj ja rekao da u svakoj kapi njenog soka želim da uživam kao i u svakom seksualnom činu koji se odigrava, koji će se odigravati između nas i da želim da to što duže traje. Poslušala me je i počeo sam da joj cuclam svaki deo pizdurine. Razvlačio sam joj usmine i jezikom brisao svaku kap soka pomešanu s kapima znoja jer je stenjala kao da se nije jebala sto godina. Cuclao sam joj klitoris kao dete bombonu i to ju je izluđivalo.

Nisam još video ženu da toliko uživa u lizanju pičke kao ona. Imao sam osećao kao da mi sve jače seda na lice kako bi mi picu što jače utrljala u lice. Počela je da se dere… ljubavi moja jebi me… razvali mi pičić… pojedi mi pičku…pričala je nešto nerazumljivo dk mi se trlala o lice a u svojim je rukama mesila svoje sise i to kako sam mogao videti da ih je jako stiskala i mesila jer su joj sise bila crvene, toliko nije znala šta radi… Osetio sam da je sve vlažnija i počela je da se grči i trese i samo je vikala jeboteeee svršavammmmmmmmm, uuuuh, uuuuuuhhh, uhhhhhhh, ala ovo godi. I srušila se kraj mene.

Zagrlio sam je toliko snažno da smo se prosto stopili u jedno telo… Tiho mi je rekla, jebi me… jebi me čaki… jebi me i ne vadi ga…. Njene bradavice roze boje koje su bile malo veće bole su me u prsa jer su već dobrano očvrsnule. Spustila je ruku među noge i uhvatila me za kurac, usmerila ga u svoju pičku što sam ja iskoristio i naglo joj ga nabio do kraja… Jaooooj bože raspašće mi se pičokara, jao čaki samo mi ga nabijaj, jebi me, samo me jebi… Jebi me ali me ne ispuštaj iz zagrljaja i tako sam je jebao na boku, držeći je za guzove. Setio sam se nečega i stavio joj jedan prst u guzu i polako je jebao i sa prstom.

. Rekla je samo jao šta mi to radiš, ne prestaj nikako, stavio sam joj još jedan prst. Prebacila je nogu preko mene kako bi joj ga mogao što dublje nabiti. Telo joj nije bilo toplo, bila je vrela.

gorela je, a pogotovo među nogama jooooojjj čakiiiiii, jače, razvali me… moja

…. pička…. samo tebe treba…. ljubaviiiiii…… Postavio sam je na leđa i počeo brzo nabijati, a ona je počela samo glasno da stenje pa i da vrišti, samo je vikala bržeeeeee… Jaja su mi sve jače šljapkala po njenom šupku, dok me je ona obgrlila nogama i stisnula moje guzove i nabijala me na sebe i u sebe.

Onda sam joj rekao da legne na stomak i malo izbaci guzu, ispod nje sam stavio jastuk. Ležala je nugu i ruku skupljenih, ja sam je opkoračio, raširio guzove, stavio prst u šupak, a zatim naslonio kurac na njega i počeo polako ulaziti. Stenjala je toliko glasno i ja sam pomislio da je jako boli i počeo sam da ga vadim. Rekla mi je da nastavim, da je boli ali da će izdržati jer želi da uživa, dugo da budem u njoj… oooooouuuhhhhhhhhhh je izlazilo iz njenih usta i ušao sam skroz u nju i lagano počeo da je jebem.

Ona je rukama razdvajala svoje guzove a ja sam ubrzavao ulaske u nju. Jebao sam je tako još neko vreme kad mi reče da joj je lepo ali da joj pičku ne zapostavim. Uzeo sam je u naručje i položio na mali stakleni kafe stolić koji je imala kraj kreveta, raširio joj noge. Hteo sam još malo da je ližem a ona je to jedva dočekala i pozdravila vlaženjem i izbacivanjem svojih sokova… Butinama mi je stiskala glavu a rukama mi je nabijala na svoju nezasitu pičku, pičku koja je bila mokra skroz, a ja nisam znao kako da je se najedem, kao da sam hteo da je progutam koliko mi je svaka njena kap bila ukusna.

Rekao sam joj da se okrene na stomak a da ostane na stoliću. Kada mi se naguzila, nabio sam joj kurčinu nazad u picu i jebao sam je toliko jako kao da će mi je neko oteti. Samo je stenjala toliko jako, jebi me srećo mojaaa… samo me jebiiiiiiiiiii………. jebi me bržeeeeee.

aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh…. uhhhh jjeboteeeeeeeeeee.

otimali su joj se uzdasi jedni za drugim. Vratili smo se na krevet jer je već postalo neudobno, legla je na bok, ja sam legao kraj nje. Stavio sam joj opet u pičku i nastavio a ona je svoju nogu prebacila preko moje da bi ga što dublje stavio u nju. oteo joj se glasni uzdah koji joj je potresao celo telo, svršavammmmmmmm… reče mi… I ja ću uskoro odgovorio sam joj.

Svrši u mene, kaže mi ona, želim tvoje seme u sebi, a ako i zatrudnim i bude žensko neka nam se ćerkica zove Nevena. Zatim sam posle par trenutaka i ja svršio, u nju, naravno. rekla mi je da se ne pomeram i da hoće tako da zaspi da se bar malo odmori od našeg divljeg seksa jer pička je kaže već toliko boli. Disanje joj se polako smirivalo i znao sam da tone u san jer je stvarno bilo dobro i video sam da je zadovoljena kako treba.

Ostavio sam ga u njenoj pički i zaspao…. .


Objavljeno: 2012-12-27 22:36:47

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0671959 sek.| Članovi online - 11 | Gosti online: - 143 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker