Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Sanja moja dobra prijateljica

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Nova prica o Sanji drugarici

Sledećih dana smo malo usporili sa seksom jer je morala da polaže ispite iz hemije kod dve profesorice mada nije mogla pasti ni kod jedne, jedna od njih je bila i moja bivša profesorica hemije koju sam ja gotivio a i ja sam njoj ostao drag pa sam manje više ja pričao sa njom nego ona tako da se može reći da je zahvaljujući SREĆKU (tako me je zvala ta profesorica jer sam Sanji donosio sreću), a sa sinom druge profesorice je njena starija ćerka išla u razred tako da ni tu nije mogla pasti. Ja sam učio s njom, i išao s njom na ispite, a dok smo u hodniku čekali i ponavljali nju je vatala trema. U jednom trenutku ta moja profesorica je izašla i rekla da možemo malo otići napolje ako joj nije dobro jer je bilo još par polaznika ispred nas. Kad položi dobiće zvanje labaratorijski procesni tehničar. Rekla je da mora u wc, sačekao sam je ispred i onda ušao jer je malo duže nije bilo.

Ušao sam unutra i video da plače, brainula se da li će proći ili će pasti, a ja sam je tešio i rekao da dok je moja profesorica tu da ne može pasti, i za dvojku će biti dovoljno. Onda mi je nešto palo na pamet, malo možda po nekome perverzno ali baš me briga. Pognula je glavu i jecala tiho, ja sam izvadio kurac napolje, podigao joj nežno glavu i taman je zinula da nešto kaže ja sam to iskoristio i stavio joj ga u usta da joj bar nekako skrenem pažnju sa ispita. Samo je gledala u mene i ne ispuštajući kurac iz ruku pušila ga je povremeno ga vadeći iz usta i jednom je rekla pa ti nisi normalan uhvatiće nas neko, neće rekao sam joj, samo budi tiho.

Ljubila ga je, cuclala glavić. Na sebi je tada imala minić do malo iznad kolena, a ispod njega najlonke čarape crne sa gaćicama, gore lepu usku majicu a obukla je i grudnjak jer nisam hteo da joj se vide bradavice a dole nije imala prave gaćice nego je na golu pičku obukla te najlonke sa gaćicama. Rekao sam joj da ustane i sad je moj red, podigao sam joj malo minič i napravio malu rupu na najlonkama taman toliku da joj pička ispadne van slobodna. Sad sam ja seo na wc i ona je znala šta treba, opkoračila me je, uzela mi kurac u ruku, nacentrirala ga na ulaz svoje pičke i polako sedala na njega… UUUhhhh , ote joj se iz usta na koja sam joj ja potom nežno stavio ruku i rekao da bude tiha jer nismo kod kuće da može da stenje glasno i slobodno.

Počela je da se nabija kao da joj je to zadnje u životu, a najviše me izluđivalo kad zastane i počne vrtiti kukovima dok je moj kurac bio duboko u njoj. Povremeno bi joj sklonio ruku sa usta i uvaljivao duboke i sočne poljupce da joj prigušim stenjanje. Mešali smo svoje sokove i gore i dole. Uhvatio bih je za guzove ispod minića, stiskao ih i pomerao ih prema sebi.

Još sam joj malo pocepao najlonke na dupetu kao bih joj došao do šupka. Kad sam napravio prolaz, oblizao sam si jedan prst i stavio joj ga na šupak i kružio po njemu. Malo je poskočila, zatim sam ja počeo da joj polako ulazim sa prstom u šupak a ubrzo zatim i da je jebem sa tim prstom a ona se počela nasađivati sve brže. U jednom trenutku je upitam a ispit? Ma vidiš da niko ne zove, zvaće ona kad dođemo na red a dotle ćuti i jebi me i ništa ne pitaj.

Naravno rekao sam i stavio joj još jedan prst u šupak. Pa ti si stvarno otkačen ali to mi se kod tebe i sviđa, zastene ona i nastavi da se nabija. Odjednom zastane, zagrli me jače i kao da joj nešto protreslo telom kaže aaaaahhhh svršavaaam i zalepi mi poljubac kako ne bi vrisnula. Kratko smo bili tako, kad me upita i reče u isto vreme, a ti? Sad je tvoj red da svršiš, spermu nećemo bacati a ne smeš špricati po meni jer će se primetiti.

Sišla je iz moga krila i reče svršićeš meni u usta i stavila mi ga je u usta i krenula da puši, kad sam osetio da ću svršiti nabio sam joj ga dublje u grlo i počeo svršavati. Gutala je moju spermu i uspela da kaže, svaka ti čast, pa ti izbaci sperme kao da nisi jebao sto godina. Hvala ti na ovome i što si mi skrenuo tužne misli sa ispita reče ona. Progutala je svu spermu, uzela žvaku iz torbice.

Ja sam stavio kurac nazad u hlače, zakopčao se, kad me ona uhvati za kurac opet i reče, pazi mi na ovo trebaće mi uskoro, a j nju uhvatim za pičku, stisnem je u šaku i kažem joj da i ona pazi na nju jer je sada moja… Izašli smo u hodnik a čekali još par minuta dok nismo ušli unutra. Možda je nepotrebno reći da je ispit položila u sretnom više ćaskanju nego pravom odgovaranju jer sam bio dobara profesoricom, a i sanja je sama znala reći da ne bi prošla da nije bilo mene jer sam joj stvarno bio velika pomoć u svemu a ona je to znala da ceni a verujte mi i da nagradi. Zato verujem da ima istine u onoj izreci da dobar kurac, znači mir u kući, tako da nekih prepirki između nas dvoje i nije bilo. .


Objavljeno: 2012-12-27 22:37:49

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0406651 sek.| Članovi online - 21 | Gosti online: - 246 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker