Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Nikola pevac

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Dozivljaji sa mladim pevacem

Imam 30 godina i mislila sam da sam davno nadišla maštanje o nedostižnim muškarcima.Pogotovo onih s televizije. Ali jedan pjevač prije nekih godinu dana to je promijenio. Mlađi je od mene ali ne kaže se đabe mlađe je slađe.Počela sam jako da se palim na njega. Kada bih zamišljala njega dosizala sam snažne orgazme.I svoje partnere zvala bih njegovim imenom. To ime me je još više palilo.Ne moram ni napisati o kome se radi lako je zaključiti kada kažem da mi je jedna od omiljenih pjesama pjesma njegovog oca “Ti za ljubav nisi rođena.” Ta pjesma opisuje moj život. Do svoje tridesete nisam još našla pravu ljubav. A imala sam prilično dosta muškaraca u svom životu. I svakog bih zvala njegovim imenom posljednjih godinu dana.Noćima bih se samozadovoljava maštajući o njemu. Znam svaku crtu njegova lica na pamet.
Prije nešto više od tri mjeseca upoznala sam divnog i prezgodnog muškarca. Svaki dan smo istim putem išli na posao i sretali se redovno ali tek prije nekih tri mjeseca sam ga počela zamjećivati. Prvo sam primjetila njegove predivne plave oči.Taj dan sam se zadržala na poslu i bila razočarana što ga neću vidjeti. O kako sam se prevarila. Čekao me na raskrižju gdje ja skrećem u svoju ulicu. Nisam mogla vjerovati kada sam ga vidjela. Kada sam prolazila kraj njega zaustavio me i pitao koliko je sati. Odgovorila sam mu i tako smo počeli čavrljati. “Da se napokon upoznamo.” pružio mi je ruku i predstavio se “Nikola” rekao je. Nisam mogla vjerovati, zagrcnula sam se i zaprepastila. “Nešto nije u redu” upitao me. “Ne, sve je u redu, Nikola. Imaš predivno ime.” rekla sam i ja sebe predstavila. Počeli smo se redovito viđati i upoznala sam ga sa svojim drugaricama. “Je li on onaj pravi” pitale su me.”Osjećam da jeste” rekla sam sa smješkom. Naravno one nemaju pojma o mom mašatanju i zanesenošću našom pjevačkom zvjezdom, sinom naše legendarne folk zvijezde. To nisam mogla s nikim podijeliti.
Nikola i ja nismo odmah uskočili u krevet tek par dana kasnije. I bilo je FENOMENALNO!!! Doveo me u svoj stan i zatvorio mi svojim rukama oči. Uveo me u sobu i spustio ruke. Bila sam dirnuta do suza. Krevet je bio posut laticama ruža.Upalio je kasetofon i počela je nježna i lagana muzika. Dugo smo se ljubili. Nikola je milovao moje tijelo koje je drhtalo i polako me skidao.Ljubio mi je vrat i kada me potpuno skinuo zadivljeno je uzdahnuo.”Prelijepa si” rekao je. Osmjehnula sam mu se i skinula mu majicu. Izljubila sam mu ta snažna prsa dok sam mu otkopčavala hlače. “Vau” nisam se mogla susdržati kada sam mu opipala međunožje. Bio je ogroman i tako tvrd. Čučnula sam ispred njega i uzela ga u ruku. Par puta sam mu nategla kožicu a onda ga oblizala. Jezikom sam kružila po glaviću a on je uzdisao i stenjao.Strpala sam ga u usta i strastveno pušila.Nikada tako nisam uživala u pušenju. “Ohhh…aahhh!!!!ajjjj…!!!” počeo je glasno stenjati i glasan uzvik zadovoljstva usta mi je napunio spermom. Podigla sam se a on me čvrsto zagrlio i izljubio lice. Malo se smirio i spustio usne na moje sise. Strasno ih je ljubio, pa je počeo jezikom kružiti oko bradavica. “Ah!Aaahhh…mmmmm…”uzdisala sam od ugode i ljepote. Kako mi je bilo lijepo. Cijelim tijelom prolazili su mi trnci a ugoda je bila sve jača i snažnija. Legli smo na krevet i izljubio je cijelo moje tijelo. “Oh Nikola… Nikolaaaaa!” samo je izlazilo iz mene. On je jedini koji me nije u čudu gledao Smile. Nastavio me ljubiti i spustio se do mog međunožja koje je vrilo. Polizao mi je klitoris”Aaahhh!!!” ciknula sam i zadrhtala. Tada sam osjetila njegov jezik kako prodire u moju unutrašnjost. Joj kako je bilo lijepo.Kažiprstom je masirao moj klitoris a jezikom prodirao i kružio u mojoj vreloj pički. Osjetila sam kako me diže vrhunac. “Ohhhh Niđoooooo” zavrištala sam u zanosu. Duboko sam disala i jecala. Podigao se nad mene i poljubio me. Oboje smo se gušili od strasti.Glavićem je trljao moj klitoris.”Ahh…ah” počela sam jecati.Tada sam ga osjetila na ulazu u moju unutrašnjost koja je bila spremna da ga primi. “Daj Nikola…Hajde Niđo jebi me… Želim te Nikola” stenjala sam. “Jako ti se sviđa moje ime, stalno me zoveš imenom” rekao je smješeći se. Tada je na kasetofonu počela pjesma “Ako si sama”. Kada sam čula taj glas bila sam gotova.

Cija si ove noci, tugo
kad si mi zelja najveca
i ove noci spavam s drugom
samo da se tebe ne secam.

Čvrsto sam ga zagrlila i počela se tresti a on mi ga je nabio snažno i jako. “Aaaaahhhh” prostenjala sam i zabacila glavu. Polako ga je vadio a brzo i snažno nabijao natrag.Bez prestanka sam jecala, dahtala i stenjala. Suze su mi navirale od ljepote i ugode.Zamislite kako mi je bilo lijepo uz taj glas na radiju. A i Nikola je bio fenomenalan tehničar. Imao je i alat ali i tehniku. Izludio me!! Tijelo mi se počelo uzdisati i grčiti. “Aaaaaaaahhhhhhhhhhhhh!!!!!” vrisnula sam u naletu nezapamćenog orgazma. Zagrlio me i držao dok sam se smirivala a njegov tvrd i nabreknuo BiiiiP još je bio u meni. Osjetila sam ga kako pulsira. Polako ga je izvadio i rekao da ustanem. Okrenuo me i stao iza mene. Polako i nježno gurao ga je u moju pičku koja se tako brzo navlažila i s lakoćom ga primila.Objema rukama zgrabio je moje sise. Tucao me i mjesio ih svojim snažnim rukama. “Ahhhh…ohhh…jaaaooojjjj…jeee…joj kako je dobro…ajjjj Niđo samo tako…Nikola moj jedini….” stenjala sam u zanosu. Ovaj put me polako nabijao. Pogledala sam ga i bio je rumen, oznojen, zanesen i tako lijep. Vidjela sam njega, baš njega a ne mog obožavanog pjevača a opet tako uživala. Svršavala sam mahnito i glasno, nisam se mogla susdržavati. Uz snažan trzaj i moj Nikola je svršio i to jako obilno. Ne pamtim da sam ikada u životu vidjela toliko sperme. Legao je na jastuk iscrpljen ali zadovoljen. Ljubila sam i nježno milovala mu prsa. Lizala sam mu bradavice i prekoračila ga. Polako sam se protrljala o njegovo međunožje. Podigao je ruku na moju sisu i nježno je gladio. Osjetila sam kako mu BiiiiP bubri i kroz tihi uzdah nasadila sam se na njega. Neko vrijeme sam tako ostala pa se počela pomicati naprijed nazad držeći ga u sebi cijelo vrijeme. Ispunio me cijelu i tada sam se počela nabijati na njega. Uhvatili smo ritam i stenjala sam od ugode i užitka. Kada sam zamislila R…. mlađeg orgazmi su se sami počeli redati jedan za drugim. Neke navike se čovjek ne može lako riješiti ma koliko se trudio. A uostalom zašto se rješavati navike koja donosi takav užitak. Nikola mi je rekao da se nikada tako dobro ni s jednom djevojkom nije slagao u krevetu. Zbilja seks nam je FENO FENOMENALAN!!!! A čini se da sam napokon pronašla i ljubav. Jučer su mi drugarice rekle da više nije moja pjesma “Ti za ljubav nisi rođena” jer da sva blistam i letim u oblacima. Istina. Ali neka volim ja i dalje tu pjesmu i upravo je slušam.Da nije bilo tog pjevača ne bi bilo ni njegovog sina koji je na neki način obilježio na veliko moj život. Tko zna možda ga angažiram da mi pjeva na svadbi.


Objavljeno: 2012-11-30 00:33:24

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0582199 sek.| Članovi online - 22 | Gosti online: - 243 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker