Страници : Предходен 1 2 [3] |
_kasper_
|
|
Съобщения: 2309
17. Ю� 2006. 07:13:46
|
O pandurima
volim ih samo sto su pametni
-----------------
|
|
therr
|
|
Съобщения: 28
16. Ф� 2008. 03:27:44
|
zosto se candar slika na prozor? za slikata da bide vo ramka
|
|
slivco
|
|
Съобщения: 2603
19. Ф� 2008. 00:34:29
|
Dva doktora ginekologa sede u jedan striptiz bar
-i ovo mi kazu bilo zabava....
isto je kao da smo na posao...
----------------- "svi ste vi ovde pobednici necega samo sto jos uvek to ne znate"
"if you only know how beautiful you really are then everything would be in it’s place"
|
|
__ODYN__
|
|
Съобщения: 58
16. А� 2008. 02:16:04
|
vozach i pandur
Zaustavlja pandur automobil,otvara chovek prozor i kaze dobar dan,pandur ce na to vozachku i saobracajnu.Covek ga gleda gleda i jednog trnutka kaze panduru, neshto si mi poznat ti a gde radish?Pandur se manu vozache i saobracajne i propusti vozacha.Pita ga kolega shto si ga pustio...a ovaj ce pa to nash kolega bre!
----------------- __GOD OF WAR__
|
|
__ODYN__
|
|
16. А� 2008. 02:19:08
|
istinit dogadjaj
Zaustavlja pandur kola sa slovenachkom registracijom i kaze.Jeste li pili neshto?VOZACH KAZE POPILI SMO PO JEDAN KAPUCINO.Pandur kaze aj da duvash.Ma shto da duvam popio sam samo jedan kapucino.Pandur "De je jedan tu su i dva"
|
|
__ODYN__
|
|
16. А� 2008. 02:21:09
|
zaustavlja pandur
voze se u kolima 4 choveka i zaustavlja ih pandur.I kaze kako se zovech pita vozacha.A on ce na to Zan Klod Van Dam.aj sva chetvorica napolje.
|
|
__ODYN__
|
|
16. А� 2008. 02:33:33
|
ima li pametnijeg
Upila se tri ortaka i pravila sranja na ulici, pa se umorili i resili da se odmore pa su seli na ivicnjak. Sede oni tako i deru se, prilazi lice u uniformi (plavo) pa legitimise prvog: - Imas licnu? -Nemam. - Pricaj ime... - Stankovic Nebojsa. Ode do drugog, pa podviknu: - Imas li ti licnu? - Imam. - Daj! Dade mu ortak licnu, murkan procita ime naglas.. - Pavkovic Nebojsa..... Opa, pa vi ste braca!!!!!
|
|
__ODYN__
|
|
16. А� 2008. 02:38:29
|
pandur i zena
Policajac sedi u kuhinji sa pistoljem uperenim u slepoocnicu, ocigledno spreman da izvrsi samoubistvo. U tom trenutku, u prostoriju ulazi njegova zena i kada ga je videla, pocinje da se smeje, a on joj kaze:
-Sto se smejes?!?? Pa ti si sledeca!!
|
|
__ODYN__
|
|
16. А� 2008. 02:40:14
|
u kafani
pijanac ulazi u bife. Konobar jednu ljutu. konobar donese ljutu. "Jeli burazer jel pingvin ima belo napred."-kaze pijanac. "ima"-odgovori kelner. "Ajel ima crno nazad?" "ima "-rece kelner> KKKHHHHMK"Jeli burazer jel ima kod vas u selo pingvini." "jes ti blesav pingvini zivi na severnom polu" "BOKTEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MAZO JA SAM CASNU SESTRU ZGAZIJO"
|
|
__ODYN__
|
|
16. А� 2008. 02:41:06
|
.
e ovo sam procito u liftu: Ne doruckujem jel te volim, Ne rucam jel te volm, Ne veceram jel te volim, Ne spavam jel sam gladan
|
|
__ODYN__
|
|
16. А� 2008. 02:41:57
|
..
Zvoni telefon na pandurskom desk-topu. - Da? - javi se dezurac. - Nnnassao sssam lllles u ulicccci Pppp... - U Pinkijevoj ulici? - Nnnne, u uliccci Pppp... Pandur, iznerviran, spusti slusalicu. Posle deset minuta opet zvoni telefon. - Da? - javi se dezurac. - Nnnassao sssam lllles u ulicccci Pppp... - U Pinkijevoj ulici? - Nnnne, u uliccci Pppp... Pandur, iznerviran, spusti slusalicu. Prodje pola sata. Zazvoni. - Da? - javi se dezurac. - Nnnassao sssam lllles u ulicccci Pppp... - U Pinkijevoj ulici? - Ddda. - Ama, covece, malopre je dva puta bio na drugom mestu, a sad u Pinkijevoj??? - Pppremmmesttio sssam ggga!
|
|
__ODYN__
|
|
16. А� 2008. 02:43:05
|
majmun
Naso milicionar majmuna i dovede ga sefu: - Sefe sta da radim s njim? - Kako sta? Pa vodi ga u zooloski vrt! Sutradan sef ponovo vidi istog milicionara kako po gradu seta sa majmunom. - Pa jesam li ti ja rekao da ga odvedes u zooloski vrt? - Vodio sam ga! Danas ga vodim u bioskop.
|
|
__ODYN__
|
|
16. А� 2008. 02:44:07
|
nisam znao gde da ga napishem
Sedim ja tako na prozoru i gledam, gledam, ... gledam. Kad, odjednom, beton se digne i udari me po celu!
|
|
preza___
|
|
Съобщения: 1
09. М� 2018. 23:18:13
|
Policija i auto
|
|
Страници : Предходен 1 2 [3] |
|
Нямате достатъчно привилегии за да отговаряте във форума.
|