Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

3. Opšte teme > Kafana, pivnica, kafic > Kratke urbane price

Strana : Prethodna 1 2 [3] 4 5 6 . . . 11 Sledeća
Vatrogasac_Petko #1
Odgovori: 19


19. Nov 2010. 14:10:03
Kratke urbane price


dadoh baba seri dvesta kinti da pokupi srcu jer su kreteni hteli da zovu organe...krenuh pijanim korakom da platim muziku...pevaljka me ponovo navuce na ogromne grudi ,ovlas dodirnu usnama moj obraz i tiho rece : ma bice sve u redu , zivot je teska kurva...pozeleh da joj spustim glavu na te sisetine i odspavam snom deteta jedno nedelju dana ali me presece pogled harmonikasa...gorila sa nacional geografije je za njega riki martin...nekako nabodoh izlaz i tu se zapanjih !lik u ogledalu je bio crnji od otiraca na podu...u glavi sam imao samo jednu misao zeleznicka stanica ...treba da nadjem stanicu...nisam znao ni gde sam , ni zasto , ni koji je dan a ni godina , znao sam samo da sam dosao vozom...a putujem vozom jer moze da se pusi...da da cigareta,to mi treba cigareta...prevrnuh dzepove nigde nista ...to me je dotuklo ...umreti negde bez cigarete...i bas me boleo tuki za umiranje i za to sto ne znam gde sam ali umreti bez cigarete je trgedija neopisiva...I danas ponekad probam da se setim zasto sam uopste bio u pancevu...ali ne vredi...doci ce mi glave crne rupe .
Vatrogasac_Petko #30
Odgovori: 9


03. Feb 2011. 14:42:00
nadimci

Nadimci su mnogo zaebani !!!
Pozva me burazer pre neku godinu da mu pomognem oko selidbe...U subotu kad joj vreme nije ...Koje sam srece kurate vise su me zvali u zivotu na takve dogadjaje nego na veselja...Jbg kad sam se jos kao klinac guzio da sam majstor svih zanata...I tako selidba u toku ..krenuh da rastavljam sto se moglo rastaviti kad burazer rece : Nemoj brate sve ...sada ce da mi dodje ortak Regal sa jos dvoicom ...odnecemo tako ...zapalih duvan , uzeh pivo...i razmisljam ako dodju troica "regala" odnecemo nekako...Jer sam oko pola osamnaest trebao da budem ispred Jadrana na sudaru sa jednom divnom zenom...I dodje Regal ...sa sve kacketom sezdesetak kila i metar i burek...a onoj dvoici je moja baba Vukosava mogla da obori ruku...po dve gajbe piva...Opsovah lagano sto izgubih toliko vreme i nastavih da rasklapam.......Srecom stigoh na sudar ...tusnuo se za minut i dezinfikovao wiborovom !!!..a onda vozio brzo ...
Bas slicno se desi i par meseci kasnije u firmi ...dolazi novi kolega ...Miloje zvani Dzambo...To bese jedini lik u mome zivotu koji je mozda imao sanse da ima tuki do zemlje...Msm imao je noge brat bratu do sezdeset cm.a !!!
Vatrogasac_Petko #31
Odgovori: 9


03. Feb 2011. 17:14:54
.............

Da sam Bukovskipravi pitao bih te jesi li sama? Pa ako kazes da nisi rekao bih tida gresis ! Pitao bih te da li tevoli ? i u tvom oku cekao treptaj iako bi lagala opet pitao bih tekako te ljubi? Ako bi lagalaopet polomio bih najdrazu plocu. Ipitao bih te opet da li te strasnokrese? i ako bi lagala opet Izazvaobih pozar neka ti gori srcei neplacena kirija moja !
Vatrogasac_Petko #32
Odgovori: 9


03. Feb 2011. 21:31:17
mmmmmmmm

Video sam je iz profila i srce mi je stalo...Onaj gore se bas zaigrao , Zbog nje sad ,bar trinaest zena ,ima male sise...Ali smirih se, nisam ja tamo neki klinac, da se lozim samo na sise .Resih da je stignem i razlozim na sabirke pa onda odem po onu zamku sto je zategnes za drvo...Ude u kafic i ja za njom ...Sedoh za sto do njenog i opet ostadoh bez daha !...Takve oci videh samo jednom u zivotu u Porecu i tu noc sam iskidao sator , pa spavasmo pod divljom smokvom...Ili sam ih video dvaput ...nesto mi ona glumica sa osam brakova isparila iz secanja,Barton mi bio interesantniji...Gledao sam je bez treptanja da nesto ne propustim i ako bih je opisivao do detalja ta prica ovde ne bi stala...Mada me malo cudilo sto nijednog trenutka nije, ni ono zenski prikriveno , osmotrila okolinu...Samo je citala neku skriptu kao da studira mapu o skrivenom blagu ...Ali ta njena hladnoca je imala i dobrih strana ...Bar mi se nije digao jer je postojala verovatnoca da ce krenuti svakog trenutka ...I to se desilo , bundu na ledja , torbu u jednu,kesu u drugu , kljucevi...i skripta ostade na stolici....Juuupi!!!Eto prilike da je upoznam...Skocih,uzeh onu skriptu i ovlas je pogledah...: Izmene i dopune zakona o radu...U trenutku mi prodje slika ...U najromanticnijem trenutku me onako usput pita ...: "A sta ti mislis ? ..Koliko treba da bude najniza plata ?"...Jbt ..jos ako je clan nekog udruzenja za zastitu kerova ...Zivot je stvarno kurva !!!...Vratih se u stolicu i narucih pola kafane !!!
Vatrogasac_Petko #33
Odgovori: 9


03. Feb 2011. 22:48:31
hmmmmm

Video sam je iz profilai srce mi je stalo...Onaj gore se baszaigrao , Zbog nje sad ,bar trinaest zena,ima male sise...Ali smirih se, nisam jatamo neki klinac, da se lozim samo na sise.Resih da je stignem i razlozim na sabirkepa onda odem po onu zamku sto je zategnesza drvo...Ude u kafic i ja za njom ...Sedohza sto do njenog i opet ostadoh bez daha!...Takve oci videh samo jednom u zivotu uPorecu i tu noc sam iskidao sator , paspavasmo pod divljom smokvom...Ili sam ihvideo dvaput ...nesto mi ona glumica saosam brakova isparila iz secanja,Barton mibio interesantniji...Gledao sam je beztreptanja da nesto ne propustim i ako bihje opisivao do detalja ta prica ovde ne bistala...Mada me malo cudilo sto nijednogtrenutka nije, ni ono zenski prikriveno ,osmotrila okolinu...Samo je citala nekuskriptu kao da studira mapu o skrivenomblagu ...Ali ta njena hladnoca je imala idobrih strana ...Bar mi se nije digao jerje postojala verovatnoca da ce krenutisvakog trenutka ...I to se desilo , bunduna ledja , torbu u jednu,kesu u drugu ,kljucevi...i skripta ostade nastolici....Juuupi!!!Eto prilike da jeupoznam...Skocih,uzeh onu skriptu i ovlasje pogledah...: Izmene i dopune zakona oradu...U trenutku mi prodje slika ...Unajromanticnijem trenutku me onako usputpita ...: "A sta ti mislis ? ..Koliko trebada bude najniza plata ?"...Jbt ..jos ako jeclan nekog udruzenja za zastitu kerova...Zivot je stvarno kurva !!!...Vratih se ustolicu i narucih pola kafane !!!
djadja #34

Odgovori: 422


05. Feb 2011. 16:52:09




-----------------
Carica_Aurora #35

Odgovori: 10


10. Feb 2011. 22:22:30
Pivo Votka

Slavila se SrpskaNova godina. Beba donela votku Baltièku, onu što ima ukus špiritusa. Bile smo na nekoj raskrsnici.Ekran pred Bebom, j a na krevetu èekam telefonski poziva pa da krenema da slavim. Nema ga. Pucaju Bogdanjci, iskopali topove i mitraljeze i biju u nebo. Puca mi glava. Dohvatih se piva pa sipah malo votke i èaja od nane u sve to. Da me Bukovski vidi, zabalio bi na usta. Ne zove još, ma nema veze.Crusaders Soul of the shadow..uf , zagazilo duboko, do kostiju rastura. Bebo, od kad si ti bela, majke ??? O bože, ti da mi pomogneš neæeš nikako.Napolju svetli ko na ratištu, jezik zadebljao i shadow on the wall... Halo:Ne, nije ona, ja sam njena drugarica, ne može da se javi, a možda æe i moæi kao se odvoji od WC šolje, povraæa, nije joj dobro malo, izvinte ! Bebo, sunce, mesec, zvezde..sve ti na spisak stavljam, pa što ne reèe da se poraðam !!!

-----------------


Lakše je kad iskoèi

Vatrogasac_Petko #36
Odgovori: 9


10. Feb 2011. 22:52:53
............


TOOOOOOOOO ...SEX MORA DA PADNE !!!
milanCHE #37
Odgovori: 67


22. Feb 2011. 00:15:48
***

Svaka cast.Do sad nisam ni ulazio ovde.Samo nastavi.
McConor #38
Odgovori: 2


18. Mar 2011. 19:28:27
....

jhg
McConor #39
Odgovori: 2


21. Apr 2011. 00:22:36
.....


Bar neka ovo ostane nekome .....Mea Culpi ...JEBEM MATER !!!
DodjiUmojPesak #40
Odgovori: 40


22. Okt 2011. 16:00:22
Baba ...sest meseci ko sto godina !

MOM NAJBOLJEM DRUGU !!!... Noc puna kosmara a u sedam telefon ne prestaje...Skacem u bunilu ...ocekujem vazne vesti ...Studio Be?...Jebao vas stb ...i besplatne knjige ...Ko danas nesto cita, picka vam materina ?..ali dz je dz!...Pripaljujem dusmanina iz crveno bele kutije i krecem da smuljam po kile cave ...Kolena mi klecaju ..sav drtim ..zbunjen do bola ..i uplasen kao retko kad . Ceskam se gde treba po navici ..ali to nije za ovu pricu...Ova bi trebala da bude nesto najlepse do sad ...ova je vapaj ...ova je poruka ..mada ne verujem da ce onaj gore da je pogleda, koji sam ja kreten, poceo sam i trezan da psujem . Ne necu je prepravljati...ipak neka ostane ovakva , kada sve bude u redu da se nasmesim i setim ovoga osecaja . Razaram pluca , sjebavam zeludac i buljim u zid ...Moram da krenem a noge teze od stubova novog mosta...Uz put koji mi izgleda kao Srbijin u Evropu...petorici jebem celu familiju ali ko njih jebe...mislim samo kako da udjem ...Jesam spretan ali intezivna nega neurohirurgije je kineski zid a ja ipak nisam Koperfild...Sutka sa policijom na Brankovom mostu mi izgleda kao pravljenje zamka u pesku ali uspevam!!!...Stojim pred staklom i pokusavam da zadrzim nekako puls na 175...a o suzi i ne vodim racuna .Jer gledam u ljudinu , gledam u frajera i smekera , gledam u majstorcinu i u pravog prijatelja ..Doslo mi je da riknem ...:Beli !!! Brate ustaj , budi se,skidaj te zice i aparate !...Hajdemo u zivot koji te je i doveo tu gde jesi ili se mozdani dogadja samo ljudima koji ga mnogo koriste !...Oterase me ...Resih da zaustavim planetu i odoh da ga cekam kod Mite u Zaru sa par kila Rozea i trijes krilaca...Doci ce on veceras...Pa mora da dodje , on je legenda...nikada nije omanuo !!!
Ma i ako ne dodje veceras JA CU GA CEKATI KOLIKO GOD !!!!!!!!
DodjiUmojPesak #41
Odgovori: 40


24. Okt 2011. 15:44:21
.................

Uprkos danima sivim,
kad vidiš neku kometu
da vidik zarumeni,
upamti: to ja još uvek
šašav letim i živim.

Lako je bilo leteti dok je bilo snage crpljene sa izvora mladosti , dok je svako perce bilo savrsene strikture i na svome mestu , dok je vid bio bistar a kanze jake i naostrene. Vetrovi su bili poznati i pitomi , livade i sume predivne a izvori cisti i hladni. Ali vreme ucini svoje , u trenutku shvatis da vise ne letis u paru i cak ti se to ucini slobodom , pa nebo je bar puno zivota .I tako zanesen i neprimecujes da je krilo napuklo i da si odavno zaboravio kako se slece ! Imas iskustvo , imas tehniku a ipak gubis na visini , oblaci postaju preteci , u daljini te ceka oluja i neke odluke treba doneti hitno ! Mozda se i moze smisliti nacin kako opstati nekako ali to vise nisi ti . Mladjan si ucio kako se pravi jako i sigurno gnezdo ali nikada se nisi pitao da li se pravi dvaputa ? Samo je bitno da vreme vise ne radi za tebe i sa tim se treba pomiriti ! Ostaje nada da ce se pojaviti neko zbog koga se vredi zakucati u nesto da bi se prizemljilo , ma koliko to bolelo !
DodjiUmojPesak #42
Odgovori: 40


21. Nov 2011. 13:01:16
.................

Vozim "sto" godina i osim jednog dizanja,sa sto na sat,kontejnera u vazduh ,ne secam se da sam imao nekih vecih udesa...A i tad bih prosao bez ogrebotine da me ne opaucise po glavuci ,bricangle koje u zurbi spustih na dasku iza zadnjeg sedista...Ali sta je dvanaest kopci za ovakvog deliju ?...Elem deceniju kasnije lik ispred mene ukopa u mestu , ja na kocnicu ko budala na onu stvar ...uh stadoh na petnaestak santimetara i taman da odahnem i pomenem mu bar svastiku, neko me sastavi odpozadi. Izadjem a u srebrnom Pajeru...zena kakva se ne vidja svaki dan...I ne gledam stetu na kecu ...jbt pa njena bunda vredi ko tri keca !...Jao pa kako to kocite ...stvarno nisam kriva...bla bla bla...Onda spusti naocare ,pogleda me pravo u oci i rece...Boki duso pa jesi li to ti?...Pa kako me ne prepoznajes?..Odrasli smo u istoj zgradi !...Ljilja bre!... blejim ko ovca...Munu mi vizitku..i rece popravi to i dodji po lovu. Sad zurim...I ode !Odoh i ja do Kestena da se povratim ...Otpih pola Lava i poceh da vrtim film ...Bila je starija tri-cetiri godine i zivela iznad mene a Slavko iznad nje...Ona djak generacije a on tapkaros i sitan lopov...Ona vaspitana,uredna,smerna...On baraba, muljator, sibadzija...Za nju se mislilo da onu stvar nije videla ni u Startu , on po tri ribe na svakom prstu...I bas kad je diplomirala ekonomiju on se vratio iz Zabele...Kada su se vencavali niko nije verovao...Odose u Pariz i padose u zaborav ...I eto ona se vratila ali bez njega ...Jedino sto se tu i tamo cuje i to od Kokana francuza,kad se napije,da su ga roknuli neki bosancerosi jer ih je ispalio posle neke velike pljacke...Kao ne bi on ali mu je zena pobegla sa lovom !?!...Naravno da nisam isao po kintu...Picka joj kevina nisam joj oprostio ni ono sto me stalno stipkala za obraze i zvala bucko !!!

kiss za Djadju
djadja #43

Odgovori: 422


23. Nov 2011. 12:04:48
DodjiUmojPesak

Ti si neko ko se retko raða
volim da citam tvoje price...
Al pre svega hvala ti sto si mi prijatelj
od ðaðe

-----------------
Strana : Prethodna 1 2 [3] 4 5 6 . . . 11 Sledeća

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0200450 sek.| Članovi online - 6 | Gosti online: - 789 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker