Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

2. Zabava, kultura, umetnost > Astrologija, metafizika, magija, religija, snovi > Uporedi horoskopi - slaganje horoskopskih znakova

Millllla #1

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 08:21:23
Uporedi horoskopi - slaganje horoskopskih znakova

Postaviæu za sve znakove kako se slažu u ljubavi, a zanima me vaše mišljenje o tome, jesu li istiniti uporedni horoskopi?

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #2

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 08:28:20
Ovan...

Ovan sa Ovnom Kada se vas dvoje nasamo sretnete, vi nikako ne gubite vreme! Istog trenutka odlazite u krevet, a vuna ima da leti na sve strane! Meðutim, pre no što tamo odete, prvo æete se dobro odmeriti. Niste sposobni za platonske veze. Ako se uzmete, sigurno se neæete dosaðivati u spavaæoj sobi. Vas dvoje ste dva plamena koji jedva èekaju da se spoje i gore zajedno. Nije dobro ako ste zaposleni na zajednièkom radnom mjestu, jer vi morate duže vreme biti razdvojeni i zatim spojeni. Èak se i kod stola svaðate da bi se u krevetu brzo pomirili. Dok oboje gorite, dobro je. Meðutim, jedno od vas æe se ipak prvi poèeti da gasi i javiæe se poznata staraèka ljubomora. Ako su loši aspekti Marsa svaðe poèinju ranije i obièno sledi raskid. Zato u poèetku treba izvesti podelu rada, usmeriti zanimanja, obaviti reciproène akcije, posebno u upravljanju domaæinstvom. Nemojte nikada dozvoliti da “on” njuška po kuhinji a “ona” da mu pretura papire. Duže ljubljenje æe vam pokvariti uživanje jer vam se usne prebrzo zagrevaju. Za seksualni odnos važni su vam klima ureðaji, koji æe vam ugodno temperirati ljubavno gnezdo. Uporedni horoskop ova dva znaka je zaista vruæa tema.


Ovan i Bik Ovde je problem u tome što vi sve volite da radite brzo, dok vašem partneru više prija jedan sporiji tempo. Da bi mogli da živite zajedno, morate da se prilagodite jedan drugom. Ali to može biti vrlo teško, zato što su vaši temperamenti sasvim razli]iti. Stvar se može popraviti ako je muškarac Ovan, a žena Bik. U seksu se takoðe razlikujete jer vi "to" volite brzo i žustro, dok je vašem partneru potrebna nežnost i taktiènost. Vi kao plamen treba da gorite dugo da bi zagrejali partnera kao grudvu zemlje. Topla grudva æe tada još dugo posle toga zadržavati toplotu. Razlike meðu vama su velike i treba ih dobro prouèiti da bi se nekako usaglasile. Vi kao plamen ste brzi i idealni, dok vaš partner kao grudva zemlje je spor i materijalan. Meðutim, za praktièni život to se da lepo iskoristiti: vama èekiæ, a partneru blagajna. Vi radite i štedite, a partner pametno i umesno troši. Vaš erotski spoj može biti odlièan ako se vi suzdržavate a partner forsira, jer inaèe vrhunac seksualnog odnosa najèešæe nije istovremen, ili ga uopšte nema. I kod milovanja treba razumno podesiti razlike i toplotu i oporost kože, kod vas ruke, a kod partnera telo. Vi ste nežan i vruæ, a partner je opor i hladan. Horoskop bika æe u ovoj vezi trpeti.

Ovan i Blizanci Vi se nikada neæete dosaðivati u društvu sa vašim partnerom. I jedan i drugi volite da flertujete. Ako je muškarac Ovan a žena Blizanac: Zajedno možete uèiniti mnogo stvari. Ako je obrnuto: Radi se o dobroj kombinaciji, zato što vašem partneru odgovara tako aktivna i prodorna žena, kakvi ste vi. Oboje uživate u borbama kako intelektualnim tako i erotskim. Vi se kao plamen na vjetru se razgorite pa ugasite, a postoji opasnost i od požara. Zna]i treba paziti na meru. Ali gde ima vaše vatre postojaæe i partner u vidu dima. Vaša dva tipa se brzo otkriju i povjere, a ljubav na prvi pogled nije bez opasnosti. Vi neæete biti uredno zadovoljeni zbog brzoplete površnosti vašeg partnera i veza je nestabilna. Vas uporedni horoskop govori da u seksualnom odnosu niste istovremeni, nema vrhunca, i trebate zajedno sve dobro analizirati ako oboje želite stalnije zadovoljstvo. Za održavanje ovakve veze dobro je raspodeliti posao: vi stvarate, okretni partner sve evidentira, uspostavlja veze i rukuje dokumentacijom. Muž Dim obasipa ženu masom beznaèajnih darova; žena - dim skakuæe oko muža - vatre, i ako prejak eros prvoga ili prejaka radoznalost drugoga stvar ne pokvare u mlaðe dane, èeka vas sretna starost.

Ovan i Rak Vi ste izuzetno privlaèni za vašeg partnera, ali, na žalost, postoji realna moguænost da ta veza retko kad uspe. Vaš partner nikada neæe preæi preko vaših flertova, a vi, sa druge strane, niste u stanju da podnosite èeste partnerove suze. Vi bi možda i mogli da živite zajedno samo kad bi uspeli da pobedite svoje prirode. A to je, ipak, suviše veliki zahtev. Vaš uporedni horoskop govori da se u seksu izvrsno slažete ali, na žalost, partner od vas traži mnogo više: vernost i nežnost. Vi mu to baš ne možete pružiti. Vas dvoje ste kao vatra i voda na izvoru! Ali vaša vatra se tom vodom ne da ugasiti. Ose[aji su vam neusklaðeni i trpite oboje. Nemate iste stavove ni po pitanju kuæe ili stana, roditelja i domovine, tako da su sukobi neminovni. Spolja to izgleda dobro, kao osvetljen izvor. Iznutra se može pomoæi ako vas vežu deca. Sreæa je što vaš partner ume dugo da trpi pa stvar meðu vama još nekako klapa. Strast vas ne veže, jer se nejednako zagrevate. Vaši vatreni oseæaji i vodeni, dubinski oseæaji vašeg partnera nikako da se iznutra usaglase, i na kraju lonac prekipi. Ako su erotski potencijali kod vas jaèe naglašeni, vi ste taj koji æe prvi izdati.

Ovan i Lav Ovo je idealna kombinacija. Sjajno se slažete u svemu: u seksu, u naèinu zabavljanja, u mišljenju i ambicijama. Vaš partner voli da sve što ima bude najbolje - zbog toga je i odabrao vas. Ukoliko vas izabere, neæe pogrešiti. Vaš seksualni život æe biti uzbudljiv, ali i harmoni]an. Brak koji sklopite mogao bi dugo da traje. Vas dvoje, kao plamen i svetlo svuda idete zajedno i bojazni nema. Imate zajednièke akcije i ambicije i sve to unapreðuje bra]ni život, jedan drugog gurate na viši stepen svetla i èasti. Eros je kod vas dvoje uredan i èist, postoji meðusobna nenametnuta vernost, postigli ste jasan poredak u poslovima i odnos u polovima. Ljubljenje i seksualni èin su kod vas dvoje kao prirodni fenomen, bez perverzija i meðusobna veza postaje prirodna dužnost. Nema meðu vama previše ljubljenja, seksualni odnos vam je intenzivan i istovremen, do kraja dovršen, pa iako kratak ostavlja lepe uspomene. Kako je vaše uzajamno poverenje podjednako i èvrsto, brzo prelazite na dnevne zadatke.

Ovan i Devica Ova kombinacija nije baš idealna, ali nije ni tragièna. Iako æe vaš prilaz u principu nervirati vašeg partnera, ni vi baš neæete biti prezadovoljni svojim izborom: neæete partneru oprostiti stalno kritizerstvo i cepidlaèenje. Vi u seks ulazite srcem i svim èulima, dok je partner i tu promišljen. Idealna kombinacija bi bila kada bi se partner malo raskravio i pokušao da potisne svoju stidljivost. Vi kao vatra slabo zagrejavate morski žal, malo peska æe ugasiti vatru sigumije od vode. Vaš uporedni horoskop ukazuje na to da je odnos kod vas dvoje je delikatan, postoji intelektualni nesklad i teško usaglašavate meðusobne poglede i htenja, èesto zbog nervoze ili bolesti. Vi ste osetjivi na prigovore vašeg partnera, koji to potkrepljuje dokazima. Ako je devica muško lako æe podleæi volji Ovna i postati papuèar, koji æe dosadno zabadati nos u kuhinju. U intimnim odnosima teško je meðu vama usaglasiti brzinu i toplinu. Najgore je ako vi prigovarate partneru na hladnoæu a on vama na prostotu, tada vaš brak sigurno puca. Da se iskompleksirani brak spasi, najbolje je tražiti izlaz u radu, maloj prodavnici ili uzajamnosti zanimanja, a o erotici neka brinu sretniji.

Ovan i Vaga Vaš odnos bi mogao izgledati kao odnos izmeðu Tarzana i Džejn. Vaš uporedni horoskop ukazuje na to da se vas dvoje meðusobno prepoznajete po snažnom erotizmu kojim zraèite. Kada se naðete, vi èete uživati u svakom zajednièkom trenutku. Ali, ako je vaš seksualni odnos sjajan dok traje, to se ne bi moglo reæi za vaš zajednièki život. Pošto ste vi sebièni, neæete biti u stanju da ispunjavate sve želje razmaženom partneru. U svakom sluèaju, kada je ovakva veza u pitanju, bolje je da je muškarac Ovan. Vi kao plamen na partnerovom lakom vetriæu je nešto najprijatnije, jedan podstièe drugoga. Meðusobna igra je laka, emotivna i erotska veza je zanimljiva. Meðusobni kontakti su vam usmereni i meðu vama postoji nežna pažnja i povjerenje. Vi ste osetljivi na prigovore a vaš partner na provokacije, vi æete lako stvar dramatizovati, a vaš partner æe teže stvar zataškati. Zato vam je veza u mladosti kritièna ali zato u starosti sigurna. Milovanje i predigra su vam važniji su od glavnog èina, a kraj se može opisati kao spoj vatre i slame.

Ovan i Škorpija Ovde je jedno sigurno: kada se vas dvoje sretnete - vi vatreni i partner vodeni znak, pa ili æe se vatra ugasiti ili æe se voda pregrejati. Vas dvoje imate jednu zajednièku stvar: vaš vladalac je Mars. Vaš uporedni horoskop govori o tome da je vaša veza puna strasti, uživanja, ali i perverzija u seksu. Vaš seks, takoðe, može biti brutalan. Problem je u tome što je partner rafiniran u svojim željama i postupcima, dok se to ne bi moglo reæi za vas. Da bi ova veza bila uspešna, morate oboje posveæivati pažnju željama partnera. Bolje je kad je žena škorpija a muškarac Ovan, nego obrnuto. Vatra plamti uzbrdo, reka dere nizbrdo kakav tu može biti spoj i saglasnost?! Strasti imate na pretek, to je u mladosti kao gvožðe i magnet. Tek kasnije se ispolje dva zla, vatra i voda, oba silovita i svaki hoæe da on diriguje, ne podnoseæi diktat drugoga. Zbog dokazivanja ja]ine strasti, u mladosti se nadmeæete do iznemoglosti, pa to vodi do ruiniranja seksa. Prigovor jednog od vas da drugi ne zna ili ne može, brzo æe razoriti brak. S puno meðusobne smirenosti ovde bi se razigrao goruæi akt, ali uvek se jedan plaši što æe reæi onaj drugi. Požar ispari potok, a reka ugasi vatru.

Ovan i Strelac Ova veza je astrološki odlièna, jer vašem temperamentu izvrsno odgovara partnerova kondicija. Partner je miroljubiv i lako æe podneti mnoge vaše zahteve. Sve što budete radili zajedno, biæe sa mnoge entuzijazma. i optimizma. Idealna je varijanta muškarac Ovan i žena Strelac. Ni obrnuta kombinaèija nije loša, zato što je žena Ovan jedna od retkih koja može da se nosi sa muškarcem Strelcem. Ona æe mu dodati malo svoje energije i žustrine. Kako u seksu, ovi znaci, takoðe, mogu ostvariti, sjajnu i punu razumevanja, dugotrajnu braènu zajednicu. Vi kao plamen i partner kao žar ne možete jedan bez drugoga. Veže vas meðusobna toplina i sjaj, idealizam, optimizam i oduševljenje. Oboje cenite ljudski poredak, nadopunjavate se duševno i shvaæate tjelesno. Privlaènost meðu vama je spontana i bez okolišanja pristupate zadovoljstvu. Vas posebno vezuju neki viši ideali i ljudska oseæanja, a tako isto i planovi. Uporedni horoskop ukazuje da u seksualnom odnosu imate jednaku toplinu, tempo i takt, drugim reèima prijatan seksualni odnos i iza njega normalni prijateljski odnosi.

Ovan i Jarac Vas dvoje možete dobro funkcionisati, ako je na primer vaš partner direktor preduzeæa, a vi njegov podreðeni! Nevolje, meðutim, poèinju u spavaæoj sobi: i jedan i drugi imate “rogove”, pa bi vaš seks pre mogao lièiti na borbu rivala nego na voðenje ljubavi. U seksu, horoskop vašeg partnera govori o tome da je on na neke naèin konzervativan, dok ste vi stalno skloni eksperimentisanju. Na kraju ni jedan od vas neæe biti do kraja zadovoljan! Stvar se može nekako popraviti ako je muškarac Jarac, a žena Ovan, obratno, bilo bi opasno. Vi kao plamen i partner kao kamen, to je rima, ali opasna. Kao staviti lako i toplo na tvrdo i hladno. To su toliko znaèajne razlike da se na prvi pogled ne preporuèuju. Meðusobnu vezu æete inaèe teško ostvariti, a još teže je održavati; odnosi vam mogu biti zadrti, jedan drugom æete hteti da nametnete svoju volju i može doæi i do terorisanje, i deca æe vam biti svojeglava. Vi se obièno prvi odluèujete da dokrajèite tu glupu situaciju. Vaše ljubljenje je kao kamen u plamen.

Ovan i Vodolija Vašem inteligentnom partneru odgovaraju vaša vitalnost i energiènost. Kada se sretnete, neæete nikada imati tajni jedan pred drugim. U vašem odnosu vlada iskrenost i poverenje. Ovaj odnos ne traži ljubomoru ni sa jedne strane. Vas æe zabavljati i privlaèiti partnerova avanturistièka priroda. Vaš seksualni odnos je zadovoljavajuæi, ali bez velikih uzbuðenja. Na prvi pogled vaš spoj je velièanstven. Kao munja, jer ste vi plamen u partnerovom oblaku. Ali isto se tako taj spoj brzo i gasi. Nakon prvog deteta vatru æe oblak pokriti, a odnos meðu vama ostaje radi dece i sveta, na umerenoj distanci. Vaša veza je èak i zanimljiva, može da iznenada prasne, a može i potrajati. Doðe li po sredi neverstvo, vi æete odmah raskinuti, dok partner neæe praviti pitanje. Vaš uporedni horoskop vas upozorava da ako se oboje ponašate kao intelektualci, veza æe biti trajna i intimna, buduæi da ste manje podložni predrasudama.

Ovan i Ribe Iako na prvi pogled vaša veza izgleda nezamislivo, vas dvoje se ipak možete složiti. Horoskop vašeg partnera ukazuje da on obožava erotiku i èesto se predaje egzotiènim i seksualnim fantazijama, a vi ste, kao što je poznato, osoba koja se najviše zanima za seks. Meðutim, konflikti meðu vama nastaju zato što vi niste u stanju da zadovoljite potrebu partnera za romantikom. U odnosu na tananu duševnost partnera, vi ste tipièni grubijan. Uspeh ove veze zavisiæe iskljuèivo od tipa vašeg partnera: ukoliko je više prizeman, moæi æe lakše da prati vašu energiènost. Vaš plamen na partnerovom moru je živa romantika. Vi niste u stanju da dostignete kontrolu duševne dubine vašeg partnera, a s druge strane, partner se posveæuje nekom nejasnom idealu. Ako meðu vama postoje, opasne su verske i ideološke razlike. Vi obièno prigovarate za neurednost, a partner za pedanteriju. Vi možete zalutati i biti izgubljen, dok æe partner biti kao rasplinut i obièno žrtva okolnosti. Sreæa je što partner ume trpeti, èak i kad je odvojen u postelji ili od stola. Ako se nekom od vas desi da traži pomoæ sa strane, oboje ste jednako krivi i jednako zadovoljni. Èak ste u stanju i da pomognete jedan drugom. Inaèe vaš seksualni odnos brzo postaje zasiæen.

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #3

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 08:35:51
Bik...

Bik sa Bikom Vaš dvoje ste puni razumevanja i nežnosti. Vi se dobro slažete, ne samo po svojim gurmanskim sklonostima, nego i u seksu. Vaša veza je mirna i bez trzavica. Meðutim, vaš seksualni odnos biæe pomalo tradicionalan, bez nekih inovacija. Uopšte, može se reæi da vaš zajednièki život izgleda kao bajka: “bili jednom mama i tata. . . i imali su puno dece. . . i živeli su sreæno i zadovoljno. . .” Vi kao grudva zemlje i partner kao grudva zemlje, to je gomilanje tromosti i zemlje. Možete se dobro shvatiti samo po pitanju ekonomije i domaæinstva. Od zadovoljstva oboje mnogo oèekujete, ali od intime ovde nema ništa. Jednako ste hladni i opori, seks bujan a neuigran, nema polarnosti, seksualni odnos vam je kao oranje, grudva na grudvu. Preokupacije na opipljivo su kod vas dvoje tolike da ne stižete ispitivati finese erotike.

Bik i Blizanci Ova kombinacija nije tako loša, samo zato što ste vi stabilni i u stanju da malo "smirite" i prizemljite veèito nemirnog i vazdušastog partnera. Može se reæi da vaši seksualni apetiti nisu jednaki, jer ste vi mnogo više zainteresovani za seks od partnera. Ali ako je u ovoj vezi Bik muško, a Blizanac žensko, mnoge stvari mogu krenuti nabolje. To istovremeno znaèi da bi Blizanac trebalo da se smiri u svojim avanturicama i flertovanju. Vi kao žedna grudva nema šta da upijate. Pojmovi o uživanju su razlièiti kod vas dvoje koliko i karakteri, ali na polju dnevnog praktiènog života vi se ipak dobro snalazite. Vi gomilate a partner prikuplja. Pri tom veze i protekcije koristite savršeno. Erotski spoj je promašen. Kod vas je dubok, staložen oseæaj i želite trajniju vezu do kulminacije, partner je površan i želi da što pre okonèa.

Bik i Rak Vi ste osetljiv par i izuzetno se dobro slažete. Oboje ste pomalo konzervativni, volite dom i porodicu. Vaš brak bi mogao biti idealan. Vaša posesivnost upravo je ono što horoskop vašeg partnera uahteva kao neophodno da bi se oseæao voljenim. Vi ljubav vodite vrlo romantièno i sa puno nežnosti. Vaša zajednica æe biti vrlo dugog veka. Ideali su vam kuæica u cveæu, sigurno imanje uz vodu i obilje jela na stolu. U domaæim stvarima saradnja je odlièna - kod stola se veselite, u krevetu sve malo mlitavo, glomazno, više duvanja nego pravog seksualnog odnosa. Brak vam je èvrst jer u sferi korisnoga ostajete jedno s drugim, uz kuæu i decu, sastanke i obièaje, sve vas toliko veæe da nema bojazni od raskida.

Bik i Lav Ovo je za vas oboje idealna kombinacija. Jednom kad se naðete u spavaæoj sobi, neæe biti sreænijih ljudi od vas. Vaš horoskop govori da ste sposobni da pružite sav luksuz i komfor, toliko potreban vašem partneru, dok je ovaj u stanju da zadovolji sve vaše erotske i intelektualne potrebe. Meðutim, problemi mogu nastati kada preðete sa reèi na dela: Vi nikome, pa ni partneru, neæete oprostiti bilo kakve pokušaje eksperimentisanja na planu vodenja ljubavi! Vaš brak bi mogao biti sreæan ukoliko se partner podvrgne vašim zahtevima. Što se seksa tièe, tu stvari ne stoje baš sasvim idealno. Vi kao zemlja ste ovde a partner je kao daleko sunce. Vi težite da koristite partnerov sjaj i èast za praktiène dobitke, a partner hoæe da vlada a vi ste opet teški za to i neæete da budete gonjeni. Može biti sreæe ako ste izolovani od veselog društva, pa æe vas onda vezati "svoja kuæica svoja slobodica" gde èast i novac još uvek stoje zajedno. Može da lièi da ova vaša veza nema mnogo smisla ali je principijelno važna.

Bik i Devica Vaša veza biæe puna razumevanja i poštovanja. Vi se u principu dobro slažete, ali vaša seksualna veza neæe biti toliko strasna. Horoskop nam govori da ako je žena Devica, ona æe se povinovati Bikovim željama. Ako je obratno, muškarac Devica æe biti taj koji æe stalno zahtevati ljubav i pažnju. U seksu, on je partner bez zamerke i žena Bik sa njim može uživati. Vi kao grumen na žalu i partner kao žal u grumenu se duboko prožimate, i sve su varijante harmoniène. Zajednièki rad na ekonomiji, naroèito baš zemlji, jako vam zbližuje duše. Oboje volite prirodu i cveæe, njive i plodove, sukobi izmeðu vas su retki i lako popravljivi. U seksualnom odnosu ne tražite previše, zadovoljavate se oboje sa uhodanim odnosima. Iskre iz vatre ne lete, a njivama treba voda. U starije dane vi ste par koji nedeljom popodne obavezno ide u krevet na sveèanu igru. Radnim danom oboje redovno nešto unesete u kuæu.

Bik i Vaga
Vi ste oboje pod jakim uticajem Venere i izvrsno se slažete, kako u ljubavi tako i u seksu. Oboje ste pomalo razvratni kad ste zajedno, iako je, mora se reæi, partner taj koji æe uneti neke novine u seks. Vi ste po prirodi verni, a partner kome je neprestano potreban duševni mir može u tom pogledu biti potpuno spokojan. Vaša veza je puna ljubavi! Vi kao zemljano brdo ste malo pregrubi da bi osetili partnerovo lahorasto milovanje. Vaša strast je duboka, teretna i brutalna, a fine emocije partnera to ne podnose i vi mislite da je to partnerovo prenemaganje. U prigodama veselja i zabave, kao i zadovoljstva, naðete se na istom frontu samo ako ne odete predaleko. Vi volite punu kuæu stvari, a partner ne zna štedeti novac, i evo razloga za male razmirice. Seksualni odnos nije uzbuðujuæi ali je za oboje relaksirajuæi. Ipak se vaša veza može dugo održati jer vi ne zahtevate mnogo, a partner neæe da intimne stvari izaðu u javnost.


Bik i Škorpija Vi se stvarno magnetski privlaèite. Oboje ste vrlo posesivni, ali problem nastaje kada je partner skriveni plejboj. Izvrsno se slažete u seksu, ali morate oboje imati u vidu da iz prevelike želje da neprestano budete zajedno, možete iznenada dosaditi jedno drugom. Vi, kao obala, pratite partnera, kao reku, do samog ušæa u veliko, duboko more. Meðu vama je vrlo snažno telesno privlaèenje, jedno drugom raspirujete strasti, ali postoji i moguænost ljubomore. Nesuglasice meðu vama mogu doæi što vi želite sve sreðivati i prikupljati, a partner, jureæi za svojim ciljevima, sve razbacuje i zanemaruje. Ali, uveèe se obavezno pomirete. Horoskop nam govori da je vaš seksualni odnos, dnevno noæni pratilac, dok crv ljubomore spava izmeðu vaših jastuka.

Bik i Strelac Vaš horoskop ukazuje da æete vas dvoje malo teže uspeti zajedno. Vaši pogledi na svet su do te mere razlièiti da se retko u èemu slažete. Vi ste osoba akcije, dok je partner osoba ideja i prièalica. Vi se po pitanju seksa u mnogo èemu ne slažete, ali to ne znaèi da i ne uživate u seksu. Partner je suviše mentalno nastrojen, pa tu osobinu ponekad ne zanemaruju ni u krevetu. Ako ipak vas dvoje želite da budete zajedno, vi bi morali da se prevaspitate, dok bi partner morao da nauèi još mnogo o voðenju ljubavi da bi vam bio zadovoljavajuæi partner. Partner kao žar, u vama kao grudvi, pa to je tihi vulkan i erotski spoj može iæi do krajnjih uživanja. Upotpunjujete se i u poslovima ekonomije, kao i podreðenog i pretpostavljenog. Oboje ste dogmatièni, volite prirodu i životinje, vi više sa praktiène a partner sa idealne strane. Veže vas ponekad i smisao za plastiène umetnosti. Eros, dabome, i tu posreduje.

Bik i Jarac Vas dvoje radite kao jedno. Idealno se slažete jer jedan u drugom nalazite upravo ono što vam je neophodno u životu: Vi u partneru nalazite potreban oseæaj sigurnosti, dok partner u vama nalazi vernost i privrženost. Vi ste oboje zemljani znaci a vaši zajednièki uspesi ne nižu se samo na polju biznisa nego i u krevetu. Horoskop nam poruèije da vas dvoje, ma o kojoj se kombinaciji radilo, predstavljate tipièan primer prestižnog para. Vi, kao grudva, na partneru kao kamenu, lièi kao da ste srasli jedan s drugim. Oboje ste hladni i spori, tromi i staromodni. Vezuju vas interesi imanja i svih vrednosti zemlje. Radom i štednjom stvarate višak kojeg ne možete utrošiti. To vas toliko veže da vam ne smeta erotska hladnoæa. Imponuje vam stalnost, kuæa i nekretnine. seksualni odnos je dužnost, naoko bujan, intimno mlak. Meðutim, vi to ne analizirate. U starosti su odnosi još bolji.

Bik i Vodolija Vi oboje imate vrlo razvijenu individualnost, pa je vaš zajednièki život otežan zbog te èinjenice. Horoskop nam govori da vas dvoje, u principu, imate vrlo malo zajednièkog. Iako je relativno lako živeti sa vašim partnerom, vaš odnos neæe biti u potpunosti zadovoljavajuæi. Možete biti zajedno, ali samo na kratko. Promenljivost i avanturizam partnera, nisu osobine koje vi baš cenite. Sta æete vi kao grudva na oblaku ili oblak u grudvi. Udaljeni ste kao zemlja i nebo. Najmanje jedan od vas mora ostati nezadovoljen. Vi pribirate i štedite, dok partner nemilice rasipa. Vi ste konzervativni, partner lakouman i ekstravagantan. Može vas povezati samo veselje i društvo, muzika, umetnost i deca. Normalno je da vi držite blagajnu a maštoviti partner neka organizuje zadovoljstvo svojim oblacima. Temperament i tempo u seksualnom odnosu vam se ne slažu. Ali ako jedan partner malo zaluta, neæe propasti svet.

Bik i Ribe Vas dvoje možete biti idealan par. Kako ste vi postojani, pravi ste doktar za vašeg partnera. Vi æete partneru pružiti i nežnost i zaštitu. Horoskop nam poruèuje da se u seksu izuzetno slažete, jer ste oboje strastveni ljubavnici. Vaš život, i vama i drugima, može izgledati kao bajka. Vaša veza dugo traje i puna je ljubavi. Vi kao grudva na talasima gasi svoju žeð i morate biti zadovoljni. I pored uoèljivih razlika vas dvoje se nadopunjujete. Vi znate oprostiti, partner zna otrpiti i nikad neæe biti toliko nesuglasica meðu vama koje ovim trikom ne bi prebrodili. U finansijama nalazite zajednièki jezik i mlaki i plodni odnosi postepeno se ušaltuju i razbujaju. Nema meðu vama nikakvih scena, dilema ni incidenata. Svaki od vas ima svoj èar i doživljaj, nekad baš naizmenièno. Seksualni odnos vam nikako neæe preæi u dosadu jer imate drugo polje razumjevanja.

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #4

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 08:41:00
Blizanci...

Blizanci sa Blizancima Pošto ste i vi i vaš partner po prirodi nervozni, ova kombinacija neæe biti baš mnogo sreæna. Naime, vi dobro zajedno funkcionišete kada se družite, jer imate o èemu da razgovarate. Moæi æete bez problema da se razdvojite na neko vreme. Niste posesivni ni ljubomorni. Oboje ste slobodni i veoma cenite svoju nezavisnost. Pošto ste oboje rodjeni traèeri, vi æete na taj naèin ispuniti svoje vreme. O seksu æete više raspravljati nego što æe ga praktikovati. Kako se vi kao dim sa dimom mešate, razlike vam oèito ne smetaju i svakom se vetru jednako povijate. Površno zainteresovani, bez uvijanja i pretvaranja trèite za senzacijama. Volite površna i laka uzbudjenja i okolina se zabavlja na njihov raèun; a seksualni odnos, baš vas briga. Vaša se sreæa ostvaruje time što stvari ne shvatate dramatièno i normalno je da vas prati deèija radost. Ipak u društvu i u zajednièkom poslu ne možete se podneti, jer oboje hoæete briljirati vicevima i poslovnom okretnošæu. U braku vam je lakše, jer jedan je u kuæi, drugi je napolju. Ako vas neko prekoreva, pravite se nevešti i mislete: “za dobrim se konjem prašina diže”.

Blizanci i Rak Vaš odnos se može pokazati kao odnos ulja i vode - ma koliko vas mešali, vi æete uvek ostati odvojeni. Oboje ste promenljivi i u stalnoj defanzivi. U seksu može biti problema zato što æe partner uvek moæi još i kad vi to više niste u stanju. Tada æe partner biti razoèaran i tužan. Ako želite da ostanete zajedno, morate da se priviknete jedno na drugo. Jedino što vas veže to su uspomene iz detinjstva. Oboje volite putovanje, jedro uvek èeka; no dok vi bežite, partner se vraæa. Razlike u pogledu kuæe i brige o deci su velike, vi æete lako namaknuti sredstva za život, partner je dobar blagajnik, pa æe kuæa biti bezbednija. Oseæajni život vašeg partnera je dublji, dok je vaš površan, ali i vi æete na svaku primedbu rado ispravljati svoje nedostatke. Medju vama je neki narcisoidni oblik erosa - javnost tu nema uvida, a vas dvoje se ne uzbudjuje ni radi erosa ni radi javnosti.

Blizanci i Lav Vaša veselost i simpatiènost æe relaksirati vašeg partnera, a vaša nestalnost i komunikativnost uvek æe odgovarati partneru koji ne može da živi bez stalnih i èestih društvenih kontakata. U seksu se dobro slažete. Medjutim, problem nastaje onog trenutka kad primetite da je vaša sloboda ugrožena. Upravo zato što vam neæe smetati izleti partnera, vi ne podnosite nikakve pritiske tog tipa. Vaš dim na partnerovom svetlu je lepši, a svetlo bez dima je prazno. Izmedju vas dvoje velike su razlike erosa i psihe, i za javnost delujete kao fatamorgana. Vaš brak je brak volje i intelekta, slobodni ste od svih predrasuda, oseæaji nisu duboki i ljubomori nema mjesta - vi ste oboje sretni jer stvari gledate realistièki. Nadopunjujete se u javnom radu, društvu, izletima, školi i nastupima. Naravno je da æe partner imati vodeæu ulogu a vi èete biti pomagaè i sufler, a zlu ne trebalo i papuèar. Erotska strana neæe biti u redu (naroèito partnera), ali vi nemate zahteva, a partner neæe da se stvar komentariše. Pred javnošæu nekada to lièi na brak snobova.

Blizanci i Devica Kada se vas dvoje prvi put sretnete, neæete ostati dužni jedan drugom: prvo što æete uraditi jeste rasprava ili diskusija, i tek kada odmerite svoje intelektualne moæi, možda æete nastaviti svoju vezu. Vaš seks æe biti nekako suviše "cerebralan", ali to istovremeno ne znaèi da æe biti loš. Medjutim, vaši odnosi retko kad mogu biti savršeni. Vas dvoje ste izvan kuæe svuda zajedno, ali u kuæi eros nema dubine, jer vam je razlièita brzina uzbudjivanja. Partner je na to osetljiviji pa traži da se negde izjada. Ako je ME u lošim aspektima doæi æe do razlaza. Kako veze nisu jake to prodje skoro bezbolno. Oboje lako i brzo reagujete, može doæi do razlaza što jedan želi seksualni odnos ujutro a drugi uveèe. Ali vi ste na jednoj strani kad se tièe biznisa, praktiènog života i dnevnih potreba.

Blizanci i Vaga Ova kombinacija je prihvatljiva i vas dvoje se u mnogim stvarima možete dobro razumeti. U seksu ste harmonièni i vaša ljubav može biti dugotrajna. Vrlo ste nežni i možete jedno drugom recitovati poeziju da bi izrazili svoja najdublja oseæanja. Oboje imate potrebu da budete stalno okruženi i ljudima i luksuzom. Ukoliko muškarac Blizanac nadje ženu Vagu, nikada ne sme zaboraviti da joj svakog dana bar jednom kaže da je voli! Vi, kao dim, i partner, kao lahor, poèeæete kao lako poznanstvo, obi]no sa neke žurke, a brak nastupa nepredvidjeno. Na ulici ste uvek ispod ruke, zajedno putujete, kupujete i ludujete, ali u kuæi nije baš sve u redu. Oboje imate brze i lake emocije, ljubljenje, kao i seksualni odnos, nekako suvi, kao dim na vetru. Medjutim, zbog samog erosa neæete se rastati, jer vam brak prati neka svežina.

Blizanci i Škorpija Vi ste toliko suprotni, kao nebo i zemlja. Naime, vaš odnos je pre odnos indiferentnosti nego odnos neslaganja. Partner nema onu širinu duha koja je toliko znaèajna za vas, dok vi pak niste ni strastveni ni verni. Vi ste ponekad površni, dok je partner ozbiljan i dubokouman. Strast partnera nikako ne može biti zadovoljena vašim igrarijama i partner æe stalno sumnjati u vašu vernost i nikada neæe biti siguran da vas je potpuno zadovoljio. U svakom sluèaju, bolje je da je muškarac škorpija, jer æe žena Blizanac, ukoliko se zaljubi u takvog, biti u stanju.da podnosi njegova sumnjièanja i ponekad tešku narav. Vi ste površni i nestalni, a partner je dubinski i u sredjenom toku. Vi apsorbirate, a partner se ne da apsorbirati. Tako na kraju vi ne možete da mrdnete, jedino pod papuèom možete da doživite nešto dublje. Vi imate masu èinjenica i analiza, dok partner odgovara sa jakom koncentracijom i sintezom, tako da vi poštujete svog èudesnog partnera i bojite se da ga ne izbacite iz koncepta.

Blizanci i Strelac Vas dvoje se odlièno slažete, jer ste oboje intelektualni. Kao ste oboje promenljivi, vernost ni jednom ni drugom nije jaèa strana. U krevetu se dobro slažete, a posle - možete sedeti i satima razgovarati o razlièitim temama. Veseli ste oboje i vrlo lepo znate da zajedno provodite svoje vreme. Vaš brak bi mogao trajati dugo. Uvjek se držite jedno drugoga kao vatra i dim. Medju vama je otvoreno i jednostavno zbližavanje. Poèinje sa lakim milovanjem, ljubite se kao golubovi, i konaèno vrlo sretna erotska veza. Podavanje vam ide spontano i bez razmišljanja.

Blizanci i Jarac Pošto je vaš partner veliki radnik, on æe na svom poslu provesti puno vremena. Za to vreme vi se možete divno zabavljati: Na kraju niko nikoga neæe pitati gde je bio. U tom smsilu vaša zajednica može sasvim dobro da funkcioniše. Partner je konzervativan i oprezan, dok ste vi nekonvencionalni i potpuno bez ikakvog opreza. Na taj naèin možete da se sa partnerom dopunjujete. Dobra je jedino ona kombinacija u kojoj je žena Blizanac, a muškarac Jarac. Tada oni izgledaju kao Boni i Klajd. U obrnutom sluèaju, ova veza može završiti katastrofalno, jer žena Jarac je vrlo ozbiljna i traži zaštitu, što neozbiljni Blizanac nije u stanju da joj pruži. U seksu se dobro slažete. Kontakt medju vama se èak i ne oseæa. Vi nezadrživo bežite, a partner ledeno strèi. Ljubav vam je od poèetka mlaka i trebate pronaæi drugi interes da bi se jedva našli pred oltarom. Zbližiæe vas filozofija, industnja ili ekonomska raèunica ali eros nikako. Vi ste prebrzi i neozbiljni, dok je partner prespor i konzervarivan. Nema ni smisla, ni zadovoljstva, svaki od vas igra igru za sebe. Nekad jedan drugome poslužite, a tu vi uvek imate podredjenu ulogu. Samo malo vetra i dim æe nestati, a kamen ostati.

Blizanci i Vodolija Vas dvoje se savršeno slažete, a ako kojim sluèajem sklopite brak, on æe biti sreæan i dugotrajan. Oboje ste vrlo dinamièni, tako da je vaš život pun akcije i èestih promena. Ukoliko se ne opustite dovoljno, vaš seks može preæi u rutinu. Plašite se da jedan drugom pokažete svoja oseæanja, ali jednom kad zadovoljite svoj seksualni život, vi æete moæi potpuno da uživate jedno u drugom. Vi, kao dim i partner, kao oblak, gonite jedan drugoga i volite jedan drugoga. Medju vama su nagli i spontani susreti, medjusobni kontakt je bez predrasuda i brzo se poveravate bez analiziranja ima li ta veza smisla. Nekad èak olako predjete i na perverzije. Vežu vas ideali muzike i književnosti. Kao sangvinici zajedno se i brzo odluèite na putovanja, avanture i društva. Uvek ste u lovu za senzacijama i novotarijama, i stvaranje novih i novih poznanstva. Dubinsku intimu ne doživljavate, ali zato ste slobodni od potresa ljubomore. Vi ste je površni a partner je dublji i stvari prozire. Brak može iznenada puknuti kao što je iznenada i došao ako su aspekti Mesec-Uran loši.

Blizanci i Ribe Ukoliko vas dvoje ne uspete da se uskladite na poèetku svoje veze, to neæete moæi da uèinite ni kasnije. Iako jedan za drugog možete biti fatalni, vama je teško da medjusobno komunicirate. Ova veza je u principu nestabilna, jer vam je partner suviše osetljiv, dok ste vi nepostojani. Blizanac može i nenamerno povrediti svog partnera Ribu, koji æe tada još više postati nesiguran. Muškarac Blizanac neæe uvek biti u stanju da prati svoju partnerku u njenim erotskim željama. Obrnuta kombinacija je povoljnija. Vi, kao dim, na partneru, kao talasu, teško se održavate, teško da æe vaš brod punim jedrima ikada zaploviti. Razlike su suviše velike: vi ste praktièar, nemiran, brz i bestidan partner miran, dubokih oseæaja, stidljiv i spor, religiozan i to se sve odražava na polju erotskog takta i kontakta. Partner trpi sve udarce kao bezbolno, zna se žrtvovati, vraæa vaše dugove i teži da stvar izgladi. Vi se na kraju možete smiriti i trpeti, partner ne trpi ništa pa ni neizvesnost, tako da æe pobeæi.

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #5

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 08:46:36
Rak...

Rak sa Rakom Moto vas oboje je sledeæi: "Bolje da ja prvi gricnem tebe, nego ti mene"! U tom smislu, ova veza, iako može biti puna ljubavi, vrlo je napeta, a ponekad i zamarajuæa. U ovakvoj kombinaciji, muškarac je gotovo uvek pod ženinom papuèom. Može se lako desiti da imate mnogo dece koju æete obožavati, pa ste èak skloni i usvajanju tudje dece. Obožavate životinje. Izvrsno se slažu u seksu i vaš brak je pun ljubavi i harmonije. Oboje volite da se ljubite! Vas dvoje kao dva izvora se slažete jer su oba kao voda prilagodljivi. Ali niste interesantni, jer ste neprestano u svom krugu i svi se èude kako vam ne dodija. Kad bi znali još da drugi znaju kako ne poznajete erogena mjesta, da je vam dodir trom i seksualni odnos mlak i neujednaèen. Ipak, vama ne treba nièiji savjet. Ako se posvadjate, to je samo radi dece ili porodice, investicija ili poslova; a to æete veæ sami usaglasiti. Duševno se jaèe vežete nego erotski. Vaša medjusobna diskusija se vrti oko dnevnih dogadaja, porodice, kriminalu, mistici ili religiji.

Rak i Lav Vas dvoje se izvrsno slažete, posebno kad se sretnu žena Rak i muškarac Lav. Muškarac Lav voli da voli, a žena Rak voli da bude voljena. Vaš seksualni život je izvrstan, jer oboje æete biti verni jedno drugom, a vaš brak može vrlo dugo trajati, jer ma kako bi Lav mogao biti lenj i nesposoban njegova žena Rak nikada ga neæe napustiti. Ona je rodjeni optimista. Muškarac Rak može biti vrlo konzervativan u odnosu na ženu Lava, kojoj može prigovoriti da flertuje i da je koketa, jer muškarac Rak traži sasvim druge stvari od svoje žene. Vi ste kao mati i otac, oboje ste veoma brižni, oboje zapaženi, kao obasjan izvor. Dobro uèite braènu dužnost, seksualni odnos bez nadigravanja, to vam je kao dužnost ili svetinja. Vi ste vrlo oprezni i dopunjavate neopreznost partnera. Vi èuvate i konzervirate, i u vašem krilu se partner drugi odmara. Vi ste par koji ide rano na spavanje, imate sredjenu porodicu, podržavate trajnost braène uredbe bez potresa i ekscesa. Javi li se nesporazum to neæe doæi u javnost. Ako je drugi dp žensko onda je prvi èlan papuèarskog udruženja, ali ne baš rogonja.

Rak i Devica Veza izmedju vas dvoje može biti ili savršena ili nemoguæa. Problem je u tome što ste vi veoma emocionalni, dok je partner hladno proraèunat i analitièan. Vi æete stalno imati oseæaj da niste dovoljno i predano voljeni. S druge strane, dobra strana ove vaše veze je što jedan na drugog obavezno prenosite svoje najbolje osobine. Kada žena Rak sretne muškarca Devicu, on æe za nju biti izazov: žena Rak neæe biti mirna dok potpuno ne osvoji stidljivu i hladnu Devicu. U krevetu vi možete biti iznenadjeni partnerovim umeæem, koji iako stidljiv i pomalo nesiguran, kad se jednom opusti, postaje sjajan ljubavnik. Vas je lepo spolja gledati. Vi, kao èist izvor, na partneru kao žalu, medjutim, ispod površine i dalje od kuæe ipak može postojati nešto mutno. Erotske veze nisu vam jake ni izazovne kao što ih ho[ete prikazati. U samoj igri partner može napravi neke nedoliène radnje što može da vredja vašu duboku intimnost. Sumnje su opasan drug i bolje je da ne ispituju partnerovu prošlost, jer mašta sve može da uvelièa. Pitanje zdravlja i kuæe, ishrane i ekonomije jako vas veže i imaæete sretan brak. Ukoliko MO jednoga nije u aflikciji sa ME drugoga.

Rak i Vaga Kada se jednom osetite, vas dvoje možete biti sjajni ljubavnici. Medjutim, problem je u tome što nijedan od vas nije spreman da rizikuje, tako da se može desiti da prodje voz dok neko od vas prvi da inicijativu. Vaš medjusobni odnos je promenljiv, jednog dana je savršeno, da ne može biti bolje, dok sutradan može biti pravi užas! Ženi Vagi može u potpunosti odgovarati muškarac Rak. Obrnuto, žena Rak ne može do kraja biti zadovoljna vazdušastom Vagom, koja nije u stanju da joj pruži tako potreban oseæaj sigurnosti. Vi, kao izvor i partner, kao lahor se o]ito milujete, oba ste mekani i emotivni i jednako se bojite da vaša intima ne izadje na pijacu. Zato kod vas dvoje i klimavi brak može dugo da traje. Sve je u vašoj kuæi na mestu, i orman i sto, ali krevet može biti problematièan. Kvadratura VE: MO naroèito hladi odnose. Ipak se vas dvoje trudite za kompromis služeæi tradiciji, javnom glasu i sudbini dece. Oko kuæe se jednako starate, vi se ljutite na lakomislenost a partner na vaše popuštanje. Erotski odnosi nisu vam baš uredni i postoji razlika u tempu. Patite bez potrebe, zamišljate nesreæe, ne vjerujute da i partner dovoljno trpi. Sreæa je da ne zahtjevate ono èega nema, i što vreme odmièe sve se više posveæujete deci i kuæi. Nevemost je kod oboje retka, iako su medju vama veze dosta hladne.

Rak i Škorpija Vas dvoje ste idealna kombinacija! Ne samo što ste oboje vodeni znaci, nego se vaše emocije i energije podudaraju. Uvek je bolje da je muškarac škorpija, jer ako je obrnuto, muškarac æe biti papuèiæ. Vaš seksualni život je takodje savršen. Ponekad je muškarac škorpija naporan za život, ali to ne smeta Raku koji je spreman da trpi. Ako se oženite, vaš brak æe biti stabilan i trajan, bez obzira na partnerov sadizam. Vi, kao izvor i partner, kao reka, ste poèetak i kraj nepreglednog toka stvaranja iz èega su ponikli mitovi podzemnog sveta. Ovo je sudbinski važna veza, i ne može je pokvariti niti loši aspekti. Partner je ljubomoran ali vi toliko opèinjavate svojom vernošæu. Partner zna da beži iz kuæe i bori se kojekuda ali ]im dodje kuæi smiri se u vašem toplom krilu. Žestoki partner traži sve ili ništa, za izdaju ubija, ali ga vaš topli izvor smiruje. Ako je prvi muško ne gine mu biti papuèar. Prvi dodiri vam uzbude emocije, i seksualni odnos je ipak krunisan vrhunskim uživanjem.

Rak i Strelac Vas dvoje možete divno da saradjujete, ali kada dodje do ljubavi, tu nastaju problemi. Partnerov avanturistièki duh ne prija vam baš mnogo, jer tražite nežnost i sigurnost. Ne može se reæi da partner nije u stanju da vam to pruži, veæ æe pre da zaboravi na to. Vas dvoje imate potpuno razlièit odnos prema životu. U seksu, partner može biti suviše brz i žustar za vas kome je potrebno vreme za duboko zadovoljenje. Bolja je kombinacija kada je muškarac Rak a žena Strelac, nego obrnuto. Vi kao izvor izbijate i partner, kao žar se u njemu gasi. Uz najbolju volju vas oboje može dolaziti do nesporazuma, jer voda i vatra se ne podnose. Vas dvoje se možete složiti u nekim sferama više ljubavi, kao što su religiozne teme i spašavanje sveta, zagrobni život i inkamacija i slièno. Inaèe možete dugo zajedno raditi a da se ne javi neka erotska želja.

Rak i Jarac Vas dvoje imate mnogo toga zajednièkog i odlièno se slažete. Najbolja varijanta je muškarac Jarac a žena Rak. Tada æe ona dobiti sve što joj je potrebno: ljubav, pažnju, dom i sigurnost. A on æe u njoj naæi vernu i ženstvenu ženu. Oboje ste ambiciozni, tako da se i u tome slažete. Vaš seks je vrlo dobar. Svako se rado zaustavi pred fenomenom izvora (vi) u kamenu (partner). Sudbinski zanimljiva veza, kao po višim zakonima stvoreni ste jedno za drugo. Eros tu nema posla, vrhunac u seksu je za niski svet, vi se držite sigurno, spremni na svake žrtve. Vi ste sigurni da æe vas partner-despot braniti, a ovaj je siguran da æe naæi miran kutak topline što njemu hladnome toliko godi. Možda vas veže ekonomija i kuæa, a ponekad i zajednièki rad za slavu. Nema šta, vi više trpite, ali ste sretni da stradavate za svoj ideal. Bolje je ako je drugi muško, jer Jarac dobro zna šta radi i šta može.

Rak i Vodolija Vaš partner je mnogo bolji kao prijatelj nego kao strastveni partner u seksu, ali æe mnogo uživati u zaštiti i razumevanju koje mu vi pružate. Kada bi oboje bili malo manje stidljivi i kada bi mogli otvoreno da govorite o svojim željama, vaš seksualni život mogao bi biti vrlo uspešan. Bez toga, vi se baš ne možete intuitivno razumeti, pa æete èesto oboje ostati nezadovoljni. Bolje je kada je muškarac Vodolija, a žena Rak. Vaš medjusobni odnos lièi na posrednu vezu dva posebna sveta, izmedju vas je tamna prošlost i svetla buduænost, tajna života i vasione, stradavanje za užu porodicu i široko èoveèanstvo. Vaša veza je teško objašnjiva, kao posredna veza oblaka i izvora. Zbližavaju vas okultne tajne i tajne prirode, životinje i planine, reforme i borbe za narod, a nekad i pitanja zdravlja. Vi æete stradati duže jer se koncentrišete na kuæu, partner može stradati iznenada jer je okrenut u spoljne opasnosti. To može nastupiti ako je loš aspekt MO: UR, a onda je to i rizièan brak. Duševne veze su jake i ulepšavaju erotski kontakt. Vrhunac u seksualnom odnosu nije naglašen, ali svaki seksualni odnos nekako osvježava. Medju vama postoji neka misti]na veza kojoj ide na ruku i autosugestija.

Rak i Ribe Vas dvoje se odlièno slažete i u ljubavi i u seksu. Medjutim, vaš zajednièki život nekada može biti neuspešan, jer je partner veliki sanjar, a vi suviše osetljivi i promenljivi. Ipak, vaš odnos je najèešæe savršen. Oboje ste idealisti i kao da vam ne smeta što ne dodirujete zemlju. Vaš seks je ekstremno erotièan i senzualan. Možete satima ostati u spavaæoj sobi, jer jednostavno znate da uživate i da se potpuno predajete jedno drugom. Vrlo lako se zaljubljujete! Vas dvoje ste kao izvor uz more gde u noæi prilaze bojažljivi rakovi i ribe. Isprepletene duševne platonske veze, kojima nije potreban eros vulgamoga seksa. Mada je to najèešæi šljis-šjas seksualni odnos to nimalo ne smeta, on ima unutrašnju toplinu, meko nadražavanje koje duboko izaziva psihu, bez obzira koji je tip muško ili žensko. Medju vama postoji samariæanska ljubav, pomaganje i žrtvovanje jedno za drugo, dodirne taèke u religiji i tradiciji ili socijalnim problemima.

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #6

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 08:50:39
Lav...

Vas dvoje jedno u drugom nalazite potpuno zadovoljenje. Problem je u tome što ste oba egocentrici, pa æe jedan od vas u tom smislu biti uvek prikaèen, Oboje volite život i znate da u njemu uživate. U seksu se idealno slažete, ali da bi ostali zajedno, jedan mora da se povuèe i da pristane na inferioran položaj, inaèe je harmonija nemoguæa. Vas dvoje se brzo “omirišete” i naglo skaèete u brak. Pojavljujete se svuda zajedno rukom pod ruku, vaše duplo svetlo treba da blještavim sjajem fascinira bližu i dalju okolinu. Erotski spoj vam je snažan i buèan, pa budite komšije. Strast ipak nije dovoljna da se održi poredak, ali spolja se to ne da videti. Normalno ste oprimisti, ljubomoru ne izražavate i mnogo prièate ali se ne kritikujete. Ali ako jedan od vas ima aflikciju SO, njegov hohštapleraj može dovesti u nered kuæne finansije i steèeni ugled se polako ruši, pa javnost tako rado pravi viceve na vaš raèun. Ali, vi se pravite da to ne èujete.

Lav i Devica Vas dvoje imate potpuno razlièite poglede na život, vi ste veseli i širokogrudi, dok je partner ponekad sitnièar. Jedini naèin da vas dvoje opstanete zajedno je da oboje nauèite da dajete i da primate. U seksu niste baš idealni partneri zato što preplašeni partner može ustuknuti pred vašom vatrenom energijom. Bolja je kombinacija kada je Lav muškarac, jer æe onda moæi da oslobodi i relaksira svoju partnerku. U obrnutom sluèaju, Lavica neæe pokazati mnogo strpljenja. Ali veza muškarca Device i žene Lava može ipak biti vrlo uspešna, zato što Lavicama imponuju inteligentni muškarci, kakvi su Device. Svetlost (vi) se na žalu (partner) dobro odražava. Što vi suvišnog gubite to partner bez napora dobija. Kod vas dvoje se dobro zna ko kosi a ko vodu nosu. Ako je drugi muško onda evo papuèara. Vi ste velikodušni i optimist, dok je partner škrt i pesimist, ali štedite i radite oboje, pa se materijalno usaglašavate. Držite se društvenih konvencija, a ako ste protiv režima, to izražavate zabavom i kritiziranjem. Od erosa ne išèekujete mnogo, a ne bi ni dobili. Bolje je ako je prvi muško, inaèe æe reæi: Ona ga je oženila.

Lav i Vaga Vas dvoje se odli]no slažete, jer oboje volite i umete da uživate, volite luksuz i lepe stvari. Medjutim, može vam se desiti da ne obraæate pažnju na mnoge tako obiène stvari, pa neæete biti u stanju da te probleme razumno rešite. To može biti i razlog za raskid. U seksu ste idealni partneri. Èisti i jasni odnosi povjerenja veæ pri prvom susretu vam blistaju u oèima. Brzo se otkrijete i poverite. Strast vam nije na prvom mestu, a ni kasnije ne tražite sve finese erotske igre, iako ste oboje sposobni doživeti ono najviše. U braku vam je glavna pažnja usresredjena na moguæi glas u javnosti. Ako ste sluèajno bez dece lako se može desiti da usvojite neko dete. Javna priznanja, rad u nauci ili umjetnosti popunjavaju vam prazninu u duši, a ako toga nema, morate popunu potražiti kao turisti. U braku ostajete stalno verni i ophodite se medjusobno sa neusiljenom pažnjom.

Lav i Škorpija Vi ste rodjeni u pravom znaku ljubavi, a partner u znaku seksa. Tako su ljubav i seks spojeni na divan naèin. Ne samo što se dobro razumete nego i uživate jedan u drugom. Kada se jednom spojite, teško vas je odvojiti. Ovde se prosto ne zna šta je bolje: da li veza muškaraca škorpije sa ženom Lavom, ili obratno. Oboje ste jake volje, ali takve da se nekako mimoilaze. U mladosti je kod oboje strast jaka, to vas privlaèi, da bi kasnije poèeli da se nadmeæete i stvar gotovo upropastite. Seksualni odnos je silan da ga dugo ne zaboravljate. Ali ovo može biti i klasièno nepovoljan odnos - silne volje i silne nevolje: Ako su aspekti benefika dobri, ostajete èvrsto vezani èitav život, ako nisu onda jedan gubi ljubav i ostaje ledièan do kraja života. Aspekti SO: MA ako su dobri izdrže u zajednièkim službama; ako su loši, može doæi do ubistva. Inaèe loši aspekti nose intrige, nasilje, desporizam, slom. Bez uvida u horoskop, ne bi trebalo igru zapoèeti.

Lav i Strelac Vi oboje pripadate vatrenim znacima, te æe takva biti i vaša ljubav. Imate snažan seks, žustar i moæan. Jedini problem su vaše razlièite želje. Vi ste egocentrik i pomalo snob, dok je partner neodgovoran i pomalo vrtirep. Ako je muškarac Lav, on neæe mnogo tolerisati boravak van kuæe svoje žene Strelca. A ako je obratno, Lavica neæe biti zadovoljna njegovim relativnim uspehom u životu kao ni njegovom izrazitom željom za flertom. Muškarcu Strelcu može smetati Lavièin pokušaj da ga zauzda i stavi pod svoju dominaciju. Svetlo (vi) i žar (partner) se lepo upotpunjujete, što znaèi da su vam erotski odnosi topli, a seksualni odnos snažan i èist. Potpomažete jedno drugo, oboje ste verni u braku, volite zajednièka putovanja, imate saglasne ideologije, javnu èast i položaj. Ovo naroèito ako su jaki aspekti SO: JU, dobri ili loši. Vi ste vezani moralnim ili prirodnim zakonima, ili zakonska ljubav ili ona slobodna prirodna, nikad medju vama nema laži. Vi ste obièno glavni gospodar ali partner zato ne trpi, život vam teèe bez iluzija i prati vas stalno neka svežina.

Lav i Jarac Vaš odnos se kreæe od vulkanskog oduševljenja do potpune polarne hladnoæe i kod vas oboje nema nikakve racionalne sredine. Stidljivost i konzervativnost partnera može biti poremeæena vašom otvorenošæu i nekonvencionalnošæu. Jarèeva poslovna ambicioznost može razoèarati ženu Lava. Da bi ostali zajedno, morate se prilagoditi jedno drugom. Oboje volite decu, ali muškarac Jarac bi želeo da ih vaspita strogo i puritanski, dok bi Lavica i na taj naèin želela da pokaže svoj liberalni duh. U odnosu na muškarca Lava, žena Jarac biæe zategnuta i rezervisana u pokazivanju svojih oseæaja. Ali ako je Lav umešan, on u njoj može raspaliti snažan erotski plamen. Vas dvoje ste kao fatamorgana, nedokuèivi spoj i promašeni eros: Svetla (vi) stena (partner) je lepa samo iz daljine. Ekstremi toplog optimiste i hladnog pesimiste toliko su udaljeni da ih krilati bog ne može spojiti. U braku vi trpite, pa æete potraziti pomoæ izvan kuæe, a partneru treba afrodizijak da bi vas zadržao. U vašoj vezi nema papuèara, vi, kao kralj i partner, kao despot se durite, i za divno èudo ne raskidate brak dugo vremena.

Lav i Vodolija Za vas dvoje se može reæi da su se sreli vaša ljubav i partnerovo prijateljstvo. Vas dvoje možete izvrsno funkcionisati, jer ste vi posesivni a partner nije, vi ste prièljivi, a partner nije. Medjutim, vi se dopunjavate i vaša zajednica je uspešna. Vaš seks može biti problematièan, zato što vi nekada niste u stanju da kontrolišete svoje želje i potrebe. Ako jednom budete odbijeni, vi to nikada neæete oprostiti svom partneru. Muškarac Vodolija mora nauèiti da kaže svojoj Lavici da je voli, ukoliko ne misli da je izgubi. Medju vama su jaki principi i suprotne volje, ali ugodna polarnost postoji da bi se stvarala zanimljiva veza. Vaši su doživljaji iznad proseènih, sa erosom koji oduševljava. Brzo se medjusobno poverite i lako odluèite na seksualni odnos ili brak. Vi u toku ljubavi ne vidite ekscentri]nost partnera pa kasnije trpite, dok partner voli da ponekad vrdne. Ali vaša veza traje, može je pokvariti samo loš aspekt UR. Vi volite smirenost i stalnost, ali prašta partneru slobodnjaèke ispade. U konvencionalnom društvu bolje je da je partner muško. Krilati Eros onda igra kao dugine boje na oblaku.

Lav i Ribe Vas dvoje ste prava umetnièka kombinacija, i imate mnogo toga zajednièkog, iako to na prvi pogled ne izgleda. Oboje uživate u seksu i umete da volite. Muškarac Lav æe znati kako da obaspe ljubavlju svoju izabranicu Ribu. Muškarac Riba biæe nežan i pažljiv prema svojoj Lavici, ali bi trebalo da zna da æe je zadržati samo ukoliko bude sposoban da joj obezbedi sigurnost i društveni položaj. Vi morate da shvatite da nikad erotski neæete biti uredno zadovoljni. Morate biti zaštitnik nežnog partnera koji sve upija, prašta i trpi. Partner je obièno žrtva, papuèar i rogonja, i sve podnosi. Vi zahtevate ali ne terorišete,i radi ponosa partneru štošta tolerišete. Vežu vas opštii ideali, briga o bolesnima i deci. Nikad se žestoko ne zaljubljujete, u brak ulazite smireno, erotski spoj vam je nešto mlak, ali brak se održava uprkos razlikama u strasti tela i otmenosti duha.

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #7

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 08:54:16
Devica,,,

Devica sa Devicom Vas dvoje zajedno izgledate kao da niste u stanju da medjusobno vodite ljubav. Naime, vi ste toliko stidljivi da niko od vas neæe prvi poèeti. U krevetu, vi æete pre svega raspravljati i analizirati najbolje naèine za vodjenje ljubavi. Ako se od te prièe ne umorite, sprovešæete je u delo. Što se braka i ljubavi tièe, vi ste zadovoljni. Dobijate onoliko koliko vam treba. Kod vas dvoje je sve na hodimi - dodji mi, sa previše sitnica zabašurujete eros, snošljivi ste jedno drugom, seksualni odnos vam je ponekad smešan, i uz minimum dobrih okolnosti ovakva vaša veza ostaje trajna. "Pa šta bi rekli ljudi da se sad razidju?" Volite rad sa zemljom i plodovima, cveæem, florom i faunom, i sve vam to doprinosi radosti života. Farmacija ili ekonomija, statistika ili studijske analize (napr. život insekata i sl.) silno vas zbližuju. Ne žudite za visinama, malo vam treba da budete sretni. Ali ako je loših aspekata ME, Postoji realna opasnost da vam život prerastu u izrugivanja, da vam se ohlade odnosi, odvajate se od postelja i èekate mali potres pa da se mirno razidjete.

Devica i Vaga Oboje imate iste želje, ali bi ih razlièito sprovodili u delo. Medjutim, vaš odnos je kompromis. Ako žena Vaga sretne muškarca Devicu, njen emocionalni život biæe na mnogo naèina prikraèen. Mnogo bolje æe proæi muškarac Vaga sa nežnom i ženstvenom Devicom. Uopšte uzevši, vas dvoje niste loša kombinacija, jer vaša veza neæe imati ni ekstremno loših ni ekstremno dobrih trenutaka. Teško æe se kod vas dvoje desiti prerani seksualni odnos. Jer kako da se zagriju lahor (partner) i žal (vi)! Najèešæe se ovakve veze ostvaruju iz neke raèunice: radi zaposlenja ili imanja ili trgovine. Ljubite se kao deca, dublje uživanje ne umete potražiti. Veze su znaèajne samo ako unutrašnji planete imaju dobre aspekte sa SO partnera. Ako je VE i ME u aflikciji vezu od poèetka prati laž, i neverstvo je normalna posledica.

Devica i Škorpija U ovoj vezi, vi æete uvek biti u podredjenom položaju, jer nemate energiju koju ima partner i partner æe doživeti zadovoljstvo pre no što vi shvatite šta se uopšte desilo. Vas privlaèi partnerov erotizam, a partnera vaša èistota. Vas dvoje možete prilièno dobro da se slažete u svemu osim u seksu. Što se toga tièe, vaša veza može lako biti kratkog veka. Relativno podnošljiva kombinacija je izmedju muškarca Škorpije i žene Device. Žal (vi) i reka (partner) se uzajamno preèišæavaju. To važi za vas dvoje kada se uzajamno unapredjujete, naroèito ako se bavite nekim istraživaèkim radom. Razlika seksa je prevelika; partner je strastven, ali on udesi nekako seksualni odnos da sam sebe zadovolji. Tako intelektualna veza izmedju vas može ostati èvrsta jer vi nemate šta da prigovorite, a partner se ne bavi sitnicama. Bolje je ako vi prikupljate materijal a partner ih povezuje. Još je bolje ako idete na zajednièka putovanja. Samo ako su aspekti ME : MA loši, brzo æe izbiti prekorne reæi. Vi æete pognuti glavu ali ne znate prekinuti gundjanje, a partner æe odluèno tražiti izlaz iz netrpeljivosti.

Devica i Strelac Da li ste sigurni da želite ovu vezu? Razlog ovog mog pitanja je èinjenica da izmedju vas dvoje veza može da bude platonska. Ljubav koja je vama tako potrebna, poslednja je stvar kojom bi se partner zamarao. Kako ste vi precizni imaæete mnogo problema sa svojim partnerom, jer on je neodgovoran i pomalo nezainteresovan za kuæu, koja je vama tako bliska. Sa druge strane, vi neæete moæi da podnosite njegovo flertovanje. Lakše je kad se nadju žena Strelac i muškarac Devica. Iako kod vas dvoje jedan hladi a drugi greje, ipak imate nešto zajednièko. Seks vas ne veže, ali èudesno se sporazumevate na sporednom koloseku upravo na skretnicama. Oboje ste pokretni i rado putujete, idete u turizam, volite lov i more, može vas povezati uèenje, filozofiranje, a nekad i religija. Samo ako su aflikcije ME : JU u kompararivnim horoskopima, onda izbija ideološki sukob. Ako je prvi muško, on erotski ženu ne zadovoljava ali veza je trajnija nego u obratnom sluèaju.

Devica i Jarac Vas dvoje se idealno slažete, pogotovo ako je žena u znaku Device, a muškarac u znaku Jarca. jer æete u njoj naæi idealnog partnera. Kuæa æe vam blistati, deca æe vam biti uredna i lepo vaspitana. U seksu ona neæe izvoljevati i u svemu æe mu omoguæiti da se oseæa kao gazda. što se tièe seksa, ili æe se odmah savršeno uklopiti ili nikad, ma koliko to pokušavali. Žal (vi) se drži kamena (partner) sve dok ga viša sila ne odvoji. Seksualne veze izmedju vas su hladne i trajne. Smišljeno i bez uzbudjenja zapoèinjete prvi kontakt, ljubljenje je nekako konvencionalno, a seksualni odnos je èista dužnost. U braku ostajete verni, pogotovu ako se bavite ekonomijom i prirodom, zemljom ili astronomijom i slièno. U radu vam kritièki odnosi pomažu da stvari dalje usaglasite. U sudbonosnim èasovima ostajete èvsto povezani kao žal koga pritisak pretvara u kamen. Vi više trpite, jer ste potèinjeni, ali zato partner ne beži od obaveza, i sa vama samopregorno ide do kraja života.

Devica i Vodolija Vas dvoje teško se možete složiti, kako u ljubavi tako i u seksu. Kada se nadjete, možete biti odlièni prijatelji, jer vaš partner u odredjenom smislu i seks shvata kao deo druženja. Muškarac Vodolija nije baš idealan partner za ženu Devicu. Mnogo je bolje da je muškarac Devica, jer æe umeti da kontroliše nemirnu prirodu Vodolije. Pesak sa žala (vi) se meša sa oblakom (partner) samo dok duvaju vetrovi. U miru se vi ne podnosite, jer vi štedite i sredjujete a partner neodgovorno razbacuje. Ugodni eros izmedju vas samo naleti, pa ga brzo nestane, zatim stradaju živci ili se jedan partner prosto pokvari. Ako su ME: UR u lošem aspektu, jedan drugome lome nerve i slom nije daleko. Saradnja medju vama je dobra na misaonom ili umetnièkom polju. Seksualni odnos je promašen, naglo se rasplinjuje i nestaje.

Devica i Ribe Vas dvoje možete biti kao stvoreni jedno za drugo. Vi, koji ste uvek na zemlji obema nogama, možete usmeriti i vratiti u realnost svog partnera. Sa druge strane, partner æe moæi da vašu jednoliènu prirodu oboji svojim mnogostrukim talentima i neograni]enom maštom. U tom smislu ste vas dvoje korespondentni i zajedno možete uraditi gotovo sve što poželite. U seksu se možete sjajno slagati. Vaša veza nije strastvena, ali je puna nežnosti i razumevanja. Svojom taktiènošæu, partner je sposoban da u vama razbudi sve erotske potencijale. Morski žal (vi) je ugodna stvar, miluje ga svaki talas (partner). Vas spajaju intimne duševne veze, tražite više ideale - nebeske i zemaljske, isprobavate i nekorisne figurae Veneris, ne bi li eros prikazali višim nego što ga telesno možete imati. Najèešæe ste žrtva jedno drugog, naroèito ako je jednom od vas narušeno zdravlje. Može vam biti korisna saradnja na nekom opštem idealu, minucioznom poslu, govornim razonodama ili diskretnim pisanijama. Zbog ideoloških razlika jedan od vas dvoje može stradati a drugi stvar popravljati. Posveæujete se kao drug drugu, jer kad spoljne sile gurnu jednog od vas, automatski se uznemiri i drugi. Provodite neèujni intimni život gradjanina, pun zanimljivih detalja, a seks vam je èesto inspirator.

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #8

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 08:57:54
Vaga...

Vaga sa Vagom Da bi ova vaša veza uspela, jedan od vas dvoje mora skupiti hrabrosti da bi preuzeo inicijativu, inaèe se može desiti da dugo živite zajedno a da se ne upoznate. Oboje ste romantièni i umete da uživate. Vaša veza može biti uspešna, kako u seksu, tako i u ljubavi. Medjutim, ako ste ste sreli imate sreæe jer Vaga retko traži Vagu za partnera, zato što joj je uvek potreban neko ko æe joj poklanjati maksimalnu ljubav i pažnju. A kad su dve Vage u pitanju, to onda, ipak, ide malo teže. U idealima se slažete, nema bure ni zatišja, držite neku ravnotežu, javnosti sve ne dajete do znanja. Ipak je kod vas nešto monotono, i ako nema razonoda, lagani flert dobro dodje kao osvježenje. Poljupci bez snage, seksualni odnos vrlo èist. Milovanja i pažnje svako od vas zahtjeva više nego što daje, u pravu ste za prigovor ali na prigovore ste oboje osetljivi. U javnosti možete biti zapaženi kao elegantan i galantan par. Ako vam je veza klimava, vi glumite sreæu da ne bi postali predmet ogovaranja. Imate veliku ljubav za decu.

Vaga i Škorpija Vas dvoje ste odlièna kombinacija, jer su kod vas spojeni ljubav i erotika. Ono što ovu vezu, koja inaèe sjajno funkcioniše i u ljubavi i u seksu, može da pokvari jeste partnerova ljubomora. Partner nikad neæe prestati da vas sumnjièi, mada vaš odnos æe i pored svega biti pun ljubavi, jer se veoma privlaèite. Vi znate da bezrazložno kritikujete i brzo ispravljate. Ali to je veæ kasno za partnera koji je zlopamtilo. Nesporazum nastaje i zbog vaše površnosti i duboke koncentracije i èutljivosti partnera. Ali važ nežni stil i lake emocije i strastveni žar partnera, stalno vas medjusobno privlaèi. U mladosti imate dubinske doživljaje, kasnije je sve teže, oboje ste osetljivi na provokacije. Vi olako trošite novac, partner se premalo brine o materijalnim stvarima, a inaèe je podozriv i lako posumnja.

Vaga i Jarac Vaša veza je kao vino, sve je bolja što vreme više prolazi, jer je pomalo krutom partneru, potrebno vremena da se opusti pored vas koji ste puni erotike i promenljivosti. Problem je u tome što se partner teško raskravljuje, tako da nije u stanju da svu svoju ljubav pokaže vama. Iako se u seksu možete dobro slagati, partner æe imati problema da zadovolji vaše prohteve. Lahor (vi) na kamen (partner)! Taman da ga ohladi. Medju vama je malo ekscentrièna veza, moguæe seksualno promašena, nema uzbudjenja a kamoli vesele igre u krevetu. Vi ste osetljivi, dok partner ima kameno srce, vi lakoumno trošite, dok partner s naporom skuplja. Vi lako zapoèinjete poznanstvo, a partner jedva èeka da ga neko izazove. Tako nastaje ova vaša èudna veza. Rešenje je dobro ako se partner bavi nekim materijalima i drži èvrsto blagajnu, a vi se angažujete na prodavanju. Veselje i tuga idu nekako zajedno, i nijedan od vas nije odluèan da razbije gotovu vezu.

Vaga i Vodolija Vas dvoje se magièno privlaèite i može se reæi da se uvek prepoznate. Vi možete divno da se družite i da razgovarate i, posebno, da vodite ljubav. Ali, kada se radi o dubokoj vezi, zapravo o ljubavi, tu se partner nadje u nebranom groždju, jer nije u stanju da vam pruži ono što vam je najpotrebnije duboki oseæaj ljubavi i pripadanja. U ovoj vezi, partner je nešto manje zainteresovan za seks od vas, koji æete se uvek pitati da li ste bili dovoljno dobri svome partneru. Lahor (vi) sa oblakom (partner), pa to je poezija. Brzo se nadjete u veselom društvu, i odmah podjete zajedno bez predrasuda. Prvi kontakt nije baš strastven, niti dugo išèekivan. Vaša seksualna veza nije buèna ni duboka, ali vi ste oboje jako zadovoljni. Kod vas je harmonija svuda - stola, kreveta, društva i rada. Ton obièno daje partner, pa je loše što obojica lako trošite i kasno se setite da se treba dobro zakuèiti. Zajednièki interes nalazite na umetnièkim, muzièkim i filmskim poslovima. Ljubomore medju vama nema, ali ako su loši aspekti VE : UR, ovaj divni brak iznenada može da prasne.

Vaga i Ribe Vaš odnos se može ozna]iti kao odnos Romea i Julije, jer se izuzetno slažete i oboje volite umetnost i umete da uživate. U seksu se slažete odlièno. Mnogo je bolje kada je muškaraca Vaga, a žena Riba, jer æe on biti u stanju da zadovolji njene apetite i primiæe mnogo od njenog šarma. Ukoliko se radi o muškarcu Ribi i o ženi Vagi, stvari mogu izgledati nešto komplikovanije, jer se može desiti da žena Vaga izgubi strpljenje èekajuæi da njen partner sidje sa oblaka. Vi pomalo vodite platonska ljubav, kao lahor na moru. Zaljubite se medjusobno a da se niste ni poljubili. Prvi poljubac je kao gubitak nevinosti. Dublje erotske veze ostaju nedovršene, bez smisla, ali vi to ne analizirate. Medju vama postoji saoseæanje i pomaganje i èesto uz trpljenje i bolest, ili brige o nekome. Imate malo nejasan brak jer vi volite da neko za vas pati, partner traži da pati i vi se silno nadopunjujete samariæanski. Loš aspekt VE : NE zamrsi i otruje odnose, pa vaš intimni život izbije na javu za šaljive anegdote.

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #9

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 09:01:01
Škorpija...

Škorpija sa Škorpijom Vi ste idealni partneri u seksu, jer ste oboje energièni i maštoviti i imate moæan libido. Medjutim, u dubokoj vezi vas dvoje može biti problema, i to zbog toga što oboje volite da dominirate, a kad se radi o vas dvoje, onda vaš odnos može za èas da se pretvori u surovu i iscrpljujuæu borbu oko prevlasti. U toj borbi, najèešæe deblji kraj izvuèe žena. Ali ako je mudra, svi ovi nesporazumi mogu brzo da se izglade. Ono što njen partner zahteva su vernost i postojanost. Ako ga u tome zadovolji, mogli bi da ostvare sjajnu zajednicu. Reka (vi) i pritoka (partner) poveæavaju svoju ambiciju i težnju, kao i transcedentne ideje. Poljubac vam je nekako vlažan, seksualni odnos nakon predigre je dosta buèan, tako da komšije mogu da vode evidenciju umesto vas. Ipak držite neku meru i daleko se ne razmeæete. Malo uzajamne ljubomore je korisno, ako je ima više može da bude i opasno, a najgore je ako se jedno od vas loše izrazi o potenciji drugog. Dobri aspekti MA znak je izuzetnog para, VE aspekti znak je braka iz strasti, ali koji traje, jer veže duševno. Loši aspekti MA : VE i ljubomora razori brak. Veže vas okultizam, filozofija ili hemija, vežu vas i odvraæaju pažnju od erotskih svadja.

Škorpija i Strelac Ovo nije tako idealna kombinacija, jer vama ne odgovara baš mnogo površni i prevrtljivi partner, koga može optereæivati vaša ljubomora i traženje dubine u svemu. Partner je najèešæe veseo, dok vi to niste. Medjutim, u seksu se možete odlièno slagati, iako ste vi mnogo strasniji i spremniji na duže relacije od partnera. Vi neæete podnostiti partnerove flertove, pa vaša veze može najèešæe biti i kratkotrajna i prolazna, ali nikako bez zanosa i simpatije. Rijeka (vi) na žar (partner), požar na potok. Žestoke dve strasti ali raznorodne, kao voda i vatra. Nadmetanje palenja i gašenja, vodopadi, baukanje. Vi se lako zbližite i poverite u ozbiljnom razgovoru o svetskim temama, kao što je pravo, filozofija, pravda ili astronomija i politika i s takvih tema i uèvršèenog poverenja polako predjete na intimne odnose. Vi nameæete èar neistraženog erosa, dok partner odgovara otkrivajuæi jednostavno telesne draži. Igra je vrlo zanimljiva, vrhunac strasti èest, ali jedan od vas se kad-tad mora iscrpeti. Ovo je kao igra crne i bele magije i ako su MA iJU u lošim odnosima, polako se razvija razorna seksualna mržnja.

Škorpija i Jarac Uz vas, partner postaje mnogo seksepilniji nego ina]e, jer ovde vi kao da budite partnerove skrivene snage i interese. Vas dvoje se idealno slažete u svemu, jer vi volite partnerovu ozbiljnost i ambicioznost. Mnogo je bolje kad je škorpija muškarac a žena Jarac, nego obrnuto, jer æe samo u tom sluèaju umiljata žena Jarac dopustiti da bude pod tudjom vlašæu. Sa druge strane, Jarac može biti malo paralisan pred moænom ženom škorpijom, kad se nadju u krevetu. Ono što u tom sluèaju može da pokvari stvar, jeste njegova konzervativnost. Tiha rijeka brijeg roni, a kula pada nakon strpljivog opsedanja. Vaši odnosi poèinju punom ozbiljnošæu - prvo dodir ruke, pa milovanje, i postepeni uvod. Do jakog uzbudjenja teško dolazi jer nema vatre. Veže vas razgovor o ozbiljnim temama, tragedijama ili zajednièki rad na istraživanju. Ako su MA i SA u aflikciji dožive zajednièku tragediju i dugo nose drug druga u uspomeni. Inaèe radi èvrstoæe elemenata, pa i hladnoæe, veza se održava dugo. Djevojka se predugo opire, nekad èak i u prvoj braènoj noæi. Toplina igra veliku ulogu.

Škorpija i Vodolija Vas dvoje kao da nemate gotovo nièeg zajednièkog. Ne samo da ste drugaèiji po temperamentu, nego na potpuno drugaèije na]ine gledate na svet. Ako se radi o odnosu žene škorpije i muškarca Vodolije, on neæe biti u stanju da joj pruži emocionalno zadovoljenje. Sa druge strane, žena Vodolija æe za konzervativnu škorpiju biti toliko avangardna da ovaj neæe biti u stanju da je prati. U vašem odnosu poèinje sa laganim uzbudjenjem, zatim dolazi do magnetskog privlaèenje, vaš govor i pogledi puni su skrivenog erosa i jedan drugoga, rekla bi, nikada ne prouèite do dna prirode. Na prve poljupce prelazite lako, ali dalje, veæ teže. Punom seksualnom odnosu kao da još nesto nedostaje. Kiša u poèetku rominja, u oblacima sniva grom.

Škorpija i Ribe Vaša veza je puna ljubavi, razumevanja i strasti, jer vi se divno slažete. Vaša postelja bi[e luksuzna, jer æete u njoj provoditi najveæi deo slobodnog vremena. Oboje uživate u seksu i tako dobro se razumete da vam reæi maltene nisu potrebne. Bolje je kad je muškarac škorpija, a žena Riba. Ukoliko je obrnut sluèaj, muškarac Riba možda neæe moæi da svojoj ženi obezbedi sve potrebne uslove za život. Prvi kontakt izmedju vas je nekako stidljiv, a kasnije se bezmalo èudite kako to lako dodje do intimnosti. Intimnost strogo èuvate, i ne pokazujete se goli jedno drugom, ali “ono” je redovno. Temperamenti vam se slažu iako nisu istog tempa u akciji. Bolje je kad je prvi tip muško, da on daje ton; u prorivnom mora biti papuèareviæ. Vrlo je važan start. Ako imaju aflikciju MA _ JU _ NE bolje je da spavaju odvojeno i èekaju momenat obostrane saglasnost. Inaèe prete nerazjašnjivi odnosi s lošim ukusom na kraju.



-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #10

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 09:04:07
Strelac...

Strelac sa Strelcem Prva stvar koju æete vas dvoje poželeti da uradite kad se sretnete je da pobegnete, ali zajedno, naravno. Oboje obožavate avanture i u svakom pogledu idealno se slažete. Vaš seks je uspešan i zanimljiv. Ne udubljujete se suviše u oseæanja ni svoja ni partnerova. Jedan drugom dajete potpunu slobodu u svemu. Uživate da svoje vreme provodite zajedno, ali vam nimalo ne smeta ukoliko se partner negde dobro provodi. Ova kombinacija najèešæe èini to da odvojeno idete na letovanje. Kada se vratite sa puta, vaš medjusobni interes samo se poja]ava. Vi æete biti u stanju da bez ljubomore jedno drugom pri]ate o svojim avanturama i da se u svemu tome dobro zabavljate. Žar sa žarom i vatra traje dugo, do u godine stare. Medju vama vlada povjerljivost, èisti ste i goli kao prvobitni ljudi, bez greha i nerazumnog stida. Živi i daj drugome da živi, tako da u slobodi i optimizmu odgajate decu. Odluèujete se na prvi kontakt bez nekog izmotavanja, prirodno i direktno. Spontano doživljavate erotska uživanja. Ali ako je afl JU dulazi mu]an nesporazum zbog vjere ili pogleda na svet.

Strelac i Jarac Iako na prvi pogled može delovati èudno, ali vas dvoje zajedno ne možete sasvim dobro živeti. Problem nastaje upravo zato što, iako se dobro razumete, vaši su karakteri razlièiti. Kod oboje ljubav ne može biti jaka, a retko je i dugog veka. Vaša nezavisnost i sloboda ne mogu se ukalupiti u partnerovu konzervativnost. Moguæ je uspeh samo ako je žena Jarac, a muškarac Strelac. Njihov seksualni život biæe zadovoljavajuæi. Ako je obratno, mora se reæi da se žene Strelci èesto udaju zbog para ili prestiža tada ona u Jarcu nalazi idealnog partnera. Vaš erotski spoj može doæi spontano, ali ipak ostaje neuredan i nepotpun. Tako produžujete vezu i ostajete verni jedno drugom. Vežu vas viši ciljevi religije, politike ili strategije. Žar na kamenu je zanimljiv ratni simbol. Takve osobe kao vi obièno zakljuèe brak zbog uticaja roditelja ili nasledja, neèijeg saveta ili materijalnog obezbedjenja i èvrsto se dr`ite radi dece. Topli žar (vi) i ledeni laden (partner) ne prekidate vezu, živite sa brigama oko imanja i razlikama duševnih stanja. Ako vi okusite zabranjeno voæe, može vam se i osladiti, ali se veza opet neæe pokvariti. Ako su JU i SA loši aspekti onda je to gorak život pun trpljenja koga jedino neka viša sila može dokrajèiti.

Strelac i Vodolija Vas dvoje ste sjajna kombinacija. Oboje ste vetropiri, inventivni i polemièni. Aktivni ste i žustri. U seksu se dobro slažete, kao i u svemu ostalom. Vi u partneru možete naæi dobrog prijatelja. Žena strelac i muškarac Vodolija funkcionišu samo tako da je žena dominantna. U obrnutom sluèaju, on æe svoju izabranicu izvoditi u društvo da bi je svima pokazivao. Vas dvoje možte vrlo lako biti i snobovi. Žar (vi) na oblaku (partner) je lepo videti. To je kao munja ili grom. Vaše iznenadne zanimljive veze, iako spolja izgledaju ili èudne ili besmislene, intimno se smiruju i upotpunjuju. Verni ste kao drug drugu, mada se to ne zahteva ni sa jedne strane. Ako je prvi muško onda je više vatre, u protivnom treba na prozom èekati dok se partner seti kuæe. Može se lako desiti da æe se jednom od vas dvoje neko udvarati, ali straha nema, vas dvoje ne poznajete ljubomoru i kod kuæe umete stvari srediti na obostrano zadovoljstvo. Vežu vas domaæe diskusije kao i politièke rasprave.

Strelac i Ribe Vi ste kombinacija èijoj vezi malo treba da uspe i isto tako malo da propadne. Partner vam je delikatan i rafiniran, dok ste vi u odnosu na partnera pomalo neotesani. Vi niste u stanju da partneru poklonite potrebnu pažnju. Vi ne volite porodièni život, koji je za partnera jako bitan. U seksu æete se dobro slagati, sa tom razlikom što je vaša seksualna energija usmerena na brzu akciju, dok je partner izdržljiviji. Najbolje vam je da se vidjate jednom u šest meseci. Ako je muškarac Strelac, njegova neverstva mogu ženu Ribu odvesti u pijanstvo! Mnogo je romantiènije i uspešnije kada je obrnuta kombinacija. Kod vas dvoje je ljubljenje dodir epitela a seksualni odnos jedva nešto više, obièno je bez veze, nepotpun, kao da žar (vi) propadate u valovima (partner). Lako se zasitite i zamorite, jedno drugo neutrališete i moguæe je da æete teže doæi do dece. Biæete dosta vremena u brigama i imaæete teške ali buène sukobe. Oboje ste pažljivi, tako da se s jedne strane razvija papuèarenje, a s druge strane se potraži spoljni saradnik. Ma kakvi aspekti JU - NE znaèi neki konfuzan brak kome se ne da sagledati svrha. Obièno partner trpi više jer ume više zamutiti i više progutati. Žar se gasi, val se smiruje; u starosti æete se smiriti, ali intimno æete se oboje pitati da je li vam je sve ovo trebalo.

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #11

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 09:05:54
Jarac...

Jarac sa Jarcem Vas dvoje zajedno možete postiæi neverovatne uspehe. Sjajno se slažete u svemu, i to vas èini jako moænim. Vaš seksualni život je dobar, ali èesto je baziran samo na oseæaju lojalnosti. To ne znaèi da medju vama nema ljubavi. Ima je, ali je ona potisnuta u korist oseæanja medjusobnog poštovanja i podrške. Pošto jedno drugom nemate mnogo toga da zamerite, vaš brak najèešæe traje do smrti i bez nekih veæih trzavica. Od svih moguæih parova, vi ste ubedljivo najuspešniji.

Jarac i Vodolija Odnos vas dvoje je kao odnos dobrih komšija. Partner æe vas, dosta konzervativnog, uvek šokirati, jer niste baš spremni na tako èeste i korenite promene. Partner nema strpljenja za vaše duboke emocije i za vaš oseæaj odgovornosti. Sa druge strane, ako vi hoæete da zadržite partnera, morate se pomiriti sa partnerovim avanturistièkim duhom. U seksu ste dobri, ali ne idealni. Može se lako desiti da ne zasnujete brak. Najèešæe ostvarujete vezu tipa "s vremena na vreme", jer æe vama sasvim prijati osveženje u vidu vedrog partnera. Jedan od vas dvoje vuèe natrag i dole, a drugi napred i gore. Obostrano se sputavate, smetate i hladite. Vi gledate natrag u tradicije pa ste verni, dok partner ima viziju buduæeg života kao slobodan, tako da je vaša ljubavna veza veæ na startu besmislena. Iskljuæujete se i materijalno, vi štedite dok partner rasipa.

Jarac i Ribe Ovo medju vama može biti divna veza. Senzibilni partner sa obožavanjem i dubokim poštovanjem gleda u vas, pametnog, koji može da ga razume, voli i da mu pruži materijalnu i društvenu sigurnost. Ako je žena u znaku Ribe, udajuèi se za Jarca, ona kao da se udaje za svog tatu: on joj obezbeduje sigurnost, tradiciju i zaštitu. Muškarcu Ribi, koji je maštovit i kreativan, može posle izvesnog vremena da dosadi preozbiljna žena Jarac, èiji je interes da se pre svega uda. Taj pritisak muškarac Riba èesto nije u stanju da izdrži. Ipak, postoje vidljive i nevidljive opasnosti. Poljubac vam je mlak, veza mlitava, erotska veza nije preporuèljiva, a u seksualnom odnosu padaju aluzije kao da jedno od vas dvoje ne zna ili je frigidan. Ako se veæ nadjete, onda tražite sreæu i obièno stradate. Imate muke sa obièajima i starijima. Veže vas prouèavanje “ideali žrtve, misli koje su natrunjene vjeènim” i nemate snage da prekinete. Partner obi]no više strada.

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #12

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 09:07:05
Vodolija...

Vodolija sa Vodolijom Samo u nekim sluèajevima vas dvoje imate šanse za uspeh. Vaša veza nije tako duboka, niti tako seksi. Vi oboje volite partnera koji se ponaša kao ortak. Ni jednom od vas neæe biti mnogo važno šta onaj drugi misli, ali æete drugarski podržavati jedno drugo. Ova vaša veza može trajati godinama, bez nekih veæih uzbudjenja i trzavica. Oblak ide s oblakom, pravo i spiralno, a moguæ je i grom. Tako se vas dvoje sretnete sa lakoæom i iznenada i sve puca od veselje, ali neki zakazani susret se èak i zaboravi pa treba èekati drugi. Na sastanak ne dolazite uredno. U seksualne odnose idete jednostavno, ali su moguæe i oscilacije. Ima u vama skrivenih želja da isprobate sve Figurae veneris, pa i neke perverzije. Ostajete dobri drugovi i onda ako jedno od vas ima bra]no ili vanbraèno dete po strani. U tim sluèajevima vi se i dalje pomažete i odgajate decu bez razlike èija su. Veže vas posao, novotarija, politike ili deca.

Vodolija i Ribe Partner oèekuje romanti]nu rapsodiju, koju u suštini nije teško ostvariti ako se to desi u trenutku kada ste vi, nepredvidljivi, spremni na tako nešto. Vi ne možete da zadovoljite partnerove erotske strasti, pre svega zato jer je partner u stanju da plaèe za vreme seksa, oseæajuèi se manje voljenim nego što je to oèekivao. Vas to samo može da nervira, te i zbog toga vaš brak ne mora da bude dugotrajan. Nešto nije èisto u vašoj vezi. Dešavaju se naoko tihe, povremeno burne promene raspoloženja, posebno nakon dobre kapljice ili droge. Ima u vašem medjusobnom odnosu ekscentri]nosti, obmane i samoobmane, èudne romantike i velikih razlika u erotskim preterivanjima i smirivanja. Sam pristup je složen; vi ste jasni i otvoreni i ne oèekujete ništa posebno, partner poèinje pritajeno, oèekujuæi mnogo. Suvo i mokro, seksualni odnos kad se ne nadate, koji je dosta neuredan, èesto u nehigijenskim uslovima, i na kraju obièno dolazi tužan razlaz.

-----------------
***Be you, be now!***
Millllla #13

Odgovori: 323


06. Feb 2012. 09:08:00
Ribe...

Ribe sa Ribama Vas dvoje ste stalno u oblacima. Ako jedno od vas nije dovoljno jaka liènost, vi se nikada neæete spustiti na zemlju, U svemu se idealno slažete, vaša ljubav je duboka i puna emocija, a seksuaini život vam je aktivan i maštovit. Umete da budete verni i volite svoju porodicu. Najviše volite da se izležavate u izgužvanom braènom krevetu. To je za vas svetinja. Takvima, niko vam i nije potreban. Ostajete, po pravilu, verni jedno drugom do kraja života. Vas dvoje ste kao susret noænih valova, romantika vas je isprepletala, postupci su vam slièni ali ne isti, izmedju vas je prividno jaka veza ali iznutra su moguæe obmane. Poljubac vam je neèujan i brzo se preskoèi i zaboravi. Inaèe, dovoljno je da padne mrak pa da prvi intimni prijatelj udje u trougao. Medjutim, vi znate praštati bez da tražite satisfakciju. Dobri ste do slabosti, posveæeni svetom vodicom, idete i trpite radi ideala ili dece. Odnosi su vam isprepleteni, veže vas tradicija i ideološki stavovi ili socijalni rad i mutni ideali. Spolja se sve vidi drugaèije - o vama prièaju ali pogrešno, treba vas promatrati iz više uglova da bi se dobila približna slika.

-----------------
***Be you, be now!***

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0255661 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 816 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker