Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Tesnac u gradskom prevozu

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Guzva i tiskanje u gradskom prevozu podizu sve na meni

Jednog hladnog zimskog jutra sam stajao na stanici dok me je šibala beogradska košava. Pola 8, špic, Jedva sam se ugurao i probio do ćoška. dok su se ljudi tiskali oko mene, jedna devojka me je baš jako pritiskala da sam pomislio da je namerno. Osećao sam njeno veliko i tvrdo guza na mojim preponama i nisam bio ravnodušan. Pomislio sam da si ti na njenom mestu, da se namerno nabijaš osećajući tvrdoću mog malog kako te bocka, osećaš moj dah na vratu koji je sve glasniji i brži, osećaš toplinu na svom vratu, to te pali i još jače guraš svoju guzu unazad. Prija nam svaka neravnina, svaka rupa na putu (u Beogradu ih ima, hvala bogu), kad majstor naglo krene ili zakoči. Više ne mogu da izdržim, rukom te obuhvatam preko stomaka i jako stežem, ti raskopčavaš kaput i ja svoje prste zavlačim ispod košulje, osećam tvoju glatku i vrelu kožu. Prosto mogu da čujem tvoje disanje, telo ti povremeno zadrhti, na svaki pokret mojih prstiju. Oni se polako i nežno kreću prema tvojim grudima, osećaš samo vrhove prstiju, koji klize polako na gore. Dodir tvojih grudi je divan, čini mi se da ću da eksplodiram, kružim polako prvo po desnoj, a zatim po levoj.
Krugovi su sve manji i manji, sve blizi i blizi bradavicam. Jedva se uzdrzavam da ne uzdahnem glasno. Bradavice su ti tvrde i velike, pritiskam celom sakom jednu i drugu, tvoje telo se uvija, kružiš kukovima, što me izludjuje.
Sad polako spuštam prste prema dole, otkopčavam dugme tvojih pantalona zavlačim prste, onaj najduži pronalazi tvoj klitoris i nežno kruži po njemu. Tvoji pokreti i disanje su već postali upadljivi, u okolni putnici već naslućuju da se nesto dogadja. Guram prst jos niže i osećam kako ti je BiiiiP vlažna i vrela, kružim po ulazu, razmazujući sokove, na kraju guram dva prsta do kraja, obradjujem tvoje vrelo grotlo, noge ti podrhtavaju od uzbudjenja, ne možeš više da stojiš, ja te prosto držim sa ona dva prsta nabijena do kraja u tvoju vlaznu i napaljenu pičketinu, sve si blize i blize vrhuncu. Posle čitave večnosti, telo počinje da ti se trese i ispuštaš jedan prigušeni vrisak, svršila si.
Diskretno zaopčavaš pantalone i kaput i praviš se kao da ne znaš šta je bilo, i čiji se vrisak to čuo...
Objavljeno: 2012-11-30 21:03:32

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0117762 sek.| Članovi online - 1 | Gosti online: - 296 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker