Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Erotski septembar

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Prica iz septembra

Gledam u tamu septembarske večeri. Misli su raštrkane, uzburkane, kidaju jedna drugu. Čekam. Vrebam senke, lovim zvuke: očekujem dragu siluetu, poznat korak.
Ne vidim, ali osećam da mi prilazi s leđa, osećam ruke - grle me oko struka dok usne spuštaju vreli poljubac na vrat. Vrelina njegovog tela žari, zabacujem glavu na njegove grudi. Gricka mi kosu. I uvo. Sve to volim i nemo se predajem vatri koja se razbuktava. Grli me nežno i snažno, čujem njegov ubrazan dah dok ruke putuju niz moje bokove, miluju. Okrećem se ka njemu, pogled mi tone u tamnu dubinu dragih očiju. Tamnih kao septembarsko veče, toplo i mirisavo. Zrelo. Usne se, najpre, ovlaš sastaju u kratkom pozdravu, a zatim željno upijaju. Isprepletana igra jezika, isprepletana igra ruku, tela. Posmatrač bi rekao: drvo na vetru
Moje telo odgovara na svaki dodir. Raskopčava mi bluzu, grudi se nadimaju, bradavice polude, hoće u nebo. Saginje se i nežno ih ljubi. Zatim grubo. Milovanja postaju teža, moje ruke klize pod njegovom košuljom, prsti mrse kovrđave dlačice grudi; njegove putuju mojim butinama, pa pod suknju. Nestašne su i vrele. Ovaj čovek nema deset prstiju, on je svetlost pretočio u ruke pa me zraci mijuju istovremeno po svim najtanijim tajnama tela.
Njegova muškost ludi dok se šeprtljam sa kopčom i zatvaračem pantalona (nikada nisam uspela da se spretno izborim sa ovim branama!), mislim, stomak će da mi probuši. Oslobođena poleće u vis - brzo je stavljam u kavez svojih usana. Ljubim ga i gušim se. Gušim se zato što je velik i snažan, gušim se zato što je topao i nežan, zato što znam da ću ga dobiti, da će biti moj rob i gospodar, sjaj i zamračenje.
Lagano me uspravlja. "Polako", ne znam da li obuzdava sebe ili mene ili naše obostrano uzavrele strasti. Ljubeći se, prilazimo krevetu. Kako smešno hoda u polu skinutim pantalonama. Kao patak. Moj patak. Grli me mekoća kreveta, pokriva čvrstoća muškog tela. Ima li srećnije osobe od mene? Moj dragan polako, ali snažno klizi u mene. Potpuno, u moje ruke, oči, mozak. A ja hoću još, hoću da ga osećam u svakom pokretu, uzdahu, u svakoj ćeliji. Hoću da mi posle kaže da mu je spala koprena sa mozga, da je slobodan od svakodnevnih briga, od zla. I dajem mu se. Pratim svaki njegov pokret, na udar odgovaram udarom, na predah predahom, na zvuk zvukom. Oseaćam golicavo približavanje eksplozije. Ne dišem.
Još uvek gledam u tamu septembarske večeri. Pratim izdužene senke i siluete. Gospode, odakle se stvori moj muž?
Objavljeno: 2012-11-30 22:02:03

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0132611 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 437 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker