Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Priredba na vodi

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Znate li koliko moze biti uzbudljiv seks na vodi?

Secam se kao da je to juce bilo, iako se to dogodilo pre pet godina na mom zadnjem letovanju na Slovenackoj plazi u Umagu. jer nakon toga je dohujao vihor rata.Otisao sam kod kuma u goste u Buje, nedaleko od Umaga. tu sam letovao svake godine po desetak dana. tog leta sam kod kuma u gosti-ma zatekao i njegovog prijatelja po imenu Suad, momak od 18 godina.
Za nekoliko dana smo so sprijateijili i postai pravi prijatelji kao da se znamo godinama.Secam se bila je nedelja, divan i lep dan, kao stvoren za plazu. Na Suadov predlog da skoknemo na plazu u Umag udaljen od Buja nekih desetak kilometara, reagovao sam potvrdno i otisli smo skupa ja i Suad.Plaza prepuna kupaca, guzva velika da se jedva moze naci slobodno mesto za leci.
Jednog momenta sam zamolio Suada da skoknemo na nudisticku plazu udaljenu nekih pet stotina metara od nase plaze.
Prihvatio je moj predlog i uputili smo so na nudisticki deo.Po dolasku tamo dugo sam se dvoumio da se skinem, no vidovsi da je to Suad voc ucinio, ohrabrio sam se i to isto ja ucinio.Igrali smo karte jedno sat vremena a potom legli i odspavali na plazi ne znam tacno al moglo je bit jedno sat vremena.Trgao nas je glas prejake muzike sa kasetoftona koji je bio nadomak nas pored jedne predivne plavuse od nekih 18 godina, duge pave kose, tanka struka i predivna bela lica.
Sta se sa nama dogodilo ne znam ni danas, no kada smo se probudili i kod mene i kod Suada, kurcevi su billi uspravno uzdignuti kao pobijeno koplje a polju.Suad je imao ogroman BiiiiP onako obrezan nekih 25 cm, no ni moj nije bio mnogo manji nekih 22 cm.Videla je to predivna plavusa smeseci se progovorila:
- Izvinjavam se sto sam vas probudila sa preglasnom muzikom - a po vasoj reakciji reklo bi se, do ste nesto prelepo sanjali!
- Moze biti! - dodao sam ja.
- Pa do se upoznamo, ja sam Slavica - dodala je Slavica - a kako se vas dva zovete?
-Ja sam Zica a moj prijatelj Suad!
Odmah nakon toga Slavica je prisla nama i pocela zezanje na nas- racun zasto su nam palamari od kurceva jos uvek nadignuti i u punoj erekciji. Slavica je bila kao izvajana devojka, ucinilo mi se da je vajalo nekoliko vajara.
Stupili smo ja i moj prijatelj sto pre u akciju da se mozda ne izgubi na vremenu, a istini za volju mirni nismo mogli ni biti kada smo svi troje goli, golcijati Prvi sam reagovao privukao sam Slavicu sebi i nabio joj glavu modju moje noge, kao da je znala sta hocu. Odmah je mog buzdovana od BiiiiP zgrabila obemo rukama i stavila u usta. Dok ga je slatko sisala kao dete kad se dokopa majcine sise, moj prijatelj Suad je Slavlcu nobijao na svoju palicu od 25 cm.Dahtala je Slavica kao riba na kopnu bez vode, bila je presretna jer je bila popunjena na obadve strana, kako spreda tako i otpozadi.Osecao sam da cu skoro svrsiti, i moja osecanja su se pretvorila u stvornost i za nekoliko sekundi iz mog buzdovana od ku rca prokljucala je vrela sperma kao iz uzarenog vulkana.Kuljala je sperma tako obilato da ni sam nisam bio svestan otkuda tolika sperma u meni, ucinilo mi se da bih od prosute sperme mogao napuniti casu od 1 dl. No sve je to Slavica pokupila svojim jezikom, ne dozvoljavajuci da se udalji ni jedna kap na drugu stranu.Sa zadnje strane Slavica se nabijala na Suadov BiiiiP kao izbezumljena. sto je vise on nabia na palamar od BiiiiP, gurajuci ga mehanicki napred-nazad. Ona je sve vise jecala od srece i zadovoljstva.
Primetio sam po izrazu Suadovog lica da ce i on uskoro svrsiti, to se i dogodilo za tren je izvadio svoju palicu od BiiiiP i proliopo Slavicinim sisama reku guste sperme kao slag - bila je to Senzacija toga dana.Skoknuli smo u vodu svo troje, okupali se, odi-grali jednu partiju karata a nakon toga do zalaska sunca ja i Suad smo Slavicu odjebali jos dva puta.
Na rastanku uvece dogovorili smo se da se vidimo i sutradan na istom mestu. Potom je pusti-la nojlepsu pesmu sa kasete Olivera Lazica -"Kome srce da poklonim",
Narodnog dana lose vreme nam je pokvarilo ponovni susret. Nikada je vise nisam video a vihor rata je ucinio svoje da sam izgubio i prijatelj-a Suada.
Cesto puta se tako razmisljajuci sam zapitom:
"O Boze, mora li bas tako?"
Ostalo je i danas secanje na Slavicu i Suada, i naravno na jedan predivan - Bal na vodi.
Objavljeno: 2012-12-11 01:05:27

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0118542 sek.| Članovi online - 1 | Gosti online: - 282 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker