Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Mlada devojka u trojci

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Ja mlada sa 13 godina izgubila nevinost, brzo se i udala pa probala u trojci

Iskreno nevinost sam izgubila sa nepunih 13 godina na raspustu od dosta bliskog rodjaka. Bio je snazan krupan sa dosta velikim penisom. Prvi put me uzeo na raspustu na silu u selu pored mladenovca. Kasnije se nisam branila ali sam se uvek ustezala dok nebi ubacio svoj penis u mene a onda bi poludela. Moji su nekako saznali pa me vise tamo nisu pustali.

Udala sam se mlada sa 19 godina za 2 puta starijeg muskarca.bio je dobar on me i nagovarao na grupnjak i trojke ali sam ja odbijala sve do kraja 2001 godine kad me nagovorio da u Novom Sadu probamo sa klincom od 17 godina koga smo skinuli u licnim oglasima.razmenom mejlova smo se dogovorili i otisli u tu hotelsku sobu.Klinac je usao u zakazano vreme u sobu,dok smo nas dvoje lezali goli na krevetu.nismo palili svetlo ali sam videla dok se svlacio decacko telo,lice,prepostavljala sam da ce brzo svrsiti a u dopisivanju jr napisao da mu je penis 19cm.mislila sam da laze,da mu je manji.Malo mi je bilo neprijatno kad je legao sa moje druge strane.lezao je i cutao dok je moj partner meni saptao da ga poljubim i milujem. samo sam lezala i ubrzano disala.kad je video da se stidimo moj partner je uzeo moju ruku i stavio na njegov stomak. klinac je svojom poceo da miluje mene prvo po stomaku onda po dojkama.ljubili smo se po telu a moj partner mi je milovao dojke i rukom gurao glavu na njegove prepone.kad sam konacno spustila glavu dole nisam mogla da verujem,dug, krut, debeo sa glavom koju sam jedva obzinula dok se uvijao ispod mene.resila sam da to cudo ne pustam u mene ali sto od paljenja sto od cudne zelje u jednom trenutku klinac se nasao medj mojim nogama, dok sam mu saptala -nemoj ga celog-. otvorio me snaznim prodorom , dok sam ja sisteći stisnutih zuba na uvo partneru saptala -ala ovo boli- a onda sam vrisnula ispod njega razvaljivao me kao niko do tada.svrsavala sam vristeći i drmajući glavom telom,mesala sam a onda je klekao i prebacio noge preko svog struka da nisam mogla da mrdnem i ladno mi ga nabijao celog dok sam vristala i molila da stane amoj partner me samo milovao i saptao da nastavim,da ljuljam, da ga primim.I primala sam sigurno 40 minuta kad me uzimajući otpozadi razbio i obilno svrsio u mene.

Dok smo hvatali dimove i caskali saznala sam da devojcice nece sa njim i da ima 27 cm.jos jednom me te noci imao celom duzinom i jos dva druzenja smo imali sa njim. i od tada partner i ja uglavnom jos sa jednim do dva muskarca obdarenih preko 18cm cetiri pet puta mesecno radimo trojke i cetvorke osim jednom u nekoj vikendici u sidu gde smo se na nekoj zabavi napili i ja dozivela redaljku od sedam osam muskaraca.zato mi trzimo uzbudjenja i drugi muskarci moraju biti obdareni.
Objavljeno: 2012-12-13 23:12:34

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0123298 sek.| Članovi online - 6 | Gosti online: - 396 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker