Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Seksualna fantazija sa slikanjem

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Fantaziranje i slikanje foto aparatom

Ja sam Martina, a moj suprug se zove Ivan. Mi smo oboje u kasnim dvadesetim godinama, oboje smo završili faks i sad radimo u jednom renomiranom stranom poduzeću. Naš seksualni život je fantastičan i mi dijelimo svoje seksualne fantazije, pokušavajući ih i ostvariti, ali još nikog nismo uključili u te naše igre. U tome se i sastoji sljedeća fantazija.

Ivan je stvarno dobar amaterski fotograf i on me je naučio dovoljno, da znam uslikati pristojnu sliku. Mi se inače jako volimo fotografirati. Volimo se oblačiti u seksi odjeću i onda to slikati iz raznih kutova. Imamo nekoliko velikih albuma sa našim fotkama u vrlo "nezgodnim" položajima. Tu uključujem; vezivanje, dominu, masturbaciju, upotrebu seks igračka i dr.

U našoj fantaziji, mi zabavljamo naše goste, dva para naših najboljih prijatelja sa faksa. Nakon večere i par boca crnoga vina, osjećamo se sjajno. Goran me je upitao za fotke koje smo slikali za Novu godinu i mi smo se svi našli na podu tražeći i gledajući fotke.
I na neki način su i te naše slike isplivale na površinu. Lori se oteo lagani vrisak.
Kad sam ju ugledala vidjela sam da drži jednu fotografiju 10x15 na kojoj sam ja i to sa povezom na očima, sa lisicama i sa vibratorom u mojoj maci. Osjetila sam kako me crvenilo u licu preplavljuje.

Nije se imalo što za reći. Ispričala sam se i rekla da mi nije bila namjera da itko vidi te fotografije. Ivan je počeo spremati albume, ali naši prijatelji su izrazili želju da pogledaju slike. Pogledala sam u Ivana i vidjela uzbuđenje u njegovim očima. Složila sam se i rekla im neka obećaju da nikad neće nikome reći o tim slikama.

Iduća dva sata, svaka slika je pažljivo pregledana. Naši gosti su bili uzbuđeni baš kao ja i Ivan. Nas šestero smo stvarno bili dobri prijatelji i nelagoda zbog slika je brzo nestala, kako se seksualno uzbuđenje u sobi povećavalo.

Gordana je pronašla fotografiju na kojoj je Ivan obučen u satenski ogrtač, a njegova se erekcija fino vidjela. Gordana je ostala zapanjena. Sljedeća slika ga je pokazivala u tom istom ogrtaču, gdje leži na krevetu do mene, sa erekcijom a ja sam imala orgazmički izgled.
Još uvijek mi je živo sjećanje na taj trenutak kad je slika snimljena.

Gordana je upitala bismo li mi htjeli slikati nju i Tomislava. Ja sam bila oduševljena tom idejom, ali Tomislav baš nije bio siguran u to. Gordana je bila razočarana svojim suprugom i pitala je Ivana hoće li se on pozirati s njom. Ivan je to sa veseljem prihvatio. Gordana i Ivan su zauzeli mjesto ispred kamina i ja sam pripremila aparat. Prve slike su bile "pitome",
Ivan ju je ljubio u vrat odozada i dodirivao joj grudi kroz haljinu. Onda su ruke prešle malo niže i haljina je bila dolje kao i njegove hlače. Zatim su Gordanine ruke otišle duboko u gaćice i počela je stiskati njegov penis. Sve to vrijeme ja sam marljivo slikala.

Tomislav je prebrodio svoju nesigurnost i pridružio se fotosessionu. Skinuo se u sekundi.
Gordana je bila presretna sa dvije alatke. Goran i Lora su se pridružili.
Svi smo bili napaljeni i u akciji kad je Ivan uzeo fotoaparat. Željela sam pomoći Gordani oko njena muža. Osjećaj zajedničkog orgazma je neopisiv i zarazan.

Svi su došli na red do trenutka kad je session završio. Dogovorili smo se da ćemo nastaviti naš hobi i u buduće. Izgledalo je tako prirodno da vodimo ljubav svi skupa....
Fantazija bi mogla postati stvarnost...
Objavljeno: 2012-12-13 23:18:42

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0120931 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 365 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker