Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Igra uzbudnjenja

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Bracno uzbudjenje i seksi igre

Imala sam dojam kao da su prošle godine i godine a ne tek par mjeseci od našeg bračnog putovanja i otkrivanja mojeg eksibicionalizma i moja "glad" za takovim uzbuđenjima nije prestajala već naprotiv tjerala me je ( a i muža) na sve smjelije pokušaje seksa u javnosti. Naša "Igra" otkrivanja eksibicionalizma i otkrivanja vlastite putenosti se nastavljala…
Znaš li što sam jutros radila kada si ti otišao na posao, upitala sam ga. ??? Drkala se i svršila. To još nisam sama radila i bilo mi je dobro ali ne kao sa pravim BiiiiP u sebi.
Morati ćemo ti kupiti vibrator, kroz smiješak je rekao muž, gurajući mi prst u već smirenu picu. Ustala sam se i skinula zgužvanu i mokru bluzu i grudnjak te otišla se tuširati. Muž je odmah došao zamnom.
Volimo se zajedno tuširati. Volim kada mi sapunom pere grudi, stomak, leđa, guzu. Zavlači ruke između nogu i pere mi picu. Ja ga hvatam za BiiiiP i jaja i lagano ih stiskam. Okreče mi leđa da mu ih operem sa mojim nasapunanim grudima. Volimo te naše igre pod tušem. Volimo se skliskim tijelima milovati. Ljepota milovanja i maženja tu dolazi do punoga izražaja.
Hajdemo u grad se malo prošetati, izvjetriti, rekao je.
Može, pristala sam. Što da obučem? Večer je bila topla. Lagana mini haljina, sandale sa visokom potpeticom. Gačice, da ili ne? Ne. Neka se pica malo hladi na večernjem zraku. Veseli i zagrljeni izašli smo u laganu šetnju uobičajenim ulicama. Osječki korzo je još bio aktivan. Susreti sa poznatim osobama, razmjena pozdrava, izmjena uobičajenih ljubaznih riječi i nastavak šetnje. Ipika, kino Zvezda (tako se zvalo), luka i obala Drave. Lagani večernji vjetrić sa Drave je hladio moju golu picu i rastjerivao komarce. Zaputili smo se prema "špicu" luke. Znali smo nekada tamo sjediti i gledati osvijetljeni grad i rijeku. Muž je sjeo na betonski stupić za vezanje brodova a ja njemu u krilo. Bili smo sami. Svjetla grada su se reflektirala u vodi. "Ušuškala" sam se mužu na prsima. Vjetrić je počeo jače piriti pa mi je postalo hladno. Bradavice su se naježile i iskočile odižući tanku tkaninu. Zagrlio me je. Mazno sam "prela" u njegovom zagrljaju. Ljubio mi je kosu, oči, obraze, tražeći usne. Poljubili smo se.
Volim te, rekao je. I ja tebe, uzvratila sam mu.
Minuti su prolazili u našim sitnim nježnostima i poljupcima. Osjetio je moje ispupčene bradavice i počeo ih lagano preko tkanine milovati. Stresla sam se. Seksualnost mi se ponovo počela buditi. Gladila sam mu BiiiiP preko hlača. Spustio je glavu na moje grudi i počeo zubima grickati moje bradavice preko haljine. Otkopčala sam mu šlic i ugurala ruku u njegove gače vadeći već nadignuti BiiiiP. Bio je vani, ponovo slobodan. Uhvatila sam ga obim rukama i počela ga navlačiti. Posegnuo je rukom ispod haljine. Blago sam mu raširila noge. Cijelom šakom je odmah uhvatio probuđenu picu. Počeo ju je stiskati i šireći usmine. Još više sam raširila noge. Haljina se podigla na kukove. Pogledala sam dolje. Gurao mi je srednji prst u pičku vrteći ga. Pička je počela suziti, kao da joj nije bilo dosta BiiiiP ovih proteklih sati. BiiiiP u mojim rukama se propinjao. Dolazila nam je želja za jebanjem. Palcem mi je kružio po klitorisu izazivajući sve veću moju želju za BiiiiP. Nisam mu ostala dužna. Jednom rukom sam mu držala jaja a drugom ga drkala. Sišla sam mu sa koljena. Uspravio se je okrećući me od sebe. Nagnula sam se i oslonila na betonski stupić. Guza mi je došla u visinu njegovog BiiiiP. Haljina je već bila visoko na mojim leđima a njegov BiiiiP prislonjen na guzu. Nagnuo se nad mene i rukama ponovo uhvatio moju pičku. Prstima je širio moje usmine i ulaz. Još više sam se naguzila. Ušao je odižući me na prste. Jednom rukom me držeći za kukove a drugom za bedro prodirao je u mene. Svakim ubodom BiiiiP mošnice sa jajima su me lupale po klitorisu. Odguravala sam se rukama od stupa gurajući mu pičku ususret. U daljini sam zamijetila sjene koje su nam se približavale.
Idu ljudi, šapnula sam mužu.
Neka ih i još jače me nabio na BiiiiP. Znala sam da ne mogu u polumraku nešto vidjeti osim naše pokrete koji su nedvosmisleno pokazivali naše BiiiiP. A to smo i željeli. Uzbuđivao me je dolazak nekoga. Šljapkanje naših sokova sve jače se je čulo. Vidjeli su nas i zastali desetak metara od nas. Stajali su i vjerojatno razmišljali što da naprave. Gledali su nas. To me je još više uzbudilo. Počela sam ispuštati glasne uzdahe a i muž pred ejakulaciju. U još jednom snažnom ubodu ispraznio se. Ponovo vrelo muževljevo sjeme duboko u meni izazvalo je moj orgazam. Još jednom sam ispustila neki nedefinirani zvuk iz usta gledajući naše promatrače. Okrenuli su se i počeli se udaljavati u mrak. Noge su mi drhtale od nezgodnog položaja upravo završenog jebanja. Muž me je pustio i odmaknuo se od mene. Sjela sam na stupić golom guzom raširenih nogu. Sperma se je počela cijediti iz moje BiiiiP. Muž je stajao pored mene još uvijek držeći svoj već skupljeni BiiiiP. Dohvatila sam mu ga i privukla usnama. Onako sluzavog od naših sokova sam ga stavila u usta. Jezikom sam palacala po njegovom glaviću skupljajući slankaste naše izlučevine. Rukom mi je uhvatio glavu ne dozvoljavajući mi da se odmaknem od njega, od njegovog BiiiiP u mojim ustima. Znala sam da uživa. Gurnula sam si prst u moju izjebanu pičku. Ponovo je bila nabrekla, puna ali namirena. Sperma je još isticala iz nje cijedeći se preko mojih prstiju po betonskom stupiću. BiiiiP se posve smanjio u mojim ustima. Poljubili smo se. Jezikom sam svoju slinu prenijela u njegova usta. Posisao je moj jezik. Uzela sam maramicu iz torbe i spustila se do vode. Čučnula sam, popiškila, oprala i ohladila nabreklu pičku. Zagrljeni vratili smo se u stan… …
Objavljeno: 2012-12-13 23:19:47

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0124352 sek.| Članovi online - 3 | Gosti online: - 399 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker