Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Aleksandra na fakultetu

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Studentkinja Aleksandra na 2 godini fakulteta

Bio je vruć ljetni dan, ljetni ispitni rok u jeku, Matematika 2, udarni ispit na Elektrotehničkom fakultetu, zadaci su bili "do bola", tako da sam se sa ispita povukao "uz teške gubitke u ljudstvu i tehnici". Tako su prošla i moja dva drugara s kojima sam besciljno lutao tržnim centrom zijevajući u izloge. Pričali smo o svemu i svačemu i naravno i o djevojkama, komentirali izglede pojedinih ribica koje su prolazile pored nas, i u meni se od svih tih komentara probudila želja da skoknem do Aleksandre ... Pošto je živjela u gradiću koji je negdje oko 25km sjeverno, prošlo je neko vrijeme dok sam ponovo vidio njene sjajne okice.
Sačekala me je uz sočan poljubac. Držeći se za ruke odšetali smo do njenog stana i otišli u njenu malu studentsku sobicu...

Dok ovo pišem prolaze mi slike stepeništa kojim smo se penjali ka sobi i njen smijeh i glas ...

Ušli smo unutra i zatvorili vrata, pustili laku muziku i počeli da se ljubimo na njenom krevetu... Nježno sam joj sisao jezik koji je bio u mojim ustima, milovao čvrste grudi i lizao potom vrat... košulju sam joj otkopčavao dugme po dugme i usnama išao do između njenih sisa ostavljajući tragove poljubaca između njih. Uzeo sam joj bradavicu u usta, imala je prelijep oblik, tako lijepa pohotna da mi je navirala pljuvačka, sisao sam je nježno, rukom mazio njenu mačkicu koja je već kipjela od sokova, prvo lijevu sisu pa desnu i tako u beskraj ljubavnog kovitlaca koje nas je oboje zahvatio.

Otkopčala mi je šlic i počela nježno da puši moj ud, da mi ga liže i da sisa, dok nije bio u pravoj veličini. stavio sam kondom, jer sam tako mogao da se opustim i da ne mislim na opasnost da ostane trudna. Legla je na leđa i dočekala me među njenim nogama, rekla mi je kako želi, da joj guram brzo, a da vadim polako, tako sam i radio, zakucavao sam se u njenu utrobu, na šta me je ona u početku upozoravala da je boli kada joj sjurim ud do kraja, a poslije je samo zadovoljno stenjala, nakon nekog vremena naše gimnastike, ona je duboko uzdahnula i vidio sam da je svršila uz prigušen krik, jer su gazde spavale ispod nas i morali smo da budemo jako tihi, ja nisam bio gotov, čak ni blizu, jer kao što sam rekao, ja sam obrezan, a kondom je dodatno umanjio osjećaj za bilo šta. A bio sam sav znojan, raditi sklekove bez prestanka 15 ili 20 min. nije baš lako. Želio sam se malo odmoriti i rekao joj želju da me jaši. Legao sam na leđa, a ona je bila odozgo, uzela je BiiiiP u ruku, naciljala je njenu rupicu i primila ga unutra u njenu prijatnu toplinu, počela je da miješa kukovima dok sam osjećao kako mi ga drobi i uvija, kroz mene se počela širiti neka prijatna toplina, ali je moja draga to primijetila i uplašena da ja ne svršim stala i sačekala da se smirim pa onda dalje nastavila uživati. Opet se je počela tresti i urlati kao mahnita. Spustila se na moje grudi ne vadeći BiiiiP iz sebe, dahtala je kao kučka nakon brzog trčanja.

Milovao sam joj kosu i požudno ljubio usne, pio sam njenu pljuvačku i sisao njen jezik. Nakon toga sam opet ja bio na njoj i opet na njeno zadovoljstvo, poslije toga sam sjeo a ona je sjela na mene, tako da su mi njena guza i sise bile na dohvat ruke. Rukom sam joj od pozadi mazio čmar i njeno meso između BiiiiP i guze dok je ona bila nabijena na moj ud. Tako smo uživali spojeni u jedno, trljao sam joj čmar i oko BiiiiP na šta se ona počela propinjati i urlati od zadovoljstva i da me čupa preklinjući me da stanem jer će poluditi od zadovoljstva...

Počela je me jahati, divlje, neobuzdano, lomiti i krevet i mene, i sve pred sobom, to je bilo divlje, neobuzdano i sam se čudim kako sam izdržao takvo što. Ali i dalje ja nisam dostigao vrhunac, naravno na njenu ogromnu sreću, što mi je i rekla – da je presretna što mogu tako dugo.

Kada se smirila položio sam je na krevet i počeo tucati bez milosti, divljački sam se zakucavao u nju na šta je ona samo govorila "jebi me, jeeeeeeebi me...." kao u transu, dok u jednom trenutku nije rekla da prestanem i da je pička jako boli. Kada sam stao i kada smo pogledali njenu ribicu bila je sva natečena, a bilo je i svanulo jutro. Morao sam krišom da izađem iz kuće kako me gazde ne bi zatekle sa njom i ona dobila otkaz zbog toga.
Jedva sam se dovukao do autobusne stanice i sačekao prvi bus za grad, u kome sam i zaspao
Objavljeno: 2012-12-13 23:21:33

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0119100 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 453 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker