Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Karanje seke

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

I ova prica jemalo uvrnuta li je ipak erotska prica

Probudio sam se ujutro a seka nije bila kraj mene u krevetu. Ustao sam se i video na stolu poruku od nje da su roditelji otišli na selo kod babe a ona po neke stvari u trgovinu i da je sačekam jer trebamo otići po nešto u grad.

Otišao sam se otuširati, a zatim i doručkovati nešto.Ubrzo je došla i seka.Izgledala je tako seksi kad je ušla na vrata, gore je imala usku
majicu koja joj je toliko isticala sise u prvi plan da sam mislio da će joj poderati majicu, a dole je imala minić do pola butina, a na nogama prozirne čarape boje kože. Kako je to dobro izgledalo.

Poljubio sam je onako sočno i krenuo rukom po butini između nogu do pičke.
Tada sam video da seka uopšte ne nosi gaćice nego samo te čarape sa gaćicama. Seko, a gaćice pitao sam je? Ma šta će mi, samo ti ionako znaš da mi je pizda gola i slobodna i niko drugi, volim da je slobodna i da je ništa ne sputava, volim da
ima zraka među nogama i da mi je pizdurina dobro rashlađena. Bio sam zadovoljan tim
odgovorom, prstom sam probio čarape na delu gde je pička bila i nabio joj duboko prst u pičku, aaaaahh bato moj, srećo moja, šta mi radiš?

Nemamo sad vremena, moramo požuriti u grad da sredimo dokumente za pasoš pa ćemo
onda ja i ti da se poigramo. Ok, rekao sam i krenuli smo. Ja sam vozio, a ona je bila suvozač. Raširila je noge i ja sam skinuo suku sa menjača i stavio joj među noge i masirao laganim pokretima pičku. Počela je da uzdiše i da stenje, zatvorila je oči i uživala u masaži.

Bila je vezana pojasom koji joj je stajao između sisa i kako je bio zategnut tako
joj je lepo odvajao sise jednu od druge, tako su još lepše i veće izgledale. Izvadio sam prst iz pičke jer smo se približavali policijskoj stanici gde je trebalo da predamo dokumente za novi pasoš jer joj je stari već bio istekao.


Samo je tiho uzdahnula i rekla da se ovo mora brzo nastaviti jer nije svršila. Sačekao sam je u autu malo dalje od stanice na jednom parkiralištu. Na parkingu u blizini nije bilo nikoga jer je bio malo uvučeniji od pogleda radoznalih prolaznika, tu sam stao jer u blizini nije bilo mesta. Ubrzo se vratila, i rekla, a sada nastavi šta si započeo. Izvadio sam kurac i rekao: seko sad ti meni popuši kurčinu. Bato sve za tebe, rekla je, sela na svoje mesto i počela da mi puši kurac, izvadila ga je iz usta i rekla valjda neće niko da naiđe? Samo sam joj pritisnuo glavu na dole i nabio joj kurac duboko u usta. Lizala ga je, oblizivala, cuclala glavić. Cuclala ga je jedno vreme i koliko sam bio uzbuđen zbog mesta gde se sve ovo dešava bio sam jako blizu da svršim.


Nabio sam joj kurac duboko u grlo i svršio, grcala je i gutala, oblizivala se. A sad je red da ti mene zadovoljiš, pušila ga je još par minuta dok se nije ponovo digao, jer je znala da kad muškarac prvi put svrši da će duže seks da traje i bila je u pravu. Digai mi se opet i rekao sam joj da dođe na drugu stranu na vozačevo mesto, pomakao sam sedište još nazad i oborio ga, bilo je malo tesno ali jbg, bilo je fora mesto, a ne udobnost. Ušla je i sela meni u krilo, namestila si je kurac na ulaz od pičke, raširila malo usmine i nasadila se na njega. Ušao joj je duboko, počela je da glasnije stenje, povremeno je zastala, umirila se i onda počela samo kukovima da se kreće napred - nazad i da kruži u mom krilu. Izgledala je super sa mojim kurcem duboko utisnutom u nju. Zagrlila me je jako i dalje samo kukovima sve brže križila i uvijala se. Malo se odvojila i ja sam to iskoristio da joj podignem majicu i da pustim te sise napolje. Počeo sam je ljubiti po sisama i cuclati i uvrtati bradavice koju su jako brzo očvrsnule. Počela se sve brže nabijati na moj kurac a sise skakati na sve strane. Uzeo sam joj sise svaku u jedan dlan i stisnuo ih tako da mi u dlanu ostanu samo njene kropne bradavice koje sam ja naizmenično sisao bradavice. Samo njenu stenjanje mi je sve više ukrućivalo kurac, ako je to moguće. Čak sam počeo da joj i gruckam malo jače bradavice, ali mi je rekla da malo smanjim ugrize jer je sise bole od naših sinoćnjih dešavanja.


Pustio sam joj sise iz ruku. Odjednom je zastala, stavila mi bradavicu u usta i rekla, znam ja šta moj brat voli, sisaj bato, to tvoju seku jako napaljuje. Sisao sam je kao dte koje se tek rodilo. Nastavila je da skače po mom kurcu onoliko koliko je to mali prostor dopuštao. Odjednom zastade, i poče da se grči telom u predelu pičke i kukova, reče, hvala ti bato za ovako divan orgazam, tako sam lepo svršila, nisam se tako lepo jebala jako dugo. Ovi pizdu će od sada samo moj dragi bato da jebe, jel važi bato? Naravno seko. Na te reči i ja sam ponovo svršio i to duboko u sestrinu pičku. Ostali smo još malo tako u zagrljaju a ja duboko u njoj dok mi kurac nije ispao sam iz sestrine pičke praćen sa spermom koja se izlivala na moj stomak. Izašla je iz auta, spustila majicu i minić. Dao sam joj maramicu irekao da si obriše pičku da joj ne bi sperma curila niz noge i isprljala čarape u kojima su njene noge izgledale toliko seksi da ni moj kurac nije baš bio ravnodušan iako ga je seka maloprije dobro iscedila.


Zatim se sagnula i počela da mi liže spermu koja se izlila iz njene pičke. Oblizala se i progutala sve što se izlilo. Tada sam joj rekao da je rano da idemo kući jer imamo ceo dan pred sobom a nemamo šta pametno raditi pa smo otišli na kafu u jedan obližnji kafić...
Objavljeno: 2014-01-11 02:15:11

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0121889 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 342 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker