Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

������ :
:: ������ ��������
:: �����
:: ���
:: �������
:: Blogs
:: ������
:: ������
:: �����
:: ����������
:: Membership

Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

�������
������� :: ����� �� ���� ������� :: ������ ������� :: ��� �������

3. Opšte teme > Sport > razne vesti

okisha #1

��������: 5447

19. ��� 2011. 19:56:48
razne vesti

Srbija ponovo na krovu Evrope!!!

Srpski odbojkaši drugi put u istoriji postali su šampioni Evrope pošto su u finalu šampionata u Beèu pobedili Italiju sa 3:1 (17:25, 25:20, 25:23, 26:24).

’Orlovi’ su tako stigli do druge titule najboljeg tima na ’Starom kontinentu’, pre taèno deset godina slavili su na prvenstvu u Ostravi, takoðe pobedom nad Italijom.

Junak finala bio je MiloÅ¡ Terziæ as udarcima u poslednja dva seta. U treæem je lopta udarila u mrežu i nekako preÅ¡la na stranu Italije, a potom je na meè lopti jedan Italijan ’procenio’ da ide u aut.

Srbi i Italijani su svim ljubiteljima odbojke priredili predstavu za pamæenje u kojoj su nijanse odluèivale, a one su ovoga puta bile na našoj strani. Najbolji u našem timu bio je Ivan Miljkoviæ, koji je jedini koji je bio èlan reprezentacije Jugoslavije koja je 2001. godine slavila na šampionatu u Èeškoj. Miljkoviæ je ujedno proglašen i za najboljeg igraèa šampionata, a pored njega priznanja su dobili i Nikola Kovaèeviæ, za najboljeg primaèa, i Marko Podrašèanin, za najboljeg blokera.

Uz njih trojicu jednaka zasluga za zlato pripada i ostalim igraèima: Urošu Kovaèevièu, Vladu Petkoviæu, Milošu Terziæu, Draganu Stankoviæu, Milošu Nikiæu, Mihajlu Mitiæu, Milanu Rašiæu, Saši Staroviæu i Nikoli Rosiæu. Ne treba zaboraviti ni rezerve Aleksandra Atanasijeviæa i Filipa Vujiæa. Oni su ujedno Srbiji obezbedili uèešæe na Svetskom kupu u Japanu u novembru, gde æe se vaditi vize za Olimpijske igre u Londonu naredne godine.

-----------------

. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
okisha #2

02. ��� 2011. 23:05:22
Srpske odbojkašice osvojile zlato!

Posle odbojakaša i srpske odbojakašice osvojile su zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu pobedom nad Nemaèkom rezultatom 3:2 (16:25, 25:20, 19:25, 25:20, 15:9)!

U prepunoj beogradskoj hali Pionir odbojakšice su potvrdile da se Srbiji se igra najbolja odbojka u Evropi.

Jedan od prelomnih trenutaka meèa desio se na drugom tehnièkom tajm-autu u èetvrtom setu kada je nemaèki selektor tražio da se napada Sanja Malagurski koja je vodila Srbiju do neverovatnog preokreta i serije 9:0 u èetvrtom setu.

-----------------

okisha #3

27. ��� 2012. 21:44:02
Srbija u finalu!

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva koje se održava u holandskom Ajndhovenu.

Italijani su posle prvog perioda vodili 5:4, ali je posle smene na golu Srbija dominirala u nastavku i obezbedila medalju u Holandiji. U drugom polufinalu od 20.00 èasova sastaju se Maðarska i Crna Gora. Finale Evropskog prvenstva je u nedelju u 15.30h.

-----------------

okisha #4

27. ��� 2012. 21:46:38
Mari morao na doping kontrolu

Škot Endi Mari bio je iznerviran posle polufinalnog meèa na Australijan Openu protiv Novaka �okoviæa pošto je nakon duela morao da ide na doping kontrolu.

Mari je eliminisan sa turnira u Melburnu posle skoro pet sati iscrpljujuæe borbe u kojoj je �okoviæ trijumfovao sa 3:2 u setovima 6:3, 3:6, 6:7 (4:7), 6:1, 7:5.

"Iznervirao sam se. Znam da igraèi posle meèa idu na kontrolu, ali sam morao da èekam 30 minuta pre nego što dam krv. Zaista je frustrirajuæe da prolazim sve ovo u jedan sat posle ponoæi", rekao je Mari.

Australijski mediji primetili su da je tokom meèa sa �okoviæem neko iz Marejevog tima dodao u flašu britanskog tenisera za sada nepoznatu supstancu.

"Ništa nedozvoljeno. To je bio moj fitnes trener, a reè je o energetskom napitku koji godinama koristim", dodao je Marej.

-----------------

okisha #5

27. ��� 2012. 22:56:50
Rukometaši Srbije u finalu EP!

Rukometaši Srbije ostvarili su istorijski uspeh pošto su se plasirali u finale Evropskog prvenstva u našoj zemlji i time obezbedili medalju našem timu.

Posle izuzetno efikasnog prvog poluvremena Hrvatska je vodila sa 14:13. Srbija briljira u drugom delu i pet minuta pre kraja vodi 25:20.

Srbija je u prethodnom delu prvenstva u našoj zemlji remizirala sa Nemaèkom i poražena od Makedonije, dok su Hrvati remizirali sa Maðarskom, a izgubili od Španije.

Pobednik ovog meèa u finalu u nedelju u 17.00 èasova igraæe protiv selekcije Danske koja je savladala Španiju.

-----------------

okisha #6

27. ��� 2012. 23:01:41
TRI finala u nedelju

rukometasi

vaterpolisti

Nole

-----------------

okisha #7

29. ��� 2012. 18:12:24
Veliki dan srpskog sporta

Nema sumnje da æe 29. januar 2012. ostati u dalekoj buduænosti zlatnim slovima upisan u istoriju srpskog sporta.

Vaterpolisti ponovo prvaci Evrope!

Sjajni Novak ponovo vladar Melburna

rukometasi igraju za zlato

-----------------

okisha #8

29. ��� 2012. 20:05:42
Srbija osvojila srebro u Beogradu

Rukometna reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju pošto je u Beogradu u finalu Evropskog prvenstva izgubila od Danske sa 21:19 (9:7).

Ovo je prva medalja u rukometu za samostalnu Srbiju i prva medalja posle 11 godina i bronze osvojene na svetskom prvenstvu 2001. godine.

Danci su od prvog do poslednjeg minuta vodili, Mikel Hansen je bio nezaustavljiv sa 9 postignutih golova, dok su srpski bekovi Marko Vujin i Momir Iliæ postigli samo èetiri gola.

Golmani su bili odlièni, Niklas Landin je sakupio 29 odbrana, Darko Staniæ 15. Danci su drugi put u istoriji osvojili evropsko zlato i izborili direktan plasman na Olimpijske igre u Londonu. Srbija æe pokušati da stigne do Olimpijskih igrara na kvalifikacionom turniru od 6. do 9. aprila.

Najefikasniji u timu Srbije bio je Rajko Prodanoviæ sa 4 postignuta gola, Vukèeviæ je dao tri gola, a èetvorica srspkih reprezentativaca po dva gola.

Srbija je u finalu igrala bez povreðenog Žarka Šešuma koji je finale posmatrao u društvu predsednika Srbije Borisa Tadiæa.

Za najkorisnijeg igraèa turnira proglašen je srpski kapiten Momir Iliæ, dok je golman Darko Staniæ proglašen za najboljeg golmana turnira.

Rukometaši Hrvatske su u borbi za bronzanu medalju pobedili Španiju sa 31:27.

-----------------

KAYAH #9

��������: 8528

29. ��� 2012. 22:45:37
Doèek i proslava medalja rukometaša i vaterpolista, kao i proslava Novakovog trijumfa - u ponedeljak, 30.01. u 20:00 ispred Skupštine

okisha #10

07. ��� 2012. 00:05:27
"Laureus" za Novaka �okoviæa!

Srpski teniser Novak �okoviæ dobio je nagradu "Laureus" sportske akademije za najboljeg sportistu u 2011. godini!

�okoviæ je prestižnu nagradu dobio ispred australijskog bicikliste Kadela Evansa, a nominovani su bili još Lionel Mesi, Dirk Novicki, Sebastijan Fetel i Usain Bolt.

�okoviæ je u 2011. godini osvojio tri Gren slem titule (Australijan open, Vimbldon, US Open) i postao najbolji teniser sveta.

Novak je ovu nagradu na ceremoniji u Londonu dobio samo nedelju dana nakon osvajanja Australijen opena èime je postao pet peti teniser u Open eri koji je stigao do tri uzastopna Gren slema.

Nagradu za najbolji tim u prethodnoj godini dobio je Fudbalski klub Barselona koja je postala prvak Španije, Evrope i sveta. Nagradu za najbolju sportistkinju u 2011. dobila je kenijska dugoprugašica Vivijen Èerijot koja je postala prvak sveta na pet i 10 hiljada metara.

Nagrada Laureus dodeljuje se od 2001. godine, jedna je od najprestižnijih, a porede je sa nagradom amerièke filmske akademije "Oskarom". Osvajaèe nagrada izabralo je 47 sportskih zvezda èlanova "Laureus" sportske akademije.

�okoviæ je uoèi ceremonije koju je vodio poznati britanski glumac Klajv Oven sa svim novinovanim sportistima bio gost premijera Velike Britanije Dejvida Kamerona, u njegovj rezidenciji u Dauning stritu.

Svi osvajaèi “Laureus� nagrada:
Sportista godine: Novak �okoviæ (Srbija), tenis
Sportistkinja godine: Vivijen Èerijot (Kenija), atletika
Tim godine: Barselona (Å panija), fudbal
Povratak godine: Deren Klark (Severna Irska), golf
Proboj godine: Rori Mekilroj (Severna Irska), golf
Sportista godine sa hendikepom: Oskar Pistorijus (Južna Afrika), sprinter
Životno dostignuæe: Bobi Èarlton (Engleska), fudbal
Za dobrobit sporta: Rai (Brazil), fudbal
Sportska liènost godine: Keli Slejter (SAD), surfing

-----------------

okisha #11

11. ��� 2012. 01:16:45
DK: Srbija na korak do trijumfa

Teniska reprezentacija Srbije vodi protiv selekcije Švedske sa 2:0 posle prvog dana meèa prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa u Nišu.

Prvo je Janko Tipsareviæ savladao Filip Prpiæa sa 6:3, 6:3, 6:4, a nešto više problema imao je Viktor Troicki sa Mikaelom Riderstetom – 6:4, 6:3, 5:7, 6:3.

U subotu se igra samo u dublu, u kojem Tipsareviæa i Nenada Zimonjiæa oèekuje meè sa Brunstrumom i Lindsted.

Srbija – Švedska 2-0:
Janko Tipsareviæ – Filip Prpiæ 6:3, 6:3, 6:4
Viktor Troicki – Mikael Riderstet 6:4, 6:3, 5:7, 6:3

-----------------

okisha #12

12. ��� 2012. 18:28:06
DK: Srbija sa Èeškom u èetvrtfinalu

Janko Tipsareviæ savladao je Šveðanina Ridersteda u èetvrtom meèu duela prvog kola svetske grupe sa 3:0, po setovima 6:2, 7;6(5) i 7:5 posle 137 minuta igre.

Naš tim æe u èetvrtfinalu gostovati Èeškoj, koja je lako elimisala Italiju.

-----------------

okisha #13

19. ��� 2014. 23:26:04
Ana oduvala Serenu...

http://www.youtube.com/watch?v=qVWBSKDcbnE

-----------------

�� ���� ���� �������� ���� ��� �� ��� �������

Share this link:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| ��� �������: 0.0142879 �����.| ����� ������ ������: - 1 | ���� ������: - 282 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | ���� ��� | ����� ����� | ���� ������ | ���� �������
Extreme eXTReMe Tracker