Страници : [1] 2 3 4 . . . 6 Следващ |
_JELENCE_
|
|
Съобщения: 559
10. Ю� 2007. 14:59:29
|
Evo i od Jelence nesto
Ovaj cvijet sa stijene ja ostavljam tebi, kojeg za života nikad’ nisam srela. Ja znam da postojiš i da nikad’ ne bi, uèinio ono što ja ne bih htjela. Noc postaje duga i hladna srce se mrzne od zime jel nema voljene pored sebe odlazi na pute duge noci ce nam biti hladne zore ce nam biti puste tebe srce videt nece jedina moja zelim ti puno srece nek ti u zivotu bude lepo sve sa nekim drugim ljubavi ko samnom pre zelim ti puno toga reci ali srce se steze zelela si puno toga Obecao si da ces doci ja te cekam cjele noci U cekanju noc mi prode milo moje, sto nedode
----------------- od lazi do istine....dug je put
|
|
_JELENCE_
|
|
11. Ю� 2007. 21:29:13
|
Ako se nekad sretnemo, nemoj mi ruke dati. Ako se nekad vidimo, prodji i nemoj stati. Ako se nekad nadjemo, daleko od mene stani. Poslijednje zbogom ovo je, povratka nema vise, poslijednju sansu za nas vjetar polako brise. Idi, jer me volio nisi, idi, budi sretan kod nje, sudeni nikada nismo bili zaboravi sada sve. Kratka je nasa ljubav bila, osim lazi nista mi nisi ni dao, da necije oci zbog toga placu, to onda sreco nisi znao. Zbogom prva ljubavi moja nek ti zivot pravo sudi, kad ja moram sama biti, bar ti sretan budi. Mozda ce mo se ponovo sresti al onda bit cemo stranca dva, sijeti se tada onako usput da sam te nekad voljela Ja. Ako se jos volimo, doci ce nasi dani.
|
|
_JELENCE_
|
|
11. Ю� 2007. 21:30:28
|
Sve svoje snove ja ostavljam njemu, koji nije mog’o nikako da shvati. Koliko je bilo ljubavi u meni, i koliko mogoh cijelu sebe dati.
Moju grešnu dušu raspite po cvijeæu, znam da negdje raste skriven cvijet na stijeni. I da nikad’ nisam, i da nikad’ neæu, pronaæi taj cvijet što pripada meni.
|
|
_JELENCE_
|
|
11. Ю� 2007. 21:33:13
|
Ti si pocetak na svakom kraju, lep kao cvijece u raju, tvoj miris i dah moj strah pretvaraju u prah... Voljela sam jedne oci,jedne oci plave boje. Voljela ih i mislila da ce nekad biti moje. Ali jednog kisnog dana,daljina nas rastavila, odnijela mi plave oci, a tugu mi ostavila. Mnogo puta kad ga se sjetim u mislima mu poletim i dusa me moja boli, jer ga stvarno,stvarno volim.
|
|
_JELENCE_
|
|
11. Ю� 2007. 21:35:48
|
Dragi ovo je za tebe .......
Volela bih da sam svila, da me milujes svojim rukama neznim, da me ljubis kao topli vetar, dok u tvojim rukama lezim...
Ti si moje nebo od ruza, ja zelim svojim srcem tvoj ritam srca da slusam, ti si moja zlatna misao, koju sam za tebe perom srca napisala...
VOLIM TE NAJVISE NA SVETU
|
|
_JELENCE_
|
|
13. Ю� 2007. 20:38:04
|
Secanje nije obavezno vec proizvod iskrenih osecanja. Zato me se seti kad hoces , kad pozelis i onoliko koliko sam zasluzila!
|
|
_JELENCE_
|
|
13. Ю� 2007. 20:40:03
|
Najteze je ocima kad se tvoga lika sete kad zaplace dusa kao malo dete , jos je teze srcu kad rana zaboli , kada mi se ne javlja neko koga volim ......
|
|
_JELENCE_
|
|
14. Ю� 2007. 21:34:39
|
i josss
samo jednim neuhvatljivim pauèinastim glatkim dodirom otvaraš svilene svjetove kojima se hranim, svjetove stvarnije od daha, opipljivije od pamuka samo jednim pokretom ruke pokreæeš snove i stvaraš u meni nepojmljivu nezasitnost.
|
|
_JELENCE_
|
|
14. Ю� 2007. 21:35:35
|
"Ne znam reæi da li je to slast ili bol, mrtvilo ili san? Da li se to otrov šulja kroz žile ili slatka omama od piæa? Jer kad te taknem, zbune mi se èula, um se moj zamagli i više nezna sa sebe"
|
|
_JELENCE_
|
|
14. Ю� 2007. 21:40:46
|
priði bliže moji drhtaji traže utoèište u galebovima tvojih slepooènica možeš me izmisliti i ja æu izmisliti tebe i možda æemo jednom biti stvoreni jer praznine su nam uvijek bile dovoljne priði bliže obecavam neæu te sanjati i možda æemo jednom zavoleti lutanja
|
|
_JELENCE_
|
|
14. Ю� 2007. 23:23:42
|
Ljubavi, ja te ljubim
Ljubavi moja što se s drugom budiš i drugoj krasiš i noæi i dane, ljubavi moja, nemoj da se trudiš zaboravit’ na ljubav i na naše dane.
Ljubavi moja što kraj druge sviæeš i drugu ljubi tvoja usna mila, ti tek moje srce tako kruto stiskas ne brini se, to samo moja bol je bila.
Ljubavi moja što sad drugu ljubiš i što drugoj daješ sreæu lažnu, što drugoj svoju ljubav lako glumiš, telom svojim ti varku daješ snažnu.
Ljubavi moja što sad drugu gledaš dok ja bez tebe polagano ludim, ja ipak znam da ljubav njoj ne daš i ljubavi, ja te opet celim srcem ljubim.
Ti, ljubavi moja što ne veruješ meni i koji tako vješto od mene bežiš odluèi se, il’ me ljubi, il’ od mene kreni, ja ne živim dok sa drugom ležiš.
|
|
_JELENCE_
|
|
14. Ю� 2007. 23:24:58
|
Cemu Èemu ljubav, èemu ruža, èemu sve što sreæu pruža? Èemu sve zemaljske stvari kad bez tebe srce stari?
Èemu pjesma, èemu slova što ti nudi ljubav ova? Èemu sve nebeske nade kad bez tebe život stade?
Èemu mis’o, èemu rijeè, èemu kad æeš s drugom leæ’? Èemu život bez tebe kad nema sreæe kraj mene?
I èemu rana, èemu sol kad ljubav je najveæa bol?
|
|
_JELENCE_
|
|
14. Ю� 2007. 23:26:51
|
SVE SAM SNOVE POKLONILA TEBI I NE SANJAM VISE SAMO ZELIM MIRNO USNUTI I NE BUDITI SE VISE
|
|
_JELENCE_
|
|
14. Ю� 2007. 23:28:06
|
LJUBAV-sto nesretnija to je neznijim imenom zovemo
|
|
_JELENCE_
|
|
14. Ю� 2007. 23:30:15
|
Ludost je pisati reci po vodi koja tece ali nema nista ludje nego svoje snove darivati coveku koji nema srca za tebe.
|
|
Страници : [1] 2 3 4 . . . 6 Следващ |
|
Нямате достатъчно привилегии за да отговаряте във форума.
|