| 
  | 
	| Pagini : Anterior  1  . . .  9  10  11  [12]  13  14  15  Urmatorul |  
    | prof_Milutin | #1 |  
    | Raspunsuri: 50 

15. Noi 2010. 02:45:32
 | Apel za objasnjenje 
 Nocas u nekoliko desetina minuta posle ponoci me neka SanjaVr, bela rada sa svojim sedamnaestim nickom i moderator okisha napadoshe sto ne vredjam milllu..o cemu se ovde radi????
   |  |  |  
    | helankica | #156 |  
    | Raspunsuri: 18 

17. Noi 2010. 21:36:27
 | poslushaj bivsheg decka 
 MILI
 Suvise si rano pocela sa zivotnim kalkulacijama.To tvoje svakodnevno preletanje sa jedne na drugu stranu
 stranu te je i dovelo u stuaciju da ima ljudi koji ti ne veruju vise nista.Neki te i vredjaju,to ne sporim.
 Mislim da ja nisam medju njima.Jedino sto bih te zamolio je da prestanes da glumis neku zrtvu
 protiv koje su se svi zaverili.Bila si zvezda par dana, sve je palo u vodu, vrati se u normalu i
 sve ce biti ok.Zasto tako burne reakcije?Sto se mene tice, sklonite tog Danilovica , bas me briga, ali ocigledno da to ide traljavo.Na kraju bih te molio , ne preleci ponovo na drugu strnu, ostani uspravna i u porazu.A ti si ocigledno dozivela poraz u nastojanjima da sklonis Danilovica.

|  |  |  
    | Boyforfun | #157 |  
    |  Raspunsuri: 2831

17. Noi 2010. 21:41:35
 | Maski jel vidiš ovu bolest iznad? 
 Ne znaš ko je i zašto to radi? Mislim da znaš...Al ne moraš o tome ništa ovde nije obavezno...i uživaj naravno...to je svrha sajta al to izgleda retko ko proèita...

-----------------
 So long and thanks for all the fish...
   |  |  |  
    | zedlion | #158 |  
    |  Raspunsuri: 1225

17. Noi 2010. 21:48:02
 | 
 ce moj ljubimac u koznom odelu da pocepa elankicu?

|  |  |  
    | maskeNJbal | #159 |  
    |  Raspunsuri: 152

17. Noi 2010. 21:51:23
 | 
 aman, boy

vidis li ti temu iznad??? gde u temi ima danilovica???

|  |  |  
    | zedlion | #160 |  
    |  Raspunsuri: 1225

17. Noi 2010. 21:54:55
 | 
 a sto je dosao Denilovic na temu?
 i zasto se umotano opet popljuvao na zanu? to nije niko primetio?
 je li bilo negde u temi zane?

|  |  |  
    | Boyforfun | #161 |  
    |  Raspunsuri: 2831

17. Noi 2010. 21:57:04
 | 
 Ma sve ona zna, nije glupa samo se malo luda pravi...al to je njen problem....mnogo neta pokvari i najbolje...

-----------------
 So long and thanks for all the fish...
   |  |  |  
    | helankica | #162 |  

17. Noi 2010. 22:04:38
 | prc 
 MILI
 Suvise si rano pocela sa zivotnim kalkulacijama.To tvoje svakodnevno preletanje sa jedne na drugu stranu
 stranu te je i dovelo u stuaciju da ima ljudi koji ti ne veruju vise nista.Neki te i vredjaju,to ne sporim.
 Mislim da ja nisam medju njima.Jedino sto bih te zamolio je da prestanes da glumis neku zrtvu
 protiv koje su se svi zaverili.Bila si zvezda par dana, sve je palo u vodu, vrati se u normalu i
 sve ce biti ok.Zasto tako burne reakcije?Sto se mene tice, sklonite tog Danilovica , bas me briga, ali ocigledno da to ide traljavo.Na kraju bih te molio , ne preleci ponovo na drugu strnu, ostani uspravna i u porazu.A ti si ocigledno dozivela poraz u nastojanjima da sklonis Danilovica.
 prc
           |  |  |  
    | helankica | #163 |  

17. Noi 2010. 22:08:25
 | prc 
 Jedino sto bih te zamolio je da prestanes da glumis neku zrtvu
 sve ce biti ok.Zasto tako burne reakcije?

|  |  |  
    | NightLover | #164 |  
    | Raspunsuri: 9 

17. Noi 2010. 22:10:43
 | zanimljivo 
 Na kraju bih te molio ,

,helankice el si ti bre bata ili seka
       |  |  |  
    | jarra | #165 |  
    | Raspunsuri: 163 

17. Noi 2010. 22:21:48
 | 
 Ne moze bata biti, za to ipak treba imat’ m...
   |  |  |  
    | francuskinja | #166 |  
    | Raspunsuri: 31 

17. Noi 2010. 22:31:55
 | al’ste vi dosadni!!!!!!! 

ali postovi su vam zanimljivi
   |  |  |  
    | helankica | #167 |  

17. Noi 2010. 22:46:59
 | To je rekao dechko MARRIN nekoliko postova unazad . PRC 

Jedino sto bih te zamolio je da prestanes da glumis neku zrtvu
 sve ce biti ok.Zasto tako burne reakcije?

|  |  |  
    | helankica | #168 |  

17. Noi 2010. 22:48:32
 | citiram dechaka MARRINA prc 

MILI

neche mochi zaspati
 prc
                   |  |  |  
    | bragancicaA | #169 |  
    | Raspunsuri: 333 

17. Noi 2010. 22:49:20
 | e moja maskeNJbal, 
 ti si zaista curka i pekmez....nista ti ne znas, a ne znas jer neces da poslusas savjete, pa koristis sve prednosti i ljepote ovoga sajta....
 ovaj sajt nudi mudrost, spoznaju i saznanje...nudi nesvakidasnju i nepodnosljivu ljepotu ucenja...da li si svjesna kakvo je to bogatstvo????...da li razumijes kolike su ti mogucnosti, samo ako budes slusala savjete i pazljivo ucila....

vidi kako ja......naucih sledece, pojedinacno o nickovima a i sveukupno....

1. nick prof_milutin nikad ne laze, ama bas nikad....

2. nick prof_milutin nije kao nick maskeNjbal, koja kad jednom napise da je zavrsila pisanje na zadatu temu , pise jos, bez obizira na prethodno izjasanjavanje (bruka i sramota) ....nick prof-milutin kad napise da je zavrsio sa temom vise ne pise o tome....osim jos par puta....

3. nickovi ovdje "ispoljavaju " ego, i to njegovu erotsku stranu, jer je to svrha svakog postojanja....pa prema tome apel za objasnjenje nije apel, nego erotska poruka.....

4. u pocetku sam se cudio odakle tolika humanost u nickovima, briga za druge, tolika analiticnost i savjetodavnost, i bih tuzan sto sam ja toliko nehuman, nebrizan, neanalitican i nesavjedodavan, a sad se vise ne cudim.....sad se tome divim

5. u pocetku sam se cudio odakle toliko vidovitih nickova, a sad se vise ne cudim....sad se divim....

6. u pocetku sam mislio da se nickovi sale sa drugima i samim sobom, a sad naucih da se oni ne sale, da je to vrhunac njihove misli.....pa se i tome divim....

eto maskeNJbal, ugledaj se na mene i postacec magarica koja uci, a ne curka bez trunke misli u glavi, o zelji za ucenjem da ne pisem.......

toliko od mene, ja se vise necu javljati na ovoj temi, osim mozda jos par puta....jer ja ne lazem, ama bas nikada.....osim ponekad....
 |  |  |  | Pagini : Anterior  1  . . .  9  10  11  [12]  13  14  15  Urmatorul |  |  Tu nu ai suficiente privilegii sa raspunzi in acest forum.

|