| Страници : Предходен 1 . . . 3 4 5 [6] |
|
okisha
|
|
 Съобщения: 5447

16. Ф� 2010. 23:26:32
|
Soba za tugu...
Gledajte da retko svraæate ovde...a ako svratite,izrazite tugu na vaš naèin...
...ja cu slikom i pesmom... ================ Cekajuci na tebe,pocinjem da gubim sebe.............
-----------------
. "Sta ce meni tamo jedan mesec.Meni treba ovde jedna zemlja.".
|
|
|
JOANA021
|
|
 Съобщения: 1568

11. А� 2014. 23:40:16
|
da podsetim ...:)
@Tweetily Soba za tugu...
Gledajte da retko svraæate ovde...a ako svratite,izrazite tugu na vaš naèin...
...ja cu slikom i pesmom... Ako nis tuzan ...gde svrstavas svoj komentar? Mozda gresim , ali savetujem ti da napravis temu " savetovaliste " ili " ako en znate sta vam se desava pitajte mene "  Ne pisu ovde ljudi( i ovo malo sto je ostalo da bi im neko " solio pamet" Ovo nije tema za to namenjena ...Umara to...Bez ljutnje ..
Godine prolaze ...samo one prolaze...
----------------- Kada gubis, nemoj izgubiti pouku koju mozes iz toga izvuci
|
|
|
Tweetily
|
|
 Съобщения: 2586

12. А� 2014. 01:21:13
|
Ja glasasm za to da ukinemo tugu i da samo ostane radost. Ako mi ne ukinemo tugu, tuga æe ukinuti nas. Prema tome dosta je bilo tugovanja, malo smo plakali, a sad veselo...
http://www.youtube.com/watch?v=OooI6PTjXIQ
IDEMO DALjE!
Voli Vas Vaš Tweet!
----------------- "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
|
|
|
DANILOVIC
|
|
 Съобщения: 2819

12. А� 2014. 05:51:47
|
Ne pisu ovde ljudi( i ovo malo sto je ostalo da bi im neko " solio pamet" Ovo nije tema za to namenjena ...Umara to...Bez ljutnje .. Pa JOANA zašto ne brišeš te njegove offtopice? Par vas ovde ostalo i dozvoljavaš da ismeva neèija oseæanja èak i kad su tužna? Šta on bre zna o ljubavi ? Briši bre to sve. Bolje nemati ništa nego sr... od postova.... Pozdrav...
-----------------
http://www.youtube.com/watch?v=_F6aSW9KqDU
|
|
|
vanes
|
|
Съобщения: 103
12. А� 2014. 22:50:10
|
Tuga...cemer i jad
sta se to zbilo ovde
|
|
|
gisz
|
|
Съобщения: 37
13. А� 2014. 00:03:51
|
gisz
Kada je sve tiho postalo oko mene Mislila sam, stalo je vreme Tiha sam i ja bila Da ne poremetim sklad Glas tvoj ostaje u seæanju Ne može mu ništa vreme Ostju neke nedovršene prièe Tuge koje æe ponekad da grizu Ostju raspoluæeni uzdasi Koji više nisu naši A ja æu snagom koju samo tuga daje Korakom odluènim nastaviti sama Biæu gorda, tužna i tiha Dok u oku nosim žal Seæanje postaæe moje breme I nosiæu ga dok sam živa Daæe mi ono snagu da dišem Samo da bih se seæala Još jedan dan.
|
|
| Страници : Предходен 1 . . . 3 4 5 [6] |
|
Нямате достатъчно привилегии за да отговаряте във форума.
|