|
_JELENCE_
|
|
03. Vas 2009. 11:10:10
|
Nemoj me voleti mnogo,voli me malo, ali zauvek.
Ljubav je ono sto nam u trenucima tuge daje snagu i volju za buducu borbu. Otkriva nam najdublje zivotne tajne koje nismo upoznali. Divan je osecaj znati da postoji neko ko ti je drag i blizak, neko ko postaje deo tebe, kratak deo tvog zivota, deo tvoje stvarnosti. Ljubav je nesto neograniceno, beskrajno, daleko, lepo. Nadam se da ces je i ti uskoro ponovo osetiti...
----------------- PAZNJA! Ova poruka prenosi srecu i dobro raspolozenje! Dakle, makar na trenutak uzivaj u osjecaju da neko uvijek misli na tebe...
|
|
|
_JELENCE_
|
|
03. Vas 2009. 11:12:58
|
Ove su rijeci Preko ulice Upucene k tebi, Ljubavi. I stid me je, Ne od njih, Vec zbog svijeta. Mozda nije trenutak pravi. Mozda sam trebao, U ovo vrijeme Bijede i izobilja, Umjesto ljubavi, Preko ulice Dobaciti rijeci nasilja. Mozda sam morao U ovo vrijeme Sto se osjeta gnusa Izaci na trgove I zavijati U pustinje ljudskih dusa. Mozda je moja ljudska duznost Morala u ovo vrijeme Okomiti se na lesinare, Zagristi u hijene. Al da mi u ovom tuznom svijetu Ne sija radost tvoga lica, Ni vjetar se usudio ne bi proci kroz ovu sumu bez ptica.
----------------- PAZNJA! Ova poruka prenosi srecu i dobro raspolozenje! Dakle, makar na trenutak uzivaj u osjecaju da neko uvijek misli na tebe...
|
|
|
_JELENCE_
|
|
03. Vas 2009. 11:22:59
|
Život je lepota Ko to samo ume Kada mu je nejteže Svakog da razume
Koliko ljubavi ima I svaka ko vatra plamti U srcu ostaje jedna I ceo život se pamti
To srce što te boli Došlo je vreme da moli Ta tvoja duša što pati Došlo je vreme da plati
Nauèi srce svoje Ono što mrzi da voli A oni koji te vole Da im ne stvaraš boli
Nije važno ko je brži Važnije je ko izdrži!
|
|
|
_JELENCE_
|
|
03. Vas 2009. 11:23:24
|
Zbog svega sto smo najlepse hteli, hocu uz mene nocas da krenes Ma bili svetovi crni ili beli, ma bili putevi hladni ili vreli, nemoj da zalis ako svenes. Hocu da drzis moju ruku, da se ne bojis vetra I mraka, uspravna I kad kise tuku, jednako krhka, jednako jaka. Hocu uz mene da se svijes korake moje da uhvatis, pa sa mnom bol I smeh da pijes I da ne zelis da se vratis: da sa mnom ispod crnog neba pronadjes hleba komadic beli, pronadjes sunca komadic vreli, pronadjes zivota komadic zreli. Ili crknes, ako crci treba, zbog svega sto smo najlepse hteli..
|
|
|
_JELENCE_
|
|
03. Vas 2009. 11:24:05
|
Budi mi svetionik osvetli mi more beznadja, budi mi kompas i vodi me sebi. Budi zivi pesak,da potonem u tvoju dusu kada te pronadjem, A ja bit cu tvoja meka postelja.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
03. Vas 2009. 11:24:26
|
Sta je to sto me cini nocas tuznom, baca u ponore tuge i beznadja? Lomi o stenje,ne da da se vinem.
Zasto mi je nocas ledeno i hladno, kao u celiji mracnoj,vlaznih zidova. Kao rob sam svoje zenske duse.
Zasto placem,zasto tugujem, ne mogavsi medju zvezde poci? Sta me tako vuce ponoru dubokom?
|
|
|
_JELENCE_
|
|
03. Vas 2009. 11:27:26
|
Trazili smo se po tudjim zalutalim osmesima blesavo razvuèenim i praznim... Jurili po ranjivim slikama bledih uspomena, otrovnom dahu sosptvene setve... Upijali bezvezne reèi u nemim odjecima zamorno tupim i neprolaznim... I snili uzdah zenice, oblik i miris kolena... San koji uzleæe iznad kletve... Ne, nisi ti iluzija... Tako nešto ne postoji. U iluziju veruju samo izgubljene duše. U svakoj dozi nemira koja bojom telo žesti oživljavaju dubine što te videše i èuše kako izranjaš iz svemira kroz pauèinu svesti... Izgubljeni trenuci slažu se u memljive kule otežalih eona vremena... Ustalasani se oblici stapaju s okolinom i prelivaju poslednje kapi... I one što su sve videle, i one što su èule posræu pod teretom bremena... Hoæe li se bar jedna obojiti svojom silinom pre no što se stopi, ishlapi...? Ne, nije sve iluzija... Tako nesto ne postoji. U iluziju veruju samo umorni i stari. U svakoj senci trajanja nazirem nešto o tebi što mi zenice boji i æutanje osmehom zari dok te u moru kajanja nalazim negde u sebi...
|
|
|
Bebe
|
|

13. Bal 2009. 23:06:13
|
Svideo mi se naziv teme,pa...eto...
-----------------
Prihvati svaku stresnu situaciju kao pas...Ako je ne možeš pojesti ili igrati se sa njom,jednostavno se popiški na nju.... ... ...
|
|
|
majna
|
|
27. Bal 2009. 20:44:01
|
voleti....
jako lepo receno,tj.napisano jelence... ..........svima nam ja potrebno malo ljubavi-ali zauvek.... ------------------------------------------- ....za mene ti je ljubav zabranjeni grad....!!!!
|
|
|
crvenaruza
|
|
30. Bal 2009. 17:13:42
|
Ako jednom koraci sudbine te odvedu u daljine i nestane NAS...prepreka od zaboravi nedaj da ti izbrise sjecanje na mene..
|
|
|
_Arwena_
|
|

21. Rug 2009. 13:49:12
|
Immortal love
Looking deep into your eyes No better place to hide When I`m scared and I`m weak You can help me before I bleed
You can help me forget the pain That I feel deep inside Let me shed these tears Let me just be with you
You`re my savior again You`re my angel
My blood runs in you Your blood runs in my veins We love this kind of immortal love
Open up the scars And give me your blood I will give you mine I think it`s what unites
This is all I believe You`re the one I trust I believe in our love And I always will
http://www.youtube.com/watch?v=hpBWHFgBV90
----------------- "Zbogom, odgovori lisica. Evo moje tajne. Sasvim je jednostavna: èovek samo srcem dobro vidi, suština se oèima ne da sagledati."
|
|
|
_Prijateljica_
|
|
22. Rug 2009. 22:50:51
|
* Zauvek dobijati na kasicicu?!
* Ko moze sebi garantovati da ce nekog voleti zauvek. S toga, besmisleno je ocekivati ili traziti isto od voljene osobe!
* Ovo me podseca na program za kredit koji propise drzava pod izgovorom da cini bankama i gradjevincima, a isti se ne snalaze uopste u ponudjenom...
|
|
|
Crnkaplavusa
|
|

25. Rug 2009. 15:35:27
|
Slazem se...Ja sam ipak vishe za ono-voli me jedan dan ali ko Boginju kuj ce mi garantuje to "za celi zivot" grdne banke propadoshe
----------------- Imam problem za svako rešenje
|
|
|
XiPe
|
|

25. Rug 2009. 18:59:58
|
Hotjesh?
-----------------
|
|
|
Crnkaplavusa
|
|

25. Rug 2009. 19:01:28
|
Sheceru od tebe i otrova
----------------- Imam problem za svako rešenje
|
|
|
XiPe
|
|

25. Rug 2009. 19:02:19
|
I otrow u prawoy dozi mozhe da bude lek
-----------------
|
|
|
_Arwena_
|
|

26. Rug 2009. 19:21:23
|
da, samo što ta grupa lekova izaziva zavisnost..
----------------- "Zbogom, odgovori lisica. Evo moje tajne. Sasvim je jednostavna: èovek samo srcem dobro vidi, suština se oèima ne da sagledati."
|
|
|
Bebe
|
|

27. Rug 2009. 22:24:22
|
Eeeeeeeeee...
-----------------
Prihvati svaku stresnu situaciju kao pas...Ako je ne možeš pojesti ili igrati se sa njom,jednostavno se popiški na nju.... ... ...
|
|
|
lejla83
|
|
11. Lap 2009. 18:28:36
|
Zavisna sam..ja sam ovisnik..pomagajte.....
|
|
|
crvenaruza
|
|
14. Lap 2009. 16:01:34
|
Sta god da se desi iza nas ostaju samo staze ljubavi...i cista,nezrela skoro djecija osjecanja...iza nas...
|
|
|
zedlion
|
|

17. Lap 2009. 10:40:10
|
...i vjeruj mi, briga me za to!
|
|
|
_JELENCE_
|
|
08. Gru 2009. 20:07:28
|
volim i volecu te zauvek ..........
|
|
|
zaaana01
|
|

08. Gru 2009. 20:53:41
|
Jelence
Dobro doshla nazad!....voli jer onaj ko voli uvek ima sunce iznad horizonta!
----------------- Zivot je jedan i nema reprizu
|
|
|
malanastja
|
|
16. Gru 2009. 05:10:03
|
OTAKLA BIH TE
Dotakla bih te kao nekad. Da znam samo kojim putem snovima lutas trazeci ljubav, nasla bih te, dotakla bih te, kao tada... Da samo mogu da doletim, uzalud pruzam uvela krila ovo nebo ne razume srecu.
Dotakla bih te kao zelja; znam da me zelis i da me pratis nekim mislima kad nikog nema da te utesim. U tom trenu na nekom drugom kraju ceznje ja sam sama. A dotakla bih te kao san, da smirim ti uzdah, da zacaram ti usne i umirim te rukama trazeci samo da me cvrsto stegnes, da mi samo kazes da sve proslo je.
Dotakla bih te kao miris kad ides poljem, kad u njemu nadjes neki mali svet. I onda kad sve nestane, jos uvek osecas miris poljskog cveca, jos uvek si tamo jos uvek me pratis... Dotakla sam te svojim recima al nije to sve, ne, nije jos kraj, jos uvek cekam te...
Maja Miljkovic
|
|
|
zaaana01
|
|

19. Gru 2009. 00:26:00
|
|
|
|
aA9Za
|
|
24. Gru 2009. 22:03:17
|
besmrtna ljubav
Voleli se frizider i sijalica.Nakon zestoke svadje,sijalica se obesi a frizider mrtav ladan.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
12. Rug 2010. 19:16:59
|
Uzalud behu sve nade moje, Uzalud se nadah da æeš ostati. Al’ sad tek vidim da zbilja ideš, I da se moram s’tobom rastati.
Jesenje lišæe veæ opalo je I travke nema pustoš je svud, Na mome srcu, u mojoj duši Još uvek vlada veèita stud.
Ah, idi, idi u svet daleki, Mira ti želim na putu tom, A kad ti bude blistala sreæa Zaboravi na me, zaboravi sve.
|
|
|
belarada
|
|

12. Rug 2010. 20:57:31
|
Volecu te kao niko do sad’ to ti od srca obecava tvoja mala Bitanga...
----------------- Love Profusion ...
|
|
|
zaaana01
|
|

14. Rug 2010. 08:16:48
|
|
|
|
zaaana01
|
|

14. Rug 2010. 13:16:42
|
Voli me do bola svakim dijelom svoga srca voli me Voli me bez straha do posljednjeg daha iskreno voli me I briga me za tvoje godine
Nije vazno da li imam nekoga mozda mi je kazna, mozda nevolja Nije vazno koga sam poljubila ako tebi vodi moja sudbina
|
|
|
ljikiniki
|
|

15. Rug 2010. 00:28:09
|
Ako me volis, voli me ako me ljubis, ljubi me ako me neces, idi sto pre da srce manje boluje
Koliko malo je potrebno i nas sreca da dodirne jos manje duso je dovoljno za lude noci nemirne
-----------------
I POSLE SVEGA UVEK OSTAJE NADA
|
|
|
zaaana01
|
|

15. Rug 2010. 08:19:05
|
ŠTO TE NEMA?...
Kad na mlado poljsko cv’jeæe Biser niže ponoæ nijema, Kroz grudi mi želja l’jeæe: "Što te nema, što te nema?"
Kad mi sanak pokoj dade I duša se miru sprema, Kroz srce se glasak krade: "Što te nema, što te nema?"
Vedri istok kad zarudi U trepetu od alema, I tad duša pjesmu budi: "Što te nema, što te nema?"
I u èasu bujne sreæe I kad tuga uzdah sprema, Moja ljubav pjesmu kreæe: "Što te nema, što te nema"..
|
|
|
Detelinara
|
|
15. Rug 2010. 11:35:02
|
Dusha i telo za tobom tragaju, traze u tvom oku spokoj vecni, zele se samo tebi predati da ih vodis kroz tamu ovog zivota! Zelim ti pokloniti osmeh proleca, u zavetrini tog osmeha da se krijesh...da zaborav ti zaokupi sve misli lose i tuzne...zelim ti reci da je moj spokoj tu kraj tebe...!!
----------------- ...bolje traziti oprostaj nego dozvolu...
|
|
|
zaaana01
|
|

16. Rug 2010. 19:37:30
|
Cesto, cesto, cesto pozelim da sve napustim, da sve zaboravim i da odem negdje daleko da nista ne mislim i nista ne radim i da tebe ne gledam
|
|
|
bragancica
|
|

16. Rug 2010. 20:32:21
|
?
i da odem negjde do Jamajke da lezim i da gledam havajke.....
|
|
|
zaaana01
|
|

16. Rug 2010. 20:51:19
|
Eh kad bi mog’o da se nagradim sa jednim odmorom zestokim na nekim ostrvima dalekim ja bih znao kako da se opustim i na tebe ne mislim
|
|
|
zaaana01
|
|

16. Rug 2010. 21:06:16
|
http://www.youtube.com/watch?v=Bt8Abiqdyk8
|
|
|
zaaana01
|
|

16. Rug 2010. 21:37:20
|
Ko sam? Sta sam? Ja sam samo sanjar, ciji pogled gasnde u magli i memli, zivio sam usput,ko da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji. I tebe sad ljubim po navici ,dete, zato sto sam mnoge ljubio,boleciv, zato usput,ko sto palim cigarete, govorim i sapcem zaljubljene reci. „Draga moja“,“mila“,“znaj,doveka“ a u dusi vazda ista pustos zraci; ako dirnes strast u covekovu bicu istine,bez sumnje,nikad neces naci. Zato moja dusa ne zna sto je jeza odbijenih zelja ,neshvacene tuge. Ti si ,moja gipka,lakonoga brezo, stvorena za mene i za mnoge druge. Ali ako trazec neku srodnu dusu, vezan protiv zelje,utonem u seti, nikad necu da te ljubomorom gusim, nikad necu tebe grditi ni kleti. Ko sam? Sta sam?
|
|
|
bragancica
|
|

16. Rug 2010. 21:43:34
|
?
za one do tebe nemam vise ni banke.....
|
|
|
belarada
|
|

17. Rug 2010. 04:49:58
|
Voli me danas vise nego juce a manje od sutra i sve tako redom nek ljubavi ostane u tebi da me volis i sa kosom sedom
|
|
|
_JELENCE_
|
|
21. Rug 2010. 13:15:33
|
Slucajno sam te video veceri neke, slucajno te zavoleo sledeceg dana, i slucajno si otisla iz mog zivota, mada razlog za to nisi znala.
Sve je proteklo tako brzo, slucajno si me ljubila devojko lazna, zasto sam morao da te zavolim, kad slucajno si mi bila toliko vazna.
I mrzim,i volim,i tebe nemam, slucajno mrznja i ljubav se bore, slucajno ne mogu vise da zivim, dok gledam druge kako se vole.
I niceg nema,i zvona zvone, novo je jutro,novi je dan, hteo bih da sam sve sanjao samo, al’ suvise boli da bio bi san.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
21. Rug 2010. 13:17:35
|
ZIMA
Na osmehe i poraze, na susrete i rastanke, na dodire u svitanje, zima me podseca.
Na vece i jutra, ne juce i sutra, na tebe i mene, uvek na nas, zima me podseca.
Na snove u dvoje, na moje i tvoje, na secerne jabuke, i lazne zaruke, zima me podseca.
Na kestenje vruce, na put do kuce, na promrzle ruke, sve ljubavne muke, zima me podseca.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
21. Rug 2010. 13:19:29
|
Rastanak
Na rastanku pobednika nema, svaki covek bar ponekad gubi, svako srce bar jednom zaboli, gubi onaj ko iskreno ljubi.
Na rastanku pobednika nema, i zbog tuge svaka dusa vene, prodje mladost i slike izblede, al’ ostaju uvek uspomene.
Na rastanku pobednika nema, samo case,prazne,ispijene, i secanje na veliku ljubav, na prelepe dane izgubljene.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
21. Rug 2010. 13:20:38
|
Poljubac za bitangu
Izvini, za svaku suzu sto sam stvorio, izvini, sto se nikad nisam borio, oprosti, ali kraj mene nema radosti, ne brini, nistak bicu sve do starosti.
Izvini, ovo srce nezna voleti, izvini, ljubav nekad ume boleti, oprosti, kreni dalje,sunce opet sja, ne brini, necu reci nikom nikada.
Na rastanku,jedan poljubac, za bitangu ovu matoru, sto pije, i kad za pice vreme nije.
Na rastanku,jedan poljubac, odglumi,ko na sastanku, i idi, tebi ovde mesto nije.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
21. Rug 2010. 13:26:10
|
LED
Prolazi i ova noc,besana,pijana, to sto pijem,moja stvar, takav mi je dan, klizi kisa,tiho pada, mrtva noc je ovog grada, pusta svaka ulica.
Ista prica,stare pesme,dosadne i prolazne, ljubila si jedno leto, uzela mi sve, ljubila pa ubila, srce si izgubila, il’je tamo uvek bio led.
Htela si da kratko traje,jer tako je najbolje, sta ce onaj ko sve daje, zar je ljubav greh, bas te briga da li boli, kad se voli i ne voli, tudje snove razbijes za tren.
|
|
|
belarada
|
|

21. Rug 2010. 13:31:15
|
I think of you ... I dream of you ... I would love you till the end of time ...
Why can’t you see ... I would give the world away to have you by my side
Tell me what you need ... let me give you all of me cause without you nothing’s real ... you’re the reason that I feel
Tell me what you need ... let me give you everything every moment I’m alive until the end of time
|
|
|
_JELENCE_
|
|
21. Rug 2010. 15:32:04
|
Èuj, reæi æu ti svoju tajnu: ne ostavljaj me nikad samu kad neko svira. Mogu mi se uèiniti duboke i meke oèi neke sasvim obiène. Može mi se uèiniti da tonem u zvuke pa æu ruke svakom pružiti. Može mi se uèiniti lepo i lako voleti kratko za jedan dan. I mogu kom reæi u tome èasu èudesnu tajnu koliko te volim. O, ne ostavljaj me nikad samu kad neko svira. Uèiniæe mi se negde u šumi.... Ponovo sve moje suze teku kroz samonikle neke èesme. Uèiniæe mi se crn leptir jedan po teškoj vodi krilom šara što nekad neko reæi mi ne sme Uèiniæe mi se negde kroz tamu neko peva i gorkim cvetom u neprebolnu ranu, ranu srca dira O, ne ostavljaj me nikad samu, nikad samu, kad neko svira. Desanka Maksimovic
|
|
|
_JELENCE_
|
|
21. Rug 2010. 15:32:51
|
Hiljade i hiljade godina Nece biti dovoljno Da iskazu Onaj tren vecnosti Kad si me poljubila Kad sam te poljubio Onoga svetlog jutra U parku Monsuri u Parizu Na zemlji Koja se u zvezde racuna
|
|
|
_JELENCE_
|
|
21. Rug 2010. 15:34:34
|
’’Nepovratna pesma’’-Miroslav Antiæ
Nikad nemoj da se vraæaš kad veæ jednom u svet kreneš Nemoj da mi nešto petljaš Nemoj da mi hoæeš-neæeš.
I ja bežim bez povratka. Nikad neæu unatrag.
Šta ti znaèi staro sunce, stare staze, stari prag?
Tu je ono za èim može da se pati Tu je ono èemu možeš srce dati. Al’ ako se ikad vratiš moraš znati tu æeš stati I ostati.
Oèima se u svet trèi Glavom rije mlako veèe Od reke se dete uèi ka morima da poteèe.
Od zvezda se dete uèi da zapara nebo sjajem. I od druma da se muèi i vijuga za beskrajem.
Opasno je kao zmija opasno je kao metak da u tebi veèno klija i èarlija tvoj poèetak.
Ti za koren nisi stvoren Ceo svet ti je otvoren.
Ako ti se nekud žuri, stisni srce i zažmuri. Al’ kad podješ - nemoj stati Mahni rukom. I odjuri. Ko zna kud æeš. Ko zna zašto. Ko zna šta te tamo èeka. Ove su zelje uvek belje kad namignu iz daleka.
Opasno je kao munja opasno je kao metak da u tebi veèno kunja i muèi se tvoj poèetak. Ti si uvek krilat bio samo si zaboravio.
Zato leti. Sanjaj. Trèi. Stvaraj zoru kad je veèe. Nek’ od tebe život uèi da se peni i da teèe. Budi takvo neko èudo što ne ume nista malo, pa kad kreneš - kreni ludo, ustreptalo, radoznalo.
Ko zna šta te tamo èeka u maglama iz daleka.
Al’ ako se i pozlatiš, il’ sve teško, gorko platiš, uvek idi samo napred.
Nemoj nikad da se vratiš.
|
|
|
MARRIN
|
|

21. Rug 2010. 16:53:29
|
JA SAM VEC SRECAN
sreco moja
|
|
|
_JELENCE_
|
|
23. Rug 2010. 17:10:08
|
ZALJUBLJENA
Ona stoji na mojim oènim kapcima
I njene kose zamršene su u mojima,
Njeno telo ima oblik mojih ruku,
Ona je boje mojih oèiju,
Ona se utapa u moju senku
Kao kamen u nebo.
Ona ima uvek otvorene oèi
I ne dopušta mi da spavam.
Njeni snovi pri punoj svetlosti
Mogu sunce da ispare,
Zbog njih se smejem, plaèem i smejem,
Govorim, a ništa ne kazujem.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
23. Rug 2010. 17:19:47
|
[img]http://img260.imageshack.us/i/45086501.jpg/[/img]
|
|
|
_JELENCE_
|
|
23. Rug 2010. 18:35:39
|
Sanjivo nježno biæe Što èežnjivo Žuri u snove U isti mah Trpeæi strah Što... kada Iz majèinskog Zagrljaja ode
Ti nježna latice Ruža æe tvoja Brzo cvati Nek bude dobar Baštovan što æe je njegovati
|
|
|
_JELENCE_
|
|
23. Rug 2010. 18:53:54
|
Ako me ikad potražiš, znaš gdje æeš me naæi. Naše jezero još uvijek te èeka i èezne za tvojim prštavim smijehom i kamenèiæima koje si samo ti znala onako nehajno bacati u njega. Voda je još bistra i zelena, još je u njoj odraz tvojih oèiju. Kad viknem tvoje ime, ptice umuknu i jeka mi vrati glas. Ma što znaèe te duge godine?! Ja sam još tvoj i bit æu, èija god da si sad. Ako me ikad potražiš u svojim snovima, znaš gdje æeš me naæi.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
23. Rug 2010. 18:54:43
|
LJUBAV
Od naše ljubavi i sreæe, Gle, zvijezde su veèeras veæe; A šum, što dopire iz grada, Nije l’ ko pjesma vodopada?
O to je polet u visinu! Srca nam zamiru i ginu.
U ljubavi bih s tobom, draga Nestat htio ja bez traga.
|
|
|
zaaana01
|
|

24. Rug 2010. 09:02:11
|
-------------------------------------------------------------------------------- LJUBAV
Ljubav je oganj što nevidljiv gori, rana što boli, al se ne osjeæa, onaje nikad zadovoljna sreæa, bol što ne boli nego mukom mori.
Ne željet drugonego da se ljubi, izmeðu svijeta iæi sam i zdvojan, u zadovoljstvu ne bit zadovoljan, zaradu htjeti tamo gdje se gubi.
Ljubav je ropstvo po vlastitoj volji: pobijeðenome na usluzi biti, vjernost poklanjat onom tko nas bije.
No kako ljubav može darom svojim smrtna nam srca skladom ispuniti, kad tako mnoge suprotnosti krije?
|
|
|
bragancica
|
|

24. Rug 2010. 10:13:27
|
?
ljubav je dobra samo ako je homoseksualna.....ja sa svojom ljubavi mogu piti, mogu kartati, mogu gledati fudbal i strucno o njemu raspravljati, mogu igrati basket, mogu mjesati beton lopatom..... e to je ljubav......
|
|
|
LAZARICA10
|
|
24. Rug 2010. 15:45:25
|
.
ZAGRLI ZIVOT I NISTA NE OCEKUJ. TO JE LJUBAV !!!! by ja yesss
----------------- ........SVE DRUGO BI BILA LAZ......
|
|
|
_JELENCE_
|
|
24. Rug 2010. 17:39:00
|
Prva ljubav
Pamtim tvoje ruke male plahi drhtaj kasnog ljeta k sebi njezno su me zvale sad su ceznja, sad su sjeta
Pamtim tvoje lice drago oci tvoje jos me vole sve su moje bile blago sad me peku, sad me bole
Refren Ti si bila moja prva ljubav prvi san o sreci koje nema vise ti si bila moja prva ljubav prva njezna pjesma koju srce pise
Ti si bila moja prva ljubav prvi dodir srece sto ga tijelo pamti ti si bila moja prva ljubav nek te ova pjesma opet meni vrati
Zadnji kucaj svoga bila ja bih nocas tebi dao ptico mala zlatnih krila jer te cuvat’ nisam znao
Oliver Dragojevic
|
|
|
zaaana01
|
|

24. Rug 2010. 20:16:49
|
------
noci su ovdje cudne dileme ulicna svjetla naglo blijede a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene noci su ovdje ravnodusne sjene kada spavam zaklanjam lice i uvijek sanjam tople usne zene kako me ljube
|
|
|
zaaana01
|
|

24. Rug 2010. 20:24:21
|
|
|
|
_JELENCE_
|
|
24. Rug 2010. 20:35:17
|
Daljina nas deli, al nemoj da patis, cekacu te verno sve dok se nevratis.
Daleko si voljeni moj, duge su mi tamne noci, al ljubav mi snagu daje da izdrzim u samoci.
Daljina nas deli, al ljubav nas spaja, tesko je, tesko bez tvoga zagrljaja.
Daljina nas deli a samoca boli, sve je ipak lakse kad se neko voli. Daleko si od ociju al mi nesmeta, ja te volim da si i na kraju sveta!
|
|
|
_JELENCE_
|
|
24. Rug 2010. 20:39:23
|
Opet Se Nalazis Ti U Mojim Neostvarenim Snovima
Brisem svaku suzu, tako su gorke i vrele A brisem i poneku nasu, staru uspomenu Skrivam svoje ponose i kazem nije vazno A pogledam da li ljudi poznaju pravu istinu Smijesim i se govorim ljudima, nije mi nista Kazem da neprezirem sudbinu namjenjenu Zatvorim vrata sobna, zagrizem usne bolno I pitam se u cemu je on nasao meni zamjenu Stvarnosti vise nema otkako tugu naslijedi Ali krecem dalje u borbu, sa zivotom sutra I kao da sam izgubila samo jednu vjecnost Koja ce opet na kraju nagradno da me ceka Izbrajam svoje boli i kao da mi nije dovoljno Kao da zaboravih zbog koga sam jucer lutala Pogled na neku sliku vrati svaku uspomenu Ni zao mi nije sto cu cekat’ koliko sam cekala Obrisem debelu prasinu koja te samo prekrila Iskopam svako sjecanje, da bi tebe ozivjela Ostavljam ponos iza sebe, ljubav je se rodila Na onim istom putu gdje sam tebe ja izgubila Brisem svaku suzu, jer nije mi vise potrebna Odstranjujem svaku bol jer vise nije pozeljna Sanjam bolje sutra i nadam se da sam postigla Opet se nalazis ti u mojim neostvarenim snovima
|
|
|
_JELENCE_
|
|
24. Rug 2010. 20:44:06
|
Sinoæ mi se srce predalo, tebe je uzalud volelo sinoæ me je zadnji put zbog tebe bolelo... Nisi me èuo kad sam ti u noæi ime zvala još jedna noæ zbog tebe neprespavana...
Mesec me obasivao a moje suze sjajile se k’o dijamanti i opet sam bila bogata u tom bolu!
Nauèila sam s bolom i bez tebe živim dalje al’ kad te vidim moj život uvek stane. Ni najmanje ne slutiš, koliko zadrhitim kada proðeš, kada te vidim...
Sinoæ su umrle želje, ljubav nošena u grudima umrle nade, ostala praznina, sad sam od èelika... Nisi me èuo kad sam ti u noæi ime zvala niti video suze iza nacrtanog osmeha...
|
|
|
bragancica
|
|

24. Rug 2010. 21:35:02
|
?
vazno je da muz pase uz ruz.....
|
|
|
belarada
|
|

25. Rug 2010. 04:35:26
|
Nikad kao noæas nisam želela da ti budem blizu ... pogledom me svojim uspavaj nežno i dodirni me ...
|
|
|
zaaana01
|
|

25. Rug 2010. 09:02:58
|
Tvoje telo mirise na dodir U tvojim bedrima je vlast Komad koze u ostrim zubima Na vlaznim usnama strast!!!
Nocas si zedna kao pustinja Prikradas se kao zver I bljesak noza u ocima Kradljivac krenuo po plen ...igra andjela i djavola.....
Ritam tvoga dodira Gori mojim venama Ritam tvojih pokreta Radja me i ubija Ritam tvoga dodira Struji mojim zilama Ritam tvojih pokreta Ubija, ne oprasta
|
|
|
bragancica
|
|

25. Rug 2010. 11:45:48
|
?
sta su zile a sta su vene????.. pitam se kako neko ovaj kich moze staviti ovdje???.. ima ljudi koji u svasta gledaju.....
|
|
|
_JELENCE_
|
|
25. Rug 2010. 23:02:28
|
SAMA
Utapam tugu u casi vina i kisa sipa s nebeskih visina padaju suze na hartiju bijelu, a u daljini vidim tvoju sjenu.
Crno vino, a smedje oci bojim se nocas u krevet poci. Nece mi pomoci ni crno vino kad krv nabuja i uzavre bilo.
Zasto me kaznjavas tako tesko kad znas da mi je nocas kraj tebe mjesto. Zar ti nije zao usana mojih sto nisu naslonjene do tvojih?
Ja pozeljela sam da padnem u zagrljaj tvoj da ti dotaknem usne,o jedini moj, da grlim te grlim do kasno u noc znaj da od tebe ne zelim poc.
I pada kisa iz oblaka teskih i andjeli postaju dio gresnih i srce moje bolno se slama i casa na stolu ostade sama.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
25. Rug 2010. 23:04:57
|
ZASTO
Zasto sam te voljela ludo? Zasto toliko strasno? Zar je ljubav uvjek cudo, zar kad-kad nije i krasno?
Zasto sam umirala pod tvojim dodirima? Zasto sam dala sve za tvoje poljubce? Zar se uvjek gubim pod tudjim pogledima, zar je ljubav satkana iz bolne kapljice?
Zasto uvjek patim ja? Zasto nekad to ne budes ti? Zar meni sreca nece da sja, zar moram zbog tebe uvenuti?
Zasto na kraju kazes zbogom? Zasto mi okrenes ledja lako? Zar ne znas da umirem za tobom, zar ne znas da to ne umije svako?
|
|
|
_JELENCE_
|
|
25. Rug 2010. 23:54:01
|
VOLIM TE JA
Ti nasu ljubav u kapi kise pretvorila si!" -Svaka "kap" na tebe mirise! -svaki "vjetar" na tebe podsjeca! -svaka "iskrica" munje tvoje lice razotkriva! -Svaki "zalazak" sunca tvoje tjelo otkriva! -Svaka "zvijezda" sto sja su tvoja oka dva! -I "mjesec" kad zasja znaj da u srcu vjecno o tebi mastam ja! -I kad "zora" svane ta! Kad iz sna probudim se ja! I kad sunce ozari nasa srca dva! "ZNAJ DA DO SUDNJEG DANA NA TEBE MISLIT CU JA I NA TVOJA OKA DVA "JER TO VELIKO DVA SMO "TI" I "JA"!!
|
|
|
_JELENCE_
|
|
25. Rug 2010. 23:56:24
|
Place mi se
Veèera se ohladila na stolu, a ja sam se prepustila bolu, nije prvi put... Al veèeras mi se plaèe i boluje noæas sa mnom tuga druguje, umjesto tebe... Lagao si mi, jasno kao dan ko bi bio normalan, pa da trpi što i ja? Ona je udata i dvoje djece ima, al ima i kameno srce u grudima, kad mi te otima.. Plaèe mi se noæas dok ona likuje, èujem njen glas u sebi, kako mi dovikuje: "On je ipak moj" Ako mi je srce staro za bacanje, onda ne traži shvaæanje! Hrabar budi-ostavi me, bolje biti rob bolne tuge, nego blijeda sjena druge...
|
|
|
zaaana01
|
|

26. Rug 2010. 09:02:33
|
Voli me danas vise nego juce a manje od sutra i sve tako redom nek ljubavi ostane u tebi da me volis i sa kosom sedom
Ljubav nasa u danima ovim o srecnima divnu pricu pise kada mladost i lepota prodju ljubavi ce trebati jos vise
|
|
|
zaaana01
|
|

26. Rug 2010. 20:44:17
|
za _JELENCE_
Andjeo cuvar
U bolesti i u zdravlju u bogatstvu i u bedi tvoj sam andjeo cuvar
U sreci i u nesreci u moci i u nemoci tvoj sam andjeo cuvar
Da kad me zovnes, stvorim se da kad ti smetam, sklonim se verni andjeo cuvar
I nikad da ne dozvolim da nekog ludo zavolis k’o tebe andjeo cuvar
Ref. U dobru bicu dobar u zlu jos dva put bolji bicu ja
Da dignem te kad padnes i ne dam ti da stanes i pobesnim ako ljubis drugoga
Svojih se krila odreknem jer ne mogu da poreknem da ipak samo covek je andjeo cuvar
Sto ne moze nikad covek to andjeo uvek moze al’ malo, malo mu treba
Taj ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba
Da zavidi i udari da boli ga i krvari malo, malo mu treba
Zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo, malo mi treba
Ref.
Svojih se krila odreknem jer ne mogu da poreknem da ipak samo covek je andjeo cuvar
A ti neces, a ti neces tvoj da budem ni andjeo, ni covek
A ti neces, a ti neces moja biti ni na zemlji, ni na nebu
Ref.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
26. Rug 2010. 21:27:20
|
ANDJEO CUVAR
Samo te jedno ljubavi molim, predaj mi srce svoje na dar, dozvoli samo da te beskrajno volim, zelim da budem tvoj andjeo cuvar.
Jesenja kisana prozoru tvome, obavijen dzemper oko tvog struka, zarobljen vetar u tvojoj kosi, na reme nezno ti spustena ruka.
Tvoj tihi jecaj u zimskoj noci, da te grejem kada sneg zabeli, cebe malo preko nogu tvojih, poljubac jedan dugi,vreli.
Budjenje proleca i jutarnja rosa, tvoja setnja ulicama grada, crveni karmin na usnama tvojim, i sreca i radost i tuga i nada.
U letnjem danu vrelina tvoja, suncev zrak sto lice ti mije, mesec sto u sobu ti ulazi kradom, srce sto samo za tebe bije.
|
|
|
_JELENCE_
|
|
26. Rug 2010. 21:48:07
|
...............................
PISEM EVO VEC SEDMI DAN TO ME JEDINO ZANIMA PISEM O NJEMU PISEM O NJEMU PISEM O PROTEKLIM DANIMA.
PO PAPIRU SLOVA SLOVA SLAZEM SAMO TO JE DEO MOJE TUGE SLAZEM LJUBAV SLAZEM PATNJU SLAZEM UZ VINO DANE DUGE.
I SVE SU MOJE PESME TAKVE I SVE JEDNA NA DRUGU LICE I SVE SU ONE IZ SRCA CISTE SVE SU ONE IZ MOJE PRICE.
|
|
|
LAZARICA10
|
|
27. Rug 2010. 02:20:16
|
.
.................................................
|
|
|
MARRIN
|
|

27. Rug 2010. 10:13:26
|
rasplakah se
|
|
|
NIKO_BITAN
|
|
27. Rug 2010. 11:39:35
|
a ja se zapisa od smeha
|
|
|
MARRIN
|
|

27. Rug 2010. 12:23:07
|
poplava
|
|
|
keti_
|
|

27. Rug 2010. 12:23:36
|
il’ me ljubi il’ me ubi
|
|
|
Nefertiti_
|
|
27. Rug 2010. 17:02:04
|
ajde za promenu...
danas... ti voli mnogo...a ja æu voleti malo... da odmorim...
----------------- U svetu ludih, biti nenormalan je kompliment!
|
|
|
_JELENCE_
|
|
27. Rug 2010. 18:11:31
|
Bolje me ljubi ...
|
|
|
MARRIN
|
|

27. Rug 2010. 22:06:54
|
ili ubi
|
|
|
zaaana01
|
|

28. Rug 2010. 00:52:30
|
ljubi,ljubi al glavu ne gubi
|
|
|
_JELENCE_
|
|
28. Rug 2010. 12:50:20
|
izgubila sam glavu za njimm :D
|
|
|
_JELENCE_
|
|
28. Rug 2010. 12:50:42
|

|
|
|
LAZARICA10
|
|
28. Rug 2010. 15:50:22
|
neka si !
bice ti uzvraceno nekada
|
|
|
belarada
|
|

29. Rug 2010. 00:19:31
|
Ili NIKADA
|
|
|
XiPe
|
|

29. Rug 2010. 11:18:23
|
wazhi
-----------------
|
|
|
_JELENCE_
|
|
29. Rug 2010. 21:36:15
|
....................................
ON: Po cinu ljubavi,zbog zlocina sto me zaboravljas,zakon moje duse doneo je presudu: dobijas dozivotnu robiju u mom srcu,a svako pravo na zalbu se ponistava.VOLIM TE! JA: U ime PRAVDE!Protestvujem!Nepravedno optuzena:"Ja nikad ne zaboravljam"..Trazim preinacenje u 10 dozivotnih robija u tvom srcu. U IME LJUBAVI! VOLIMTE!
|
|
|
_JELENCE_
|
|
29. Rug 2010. 21:38:43
|
To sto sam te pustila da samo odes, taj pogled za tobom na keju pod mostom, taj bodez zaboden u srce razara bolom i danas , a ti ni ne slutis....
Nas momenat je samo prosao, ti si svoju srecu pronasao, a vristi iz mene bas svaki put taj neizbrisivi demon uspomene....
|
|
|
_JELENCE_
|
|
29. Rug 2010. 21:41:54
|
Volim te tako kako nikada nikoga nisam i necu........
|
|
|
_JELENCE_
|
|
29. Rug 2010. 21:49:58
|
Poklonila sam ti svoje srce zauvek. Htela sam ti ih dati još stotinu, ali ja imam samo jedno, malo srce. Da li ti je ono dosta, dragi?
|
|
|
_JELENCE_
|
|
29. Rug 2010. 22:10:34
|
Ako svratis nekada, na moja zakucas vrata, nek bude kao da me vidis prvi put, samo se nasmesi... Ja necu pustiti ni jednu suzu, iz inata, za dane protekle, vec sve su potekle, AL JOS SPREMAN SAM DA GRESIM... Jos kupis me, kao nijedna, i srce slazes da si ga vredna, kad ruke mi tvoja dotakne svila, ko nekada. Jos imas me ti, posle svega, znam da ti samo licim na njega. Ako svratis nekada, na moja zakucas vrata, u oku sakricu taj sjaj da ne vidis da jos za tobom lud sam... i necu pitati o njemu nista, iz inata, al ako ikad ti srce potrosi, znaj jos za tobom lutam...
|
|
|
_JELENCE_
|
|
29. Rug 2010. 22:12:33
|
O, kako te voleh nekad, slatka kiso... Ti padase kada sa njom setah i kada joj svakakve slatkosti lupetah o ljubavi silnoj sto zasnu u meni...
Kuda dani sneni...? Ne trcite mraku! Ja sam svoje srce vec odavno stisho... Jos je samo nada ostala u zraku... O, kako te voleh nekad, slatka kiso...
|
|
|
MARRIN
|
|

30. Rug 2010. 00:34:45
|
nemam vremena za citanje
|
|
|
keti_
|
|

30. Rug 2010. 10:28:32
|
Nemoj me voleti mnogo,voli me malo, ali zauvek.
ili u prevodu
prevari me samo me ne ostavljaj
|
|
|
LAZARICA10
|
|
30. Rug 2010. 15:09:31
|
sta se segacite sa ovom temom ...svasta...
NISTA TI NISAM DAO NI OSMEH NI SRECU NI BOL NI OVO DUSHE MALO STO LETI IZMEDJU NAS.... KO PTICA SA JEDNIM KRILOM..... KADA IZGUBI GLAS......... I PADNE NA USIJAN PLEH...... NI PLACH MOJ ...NI GREH....
NI OVA USTA VRELA.... NISTA TI DAO NISAM.... VECHITA MOJA MASHTO..... NE MOGOH..... A DUSHA JE HTELA............
|
|
|
belarada
|
|

30. Rug 2010. 15:53:14
|
More je duboko, talasi se krecu nemoj me zaboraviti, ni ja tebe necu
|
|
|
MARRIN
|
|

30. Rug 2010. 17:43:28
|
necu tebe , volim drugu idi pa lezi malo na prugu.
|
|
|
belarada
|
|

08. Rug 2010. 18:44:07
|
Volela bih samo tebe dala bih ti sve od sebe i svu ljubav ja bih dala kada bih se tvojom zvala
|
|
|
MARRIN
|
|

08. Rug 2010. 20:10:13
|
VOLIM DJ
http://www.youtube.com/watch?v=8zwSc3xI4j8
|
|
|
zaaana01
|
|

08. Rug 2010. 21:06:14
|
Život je lepota Ko to samo ume Kada mu je nejteže Svakog da razume
Koliko ljubavi ima I svaka ko vatra plamti U srcu ostaje jedna I ceo život se pamti
To srce što te boli Došlo je vreme da moli Ta tvoja duša što pati Došlo je vreme da plati
Nauèi srce svoje Ono što mrzi da voli A oni koji te vole Da im ne stvaraš boli
Nije važno ko je brži Važnije je ko izdrži!
|
|
|
belarada
|
|

25. Rug 2010. 15:11:07
|
Ako se nekad u životu sretnemo,na gradskom plocniku,u parku,bilo gde ja te molim skreni pogled,zaboravi dragi sve ... Samo prodji mirno bez pozdrava kao da se nikad sreli nismo,jer mnogo se toga u životu desi,suprotno od onog što bih smo želeli!
|
|
|
Darko011
|
|
26. Rug 2010. 03:41:25
|
dobro necu
|
|
|
belarada
|
|

26. Rug 2010. 04:15:19
|
Nemoj dva puta da ponavljam ... Obeæaj
|
|
|
Darko011
|
|
26. Rug 2010. 04:18:58
|
vatas me pijanog nije ti fora
|
|
|
belarada
|
|

26. Rug 2010. 04:23:08
|
Što trezan misli pijan govori
|
|
|
Darko011
|
|
26. Rug 2010. 04:24:36
|
necu ja stobom da govorim
|
|
|
belarada
|
|

26. Rug 2010. 04:26:21
|
Brzoplet za pijanca
|
|
|
Darko011
|
|
26. Rug 2010. 04:28:11
|
opletem te brzo
|
|
|
belarada
|
|

26. Rug 2010. 04:33:48
|
Još si tu ... evo uspavanka
|
|
|
MARRIN
|
|

26. Rug 2010. 08:21:23
|
-----------------
...plavi cuperak je genije...
|
|
|
belarada
|
|

26. Rug 2010. 12:23:31
|
Nije vazna boja tvojih ociju ako tvoje usne moje opiju ... voli me do bola
|
|
|
Branasoft
|
|

28. Rug 2010. 12:20:24
|
----------------- We have only magic, and this is tragic...
|
|
|
zaaana01
|
|

01. Spa 2010. 11:31:25
|
Voli me....
samo onoliko,koliko,ja volim tebe
|
|
|
Branasoft
|
|

01. Spa 2010. 14:24:11
|
Cuvaj me u malom kutku svog srca! Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak zivota, a voli me tek toliko da znam da postojim...
Svima poznati ali meni uvek dragi SMS
|
|
|
KAYAH
|
|

02. Spa 2010. 09:22:09
|
Nemoj me voleti zauvek
to je veæ patološki problem onda.
|
|
|
belarada
|
|

06. Spa 2010. 00:34:16
|
Volim te volim al mi nada vene nisam sigurana volis li ti mene ... ako me zaboravis nek ti je srecno a ja tebe volim i volecu te VECNO
|
|
|
Branasoft
|
|

06. Spa 2010. 14:59:04
|
|
|
|
zaaana01
|
|

09. Spa 2010. 13:44:14
|
Nije vazno gdje sam bila ranije da li volim mladje ili starije Nije vazna boja tvojih ociju ako tvoje usne moje opiju
. Voli me do bola svakim dijelom svoga srca voli me Voli me bez straha do posljednjeg daha iskreno voli me I briga me za tvoje godine
Nije vazno da li imam nekoga mozda mi je kazna, mozda nevolja Nije vazno koga sam poljubila ako tebi vodi moja sudbina
|
|
|
belarada
|
|

12. Spa 2010. 15:46:29
|
VOLIM TE
...voli me iz inata, voli me bez ostatka, voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam...voli me kad me nema, voli me pored svega...voli me kad nijedan bas razlog za to nemas...
|
|
|
djadja065
|
|

12. Spa 2010. 17:49:35
|
----------------- WATCHING_US
|
|