Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Pretraga
:: Forum
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Tipovi Članstva


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Traži po forumu :: Forum Podesavanja :: Top Foruma

3. Opšte teme > Kafana, pivnica, kafic > Kratke urbane price

Strana : [1] 2 3 4 . . . 11 Sledeća
Vatrogasac_Petko #1
Odgovori: 19


19. Nov 2010. 14:10:03
Kratke urbane price


dadoh baba seri dvesta kinti da pokupi srcu jer su kreteni hteli da zovu organe...krenuh pijanim korakom da platim muziku...pevaljka me ponovo navuce na ogromne grudi ,ovlas dodirnu usnama moj obraz i tiho rece : ma bice sve u redu , zivot je teska kurva...pozeleh da joj spustim glavu na te sisetine i odspavam snom deteta jedno nedelju dana ali me presece pogled harmonikasa...gorila sa nacional geografije je za njega riki martin...nekako nabodoh izlaz i tu se zapanjih !lik u ogledalu je bio crnji od otiraca na podu...u glavi sam imao samo jednu misao zeleznicka stanica ...treba da nadjem stanicu...nisam znao ni gde sam , ni zasto , ni koji je dan a ni godina , znao sam samo da sam dosao vozom...a putujem vozom jer moze da se pusi...da da cigareta,to mi treba cigareta...prevrnuh dzepove nigde nista ...to me je dotuklo ...umreti negde bez cigarete...i bas me boleo tuki za umiranje i za to sto ne znam gde sam ali umreti bez cigarete je trgedija neopisiva...I danas ponekad probam da se setim zasto sam uopste bio u pancevu...ali ne vredi...doci ce mi glave crne rupe .
Vatrogasac_Petko #2
Odgovori: 19


21. Nov 2010. 18:20:31
idemo dalje

pre neku godinu ono kad radulovic ode na koridu zatvorise mi c market u komsiluku...posto sam opste poznat kao vrlo vredan lik doslo mi da se roknem sa dve tone c4 jer mi je sledeca prodavnica bila dalje celih petsto metara...nije mi za metre nego ce pivo da mi se ugreje za ceo stepen...ali ne potaraja dugo cuh aber da je neki misko genija za robnu razmenu te ce bivsi c da postane maksa...opservirao sam sa terase renoviranje i pickarao sudbinu kad oni neradnici sednu da jedu...sve zabusant do zabusanta ...rade samo dvanaest sati i jos hoce da jedu...i dodje i taj dan...otvaranje...bla bla bla malo smoki i kikiriki i pustise prvih osamsto penzosa...ali sve sto je lepo ne moze da traje...primetih da kad god udjem jedna lujka od kasirke prvo zanjisti onda obori policu sa zvakama , otrci u magacin i iz njega pravo pred mene: dobar dan komsija kako ste? treba li vam nesto posebno ? bla bla bla ...mesecima ...nocna mora...Prsko suzavcem,zaprasivao praskom za picajzle,palio navijackom bakljom , polomio bezbolku ali ne vredi...ili je luda ili se skida gola pred ogledalom...
Vatrogasac_Petko #3
Odgovori: 19


23. Nov 2010. 17:47:55
net

mene su naravno najvise zanimali nikovi poput...branitelj ili veteran dom.rata...trazio sam onog snajperistu sto me tri puta promasi u jednom danu u vukovaru...htedoh da se zahvalim coveku jer se vratih sa jedine besplatne ekskurzije na koju me uhapsenog posla mirin decko...e tada pocinje bombardovanje i misija :odvesti klince na selo ,izlepiti prozore selotejpom jer gledaju u strazevicu i predstaviti srbe sto bolje u svetu ,na mejlove saucesca odgovoriti dobim vicem itd ...ali to je jos duza prica. pomenucu samo da sam se naravno dobrovoljno prijavio za celodnevna dezurstva. drugi dan shvatih da kada nazoves bbs i sky njuzz javi ti se automat i sedam minuta snima tvoju poruku...procitao sam im ceo kosovski ciklus sa zenidbom cara Dusana kao prvom naravno...i nisu me blokirali nijednog trenutka...vaspitana i tolerantna nacija bre...oni su meni zauzvrat iscitali ceo uranijumski ciklus sa tomahavkom na celu naravno....
djadja065 #4

Odgovori: 7419


24. Nov 2010. 12:58:59
nachitasmo se...



-----------------
WATCHING_US
Vatrogasac_Petko #5
Odgovori: 19


24. Nov 2010. 17:11:11
.............

probam da se setim svog minulog rada na ovom globalnom cudu i da li sam stvarno slupao milion sati ovde uludo...bese to toliko davno da se jedva i secam tog laganog orgazma na cinjenicu da mozes napisati nesto sto mogu da procitaju :pigmej ,eskim i aboridzin u svom pickovcu ako imaju komp...stavkica da to radim u radno vreme i da cu jos i biti placen je dolazila kao kohiba posle dobrog sexa...uz staromodne sefove koji su donosili miljea od kuce da im monitor lici na kucni tv ,mi mladi tehnicari smo vlazili gacice dok ne probije na farmerke , tada kupih troje crnih ...doduse net je bio sporiji jedno 1200 puta ali smuvah da radim sam popodne tako da opalih grupnjak prvi put i to sa 4 kompa...saznadoh ko je najzastupljeniji srpski pisac u wasingtonskoj biblioteci...koliko brodova ima onazis...kako popraviti kvarove na vwbubi...recept za leskovacku muckalicu i naravno pesme Mike Antica...itd itd itd samo je nedostatak maste bio granica a mislim da je imam za jos milion sati...
Vatrogasac_Petko #6
Odgovori: 19


25. Nov 2010. 01:23:05
..............

prosle godine nekako u ovo vreme me tako na poslu zignu u levom kuku , brzinom svetlosti udari u krstivoja da nisam trepnuo ispale bi mi oci...a ono jaooooj je bilo samo da kolega ispusti solju vrele kafe sebi u krilo...svratih u apoteku jer veliki decaci ne idu kod lekara bar dok se kost ne vidi....i rekoh apotekarki : daj mi sve masti za sve reume i slicno za uzrast od cetrdeset i pet do sto godina...kad je provikla karticu zignulo me i u srcu ali daleko slabije...kad potrosih i sestu tubu resih da se uozbiljim i pitah tetka rosku komsiku...ima li kod nje u vukojebini oko pirota jos onih baba sto tope olovo i fircaju po slepim misevima...a sve crvene konce sto nadjoh u kuci spalih ritualno...uvedoh i pozarstvo dva sata pokusaja spavanja a dva vristanja u kenjari...da ne duzim zavrsih kod fizijatra i rece mi posle lomnjave svih kostiju : ovo je ozbiljno zakazite na salteru ...lik na salteru rece dodjite za dvadeset i pet dana...e tu mi vec brankov most pade nesto na pamet.
Vatrogasac_Petko #7
Odgovori: 19


25. Nov 2010. 17:52:24
napisao nedavno na drugom sajtu !

moracu nesto da preduzmem po pitanju pisanja ovde...em nisam nadahnut kao pevacica jeca em mi i postovi nisu tog kvaliteta...jos ako ujutru iscitam blogere i kolumniste koje bas cenim , obuzme me ideja da uopste ne bi bilo lose , da ova moja tastatura zavrsi na reciklazi...a ja lepo da gledam slike egzotisnih destinacija...i vratim se omiljenom mastanju : kako obici mesta na kojima je Hemigvej , pio , pusio i ebavo...mozda bi danas ,uz poludnevno sedenje na mestu gde primam platicu i srecan sam zbog toga i iscurio neki postic , ali jutros u prevozu doziveh strasan sok ...videh naslov u novinama , na koje je balio penzos , koji kupuje pola kile hleba,dve ljute papricice i litarski jogurt deli na cetiri case jer je tako jevtinije, a za zutu stampu ima trideset dindzi....naslov na pola strane : na farmi ...pevacica ( sa jednom pesmom ...dodji da mi ruke grejes)...je pevacici bez pesme...rekla : krvi cu ti se napiti !!!...recite sad vi meni !..kako docekati rasplet tog sudbonosnog sukoba? dohvatih se Tarabiceve knjige ...kako je moguce ? ni slova o tome!...i kako danas na praznik misliti na drage ljude koji nisu vise sa nama?...jos kad se setih da je ispod pisalo da je neki bakrim kresnuo neku jasminu i to u senu...resih da nazovem vladu hirurga i pitam kako se najbolje seku vene.
Vatrogasac_Petko #8
Odgovori: 19


26. Nov 2010. 00:07:19
........

retko kada zagledam umrlice na banderi ispred zgrade ali ova kao da je gledala mene pravo medju oci...na fotkici lep covek srednjih godina(?) valjda u uniformi ...prezime mi nepoznato ali se setih...cika marko za nas mladje ili major marko zajebant za njegove gentose...da bas ga dugo nisam cuo kako se grohotom smeje po kraju ili muva zene kod marketa miskovog...i krenuse price o njegovim podvizima...jednom je bas zabradio i srete ga komsika na koju je davno bacio oko..."ju marko da ti nije neko umro? pu pu daleko bilo"...sastavi marko facu , uzdahnu duboko i rece "jeste otac"..."jaoj primi moje najdublje saucesce" i cmok cmok cmok....ali marko nastavi i cmok cmok i zagrli je bas..."pa kako, pa kad ,pa od cega , jer se patio jadan"???..." ma nije se patio ...naleteo voz i sve ih pobio u kolima na neobelezenom prelazu"..."ali nisam nista citala u novinama"..."pa bila si mlada bilo je to sedamdeset trece"...rece marko i malo se izmace za svaki slucaj...hronicari naselja tvrde da mu je posle davala redovno!
belarada #9

Odgovori: 24731


28. Nov 2010. 11:39:30
... Gasi ...



-----------------
Love Profusion ...
zaaana01 #10

Odgovori: 3205


28. Nov 2010. 13:04:40
mozda nije urbana ali nekome ce se svideti..




Eseji O Ljubavi

Kao da sam pozvana da uèinim nešto veliko i trajno.
Kao da sam s tvojom ljubavlju spremna da savladam sebe samu, svoju nemoæ, svoj strah i svoju nepokretnost.
Da ti kažem da senke koje me progone ove veèeri imaju tvoje lice, i one koje su žive, i one koje su mrtve, i one koje su mi nanosile bol, i one koje su mi donosile radost.
Senke nekih mojih života prepoznajem, a željna sam ih kao što sam željna tvoje ljubavi, dodira, postojanja.
Volim te, znaèi tražiti smisao, biti spreman i otvoren.
Volim te, znaèi živeti istinu i drhtati pri pomisli na tebe. Zahvaljujem ti se na svemu ma koliko to trajalo.
Ljubavi, siromašni su oni koji nikada nisu voleli! Ja ne želim da te uèim veæ da te volim, to je viši stepen saznanja. Ako veruješ u sebe, za posledicu æeš imati nesalomivu savitljivost koja odoleva svakoj oluji.
Tako æe ljubav i život biti jedno. Volim te, zaista te volim.
Znam da mi ne veruješ i misliš kako æu te i ja jednog dana izneveriti. Zapamti, moja ljubav izdržaæe prevare, Izdržaæe veruj, izdržaæe. Tera me silna potreba za tobom.
Tada i moj život dobija smisao. Moja sudbina dobija nove oblike osmišljene tobom. Zbog tvoje ljubavi ti oblici imaæe neprocenjivu vrednost. Zar mogu oèekivati više? Trenutno jedino moja ljubav ima svrhu, jedino ona daje vrednost ovom pisanju, jedino to duboko oseæanje pripadnosti tebi donosi smisao koji iako polako izlazi iz mene, ostavlja me isceðenu i nemoænu ma koliko želela da te ljubim, da ponovo vodimo ljubav na vrelom pesku...
Željo, postojiš uzalud! Zašto pobogu, mogli smo na taj tajni put krenuti zajedno. Šteta, jer moja ljubav za tebe nije ništa. Ne znam više šta govorim, pokušavam da ti objasnim, opišem stanje u kome se nalazim.
Kako da ti opišem to stanje, taj mamurluk duše, taj instinkt i strepnju, to lutanje, to ponižavanje. Kako te ponekad mrzim, ne mogu da te se oslobodim,, da se odvojim, da poželim drugog èoveka, a opet samo tvoje lice za mene ima smisla. Ponekad sanjam, kroz snove preživljavam one dane dok si me valjda voleo. Nije teško biti rob onome koga voliš. Neæu da te pitam zašto je to tako oèigledno. Da bi samo uveæalo moj bol ponekad mislim kako je sve to jedan trenutak u vremenu, trenutak izmeðu dva udarca. Kao neki tren u kojem svest pritiska moje biæe i cedi ga izvlaèeæi esenciju koja se zove ljubav. Ponekad postajem dosadna i sebi. Ljubav pa ljubav.
Ponekad se pitam odakle dolazi ljubav, Odakle snaga i ta nemoæ istovremeno? Otkuda oblaci tvog lica sto me progone iz èasa u èas.
Zašto si ti postojan u meni, zašto ne mogu da te odvojim od suštine mog života? Kako, zašto, nije dovoljno reæi samo volim te.
Plašim te se, želim te i bojim se tebe, mrzim te i ubijam te svakodnevno, jer ti si moj strah i moja groznica i moje nemanje, moja ogranièenost, i moja tupost i sve moje gluposti. i sva moja dela, i ti si istina, i ona duhovna osama iz koje prolaze reèi èudesne kao putovanja. Kada kažem volim te pomislim na ono što èini ta reè, na sve ono što si živeo, što ziviš i što æeè živeti.
Koliko samo može da nedostaje zadovoljstvo milovanja, neznosti..
Volim te u vremenu mnogobrojnih života znaèi pobediti smrt,,znaèi nadu i smisao života, puteve ka tebi..Možda je sadašnja ljubav u ovom životu naèin da se nauèim patnji..Ovaj svet ponekad je surov, ponekad nisam u stanju da razumem, ponekad ga prihvatam, ne volim ništa što znam. Predoseæam da æeš otiæi, da æe te tokovi života odvuæi od mene. Šta nam vredi traganje za sobom ako se izgubimo pre nego što smo sebe pronašli Na putevima života ne postoje prešice. To je jasna svetlost saznanja. Mogu. Odlazim od tebe. Spašavam te mog prisustva, moje komplikovanosti, mojih nesanica i prevelike ljubavi koja ti je prešla u dosadu..Ona je uvek nešto drugo od onog što trenutno mislimo da jeste. Od moje ljubavi mogu uvek oèekivati više. Zašto želimo da je se oslobodimo? Zašto obuzima tuga i radost, dva razlièita oseæanja istovremeno? Znam, odlazim od tebe ali ne od ljubavi moje. Razumeš njenu dubinu i moj bol.
Ovaj odlazak nije smrtna presuda za našu ljubav. Ponekad želim da ti predložim da kreneš sa mnom da delimo život koji je ostao. Ali oseæam da bih pogrešila i uplašila te. Ja ne sumnjam u tvoju iskrenost, u sve što si mi podario za ovo vreme ljubavi. Sad znam odakle izvire ta ljubav i sa tom spoznajom mogu da odem na put znajuæi da æeš zauvek biti uz mene, u ledenom trajanju bez bola, patnje. jednom trajanju koje ne iskupljuje blažene ali i ne kažnjava grešne. To je sve za sada, za jedan život, za deliæ drvenog vremena u kojem se obnavljaju sve moje radosti i sve moje tuge, Ti si zaista moja ljubav za sva vremena!

-----------------
Zivot je jedan i nema reprizu
Vatrogasac_Petko #11
Odgovori: 19


28. Nov 2010. 22:15:45
.....

riki je bio jaci uzivo sa komsijama ...na livadi pored nas covek podigao nogu na neku betonsku cev od bar dva metra i tri tone ..drzi najlon kesu , pusi i gleda negde u blok trideset...ludi riki otvori prozor i iz sveg glasa : nemoj da mislis da te nisam video ...poneo si tu kesu da ukrades cevi...sad cu da zovem policiju...lik u cudu..prekrsti se sa obe i ode...
na bloku sedamdeset navece zezanje je bilo sa telefonskom govornicom koju smo videli iz kancelarije i znali joj broj naravno...nazoves je pre nego neko podigne slusalicu i urnebes pocinje..."gospodjo! ne mozete u kabinu sa crvenom torbom , lepo vam pise na vratima"...zbunjenost , okretanje , cudjenje..."ali ovde ne pise nista!"..."pise pise dole u dnu"..."ali stvarno nista ne pise"..." ma verovatno pocepala deca...zovite ali nemojte dugo , znate taj broj koristi i vatrogasac petko"...
Vatrogasac_Petko #12
Odgovori: 19


02. Dec 2010. 12:02:01
.......


u poslednje vreme sve cesce idem busom na posao...em mi je crkla klajbedjozla na yugicu em imam super prevoz...vracam se tako pre neko vece...sedim , dremam ali me povremeno sofercina tako cimne kad salta da se uplasih za davno zalecene hemoroide...ne znam sta da mislim , bus jeste krsina , sofera ne vidim da li je mator i pijan ili je neki zemljak dise gsp-a pa juce sis’o s planine...i tako mi misli odlutase na vojsku i novu klasu skole rezervnih oficira koji nam dodjose na obuku...retko sam kao kaplar isao sa njima na obuku ali mi rekose da ima jedan retko netalentovan lik i da niko od instruktora nece vise da se smara s’njim...i tako jednom pripremam kamion a on broji oblake i cacka nos...rekoh mu : idi,dok ne krenemo,kod mladje bosanca da ti objasni medjugas...vraca se idiot posle pet minuta sav umazan sa najmasnijim pucvalom na svetu..."sta ti je to bre"?..."dade mi mladja da stavim pod gas"...padoh s kamiona srecom na zivu ogradu...uvece uspeh da se uozbiljim i pitah ga : "cime se ti bavis i odakle si"...rece mi :.....................
Vatrogasac_Petko #13
Odgovori: 19


06. Dec 2010. 11:39:38
hmmmm

Ponestaje mi izgleda volje da budem aktuelan...dugo nisam bio u zoru na reci, nema vise onih maglovitih i mamurnih jutara...Taxisti navuces osmeh oko glave ...a onda maznes jogurt iza prodavnijce...Neke divne knjige su mi verovatno u podrumu ali kljuc od katanca je "tu negde"....Neke divne zene su mi verovatno u rokovniku sa koznim koricama ali i on je tu negde...suvise sam star da pisem nesto ljubavno a da ne bude suza , a drugovi moji su biseri rasuti...i da li su vise uopste drugovi? svako me novo poznanstvo prvo digne do zvezda("o ti si tako interesantan")...kasnije ide po principu: "glumac" daj nesto smesno....A onda me baci u bezdan...Zvacu je iduce nedelje...Uzasava me misao da od cunamija...postajem obican talas !..Moram da popravim vremeplov!...Ili nabavim ogledalce kao Keba !...Yuuupi uspeo sam ! a mucio me "zatvor" tri dana ...odoh da citam novine ...tamo mi je najbolje svetlo... zbog plocica
keti_ #14
Odgovori: 350


08. Dec 2010. 13:22:36
kao Keba....

zanimljivo.....

maskeNJbal #15

Odgovori: 152


08. Dec 2010. 21:24:04
omiljena mi knjizevna forma - kratka prica

Cehov, Zoscenko, Harms...
i veoma zahtevna knjizevna forma, upravo zato sto je kratka...zahteva i talenat i umece...nemam ni jedno ni drugo pa ti necu kvariti temu nekim svojim "knjizevnim" pokusajima i rasplinjanjima...molim te, pisi dalje, znam da si ovde chitan, jer mi nekolicina na chatu obrati paznju na tvoje price
Strana : [1] 2 3 4 . . . 11 Sledeća

Nemate dovoljno prava da odgovorite na ovom forumu.


Podelite Ovu Stranicu:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0209401 sek.| Članovi online - 0 | Gosti online: - 759 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | RSS Novosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
Extreme eXTReMe Tracker