Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Diller :
:: Ana Sayfa
:: Kayýt
:: Arama
:: Forum
:: Chat
:: Blogs
:: Articles
:: SSS
:: Subscription
:: Links
:: Ýstatistik
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Search by forum :: Forum Options :: Forum`s Top

4. Sex > Gay, Lesbian ... > Šta bi bilo od ovog sveta da je Adam bio gay?

Sayfa : Previous 1 . . . 7 8 9 [10] 11 12 13 . . . 16 Next
stepski_vuk #1

Posts: 535


05. Þu 2012. 18:18:00
Šta bi bilo od ovog sveta da je Adam bio gay?



-----------------
Vuk se nalazi u svakom od nas
i nije teško doæi do njega...

_______________________
kovacdamjan #128

Posts: 3734


10. Þu 2012. 18:44:50
Tweet,

Valjda ti je jasno da je razum uzrok knjizi a ne obrnuto.Kako god da zapetljaš drugaèije ne može biti.Prilièno si konfuzan ovde.Da li ti negiraš da postoji Božanski razum i duša u nama kad kažeš:ali mi ne možemo imati Božanski razum jer smo ljudskog roda;Bog nas je stvorio po svojoj slici i prilici i udahnuo nam svoj Duh Sveti tako da imamo i Božanski razum u sebi.Iako je zbog grijeha pomraèen.Ali na nama je da dosegnemo do Božanskog razuma u sebi.
Ti reèe:oèigledno je da mene taj ðavo u duhovnom svetu nikako ne zanima i da ja pronalazim naèin da ga se rešim, odnosno da je neko ko je struèan kao sv. Jovan tu misteriju veæ razrešio;
I ja pronalazim naèin da ga se riješim ali ne tako što æu zatvoriti oèi i praviti se da ne postoji ono što postoji,slièno noju koji zabije glavu u pijesak.
Ovo što si pisao o Luciferu je potpuno konfuzno,jer uzrok njegovog pada je gordost jer je kao najveæi i najsvjetliji meðu anðelima pomislio da može biti veæi od Boga,da ga može zamijeniti.Zato se pobunio i bio poražen.U tome je suština.Detalji nisu toliko bitni.
Ja nikako nisam sluèajno stavio gordost kao uzrok pada èovjeka.Nego smatram da iz grijeha gordosti proizilaze svi ostali kao što i objasnih na prvoj strani.I nisam mogao uzeti bilo koji drugi grijeh sa liste sedam smrtnih grijehova, za plod drveta poznanja dobra i zla.Ne znam da li se ti slažeš sa tim da iz gordosti proizilaze svi ostali grijehovi?Po svemu što si pisao oèigledno je odgovor ne.A ovo o gordosti nije samo moje mišljenje i nikako nije proizvoljno.A što kažeš :Ono što treba izvuæi iz svega jeste da tog zla ili Lucifera, satane, zlog duha nema kod onih koji su verni Bogu.To jednostavno nije istina jer i najposveæenije ljude bogu isposnike iskušava zli duh.Što možeš shvatiti iz žitija svetaca u koja oèigledno ne vjeruješ.Taj zli duh u nama prebiva do god smo na ovom svijetu i nikad ga se ne možemo u potpunosti otarasiti.Dosta si konfuzan,teško te je pratiti,zamuæuješ stvari a ne razjašnjavaš ih,ali dobro to je tvoj put,ali ja ne mogu da se bavim nekim tvojim preokupacijama jer smatram da postoje važnija pitanja.

-----------------
"Kažu da je svako svoje sreæe kovaè,samo što sudbina daje jednom i èekiæ i usijano gvožðe a drugi ga mora kovati èesto hladno a èesto i golom pesnicom"- filozof Božidar Kneževiæ.
bragancica9 #129
Posts: 409


10. Þu 2012. 19:02:38
vako tweetili

1. ako je gazda pogan, sluga ne mora da bude, ali i moze (poznajem sluge bozije koje pogani nisu)....a konacan zakljucak o tvom poganluku sam donio nakon dvog iznosenja necije privatnosti....prvo bude hipoteza, pa eksperiment, pa prihvatanje ili odbacivenje hipoteze....takav je redoslijed

2. kako s tobom o bilo cemu "dijalogovati" kad ti najjednostavniju metaforu ne mozes da razumijes......
nije bolan sektI nego sektE...hriscanstva naravno.......da ti pomognem.....asocijacija je rijeka......

3. macici ce imati i majku, pa kad Pero pjan spava ona ce da pazi...jer Pero jest pjanac al podlac nije....

a tvoje pitanje je suvise prosto (ako ga ti potcjenjujes ja ipak ne mogu, ja sam Perin drug) da bih time uznemiravao Peru.....a i da ga pitam pa da ti odgovori ne bi bilo dobro, jer je Pero sklon skrivanjima, figurama i metaforama a ti ni najprostije ne razumijes....
Pero sad spava.......valja mu u skitnju veceras...petak je, a petak je bog za blud odredio.......



Tweetily #130

Posts: 2586


10. Þu 2012. 19:26:05


1. Ovde važi pravilo kakav gazda, takve su i sluge, jer gazda je to savetovao svoje sluge, On je dobar i milostiv i sluge moraju takvim biti.

2. kako s tobom o bilo cemu "dijalogovati" kad ti najjednostavniju metaforu ne mozes da razumijes......
nije bolan sektI nego sektE...hriscanstva naravno.....


Vidiš, to je ono šta ja Damjanu objašnjavah, ja nemam ðavolskog u sebi da bih tu metaforu mogao razumeti, moje scre je prilièno èisto, u njemu Sin Božiji prebiva, tako da meni asocijacije u tom tebi željenom pravcu ne idu.
Ali naravno sada jesam shvatio da kažeš da je Hrišæanstvo sekta. I razumem zašto to kažeš, za sektu je sekta prava vera, a vera koju je iskrivila ustvari sekta, i ti u svom prizivu pravo govoriš. Nego, kad Pero noæas bude izlazio nek pogleda u Nebo iznad sebe videæe Mihaila kako se spušta do vas.

3. macici ce imati i majku, pa kad Pero pjan spava ona ce da pazi...jer Pero jest pjanac al podlac nije....

a Pero æe ostati suv noæas iako je sve oko njega vlažno, po svoj slici i prilici... Ni maèke više nisu ono što su bile... tako ti je dragi moj.

Blagosilja tebe celokupno Hrišæanstvo, prijatelju.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
Tweetily #131

Posts: 2586


10. Þu 2012. 20:06:11
Damjane

Valjda ti je jasno da je razum uzrok knjizi a ne obrnuto.Kako god da zapetljaš drugaèije ne može biti.Prilièno si konfuzan ovde.Da li ti negiraš da postoji Božanski razum i duša u nama kad kažeš:ali mi ne možemo imati Božanski razum jer smo ljudskog roda;

Oprosti još jednom na konfuznosti, jer dok sam jedan post pisao juèe, a valjda je to taj, morao sam baš obavljati još neke stvari usput, pa prekidao i tako...
Ne negiram, samo želim reæi da mi ne možemo upravljati Božanskim razumom, mi s Njim ne raspolažemo. Ono što mi B. prebacuje, kako to meni vera nadoknadi nedostatak inteligencije. Jednostavno time, ja na to ne mogu uticati veæ Bog koji ima Božanski razum i inteleginceju. Ona se nalazi u svakom od nas, ona je smao deo ljubavi koju primamo, ali Bog nas s njom nagraðuje po zasluzi. Mi dobijamo taj dar, ali nismo gospodari istog, veæ je to Bog.

Bog nas je stvorio po svojoj slici i prilici i udahnuo nam svoj Duh Sveti tako da imamo i Božanski razum u sebi.Iako je zbog grijeha pomraèen.Ali na nama je da dosegnemo do Božanskog razuma u sebi.

Ja tebe razumem, svaku reè, ali ja nemam hrabrosti da uopšte smem tako nešto. Ja sam nauèen da Boga ne smem i ne mogu dostiæi i da sam sluga veèiti. Samo mi je reèeno da što budem pokorniji imaæu veæu slobodu i biæe mi lepše. to sam isprobao i tako je, i ne bih bio razuman da se toga ne držim. Nauèio sam i nekekao da raspolažem grehom u nekim okolnostima, kada biram da li æu ga svesno poèiniti ili neæu. Uvek me Bog zaustavi i da mi još jednu šansu, i onda se ili predomislim ili moram jednostavno biram tako duži put znam, i teži, ali u tom trenutku to mi je lakše za podneti. Ali ne pada mi na pamet da se tako igram sa neèim krupnim.

Za Lucifera sam iznosio neka tuða mišljenja, ja i nemam neko mišljenje, mene ta oblast ne zanima, on je pod kontrolm i Boga i Mihaila i nije moja briga. U biti smatraj je veoma lepim, i ta lepota ga je upropastila. Ja ne znam da li je pretpostavka da je on po lepoti sebe video veæim od Boga ili šta li veæ. I ja to znam kao prièu da je digao pobunu i da je Mihailo razrešio taj problem. Nešto od toga je opisano i u Otkrivenju, ali ja sam našao sasvim drugu svrhu postojanja Otkrivenja i muku protiv koje se izborio sv. Jovan.

Ja nikako nisam sluèajno stavio gordost kao uzrok pada èovjeka.Nego smatram da iz grijeha gordosti proizilaze svi ostali kao što i objasnih na prvoj strani.I nisam mogao uzeti bilo koji drugi grijeh sa liste sedam smrtnih grijehova, za plod drveta poznanja dobra i zla.Ne znam da li se ti slažeš sa tim da iz gordosti proizilaze svi ostali grijehovi?

Izvini, opet sam brzao u zakljuèku.
Ne slažem se da iz gordosti proizlazi sve ostalo. Ja to tako ne vidim. Ne znam zašto bi gordost uticala na to da neko poèini preljubu(razvrat, blud) ili da zavidi. Ti ne moraš zavideti Bogu, veæ drugom èoveku. Nisi gord prema Bogu u toj situaciji veæ grešan. Ti imaš raznih lopova, neki su prkosni i gordi, drugi su suprotni tome, ali su svi lopovi.

Taj zli duh u nama prebiva do god smo na ovom svijetu i nikad ga se ne možemo u potpunosti otarasiti.

Ako verujem da mogu, onda mogu. I to je moja lièna stvar. Ja brate nemam te nemire, niti neka teranja da nešto uèinim ili ne uèinim. To sam ranije doživljavao, i onda mojom snagom vere u Oca, Sina i Svetog Duha to je nestalo. Uvek mogu razmisliti na miru o postupku.
Žitija svih svetaca ne znam. Ona i nisu nešto što mene impresionira. Prvo što me jeste impresioniralo bilo je Otkrivenje, valjda što je najnerazumljivije od svega u Bibliji. Mnogo godina ili vremena sam se zadržavao na njemu, na pojedinim delovima. Pored njega naravno Jevanðelja, zbog žive reèi o Isusu, i sve se to nekako zaokružilo na onome što piše sv. Jovan u nekoj konaènici. Jednostavno kod nejga je sve Božansko, ja ne uspevam odvojiti nešto što je ljudski, osim ako bih pošao od toga da on to radi sa smislenom namerom, a to je priznaæeš i naivno i besmisleno.
Kada èitam ono što je pisao sv. Pavle, taèno prepoznaješ iskrenu ljudskost u njemu, nesavršenstvo, prirodnost, ato nije ono što æe na mene ostaviti impresiju, tim pre što me ljudsko ne impresionira. Ono što mene impresionira je Isusova mudrost i Isusova filozofija. On je Bog, ali neka je i samo èovek, za mene je opet najveæi. Neka ceo Njegov život sagledamo kao nekog od nas, obiènih smrtnika, on je opet najveæi filozof od svih koji su postojali. Ja ne verujem da bilo ko još u ljudi u potpunosti razume tu misiju koju je on izvršio, mnogo toga se krije iza tog silaska.

,ali ja ne mogu da se bavim nekim tvojim preokupacijama jer smatram da postoje važnija pitanja.

Slažem se s tobom. Mada je za mene ovo vid zabave i opuštanja, ali sam uvek za to da se može saznati nešto novo.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
maskenbal #132

Posts: 3025


10. Þu 2012. 20:10:47


a ti si vidovit, tweet, pa znas ko ce ostati suv... kako znas, ’leba ti? bacas pasulj, gledas u plecku?

ti, prilicno cistog srca u kome Sin Bozji prebiva

a u kom li ti pravcu ide asocijacija "Pero æe ostati suv noæas iako je sve oko njega vlažno, po svoj slici i prilici"? pitam, jer mi nije jasno.


-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
Tweetily #133

Posts: 2586


10. Þu 2012. 21:14:45


a ti si vidovit, tweet, pa znas ko ce ostati suv... kako znas, ’leba ti? bacas pasulj, gledas u plecku?

Ne, te metode su strogo zabranjene. Jednostavno nije teško zakljuèiti po delima ili reèima.

a u kom li ti pravcu ide asocijacija "Pero æe ostati suv noæas iako je sve oko njega vlažno, po svoj slici i prilici"? pitam, jer mi nije jasno.

U onom u kom se tebi èini da ide, dakle ide onako kako je ti prepoznaješ u sebi. Ako neko laže, laže sebe, a ne može lagati nekog drugog. Dakle dobro shvataš, nigde ne grešiš.
Da li bi ti trpela pijanu budalu koja hrèe dok te troje maèiæa vuku i mjauèu, a èeko te još milion drugih stvari, izmeðu ostalog i da zaradiš za rakoji, i da je kupiš, i da je ostaviš u ormar, jer kad se Pero trgne i oseti suvo grlo... jaoj li se tebi ako rajka nije na svom mestu...

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
maskenbal #134

Posts: 3025


10. Þu 2012. 21:28:43


a meni se ne cini nista, rekoh da ne razumem to oko suvoce i vlage.
"po svoj prilici"...tj, nagadjas.

nije ti tesko zakljuciti po delima? po kojim delima zakljucujes kakav ce Pero nocas ostati? ako je napolju sneg, a on izadje napolje - bice vlazan.

metode bajanja ne primenjujes zato sto su zabranjene?!
ni ja ih ne primenjujem, samo iz drugog razloga - zato sto su besmislene.

ovo o trpljenju pijane budale, hrkanju, macicima ne razumem.

Dakle dobro shvataš, nigde ne grešiš.

dakle, nije mi potrebno tvoje aminovanje kako zakljucujem i da li negde gresim ili ne. i to opet...aman

-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
Tweetily #135

Posts: 2586


10. Þu 2012. 21:47:13


nije ti tesko zakljuciti po delima? po kojim delima zakljucujes kakav ce Pero nocas ostati? ako je napolju sneg, a on izadje napolje - bice vlazan.

maèorèina je to... graciozan hod, elegancija, ne ukvasi se taj nikad bez svoje volje... eh...
A dela po kojima sam zakljuèio potražiš u postu koji je napisao B.


ovo o trpljenju pijane budale, hrkanju, macicima ne razumem.

pa ti naði maèku koja æe da trpi takvog maèorèinu, i još da zaraðuje za njegovu rakiju i da se brine da ga ona uvek èeka u ormaru, jer ako li je ne bude tamo kad ovaj mamuran ustane... jaoj li ga se njoj.
Nisu više ni maèke glupe, znaju šta hoæe, a šta neæu, i one su te koje su preuzele primat u dominaciji od maèora.
Moderna vreman, šta æeš... a Pero tradicionalista, Balkanac...

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
maskenbal #136

Posts: 3025


10. Þu 2012. 21:54:55


uh sto ja volim ovo "nikad"...tako samouvereno, tako ubedjeno... i tako neubedljivo.
a ne znam zasto se mora biti mamuran od rakije...osim ako se njome ne nalivas, pa imas takvo misljenje o njenom konzumiranju.
i odakle znas da macka zaradjuje za rakiju? meni se cini da je macor fantastican - em zaradjuje za macku i macice, em moze i sebe rakijom da pocasti a da se ne naliva i ne pati od mamurluka

a da se ukvasi moze - dzaba mu graciozan hod ako pada sneg, a on krenuo nekud i ne zeli da odustane od cilja...dakle, krzno ce mu biti vlazno ipak.

-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
bragancica9 #137
Posts: 409


10. Þu 2012. 22:04:55
o twetili

1. ja sam sluga Perin i mene Pero savjetuje....a ja ne slusam...pa se sad pitam, jesam li ja pravilo ili kukolj?

2. opet se bavis tumacenjem asocijacija, a sam znas da ti ne idu (tako napisa), jer ti Bog u tvom srcu prebiva.....i tacno je ne idu ti......ne razlikujes ni crno od bijelog, ne smijem ni da pomislim kako bi bilo da moras da razlikuje sivo od crnog........
a pamet covjek kad nesto zna da ne zna ne bavi se time, ko sto se nepogan covjek ne bavi poganima iznosenja bilo cega privatnoga o nekome, osim ako mu u srcu Bog ne pociva pa mora biti pogan jer je sluga koja savjete gospodara slusa.......


o maskembal,

dje ba more da se ukvasi????...snijeg nije voda...a jesi biba bas....
Tweetily #138

Posts: 2586


11. Þu 2012. 00:21:46
Golupèiæi pod maèijim okriljem

1. ja sam sluga Perin i mene Pero savjetuje....a ja ne slusam...pa se sad pitam, jesam li ja pravilo ili kukolj?

Pa nisam ti ja Pero... pitaj njega.

dje ba more da se ukvasi????...snijeg nije voda...a jesi biba bas....

ja lepo reko da æe ostati suv... O Maski... eto a ti mi ne veruješ.

i odakle znas da macka zaradjuje za rakiju? meni se cini da je macor fantastican - em zaradjuje za macku i macice, em moze i sebe rakijom da pocasti a da se ne naliva i ne pati od mamurluka

Ja ne znam, jedino ako se bavi najstarijim zanatom, ali ja to nisam tako shvatio. Vidi, B. je rekao da peku zajedno rakiju, da se napiju iza toga, onda spavaju, nakon toga opet preko torte do rakije i Pero ima obavezan izlazak koji troši na aktivnosti iz švedskih akcionih filmova... nema tu mesta za maèku i maèiæe, prekratak je dan.
Ali jesi u pravu, maèka ne zaraðuje za rakiju, sami je peku... prevideo sam to. Svaka ti èast.

-----------------
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit æe karijeru u nižerazrednom Vratniku" - dr Karajliæ
maskenbal #139

Posts: 3025


11. Þu 2012. 00:30:20


ne razumem kakve sad veze ima stolarski zanat sa ovim, ali aj sad.

-----------------
Citam stripovi, gledam pornici i zivim za fajt!
bragancica9 #140
Posts: 409


11. Þu 2012. 00:49:32
o maskembal bibo jedna

stolarskim zanatom se bave stolari, a stolari su poznati kao vrijedni ljudi i zaljubljenici u svoj zanat, pa u toj vrednoci i zaljubljenosti nemaju vremena da naskacu na svoje zene......a zene imaju potrebu da budu naskakocene koju im je poklonio Bog.....onda , da bi zadovoljili tu potrebu boziju u zenama, naidju neki drugi koji niisu stolari, nekad naidje trgovac, nekad bog licno, nekad ovaj, nekad onaj, pa naskoce na stolareve zene.......a buduci da su vrijedni i nemaju vremena da se budalijama bave, stolare to ne zanima pa im svejedno slaze li njima zena o naskakivanju, i da li im uopste i kaze.....
sad si naucila o stolarima....

a sad da te naucim jos....

najstariji zanat ti je kurvaluk...to ti je ono kad neko na tebe naskakuje pa to plati il kad ti na nekog naskakujes a taj na kog si naskocio ti plati.....
e tim se zanatom Pero bavi....Pero naskakuje na macke za pare...i tako naskakujuci on je zaradio ogromno bogatstvo......ima 14 sluga , od kojih je 8 specijalizovanih dadilja za macice, pa kad je Pero na poslu ili kad je pjan, onda te dadilje paze na macice, da ne bi pojeli stogod otrovno...Pero jeste kurva i pijanac al podao nije.....

a ima toliko Para da je dogovorio s Bogom, po vrlo povoljnoj cijeni, mjesto u carstvu nebeskom i to na balkonu, treci red sjedalo cetvrto.....
kovacdamjan #141

Posts: 3734


11. Þu 2012. 14:07:15
Tweet,

Evo da ti kažem ti kažem svoje mišljenje u vezi gordosti.
Zašto mislim da svi grijehovi proizilaze iz gordosti?
Kao što to napisah na prvoj strani zmija kao personifikacija zlog duha reèe Evi: neæete vi umrijeti ako okusite ploda sa drveta poznanja dobra i zla nego Bog zna da æe vam se u onaj dan kad sa njega okusite otvoriti oèi pa æete postati kao bogovi i znati šta je dobro šta li zlo.
Znaèi mislim,a ovo nije samo moje mišljenje: da je ovo je prièa o gordosti kad èovjek ne želi da prizna nikoga iznad sebe veæ hoæe da bude kao Bog a upravo je iz toga proizašlo svo zlo na svijetu.
Zašto?
Zato što želeæi da budu kao Bog,tj ne želeæi da priznaju da je on iznad njih,izgubiše svoju vezu s njim koju su dotad imali,ona negdje ipak ostade ali nije bila vidljiva kao do tada,a ta veza je ljubav.I zamijenjeniše svoju vezu sa Bogom drugim vezama,vezama strasti,tek tada dobiše sve strasti:dobiše samoljublje umjesto ljubavi prema Bogu,dobiše srebroljublje kao ljubav prema materijalnom sticanju a ne prema Bogu,dobiše razvrat kao želju za iskljuèivo svojim zadovoljstvom u seksu a ne i za zadovoljstvom prebivanja u Božijem prisustvu,dobiše neumerenost u jelu i piæu kao želju za iskljuèivo uživanjem u tome a ne uživanjem u Božijem prisustvu,dobiše gnev kao strast sljepila u kojoj se mrzi a ne voli Bog,dobiše oèajanje kao razoèarenje u život ali u život bez Boga,kao stanje u kom se Bog kao ljubav ne vidi.
Dakle,ja mislim da Adam i Eva dobiše sve ove grijehove ili strasti kao platu za samo jedan uèinjeni grijeh a to je gordost a on znaèi odbacivanje Božije ljubavi.
U tom smislu mislim da svii grijehovi proizilaze iz gordosti.
One teme koje mene lièno zanimaju su uopšte proroèanstva i tvoje mišljenje o Otkrovenju Svetog Jovana Bogoslova.
Šta misliš o slutnjama,a šta o tome da li èovjek istinski može predvidjeti šta æe mu se desiti u buduænosti?
Eto ja recimo kad sam studirao uvijek sam na neki naèin znao pre ispita hoæu li položiti neki teži ispit ili neæu.Imao sam neki osjeæaj iako nisam želio da ga priznam.Nezavisno od toga koliko sam nauèio.Jer nikad nisam mogao imati èitavu knjigu u glavi i uvijek je na neki naèin to zavisilo od sreæe.Jer može se uvijek desiti da nauèiš skoro svu knjigu ali da izvuèeš baš ono pitanje koje ne znaš.Nikad se nije ništa nije dešavalo van tog mog osjeæaja.Šta misliš o takvim stvarima a šta misliš da li je iko od svih koji su bili na tajnoj veèeri znao šta æe se zaista desiti?Osim Isusa Hrista jer on sakri od njih znaèenje rijeèi koje im je ranije uputio o tome da æe sin èovjeèiji biti predan književnicima i farisejima pa æe ga osuditi na smrt i predati ga mnogobošcima,i narugaæe mu se ,ispljuvaæe ga, šibaæe ga i ubiæe ga a posle tri dana vaskrsnuæe.A i u samom Isusu javi se ljudska priroda pa reèe:oèe moj ako je moguæe da me mimoiðe ova èaša ali na kako ja hoæu nego kako ti.Znaèi iako on zna šta treba da se odigra i zašto treba da se odigra ipak ga iskušava zao duh i ubjeðuje u drugaèiju moguænost.Ali Isus ga pobjeðuje.Kako ti shvataš ovo?
Naroèito me zanima tvoje mišljenje o otkrovenju Jovanovom.Jer reèe da si ga dugo prouèavao.


-----------------
"Kažu da je svako svoje sreæe kovaè,samo što sudbina daje jednom i èekiæ i usijano gvožðe a drugi ga mora kovati èesto hladno a èesto i golom pesnicom"- filozof Božidar Kneževiæ.
Sayfa : Previous 1 . . . 7 8 9 [10] 11 12 13 . . . 16 Next

You haven`t enough privilegies to reply in this forum.


Share this link:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Ýþlem Zamaný: 0.0278990 San.| Online Kullanýcýlar: - 2 | Online Misafirler: - 1519 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Yorumlarýnýz | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker