Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Drugareva zena i ja u njoj

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Prica o drugarevoj devojci koju sam sprcio

Svi muškarci su svinje. To tvrdim iako sam muško. Imamo svoje partnerice, djevojke, supruge, ali svakom se digne na zgodnu tetu iz dućana, ili seksi kolegicu s posla. Tip sam osobe koja ne razmišlja puno kad vidi dobru priliku. A ova prilika nudila se sama od sebe...
Dakle, Tanja je žena mog frenda Igora, i da - oduvijek me palila. Ispočetka sam se prekoravao zbog toga jer mi je Igor stvarno dobar frend, ali je svako naše druženje postajalo nova prilika da uživam u pogledu na Tanju. Vanserijski par cica, oblo zamamno guza, noga za popizdit... Igor je fakat imao ukusa, zapravo bih prije rekao da mu je upala sjekira u med. Tanja je uvijek vesela i pristupačna, pa smo vrlo brzo međusobno počeli koketirati, a Igor u tome naravno nije vidio ništa loše, smatrajući da se svi skupa samo dobro zabavljamo, što je i bila istina. No, duboko u sebi osjećao sam da je Tanja moja sorta. Glumila je tobož vjernu, friško udatu suprugu, tepala mu "moj mužiću", a u očima sam joj vidio jedan veliki, tvrdi BiiiiP! Ispočetka sam mislio da ta alatka pripada njezinom zakonitom, ali sam se vrlo brzo razuvjerio...

Prije nekog vremena naletio sam na Tanju u gradu, bila je solo u šopingu. Poziv na kavicu nije odbila; dapače, silno se razveselila što smo se slučajno sreli. To je bila jedna od rijetkih prilika kad smo nas dvoje bili sami, bez Igora. Spikali smo o svemu i svačemu, a ja sam pohlepnim pogledom skenirao njezin razgolićeni dekolte. Reagirao sam tipično muški - instant erekcijom. K’o da je to osjetila, Tanjica je ubacila u petu brzinu, počastivši me s nekoliko takvih pogleda da bi samo mrtvac ostao hladan... No, sve što je lijepo kratko traje, pa je Tanja skupila stvari i rekla da mora doma, jer će se Igor uskoro vratiti s posla, a ona još nije ništa skuhala. "Sretni gad, ima takvog komada doma, još mu i kuha", pomislih. Iste sekunde u glavi mi se upali žaruljica! Razmišljajući samo onom glavom dolje, velikodušno se ponudih:
- Trebaš pomoć sa stvarima?!

Nisam ni mislio da će odbiti... Spremno sam dohvatio vrećice i pošao s Tanjom prema njihovom stanu u blizini. Nekoliko puta propustio sam je ispred sebe i uživao u tom seksi dupetu, koje se izazovno presavijalo u ritmu njezinog zavodljivog hoda. Pobogu, kako je uopće uspjela navući te traperice na sebe?!
- Hoćeš gore na kavu - upitala me kad smo stigli do haustora.
- Pa neću te valjda pustit da sama vučeš te stvari po stepenicama - izigravao sam džentlmena, iako su mi namjere bile sve, samo ne džentlmenske. Znala je to i ona, zato me i pozvala... Spustio sam vrećice na pod u kuhinji, a Tanja je stala pospremati kupljene stvari u frižider, izbacivši svoju guzu prema meni. BiiiiP mi je bio tvrd k’o kamen! Da, bila je to sad ili nikad prilika. Nisam imao puno vremena na raspolaganju.
- Evo, sad će kavica, samo da pospremim ovo - reče Tanja ne vadeći glavu iza vrata frižidera. Snažna nagonska sila mužjaka u punoj snazi povukla me prema Tanjinom izbačenom dupetu.
- Ma pusti sad kavu - odvratio sam, plasiravši dlan ravno na njezin guz. Iznenađena, Tanja trzne tijelom prema naprijed, ali je negativna reakcija za divno čudo izostala! Čak štoviše, mazno je uzdahnula, ne mijenjajući pozu. S još više vjetra u leđima, pomilovah joj guza s obje ruke. Pogledala me preko ramena sa smiješkom na usnama.

- Dečko bi se malo igrao, ha - upita, no umjesto odgovora privukoh je snažno k sebi, namjestivši uzdignutu karu u hlačama ravno među njene guzove. Ona se uspravila i zatvorila vrata frižidera. Držeći je za bokove, trljao sam krilo o njezino čvrsto, utegnuto guza, a ona se, uzdišući i stenjući, mazno uvijala. Osjećao sam svježi miris njezine kose koju je skupila u rep. Nisam mogao odoljeti da je lagano ne ugrizem za tanki, mirišljavi vrat. Poluglasno je prostenjala i propela se, potraživši rukom moj BiiiiP iza svojih leđa. Nije joj tebalo puno... Zgrabila me među noge i počela ga snažno pritiskati kroz hlače. Uhvatio sam je za sise i stao ih stiskati jednu uz drugu kroz vestu i grudnjak. Grčevito je pritiskala moju batinu. "Tanjice draga, prodaj ti nekom drugom spiku o vjernoj ženici", pomislih u tom trenutku, i kao nekom telepatijom, začula se melodijica njezinog mobitela.
- Oh, Igor - prošaputa Tanja negodujući i odvoji se od mene, pogledavši me znakovito ispod obrva. Nasmiješio sam se i naslonio na šank. Zanimalo me što li će izmisliti svom mužiću.
- E, bok... jesam... da... aha... dobro... i ja tebe, bok, vidimo se!
Prava mala kučkica!

- Kvragu, stiže za pola sata - reče i počne užurbano stavljati lonce na peć. Samo je nekoliko tankih pramenova koji su ispali iz urednog konjskog repića naznačavalo što se ovdje maločas dogodilo. Ona se pokušala preobraziti u tobož brižnu ženicu. A tako me samo još više napaljivala! Stoga sam joj ponovo prišao s leđa i ulovio je za sisu. K’o opaljena strujom, ona se naglo okrene prema meni.
- Nee... ne smijemo - pokušala se oduprijeti strasti koju smo pobudili jedno u drugom. Gledajući je ravno u velike, raširene oči, primio sam je za guzove i privukao k sebi. Miris njezinog parfema škakljao mi je nosnice. Snažno sam je poljubio i uvalio joj jezik među usne. Ona se pokušala odmaknuti, pa sam je podigao u zrak i ponovo je poljubio. To je srušilo njezin otpor. Naskočila je na mene, obujmivši me nogama oko bokova. Uzvratila mi je strasne poljupce. Jezik joj je bio topao i mek. Sad je definitivno pala zadnja granica među nama. Naslonio sam je na šank, posjednuvši je na njega. Ljubili smo se divljački, ona me grebala noktima po vratu, a ja sam preko odjeće trljao uzdignutu batinu o njezino međunožje.

U toj buri rasplamsalih strasti nekako smo dospijeli do trosjeda u dnevnoj. Grčevito smo stali svlačiti odjeću jedan s drugog. Tanja me gurne u naslonjač, opkoračivši me. Vrtjela je snažno jezikom po mojim ustima, a ja sam joj pod vestom vadio sise iz grudnjaka. Prevukavši joj vestu preko njih, pred mojim očima su se zatresle dvije velike, mirišljave sise. Igor je fakat bio sretnik! Uzbuđene bradavice okružene velikim, smeđim kolobarima doimale su se kao oči koje me pozorno promatraju, čekajući moj sljedeći potez. A ja sam ih obujmio s oba dlana i stao pohotno sisati, dok se Tanja borila s remenom na mojim hlačama. Obujmivši ustima cijelu bradavicu, grickao sam je i vrtio jezikom oko nje. Tanja se uvijala na meni i stenjala poluglasno. Nekako je uspjela uvući ruku u moje bokserice i uhvatiti me za BiiiiP. Zatim se povukla snažno nadolje, među moje noge i otkopčala hlače do kraja, izvukavši mi BiiiiP van. Gledao sam je dok je vrhom jezika dotaknula odebljali vrh, a zatim stala kružiti jezikom oko njega. Oči su joj bile vodenaste, gotovo staklene. Voljela je BiiiiP, pogotovo tuđi, to sam oduvijek znao...

Pušila je mahnito, brzo, držeći se za korijen mog BiiiiP kao da bi joj mogao nekud pobjeći iz ruke. Raspamećivao me pogled na frendovu ženu koja mi puši dok on negdje psuje sporog vozača ispred sebe, vraćajući se doma s posla. Konjski repić skakutao je nestašno u ritmu njezinog pušenja. Mljackala je pohotno, a BiiiiP joj je par puta izletio iz usta, ostavljajući slinavi trag na obrazima. Više nisam mogao izdržati! Uspravio sam se naglo i oteo joj igračku, uvalivši joj jezik u topla usta. Imala je okus i miris po njemu, što me još više rajcalo.
- Mhmm, daaajj... daaaj mi ga - promumljala je dok smo se ljubili, hvatajući me za karu. Stvarno ne bi bilo sportski da joj ne ispunim tu želju... Polegao sam je na trosjed i stao otkopčavati hlače. Svukao sam joj čizmice, prvo jednu, a kad je ona lupnula o parket, i drugu. Malene, pamučne gaćice sam također već sljedeće sekunde odbacio na pod. Ružičastu, obrijanu brazdu krasio je maleni svijetlosmeđi čuperak. Kakva pičkica!

- Jebi... jebi meee - vapila je dok sam svlačio hlače sa sebe. Jedva sam ih uspio povući do koljena, i već me obujmila nogama oko struka, proždirući me kao pauk svoju žrtvu. Pohotno smo se ljubili dok sam joj smještao pimpek među noge. Prostenjala je kad sam vrhom pogodio rupicu, a uz jedan dugački "aahhhhhhhh" dočekala ga je kad je prodro u nju skoro cijelom duljinom. Uska i vlažna pičkica bila je jedina prava za Tanjin kalibar. Nisam puno okolišao, već sam, unatoč njezinim poluglasnim krikovima i uzdasima, nabijao karu brzim ritmom. Želio sam je razjebati tu, na trosjedu gdje svako veče glumi savršenu suprugu i gdje su se ona i Igor tko zna koliko puta karali... Jaja su mi pljeskala po njezinom dupetu, a ona je, gotovo cvileći od bola, prolazila žustro prstima kroz moju kosu. Trosjed se tresao pod nama, lupkajući o zid. Oslonio sam se na ruke i koljena i još brže stao ubadati. Osjetio sam snažno bubnjanje u glavi, a iz jaja mi je već sljedećeg trenutka poletjela vruća sperma. U zadnji trenutak izvukao sam BiiiiP iz njene BiiiiP i opkoračio je. Uz dva-tri kratka poteza šake iz vrha je štrcnuo prvi, a zatim još nekoliko mlazova, koji su je pošpricali po vesti, kosi, licu, sisama, razjapljenim ustima...

Svršio sam stvarno obilno, puno se toga nakupilo u meni otkad me ona počela rajcati, a zatim se strovalio na trosjed pored nje, pokušavajući povratiti normalni ritam disanja. Ona je već navlačila dijelove odjeće na sebe.
- Ajde, obuci se, on samo što nije - požurivala me, hitajući u kupaonicu ukloniti tragove moje sperme sa sebe. Samozadovoljno sam se osmjehnuo i stao se oblačiti. Ipak si nisam mogao dozvoliti da me Igor zatekne spuštenih hlača na svom trosjedu, na kojem sam mu upravo pojebao ženicu. Koja sam ja BiiiiP! Al’ ne veća od nje...


Objavljeno: 2012-12-14 21:32:33

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0400870 sek.| Članovi online - 5 | Gosti online: - 194 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker