Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Incest sa majkom - opasna majka

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Prica o incestu sa majkom

Zapazila sam da je Zoran sve više i više zainteresiran za fotografiju. Stalno je razgovarao o fotkama sa mojim suprugom, tražio je savijete a čak bi mu i pokazivao šta je slikao, zbog čega me pomalo hvatala nervoza. Znala sam da dečko nikada nebi svom tati pokazao snimke koje je napravio samnom, ali sama pomisao da se taj materijal negdje nalazi izluđivala me. Moram priznati da su neke njegove stvari bile jako dobra, a sin se nije ograničavao na moje seksi aktove, snimao je sve; od drveća, zgrada, životinja do drugih ljudi. Jezivo me živciralo kada bi ulovila muža i Zokija u borakvu, onako navaljene na kauču na kome me mali jebao kako pričaju o slikanju.

Jel postojala mogućnost da nekome ispriča što smo radili ? Pokaže slike? Rekao je da je, u modnj agenciji…Jesu li te zbilja bile samo one u bikiniju? Čak i da jesu, kostimić je bio mikro mali. Svaki put kada bi na to pomislila srce bi mi brže zakucalo a tijelo oblila vrućina.

Nisam mogla shvatiti svoje reakcije na situaciju u kojoj bi me stranci gledali, bilo to na fotografijama ili u živo, recimo kao onaj čovjek u birtiji, dok se pokazujem, mićem male gaćice u stranu i pokazujem ono…ono što ni jedan stranac ne bi smio vidjeti. Jednog dana otišla sam sa svojim sinom u šoping; trebala mi je nova odjeća a odlučila sam se počastiti i s novim parom štikli. Ušli smo u naš Touareg i odvezli se u grad. Dan je bio lijep, gotovo pravi ljetan, sunce je tako jako peklo da sam bila sva slijepljena u svojoj mini bijeloj haljinici.

Zato nisam ni obukla grudnjak. «Šta ćeš si ti kupiti, zlato? », pogledala sam malog. Nosio je običnu plavu majicu kratkih rukava i traperice. Dečko je bio tako mlad i zgodan da je i u tome bio neodoljiv.

Opušteno se zavalio u kožni sic pa mu je iz džepa napola ispala kamera koja je postala sastavni dio Zoranovog života. Više nigdje nije išao bez foto aparata, «Ma, ne znam. Možda nove trapke i koju majicu», proučio me. Držala sam oči na cesti, ali sam jednostavno osjećala kako mu je pogled prikovan na mojim sisama.

Nasmijala sam se na pomisao sina koji mami uzbuđeno gleda cice. Bila sam u takvom stanju da su me već i same asocijacije na incest izluđivale. Spustila sam desnu ruku na mjenjač, a lijevu visoko na volan, tako mi je mogao dobro vidjeti dekolte. «A ti? » «Štikle… Trebaju mi jedne crne na 10cm pete.

. Uz onu mini haljinu…» Čula sam kako je uzdahnuo zamišljajući me u njoj. Bila je strahovito uska, tako da mi je naglašavala svaku oblinu na tijelu. Kada mi ju je suprug kupio isprobala sam je pred cijelom porodicon, no kad sam u ogledalu vidjela koliko mi sve u njoj ispada smjesta sam je skinula, spremila u ormar i odlučila kako je više nikada neću obući.

U toj haljini…s pravim petama…izgledat ću tako jebeno kurvinjski, kao profesionalka… U autu je postalo neugodno napeto. Kabinom se širila toplina koja nije imala veze s vanjskom vručinom. Morala sam nešto učiniti pa sam uključila klimu. I dalje me gledao misleći vjerojatno o onoj haljini.

«A da odemo sad na jedno mjesto…? Vrijeme je savršeno, snimao bi malo», iznenada je rekao. «Gdje to? » «Ma park…blizu nam je. » Izašla sam s autoputa na prvom desnom izlazu. «Što je tamo tako posebno? » «Brda u daljini.

Vidi se Plješivica po ovakvom vremenu. » Dvadeset minuta kasnije zaustavili smo se na mjestu koje mi je Zoran pokazao. Nije to bio park u pravom smislu riječi, više bi se moglo reči «zelena površina», ravnica uz Savu s kojim drvetom. Po parkiranim automobilima još je deset, petnaest ljudi odlučilo tamo provesti subotnje poslijepodne.

Izašli smo iz auta i protegnuli se. Oduševilo me što je lagano pirkalo. Sin je odmah počeo kadrirati gorje u daljinim a onda se okrenuo i snimao mene. «Hej, ovdje smo došli zbog planina.

. », nasmijala sam se. «Da, ali ti se super uklapaš. Prelijepa žena, u prirodi, vikend…savršeno.

» Nastavio je okidati polagano me vodeći prema malom bržuljku na čijem središtu je bilo drvo. Sada je stajao iza mene i snimao me, svoju mamu. Opušteno sam mu pozirala, bile su to skroz bezazlene slike. Korak po korak došli smo i do tog drveta.

Naslonila sam se na njega i nasmiješila se kameri. Osjećala sam se kao manekenka na nekom profesionalnom snimanju za čijim slikama će popizditi svaki muškarac. Raširila sam ruke i zagrlila stablo od čega su mi se otkopčala dva prednja gumba na haljini a sise još više izletile. Spustila sam pogled da vidim ‘kolika je šteta’.

Bradavice su mi bile prekrivene ali su mi zato cijele lopte fino stršale van. Kvragu! Skroz sam zaboravila da nemam grudnjak. Osvrnula sam se oko sebe da vidim jel zrak čist. U daljini je bio samo jedan čovjek s psom.

Ponovno sam se stisnula uz stablo, al sada s lagano raširenim nogama kako bi bolje uhvatila ravnotežu. «Mama, daj digni malo haljinu da ti se vide nogice!» Isuse sveti…ovako to uvijek počinje…samo malo. Pomislila sam kako smo vani, u javnosti…i koliko je riskantno tu raditi stvari kojima smo se sin i ja u zadnje vrijeme opuštali. Već sam mogla osjetiti kako mi se pičkica navlažila.

Odlučno sam se primila za rub suknje i malo je srolala prema gore, zaustavljajući se na bedru. Klik, klik, klik. Presavila sam dignuti materijal i naslonila se, sada okrenuta guzom. Zamišljala sam kako to izgleda; gospođa mama podignute haljine, duge noge gole do bokova, raskopčana, sise se razlijevaju na sve strane…samo prekrivenih bradavica.

Još jednom sam osmotrila situaciju. Jedini čovjek u blizini bio je onaj tip sa psom, ali i taj je bio skroz daleko, gotovo kod same rijeke, i nikako nije mogao vidjeti što mali i ja radimo. Zoran je kleknuo na zemlju ispred mene i probao me snimiti ispod haljinice. Raširila sam koljena tek toliko da ga zezam.

«Mama…tako si dobra…ajde još malo nadigni…» Dečko se uzbudio, vidjelo se iz aviona. Glas mu je trokirao, a lice bilo posuto crvenim flekama. Bilo mi je nevjerojatno kakav utjecaj imam na njega, koliko sam ga bila u stanju izbezumiti. «Zorane…ne mogu ovdje…svi nas vide… Šta ako netko naiđe? » Zato sam još više raširila ruke da mi ispadnu grudi.

Zadnji gumbić koji ih je držao na mjestu ekspolodirao je i oko bradavica mi je prostrujao hladni zrak. Nisam se željela ni pogledati; znala sam u kojem sam stanju. «Pičku materinu…», zacvilio je. Klik, klik, klik.

Mogla sam samo pretpostaviti kako izgledam. Što sam to radila? Još sam mu se više raširila, sada uopće nije bilo sumnje da mi se vide gaćice. «Tako si htio sine? Želiš da ti mama pozira ko drolja? », znala sam da ga takvi komentari izluđuju, samo sam morala u istu rečenicu staviti riječi mama – sin i kurva i malom je kurac već prokišnjavao. «DA! Točno tako! Mmmm…! Podigla sam ruke u zrak i primila se za granu.

Taj pokret malo je razočarao Zokija jer mi je materijal sada prekrio bradavice. Nisam se smjela tako okrutno igrati s najdražim; skinula sam bretelicu s lijevog ramena i opet vratila ruku na koru iznad sebe. Materijal se spustio do same bradavice. Duboko sam disala gledajući kako milimetar po milimetar sve više klizi a ispod se pojavljuje tamni krug… Bradavica mi je bila ušiljena, stršala je sigurno dva centimetra.

I ja sam drhtala od uzbuđenja, onako raširena na drvetu, s luđačkim pogledom uperenim ravno u sina ljubavnika. Klik, klik, klik. Čemu sve ovo, zašto sam mu se tako droljasto eksponirala? Prišao mi je, zumirao malo grudi malo međunožje, skroz mokre gaćice na kojima se jasno vidjela tamna fleka pizdinog maziva. Sada sam skinula i drugu naramenicu s ramena, sva raskuštrana pogledala sina i opet podigle ruke svjesna da će mi haljina potpuno spuznuti.

Klik, klik, klik. Kada bi netko pozvao policiju murja bi naišla na mamicu koja polugola pozira maloljetnom sinu koji joj napaljen ko bik dobacuje kako je dobra, kako je strahovito droljasta, i sve se više grabi za tu mladu tvrdu karinu… Kao drogirana primila sam se za rubove gaćica, «Jel bi htio da se mamica i ovog riješi? » «Da…da! Molim te, mama, skini ih!», molio me. Nasmijala sam se i polako skliznula sljepljenu krpicu preko bokova. Sin me nestrpljivo gutao očima, ja sam se sa gaćama, koje su mi sad skrivale samo ulaz u nju, prčila po drvetu, miješala, bacakala, natezala si sise.

Tako sam se napalila da više nisam mogla izdržati. Htjela sam si strgnuti te jebene gaće i jednostavno se naguziti svima na redaljku. «Zorane…ahhhh…moramo prestat s ovim, dušo», cvilila sam gledajući ga tupo u oći. «Mama, ne…molim te…nemoj prestati!» «Sine, vani smo…ne možemo se opustiti a ja ti ne mogu izdržati….

Treba mi…» Opet sam zakačila prst u lastiku od gaćica. «Možda samo još malo…» Pička mi je bila tako mokra da je doslovno usisala krpicu na sebi. Više nije bilo nikakvog vjetrića, tijelo mi se kupalo u znoju, a mali je stajao s tom kamenom erekcijom i otvoreno piljio u mene. «Sine, idemo odavde…», nisam znala što bulaznim, niti što želim.

Dečko je bio tako crven da više nije mogao fotografirati. Primio me za koljena i teškom mukom ih raširio. «Mama…skidaj te gaće», zahtjevao je. Kako me mogao tražiti da mu se dam u parku? Grozničavo sam pogledala okolo.

Čovjek s psom sada je bio bliže ali nisam bila sigurna da nas s te udaljenosti može vidjeti. «Jesi lud? ! Kaj misliš da ja ne želim? Al ne smijemo, da nas ulove ovo bi bilo po svim novinama. » Umjesto da prestane drkao si je preko hlaća…i postajao sve veći. Nisam mogla odvojiti oči od sinove erekcije, sama sam si počela natezati sise gledajući ga kako uživa s tom spravom među nogama.

«Još samo malo ih skini, da ti vidim mokru rupicu…» Pa što ako nas uhvate? Spustila sam gaće do polovine bedara. Pičkica mi je doslovno kapala. Sva u bunilu incestuozne strasti nisam ni primjetila kada me opet počeo snimati. Klik, klik, klik.

Imala sam mu potrebu još više raširiti noge, ali nisam mogla zbog prokletih gaća. Da ih skroz skinem? O da…prava kurva napravila bi baš to! Uspravila sam se i stisnula noge, a s jednom rukom napokon povukla te gaće preko koljena i pustila ih da mi se smotaju oko gležnjeva. Onda sam ih primila između dva prsta i držala ispruženom rukom pokazujući sinu što mi je napravio, kako su mokre, kako iz njih doslovno kapa. Položila sam dlan na bok i nevino ga pogledala, «Hoćeš si ovo zadržati? Mamine mokre gaćice…? » Bogček je izgledao kao da će smjesta napuniti hlaće.

Ukoćio se i piljio u njih kao da mi se to na prstu klataraju ključevi Porschea a ne uznojeni pamučni veš. Prišao je jedva se krečući koliko se sav tresao, uzeo mi ih iz ruke i smjesta prislonio na lice. Duboko je udahnuo, zatvorio oči, mirisao moju vlagu…ženske sokove. Bože sveti, znam da sam grozna majka, ….

Ali od svega mi je bilo najdraže što sin tako silno voli maminu pičku! Što sad…. Stajala sam gola, haljinice srolane oko struka. Čovjek s psom začudo je nestao. Sin je klečao i snimao, a ja sam počela spuštati haljinu niz ljepljivo tijelo sve dok i ona nije pala na pod.

U slučaju nužde sada se više nisam imala s čime prekriti. Bilo je fenomenalno riskantno. Sagnula sam se i bacila je što sam dalje mogla, da nije u kadru. Pizda mi je tako pulsirala da sam bila sigurna kada bi je samo dodirnula vrškom prsta sigurno bi smjesta svršila.

Usnice su se same otvarale. Bile su previše nabrekle da bi ostale sljepljene, tako da su puknule i pokazale sinu rupicu, ulaz stvoren za njegovu debelu kurčinu. Jednu ruku stavila sam na guzu i okrenula mu se leđima i to tako da sam dugu plavu kosu zabacila s jedne strane, oblizala usne i drsko prostrijelila kameru. Srce mi je udaralo kao ludo dok sam si rastezala guzove i sinu pokazivala stisnuti čmar koji nije bio ništa manje uspaljen od pizde.

Provukla sam jednu ruku i dodirivala si mokre usmine. Klik, klik, klik. Raširila sam ih i ukliznula prstom u mokro meso. Prst mi je bio sav ljepljiv.

Nisam više mogla stajati, morala sam svršiti. Trljala sam si klit, a drugom rukom ševila pičku s dva prsta, dubokim snažnim ubodima. «Ooohhhh…. Ahhhhh….

», jecala sam. Onda sam izvukla skroz sluzave prste i malim krugovima trljala si klit. Klik, klik, klik. S prstiju mi je sluz kapala po travi, gledala sam sina ravnuo u kameru, primakla mokre prste licu i počela ih sisati.

Mmmm Kako mi je fina bila pica. Klik, kkik, klik, ….

«Joj mali, ovo je fino…. » Opet sam si protrljala klitoris, raširila s dva prsta usnice i zabila si srednjak, sve pred sinom koji je mamicu sluđenu jebačinom fotografirao u javnom parku. Svršila sam super snažno, zabijajući si prste najdublje što je išlo. Zaklopila sam oči, raširila noge i miješala guzom jašući na valovima orgazma.

Jedva sam negdje u daljini čula školjocanje aparata. Jedino što me dekoncentriralo bio je nekakav hladan mlaz koji mi se spuštao niz unutrašnjost bedra. Zar sam tako jako svršila? Jel ga Zoran uspio snimiti, ovaj slap? Onda sam postala svjesna da kapam na sve strane; šta iz pičke šta s prstiju koje sam si opet zabila među noge i polizala. Klik, klik, klik.

Raširena, otvorena…osobna kurva, sinova drolja. Mali, moj gospodar, prišao mi je s osmjehom na licu. «Mmmm…uživaš ko prasica, ha? », lupio me po guzi i prstima skliznuo u procijep. Pogledala sam gdje je to završila ruka moje bebice.

«Oh zlato…. Itekako…znam da ne bi smjela, al…tako mi je lijepo kad me slikaš i diraš i sve mi ono radiš…» Bila sam strašno ranjiva; gola, raširena, otvorena pred mojim tinejdžerom, samo sam kao kujica čekala što će mi dečko sljedeće narediti. Zoran je odložio kameru, primio me jednom rukom za guzu a drugom za veliku cicu i snažno stisnuo. Morala sam se bolje namjestiti, raširila sam se totalno nesvjesna kako se instinktivno vlastitom sinu nastavljam u položaj za parenje.

«Mama, jel se ti to meni prčiš? », pitao me kroz smijeh jer je bilo očito da baš to radim – mičem mu rep da jaši svoju majku. «Hah…», slabašno sam se nasmijala, «Znaš da tebi uvijek širim noge, zlato. » Te riječi strašno su mi odjeknule u ušima; na kraju krajeva, ja sam mu bila majka. U tom času vjerojatno to i nije bilo najbitnije… Kakva je to mama ovako raširena, nagužena, spremna na korištenje…najprljaviju jebačinu, ševu kakvom se tucaju samo drolje? Sin mi je dodirnuo mokru pičku, a onda ugurao jedan po jedan dva prsta od čega sam mu se zatresla u rukama.

«Kurva hoće jebanje, ha? », strastveno me odostraga poljubio u usta. Bože, kako se to ponašao prema meni? Bolje rečeno, kako sam se ja to ponašala prema njemu? Jahala sam mu prste koje mi je držao točno ispod pice, tako da se sama nabijam i hopšem po njima kao zadnja drolja. «Jako lijepo mama… Si svjesna što radiš? Nabijaš mi se tu ko neka kurvica… Hoćeš možda da te i ševim? Kad si kurva budi drolja do kraja…» Smeće malo, kako me samo mučio. Bila je to igra ali i istina.

Stvarno sam ko neka glupača visila gola na drvetu, držeči se za granu i nabijala djetetu na ruku još mu govoreći kako mi to paše, a on ih je baš zato izvukao i ostavio me skroz praznu. Razočarano sam zacvilila. Zoran me gledao s mješavinom uzbuđenja i gađenja kojeg muškarci imaju prema droljama koje im se nude. «Sad ćeš mi izvadit kurac, mama», hladno je rekao.

Okrenula sam se oko sebe histerično kao narkomanka. U daljini je opet bio samo jedan čovjek, i to, činilo se, onaj isti lik s psom od prije. Bio je daleko a u rukama je držao nešto što je sad prinio licu. Fotoaparat? Dalekozor…? ! Koja ludnica! Hipnotizirano sam se spustila, otkopčala sinov remen, pa zatim šlic i izvukla mu poludignut kurac.

Ko zna po kome ga je naslijedio, otac mu nije ni približno bio toliki. Držala sam ga u ruci i dala mu laganu pusu čekajući na sljedeću naredbu. «Dobra droljica… sad si ga stavi u usta i puši. » Ne samo da sam mu ga silno željela sisati, već mi je sin na pravi način rekao da mu to radim.

Nazvao me droljicom, kurvom…onim što sam oduvijek željela biti. Od svih muškaraca na ovom svijetu, počevši sa suprugom koji je bio nemjerivo i iskusniji i zreliji od Zorana, seksualno me u potpunosti uspio zadovoljiti jedino moj sin. Ako su se naši dosadašnji ‘susreti’ možda činili kao nekakva slučajnost ili moje ugađanje sinu, sada se bez dvojbe radilo o obostrano željenoj ševačini. Sin mi je jednostavno rekao da mu pušim kurac.

Ugrizla sam se za donju usnu i oblizala je… Mozak mi se skroz prilagodio sinovom zahtijevu. Primaknula sam lice dječakovom međunožju, gotovo dodirujući veliki ružičasti glavić usnama i ponjušila miris predsvršotine. «Mili znaš da ti ga želim popušiti…ali ovdje…u parku? Idemo rađe negdje

Mirnije…», sugerirala sam. Nemilosrdno je zatresao glavom. Gospodin je odlučio da će mu mama pušiti baš tu i nije bilo diskusije. «Kaj je sad ovo? Jesi drolja ili nisi? Ne možeš malo biti dobra tetica a malo kurva koja se napalila na sinovu kurčinu jer ju muž više ne torba.

Puši ćeš mi ga ko kurva, jer ti mama to i jesi. Ajmo droljo Usred dana i tu, pred svima.

» Glavić mu je lupnuo po mojim ustima, slana tekućina ulazila mi je kroz stisnute usne. Držala sam se rukama za njegove kukove. Mali je bilo nepomičan, a ja sam malo po malo prilazila, otvarala usta i spremala si ga na jezik. «O da, mama….

Tako se puši…vidiš da znaš » Bože sveti, da sad netko naiđe… Skroz gola klečim u parku i pušim sinu. Kurva! Retardirana kurva! Od toga mi je pička počela pulsirati.

Zar sam zbilja to htjela? Jesam li o ovome fantazirala? Da se tako srozam? Odgurnula sam malog uz drvo i na koljenima puzila za njim pazeći da mi ni u jednoj sekundi ne ispadne iz usana. Kako je bio ukusan, majko božja… Mlad, svjež, presladak…nos mi se zaljepio za stidne dlake. Zar sam ga cijelog progutala? Ispljunula sam slanu kurčinu i žvakala mu glavić. Mmmm… «Mama…najbolje pušiš, majke mi.

. He, he…» Žmirio je oslonjen na drvo uživajući u pljugi koju mu je pružala vlastita majka. Sisala sam ga, lickala, drkala, natezala mu jaja… I u toj mahnitoj akciji uspijela sam kutkom oka vidjeti kako se na samom kraju vidnog polja nešto poniće. Nisam prestala pušiti, samo sam s kurcem u ustima okrenula glavu i pogledala što se zbiva.

Onaj šetač psa, piljio je ravno u nas s dalekozorom! Podigla sam pogled prema sinu čije je lice bilo izobličeno od užitka. I dalje na pljugi vratila sam oči na tipa, bio je udaljen možda kojih 100 metara i nije se približavao. Nisam znala što da radim. Prestat pušit nije bila opcija –i ja i sin previše smo uživali Ponovno sam ga duboko usisala uživajući u svakom centimetru pulsirajućeg mesa.

«Mama… hoću te jebati…Hoću ti pičkicu tucati…jesi spremna? » Trebala sam mu reći za tipa koji nas je gledao no nešto mi je govorilo da šutim. «Dušo…čekaj malo…nisam ti ga još dobro popopušila…Ummmm», opet sam ga usisala. Sisala sam sinu grlom, malo okrenute glave kako bi nas čovjek što bolje vidio. Zašto sam to radila? Pokazivala se strancima kako pušim sinu? Iako…on nije mogao znati da mi je to sin.

Mogla sam jednostavno biti stara kurva koju je neki mladić naručio preko oglasnika. Koji osjećaj…da te čovjek koji je nedužno izašao u popodnevnu šetnju gleda kako se drapaš sa vlastitim sinom! Bila sam tako napaljena da sam doslovno napadala sinovu kurčinu, a on je od tog vakumskog pušenja cvilio spreman na svršavanje. U zadnji čas sam izvukla debelo meso iz usta. «Stara, daj jebote, ne ogu više, naguzi se… oću ti svršiti u pičku… Daj da ti dobro poševim tu slatku pizdicu iz koje sam izašao, mami…», stalno se glupo šalio na račun rodnog mjesta.

Klečala sam na zemlji sva znojna, prljava i raščupana, pičke tako crvene i otvorene da ju je onaj tamo jasno mogao vijdeti i bez dalekozora. Majka se vrtila kao kujica koja se tjera oko svog sina, šireći noge i isturajući se još više da me i mali i taj tip dolje što bolje vide. Zoran me lupio po bedru kao da sam zbilja na psećoj izložbi, primio se za kurac, namjestio ga na ulaz u pičku i jednim trzajem mi ga stjerao do jaja. Lako je ušao jer sam bila nevjerojatno mokra.

Ooohhh…kako je bilo dobro… Napokon! Ahhh…. Jebao me žestoko, grubo, stiskao rukom za kičmu prema zemlji, šamarao sise, gazio me preko svako mjere stalno lupkajući po dupetu. Ševio me takvim pritiskom da nisam mogla stajati, morala sam se primiti za drvo da me ne bacaka po livadi. Bio je dublje u meni nego ikada prije.

Znojnog lica zaljepljenog za zemlju pogledala sam prema onom čovjeku. Bože, i dalje je bio tamo, gledao nas je. «Čovječe, ovo nije normalno! Ne mogu te najebati koliko si mokra i vruća! Niš ne osjećam!» Urlala sam pod sinovim ubodima. Dečko je bio izvan sebe, došao mi je do samog dna pičke, a ja sam se onako odostraga stopalima omotala oko njegovih koljena i dupetom skroz priljepila na mokre dlake dok mi je jajima razmazivao vlažnost po guzi.

Bio je ful fiksiran u mami i praznio se u mlazovima. Stisnula sam pičkicu oko dečkove kite i muzla ju orgazmima gutajući bijelo sinovo mlijeko…. Vruće, ljepljivo, mlado… Čak i kada se ispraznio ostali smo u tom položaju još nekoliko minuta uživajući u incestuoznoj bliskosti. Podvuko je ruke i primio mamine sise, nježno ih je mazio, smririvao od ševe.

«E moram ti priznati da si najbolja jebačica koju sam ikada imao…kurac mi je još tvrd u tebi. » Znoj mi se cijedio niz tijelo, mali je ipak omekšavao u njoj. Izvukao ga je i stao mi se ispred face, a ja sam ga i dalje na sve četiri počela poslušno čistiti od vlastitih pičkinih sokova. Baš kao prava drolja.

«Vidim da ti se to sviđa, ha? » Zašto je to rekao? Ispada kao da sam lezba, što uopče nije istina. Nikada mi nije palo na pamet da budem sa ženom, iako sam okus vlastite pizde smatrala nevjerojatno ukusnim. «Zoki… ma daj prstani…», mrmljala sam mu kroz jaja. «Nema veze, mama.

Ne moraš priznati. Vidi ti se na licu kako ga slatko gutaš kad je zamazan od pičkice. » Dobro sam mu ga očistila i ustala. Osvrnula sam se, nikog nije bilo.

Čak je i onaj tip s psom otišao. «Sine, možda ne bi smjeli toliko reskirati… Idemo odavde. » Pokupila sam s poda haljinu i navukla je bez gaćica koje si je sin već spremio u džep, kao trofej, suvenir na majčinu kurvanjsku picu. Skoro sam ga pitala da mi ih da, no pička mi je bila tako potrošena da nisam mogla podnjeti ništa na njoj.

Morala se hladiti, smiriti. Doma ću si staviti obloge od kamilice. Hodali smo prema autu kao da je sve ok. Na parkingu je stajala grupica ljudi s djecom, jedva da su nas primijetili, nije im padalo na pamet šta smo radili do prije pet minuta.


Objavljeno: 2012-12-24 00:29:51

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0449610 sek.| Članovi online - 8 | Gosti online: - 134 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker