Erotske price i erotski tekstovi

Oglasi Kupovina Prodaja

Jezici : defaultarbgbrcsdadeelenesfrhrhuitkaltnlnoplrusksvtrukuszhazbsfiptrosl
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rs


Zvezde Granda

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku

Podesite HomePage!                    

Novo na sajtu Besplatno slanje SMS poruka u 200 zemalja sveta - BESPLATAN SMS


Vodjenje ljubavi sa bratom i muzem

Erotska Priča

Vrati se nazad na Erotske Priče

Prica o seksu sa svojim bratom i svojim muzem

Te subote planirano je da dodje moj brat od tetke. Trebalo je da provede dan kod nas pomogne Vanji oko kompjutera, ostane na večeri i ostalo vremesmo planirali da provede sa nama s obzirom da mu žena i dete bili na moru, i da će mu sa nama sigurno biti ugodnije, bar tako je i rekao. Bojan je moj omiljeni brat u fmiliji, bili smo bliski i kako smo u familiji bili najmlađi, starija braća su nas šikanirala, i mi smo bili upućeni jedno na drugo. Rado s e sećam a verovatno i on da smo se u pubertetu. Igrali granicnih igrica, ja sam mu davala da ame miluje svuda po telu, osim pickice a on je meni dozvoljavao sve cak i da mi drkam, tu sa videla prvo musko seme, kje je uz grčenje celog tel a obilno izbacio.

To je bilo jedno leto ali bar dvadeset puta i nikad više. Ostalo je naša tajna o kojoj nikad nismo pricali, ali trajno je ostala t a naklonost i ponekad sam ga uhvatila d a me gleda kao ženu a ne kao sestru, verovatno i obrnuto . Docekala sam ga zaistA obradovana, po obicaju smo s eizljubili, usledilo je par komplimenata, i onda smo seli u dnevni boravak. Bila je jesen, ali smo ipak založili kamin više zbog ugođaja nego zbog toplote.

Ja sam bila malo doterana, iskusna kučka kao ja nije mola da po malo ne koketira, ko god nam je dolaziou u kuću susreo bi se sa besprekornim redom i doteranom domaćicom Ovaj put sam imala tesnu crnu haljinicu par santimetara iznad kolena, pripijen az telo sa velikim dekolteom. Svaki nagli illi slobodniji pokret izazivao je podizanje hljinice za po pet do deset cm. Zbog te njene osobin esan jke i obukla, normalno i crne črape, hulahopke ne podnosim osim zimi. Normalna konverzacija zezanje, a onda su njih dvojica otišli u sbu gde se nalazio komp, Vanja je sa sobom poneo iflašu viskija koju su načeli, ja sam ostala da im skuvam kafu.

Ušla sam u sobu posle petnaest miinuta, sedela sa njima jedno pola sata, bili su mi dosadni, tada ni je palo napmet da bi on mogao da vidi moje fotke nakomppu, bilo ih je na stotine tu je bio nas celokupni sexualni zivot i nasih prijatelja. Malo me je preseklo to no računala sam na Vanju. To me me je preseklo , ali vise od toga izvesno uzbuđenje ileptirići među nogama. Odbacih pomisao, prekorih sebe i ubrzo izađoh iz sobe , bili su mi dosadni.

Proslo je već vise od dva sata njh dvojica se idalje ne pojavljuju iz sobe. Ja sam s edosađivala blenul au TV i cekala da se pojave, znala sam da prepakivanje programa traje ali mi se grozila pomisao da ću tako provesti dan, popila sam dva martinija i sve cesće mi je padala napamet pomisao koju sam na kraju morala proveriti. Ustala sam i lagan otvorila vrata iz odaje se čuo nerazgovetan muški bariton i frfljanje mog Vanje. Ono što sam videla kroz otškrinut a vrata me j e šokiralo.

Njh dvojica zavljeni na kauču gledaju video film glavnoj ulozi, Tereza Orlovski gde upravoupozi 69 poušava d a savladava ogromnu kitu. Šokirana lagano zatvorim vrata, ostala sam bez daha, ovo je bilo previše. Sedoh na tosed i krz glavu mi prlaze stine pitanja. To me nije omelo da posle još jednog martinija stavim ruku na svoju ovlaženu gospodaricu, predhodno skinuvši gaćice ekspresno zadovoljim sebe.

Nakon toga opušteno , znala sam da sex ne dolazi u obzir, iako je to Vnjina ideja još od preprošle godine kad smo se sreli na moru. Kad se Vanja naplio n a Bojanovu devojku, pošto sam mu ja ispričala sve o našim igricama iz mladosti onda je Vanja kakav je bio napravio celi konstrukciju, koju sam energično odbila odsedeh još sat vremena dok se oni nisu pojavili. Namestila sam sve za večeru u troje, pomalo uzbudjenali ali normalna. Sačekam dao ni izadju iz sobe.

Za njima je izašao oblak dima i skoro prazna flaša koju je nosio Vanja na kome se videlo da je glavni korisnik, bio je prilično pripit. Posle večere koja je prošla u lepoj atmosferi, zahvaljujući mom bratu i Vanji koji se iz sve snage trudio da se pokaže da nije pijan. Ne mogu reći da me je bilo sramota slika i fimova koje je Vanja pokazao, ali tu nije bilo pomoći postojala je samo varijanta ada ignorišrmo stvar kao da s e nije desila. Sedeli smo u dnevnom boravku i pili vino , jasam nehotice vodeći računa o tome da nemam gaćice vrlo neprirodno menjela položaj na trosedu.

Tako daje iole inteligentniji čovek mogao da zaključi da tu nesto nije u redu. A moj brat je to bio. Posle otprilike pola sata , Vanja uze aparat koji se uvek nalazio tu pri ruci, i pijano ga hvaleći škljocnu nekoliko puta na moje noge, napravi nekoliko snimaka, to me je prilično pomerilo, pogotovo što sam vodeći računa o gostu ostala prilično otvorena tako da je imao šta da snimi. Jedva sam mu otela aparat, seo je primiren i uskoro rešio da se isključi, Nas dvoje smo ušli u neku priču koja se ticala načina života, Vanja je ustao i izjavio da on ide malo da spavne pa će da se vrati, da se slucajno ne razilazimo i da neradimo nista dok on nije tu.

Bilo mi jekrajnje neprijatno, čak sam bila i pomalo besna , brat me je pkušao umiriti izjavom da mi on nista ne zamera, naprotiv ja sam jedna divna uzbudljiva žena i d a priča nije pala sa neba. Dok su sređivali kompjutern ušao je namerno u fajl jer je video moje sličice, Kad je otvorio imao je šta da vidi . A onda suština on i njegova gospodja imaju slična iskustva i pomalo su swingeri, isključivo letii, , I d asmo u domenu njhovog interesovanja, no okolnosti nam nisu išloe na ruku , Ustala sam unervožena je se istog momenta kod nede pojavila strasna želja za seksom. Kao d a sam to čekala celo večeUstala sam d a sakrijem uzbudjenjei stala kod kamina počevši d a razgrćem žar.

Postadoh istog momenta kad napravih pokret , lagano raširivši noge da je inače prekratka suknja krenula još nagore bar pet santimetara, to saznanje me dodatno uzbudi. ;aNe okreci se i ne pomeraj se, zaledih se. čuvši Bojanov čudan htrapav glas Stojala sam tamo citavu vecnost Shvatila sam da se nisam pomaknula ni za milimetar. I dalje sam onako stajala, s podignutom suknjom.

Bojane…molim te… Mislim da ne bi trebali…ne sada», promrmljala sam. Klik, klik, klik. Začuo se dobro poznati zvuk okidanja. Za sada me barem nije tražio da mu se skinem.

Možda samo još malo… Raširila sam koji centimetar noge, tako da mi se uska suknja još popela. Znala sam da mu sada pokazujem mesto za gacice, koje nemam To me tako palilo da mi je pička već bila spremna – vruća i skroz mokra. «Odlično…. Jaaako lijepo…sad se okreni…» Napravila sam što je tražio.

Okrenula sam se prema bratu i vidjela kako leži na tepihu i snima me pravo među raširene noge, preciznije pičku prekrivenu sitnim maljicama Nisam mogla vjerovati da mu to dozvljavam…kao kurva…. Uhmmmm…. Tihi jecaj pobjegao mi je s usana, drhatala sam…. Ruke su se same pomicale miluju’I bedra, lagano sam se okretaala, i sada mi je gledao guzu, suknju sam skroz podigla.

Bar da sam i imala gaće…. Ok je…. Još sam obučena… ali onaj osjećaj, buđenje kurve, ponovo me obuzimao. «Isuse ….

Ne mogu vjerovati kako si dobra…. » Više nije slikao, samo je buljio u mene…u mojeu pičku. Oblizala sam se. Nagnula sam se stavivši obje ruke na kamin, onako kao da se oslanjam leđima kako bi me brat bolje video.

Seko…. Molim te…možeš skinuti suknju…? » Ovo je bilo tako opasno, nismo bili sami… «Bojane, što ako moj muž siđe siđe…ipak sam ti sestra . Sestra? » Nije odgovorio, samo mi je zevao u pičku, u telo. Kao da me nije čuo ponovo je počeo da snima.

Klik, klik, klik… Opet sam pogledala prema vratima i dugačkom hodniku. Čemu nekakvo ustručavanje, Već sam mu pokala pičkuOtkopčala sam suknju, stisnula noge i pustila je da padne na pod. «A sad bluzu…», čula sam ga kako govori. Pitala sam se dali da ga poslušam.

Što ako nas uhvate? Ako moja muž uđe i vidi me ovakvu, u grudnjaku I čarapama, možda čak i skroz golu? Nisam disala, slika muža kako me gleda…sise…guzu…sludila me, uzbudila me… šta ako neko od koom[išija zakuca nna vrat I ne čekajući odgovor udju unutra, kakav bi to šok bio… U što sam se to pretvarala? Tada sam postala svjesna da sam već podigla bluzu. Polagano, pokušavajući izbaciti komšiluk iz misli, i pustila sam da ipadne na pod, i ostala u donjem rublju.

Tačnije grudnjakom I čarapama, sandalama Klik, klik, klik. Automatski sam počela da menjam poze, isti položaj kao prije, počela sam raširenih nogu i ruku oslonjenih na kamin.

Guza mi je bila istrćena čena, Bojabn ju je upravo zumirao. Dušo, voliš slikaš sestrinu guzu? », ponovno je krenulo iz mene. Bila sam sve napaljenija, preobražaj je počeo. Sestra se pred bratovim fotoaparatom pretvarala u kurvu.

Stavilasam ruku na guzu i tako je raširila. «Uhhhhh…. Kako ti se sad sviđa sestrica, , uzdisala sam kao drolja. Zamišljala sam kako jezikom pproodire u nju.

. Podigla sam nogu i stavila je na obližnju stolicu i još se višeistrciivši se sa maksimalno raširenim nogana. Braqt je sada mogao napraviti nekoliko izvrsnih snimaka; mama istrćena, raširena baš kao kurva. Kako sam samouživala.

Biti tako perverzna, u svojoj kući, dok muž i nedužno spava… a ja bratu pokazujem nešto tako zabranjeno. «Seko, hoću da sad skineš grudnjak, želim ti gledati sise…» Procjenjivao je koliko daleko može ići. Bože, brat me želi golu… skroz golu. Pička mi se rastapala.

Znala sam to, o. Braco, obećaj mi da ove slike nećeš nikome pokazivati!» Nije odgovorio, samo me gledao. podigla sam sam ruku i otkopčala kopču na grudnjaku. Zapravo me bilo baš briga, nisam ni čekala njegov odgovor.

Nije bilo bitno Pa šta ako to i pokazuje prijateljima? Pomisao na mladiće koji gledaju fotke na kojima poziram kao kurva sludila mi je mačkicu. Ustvari, ja sam priželjkivala da on to pokazuje , tako da vide kako Vanja ima najkurvastiju ženu na svijetu. Bacila sam grudnjak na pod. Duboko sam disala naslonjena na kamin, tako da su mi ušiljene bradavice upijal toplinu vatre.

Moj brat je ustao se ustao, nestrpljivo je stajao. Sekunde su se činile kao godine, ja sam čekala brata da…da… Tijelo mu je bilo tik uz moje, ruke na sestrinim bokovima. Zadrhtala sam. Bile su mu hladne.

Mazio me po bedrima kao ženu, osjećao moju kožu…onda je podvukao dlanove i primio me za jedre sise i stisnuo ih. «Ahhhhh», jecala samokrenula i naguzila se još više prema mladoj kurčini. Nisam ni primetila da se skinuo, samo sam osetila njegovih 20 cm. «Ove sise…seko…ahhhh», i njemu su bježali uzdasi.

Opet je kliznuo prema pički, prstima je zahvatio rubove. Koljena su mi se tresla dok me brat dirao «Reci mi što želiš, reci mi što hoćeš da ti radim», šaputao mi je u vrat. Jel se on to igrao sestrom? Tražio me da mu nešto takvo kažem? Bože, ako ovo treba zaustaviti onda je sada zadnji čas. Razmišljala sam, odugovlačila…a on mi je natezao pičku, izluđivao me….

Toliko sam želela… Opet sam pogled uputila prema . Hodniku «mazi je mi , jecala sam i već… miješala u prazno.

Pogledala sam u hodnik, Vanja je stajao nametr od vrata izvdio svoj kurac I drkao, bio je ubeđen da nije vidjSpustio je usne na moje rame. «Jesi sigurna, seko? Stvarno želiš da te jebem? Sestre to obično ne daju braći…Samo sestre kurve, znaš…» Đubre jedno, nisam to više mogla podnjeti. Tijelo mi se lomilo od slatkih muka. Molim te bato, kad te sestra moli… Ja sam kurva…jebi…», cvilila sam.

Kako sam postala takva drolja? I moj brat to definitvo zna! Sada me okrenuo prema sebi. I onda je klekao na podu, ali usmjeren prema sestrinoj pički , yabio nos u njenu dlakavicu Primio me za guzu i privukao sebi.

Tako se priljubio uz sestru da mu se nos zabio u klit. Onda je povukao…udahnuo …moju vlažnost. Još sam mu se malo raširila. Nisam ni sama znala zašto, jednostavno se desilo.

Splazio je jezik i prešao njime po pički razdvajajući ljepljive usnice. Uhhhhhhh», zajecala sam. To je bilo tako dobro, njegov mokar jezik uvlačio se u vruće meso. Stavila sam lijevu nogu na košaru s drvima tako da mu se pička skroz otvori.

Pogledala sam dolje i vidjela kako me brat gleda u oči, onako kroz raširene noge, liže i dovodi do orgazma. «Isuse, Bojane…ližeš sestru…uhhh…» Toplina iz pičke mješala se s onom kojom me milovala vatra. Pička mi se grčila, bila je spremna. Bratove usne .

Ooohhhhhhhh…. Booožžžeee…. » Jedva sam stajala na nogama dok me drmao orgazam…tamo uz kamin, u porodičnom dnevnom boravku, ispod sobe u kojoj je spavao moj muž. Cijelo vrijeme sam uzdisala, pokušala sam se suzdržati, no to je bilo nemoguće.

Svršila sam kao kurva u… u bratova otvorena usta! Dosta dugo me tresao, a kada sam se smirila, shvatila sam da me Bojan i dalje liže, pije sokiće iz nje. Prošla sam mu prstima kroz kosu. Kako je narastao, postao pravi veliki muskarac…. I sada liže svoju sestri «Mmm…ljubavi…tako ti se sviđa sestra dolje? » Odvojio je usne od mirišljave pičkice, Seko imaš najukusniju pičku koju sam lizao.

Mogao bi je cuclati cijeloveče!» Opet je zalijepio usne za nadraženu pipicu, gurno jezik u poplavljenu rupu i tako me tucao. Bila sam toliko raširena da me nesmetano mogao obrađivati kako god je htio. Uživala sam podjednako u njemu kao i u činjenici što sam postala kurva bez ikakve kontrole. Konačno me pustio, «seko.

nemoj se sad pomicati, može? » Dohvatio je kameru i počeo me snimati onako golu i raširenu. Klik, klik, klik… Bože…moramo prestati. Pre opasmo je… Ja nisam porno zvijezda, ja sam Vanjina žena. Što ako slike padnu u krive ruke, ako nekako završe na internetu? «Bojane prestani…dosta je bilo s tim slikanjem…molim te.

» Znala sam de je već imao hrpu takvih slika, otvorene, naprčene, ovakve, onakve…al u jednom momentu na to je trebalo staviti točku. Krenula sam prema kauču, izazivno miješajući golom guzom. Klik, klik, klik… Mali je jošsnimao… Nisam imala pojma kako da ga zaustavim. Sjela sam na kauč, stisnula koljena i stavila na njih ruke.

Klik, klik… Znala sam da mi u tom položaju male sise izazovno izgledaju. Šta će biti ako se pojavim na netu? Oh bože Kurva… To sam bila, zar ne? Koljena su mi se raširila.

Nisam ih mogla zaustaviti…majko mila… kao da su imala svoju volju… Bojan se srušio pred mene, čekao…da mu se raširim. Klik, klik, klik…. Još malo sam ih razmaknula. Jel mi kamerasada vidjela pičkicu? Znala sam da neće prestati dok mu sve ne pokažem.

Klik, klik, klik…. Bože kad ne mogu, pre riskantno je! Vanja se nije pojavljivao ni javljao, da li je on o bio on oli se meni prividja, zašto se ne pojavi da me liši odgovornosti «<<<<<<<<<<Bojannnne dođi ovamo Poslušno se ustao kao malo dijete. Prišao mi je, a ja sam raširila noge da mi se može približiti i privukla si ga licu. Ako je ovo portrebno da me prestane fotografirati…neka.

Skinula sam mu farnerke u prvom pokušaju od iz kojih jizletila već skroz tvrda kurčina. Primila sam ga kod korijena i nekoliko puta predrkala. «Što hoćeš da tiVanjina žena (, namerno sam se tako nazval, bilo je perverzno I bio je poziiiiiiiiv mužu da se pridruži) radi s tom velikom kurčinom? », nevino sam ga pogledala. Gospođo… puši mi ga Puši mi kitu kao onda!» Zgrabila sam ga željno, prvo sam ga olizala celog a ond a strpala glavić , ne znam zašto s e to čudovište zove glavić, prosto sam se zagrcnula , jedva sam uspela da g a uzmem usta, nije bilo pomisli da mogu da ga drkam dok pušim jednostavno nije bilo moguće izvadila sam ga iz ustai gledajući ga Bojana , neprekidno u oči sa kojih je konačno skinuo fotoaparat navukoh s e na njegov ogromnui kurac, Uvela sam ga polako trudeći s eda osetim svaku žilicu, želela sam svoj doživljaj.

I samo me je to zanimalo. Čak ni senka mog muža koji je uzeo fotoaparati počeo da slika kao lud, potpuno sam se isključila, ponovo je podamnom bio moj brat, Bojan, htela sam d svršim u toj priči, ila sam ponovo kurva koja je otimala svaki delić vremena , dobrog komada mesa koje me ispunjava celu. Brat kao novost u mojoj požudi. Krik koji sam pustila kad sam osetila vrući mlaz sperne koji me iznanda ispuni.

Ubrzah inače žestoke pokrete I stigoh da zajedno podelimo orgazme. Tresla sam s e kao prut prosuta po Bojanu koji je teško disao škrgutao zubima I poslednjom snagom pomerao karlicu želeći d a ceo uđe u mene. Vratila sam s eiz kupatila, istuširana obnovljena, sa namerom da ovu noć iskoristin maksimalno, neće mi s e izvući, ni Bojan ni Vanja. Ušla sam u sobu koja je bila p’rovetrena krevet , otvoren , pretvoren u jebodrom, njih dvojica leže sa podignutim kurčevima, dok na monitoru s e odvija pravi pornić samnom u glavnoj ulozi Skinem bade .

onako naga stanem ispred monitora I u iače prigušenoj svetlostidam im mogućnost dobrog pregleda mog tela koj eptpoče besramni ples .


Objavljeno: 2012-12-27 22:39:19

Vrati se nazad na Erotske Priče

Facebook objava ove pricePovratak na Erotske Priče


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0370519 sek.| Članovi online - 4 | Gosti online: - 58 | Powered by www.ljubavni-sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker