Erotske price i erotski tekstovi

Kupovina Prodaja

Jezici :
:: Početna
:: Registracija
:: Logovanje
:: Pretraga
:: Forum
:: CHAT
:: Chat
:: Blogovi
:: Clanak
:: POMOĆ
:: Prijava za nove profile
:: Linkovi
:: Statistika
:: Kontakt
:: Tipovi Članstva


Femina.rsLjubavni Sastanak na Fejsbuku


Ljubavni Sastanak registracija

Dozivljaji u selu - prica je istinita

Erotska Prica

Vrati se nazad na Erotske Price

Sta se sve moze desiti medju mladima u selu

Većina sećanja na dogadjaje iz našeg života iščezne vrlo brzo. Neka se nikada ne zaboravljaju. Ovo je jedno od tih sećanja. Dogadjaj o kome pisem desio se nakon moje mature kada sam po običaju otišao na selo da se odmorim od svega. Pored ostalih poznatih lica tu sam zatekao moju staru prijateljicu Marinu, dve godine mladju od mene. Otkako sam je poslednji put vidio toliko se promenila da sam je jedva poznao. Sada je to bila prelepa plavuša, šesnaestogodišnja devojka, skladno oblikovana sa povelikim grudima kruškastog oblika koje su me prosto izludjivale.
Kao i obicno našli smo puno zajedničkih tema i nekoliko dana protekli su kao u jednom trenutku. Na moju veliku žalost iznenada je nagovestila da sledećih nekoliko dana namerava provesti kod rodbine njene majke u susednom selu udaljenom nekih sedam kilometara. Bio sam potišten žaleći što nećemo biti zajedno malo duže ali ništa se više nije moglo učiniti. U poslednjem pokušaju da malo produžim to vreme predložih joj da je otpratim do tog sela, što ona radosno prihvati.
Krenuli smo na put negdje oko podne. Dan je bio sunčan i vrlo prijatan. Približno na polovini puta stigosmo do rečice gde se grupica seoske dece već kupala. ”Hajdemo u vodu�, predlozih. Na žalost Marina odbi sa obrazloženjem da se nije pripremila. Medjutim, nisam se dao zbuniti. U trenutku sam se skinuo i požurio u vodu. Bilo je zaista prijatno i želio sam da ostanem duže. Medjutim, znao sam da moramo ići dalje i uskoro izadjoh iz vode.
Ubrzo se nadjosmo u jednom ovećem polju kukuruza koje se prostiralo sa obe strane seoskog puta. Na daleko nije bilo nikoga. Slučajno primetih da su se moje pantalone nakvasile od kupaćih gaćica. ”Marina, sav sam mokar, neće ti smetati ako skinem pantalone da se brze osuše�, upitah. ”Naravno�, uzvrati jednostavno. Produžismo dalje. Osetih prijatnu toplinu sunca na mom polugolom telu, ali temperatura je naglo porasla do ključanja kada sam primetio njen pogled iskosa usmeren na moj BiiiiP. Koliko god sam se trudio nisam uspevao da zaustavim erekciju tako da se moj sada skoro potpuno nadrkani BiiiiP jasno ocrtavao ispod gaćica. Činilo mi se da se njen pogled više nije ni odvajao od njega, što me je dovelo u još veću nepriliku.
Srećom Marina prekide napetost. ”Izvini, moraću da svratim na trenutak� i pokaza glavom na kukuruze. ”Bez brige�, rekoh sa razumijevanjem. U trenutku ona nestade u zelenom moru. Ostadoh sam čekajući. Mislio sam da će se Marina vratiti brzo, medjutim kada se to oduži tiho je zovnuh. �Marina, Marina!� Ne odazva se. Zainteresovan, krenuh da vidim šta se dešava. Nakon nekoliko koraka ugledah je kako sedi sa rukom izmedju butina, koja se ritmično poigravala gore-dole. Očigledno uživala je mazeći svoju pičkicu. Zanesena ne primeti me dok nisam prišao sasvim blizu. Srce mi je ludo kucalo, a BiiiiP samo što nije eksplodirao. Kada me konačno ugleda jednostavno reče ”Dodji�. Pridjoh joj sa BiiiiP u ruci, koji ona željno stavi u svoja usta. Pušila mi je BiiiiP istovremeno milujući moju stražnjicu i butine.
Dohvatih konačno njene veličanstvene sise, čije su bradavice izazovno provirivale ispod zadignute majice. Ruka mi je klizila preko njene glatke kože, kao da je želela da zapamti svaki detalj. ”Jebi me�, prigušeno reče Marina i blago me privuče sebi. Zagrlio sam je i opružio se preko njenog uzavrelog tela, prepuštajući kurcu da sam nadje put u njenu vrelu unutrašnjost. On to učini bez ustezanja jednostavno skliznuvši preko njene obilno navlažene pičke unutra. Bio je toliko čvrst da bi prodro unutra i da je naišao na mnogo veći otpor. Ljubio sam joj usne, zatim vrat, oči i ponovo, dok je moj neumoljivi BiiiiP neprestano obradjivao njenu vrelu, vlažnu unutrašnjost.
Tiho je stenjala. ”Jebi me, jebi, jebi svoju drugaricu�. Nije me trebalo moliti, BiiiiP sam je i činilo mi se da sam na sedmom nebu. Ma koliko sam želio da ovo potraje što duže i da ostanem u njenoj utrobi večno, neizbežni kraj stigao je vrlo brzo. Svršio sam u dubino njene pičke dugim mlazevima sperme koja je kuljala izobilno. Pri kraju mog orgazma osetih nekoliko kontrakcija njene pičke i onda se sve umiri. Držao sam nežno u zagrljaju njeno sada opušteno telo i uživao posmatrajući njeno lice ozareno upravo doživljenim orgazmom. Kasnije sa drugim devojkama ponavljao sam ovaj ritual često puta i nikada se nisam mogao načuditi koliko intenzivan orgazam može transformisati lice žene i učiniti je još lepšom i poželjnijom.
Osećao sam potrebu da je BiiiiP još. Pogledah joj u BiiiiP. Sperma i njeni sokovi su se još uvek cedili iz nje. Pomilovah joj nežno nabubrelu dražicu. Bila je spremna. Sada ćemo promeniti uloge, pomislih i legoh na ledja pogledom joj pokazujući da je sada red na njoj. Ona me opkorači i namesti otvor pičke na moj uspravni BiiiiP, nabijajući se na njega. Nabijala se polako očigledno uživajući u svakom pokretu. Dok je ona obavljala glavninu posla ni ja nisam gubio vreme milujući joj prelepe grudi, stomak, ledja, zapravo svugde gde su moje ruke mogle dopreti. Kao da mi nije bilo dovoljno što se ona sama nabijala na moj BiiiiP povremeno bih je natakao još jače snažnim pokretima odozdo. Protivno svim zakonima gravitacije uskoro sam svršio šaljući uvis mlazeve sperme koje je njena BiiiiP željno dočekivala i upijala u sebe. Klonula, Marina se opruži po meni ubrzano dišući.
Zadovoljenih čula vratismo se u realnost. Pomogoh joj da se dovede u red, stresosmo prašinu i krenusmo dalje. Dočeka nas uskoro ushićeni glas njene bake, radosne što je vidi tako lepu i odraslu. Nedugo zatim osetih se suvišan. ”Oprostite, ali ja sada moram nazad�. Pozdravismo se prijateljski, toplo i ja se zaputih nazad. Trebalo mi je dosta vremena kasnije da sredim svoje misli.
Posle toga nismo se dugo videli a kada se to konačno i desilo ona je bila već udata a ja oženjen. Mnogo se šta promenilo ali ostalo je sećanje. Lepo i još uvek sveže.
Objavljeno: 2012-11-30 20:57:17

Povratak na Erotske Price


:: NET TELEVIZIJA
:: NET FILMOVI
:: NET TV SERIJE
:: NET PREDSTAVE

:: EROTSKE PRICE
:: SMS PORUKE
:: SANOVNIK

Novo na sajtu
:: SLANJE SMS PORUKA BESPLATNO
:: ZABAVA
:: IGRICE
| Učitavanje stranice trajalo: 0.0123620 sek.| Članovi online - 2 | Gosti online: - 350 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Mogucnosti | Kontakt | Uspesna Ljubavna Muvanja | Uslovi Koriscenja Sajta | Polisa Privatnosti
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker